American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths.. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 13:09   #2341
Justynka1710
Zakorzenienie

Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..

Cytat:
Napisane przez malutka89 Pokaż wiadomość
co za... jeszcze udaje teraz, ze nic się nie stało a tamta laska wie że on na 2 fronty kręci? Nie zadawaj się z nim bo on nie szanuje widzę ani ludzi ani ich uczuć nie smuć się, bo nie jest wart ani jednej łzy
ja nigdy nie rozumiałam facetów i pewnie nie zrozumiem... a to oni mówią zawsze, że nas się nie da zrozumieć..
ona właśnie nic nie wie, ja ją z widzenia znam i on powiedział, że to zakończy niedługo itp;/ chamjuż chyba bardziej współczuje tej dziewczynie niż samej sobie w tej sytuacji, bo ona na pewno nic nie wie o tym. I masz racje, nie jest wart Nie będe juz utrzymywać z nim kontaktu, nie warto i ja też nigdy nie zrozumiem facetów
dzięki za miłe słowa
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:09   #2342
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
bo jak przeczytałam to co Malutka napisała to pomyslałam, ze to coś dla mnie jem normalnie obiady itd bez śniadania nie wyjde z domu, do mc donalda też skoczę ze znajomymi, ale często czuję głod kiedy nie powinno się jeść czyli - przed snem, ok 21,22 albo między śniadaniem ktore jem ok 10 a obiadem (14) i jak coś zjem to nie rusze obiadu, więc błonnik tylko w takich sytuacjach będę zażywać

a miałam Ci powiedzieć że jesli Twoje paznokcie to Twoja robota to świetnie Ci wychodzą naprawdę jak fachowcowi

a dziewczyny chodzące na solarium - kupowałyście kiedyś w solarium takie saszetki do opalania, przyspieszajace, brązujące..? Kusi mnie spróbowanie..
Moje moje paznokcie musze sobie jakies nowe zrobic, bo te juz mi sie znudzily

Ja nie kupowalam nigdy takich smarowidel... teraz mam tylko to maslo kakaowe z ziaji i tym sie bede smarowac

Cytat:
Napisane przez hill Pokaż wiadomość
pewnie, kwestia odpowiedniego dogadania
a ten klub hi life jeszcze żyje???

Agusia dogadałaś się z panem na kupno torebki poza aukcją... bo jak ja chciałam to napisał, że się spóźniłam bo już ma klienkę
Kurde, a mowilam mu, zeby bron boze nic nikomu nie mowil, bo wiedzialam, ze tez ktoras bedzie chciala na krzywo ja kupic hahahaha
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:13   #2343
Justynka1710
Zakorzenienie

ja kupowałam takie saszetki i dojże , ze drogo wychodziło to jedna saszetka mi nawet nie starczyła, żeby się porządnie wysmarować i efekty tez jakieś fajne nie były, a wypróbowałam pełno już ich, więcej nie kupie
You're everywhere
Stary 2010-02-01, 13:18   #2344
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dobra, zawijam sie i ide sie troche posmazyc na solar bede niedlugo
Stary 2010-02-01, 13:20   #2345
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Dzień dobry
Ja tylko na momencik, bo zaraz lecę na zerówkę, więc trzymajcie za mnie kciuki coś czuje że nie zaliczę
Do wieczora

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
witam jestem początkującą AG od jakiegoś czasu już czytam Wasz wątek, a dziś zrobiłam pierwsze zakupy "w tym stylu"

a jak rybki działają na paznokcie? bo moje są w stanie krytycznym..
a i jeszcze mam pytanko.. jestem rudzielcem (farbowanym) i zastanawiam się czy do rudego pasuje opalenizna? chyba raczej nie?
na paznokcie nail tek II
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:57   #2346
Justynka1710
Zakorzenienie

Też polecam nail tek, a z tańszych bombe witaminową JOKO, super odżywka
You're everywhere
Stary 2010-02-01, 13:58   #2347
zmija19
Zadomowienie

Cytat:

Juz po treningu powinnam mieć pośladki ze stali hah
Ta dziewczyna z blogu naprawdę świetny styl ma, ale prawdę mówiąc żeby ubierać się tak klasycznie + modne dodatki też trzeba mieć kasę, bo dodatki coraz droższe.. Kuszą przy kasach tym i w ogóle Ale ma świetne gęste i grube (chyba) włosy
co racja to racja ja niestety nie pracuje więc moge pomarzyć o tylko dodatkach : cry: ta dziewczyna ma super włoski
Cytat:
Napisane przez Madziolek123 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja tylko na momencik, bo zaraz lecę na zerówkę, więc trzymajcie za mnie kciuki coś czuje że nie zaliczę
Do wieczora

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

na paznokcie nail tek II
wszystko bedzie dobrze- napewno zdasz
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:29   #2348
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Dzień dobry wszystkim AGatkom.
Wrocilam ze szkoly jakis czas temu, oczwiscie z kiepskim iwiesciam. Zrobili nam dodatkowa matmatyke w piatek od 14.20 do 15.05. I musze po lekcjach czekac na ta matmatyke.

Przyszedl dziś do mnie puder/rozswietlacz z Allegro. Czekam na Social zeby obadala czy napewno oryginal, ale wydaje mi sie, ze tak.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:59   #2349
aagusiaa88
Zakorzenienie

Ale tu dzisiaj cisza.

Bylam na tym solarium i niunia mi mowi, zebym poszla na inne lozko, bo tam sa jakies lampy nowej generacji i ze bedzie fajny efekt po tym lozku co ja chodze. No nie wiem. Oczywiscie cena kosmos... 1,60. A mowi, ze na mniej niz 10min nie mam nawet co isc, czyli 16zl idzie sie waliiiiiiiic zbankrutuje przez to sztuczne slonce.
Stary 2010-02-01, 15:02   #2350
zmija19
Zadomowienie

dziewczyny wy sie malujecie- poleccie mi jakies fajne cienie do powiek- zalezy mi żeby były soczyste a nie wyblakłe bo te co mam ( paleta ruby rose) nakładam nakładam- wale tego cienia mnostwo na powieke a i tak efektu wyraźnego nie ma
Stary 2010-02-01, 15:06   #2351
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Ale tu dzisiaj cisza.

Bylam na tym solarium i niunia mi mowi, zebym poszla na inne lozko, bo tam sa jakies lampy nowej generacji i ze bedzie fajny efekt po tym lozku co ja chodze. No nie wiem. Oczywiscie cena kosmos... 1,60. A mowi, ze na mniej niz 10min nie mam nawet co isc, czyli 16zl idzie sie waliiiiiiiic zbankrutuje przez to sztuczne slonce.
nie przez słońce tylko przez niunie
też mam taką dziunie w solarium, fajna blondynka Irminka się nazywa, ciuchy ma takie ze o mamo, a i z charakteru da się pogadać. zazdroszczę niektórym ludziom charakteru

chyba zwrócę się do którejś z szanownych koleżanek o kupno maski bingo i przesłanie mi
Stary 2010-02-01, 15:07   #2352
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAmber Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM
Nie nadrobiłam was do końca a już wychodzić muszę koniec ferii mam i do szkoły z powortem ale przynajmniej bliżej mam do solarium niż z domu
aha i zamówiłam sobie te tabletki therm line II ale połowy z was to nie interesuje bo wy tyć chcecie, chudzielce jedne

Nie rób!! Ja zrobiłam w wakacje 2008 ... przed wakacjami 2009 wyciagnęłam a blizne mam do dziś ... i do końca życia pewnie. Wygląda okropnie, ale cóż, trzeba cierpieć za własną głupotę

Ja mam włoski tej firmy, ale od innego sprzedawcy i 55 cm
efekty możesz zobaczyć u mnei w albumie

Jesteś zła zła zła! Przez Ciebie umyłam włosy odżywką i prrzez Ciebie teraz będe tej Glorii szukać (bo to odżywka nie maska tak?)
hehe a tam złaaaaa
moje włoski sa swietne po umyciu odzywką
Gloria to ta maska i nia wasnie mylam, ale pozniej zakupie odzywki pottersa bo sa ponoc swietne do mycia i nie mycia

Cytat:
Dzień dobry AG Ale spałam twardo po tych wszystkich wrażeniach, a dziś idę na solarium i jakieś zakupki tylko spotkanie z TŻtem, ostatnio widziałam się z nim w piątek na 30min, wcześniej w poniedziałek, nie mam ochoty na poważną rozmowę..

Wiedziałam że będzie obgadywać! ale ja od 8 na nogach więc już ta poranna świezość wyglądu zanikła .A ja powiem że w realu to już kompletne AG z Was Ty taka fajna drobna mobilna kobitka i włoski świetne - nie to co ja wieczny przyliz A Aguusia w ogole inaczej wygląda niż na fotkach, nie poznałabym jej a za te teksty o twarzy jak patelnia należą się baciska !!

A TŻ... brak mi słów, niby wspiera ale to jest tak, że najpierw mówi że rozumie że się bedziemy spotykać zbyt często, a nagle wyjeżdza z pretensjami..

MHm rude + taka brzoskwiniowa opalenizna to mioodzio W ogóle do rudych pasuje wszystko co w ciepłym odcieniu - a więc opalenizna, złoto, brąz, makijaż taki opalizujący i ciuchy w ciepłych odcieniach pomarańcza, żółty..

Ta ruda z PSD jest ok, ale ta wcześniejsza to nie wiadomo co to było chłop czy baba haha

a nie wiem czy dotarła haha
rodzice namawiają do dziennych, tzn tata chce się mnie pozbyć, ale ja tu mam TŻta (), znajomych a tam taka saaama.. I ja nie samodzielna jestem, gotowanie, pranie nie na moją głowe są Chociaz te zaoczne tez czlowieka dobijają, w domu samemu musimy duzo rzeczy sobie przerabiać

to dużo nas z dolnego śląska, jeszcze z wałbrzycha justynka

my mieszkamy TU i to my mozemy Ciebie opieprzyć, że się wychliłać z szeregu

zawsze termin się znajdzie
hehe no tak, ja przepraszam za ten wychył, to sie juz wiecej nie powtórzy

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
mi fryzjerka powiedziała wprost ze po dekoloryzatorze farba schodzi od razu- 2 tygodnie i masz calkiem inny sprany kolor włosów

widocznie skrzywdził go kiedys ktos kto nosił czapke

juz nie kombinuj zeby miec rude znow musialabys dekoloryzowac- więc po co niszczyć włoski jak amsz swoje ciemne ładne

a ja nigdy nie założe koszylki z hello kitty- bleeee, kojarzy mi sie to z malymi dzieczynkami albo z emo

ja miałam sobie takie zrobic ale jak mi fryzjerka zaczeła mowić ze i tak po dekolorce takiego czegos nie osiągne na głowie to odechciało mi sie innych rudosci

a czemu żadna nie mieszka w okolicach Częstochowy przjedzcie wszystkie na pielgrzymke latem to sie spotkamy

ja bym ci radziła przemysleć to- fajna sprawa bycie na dziennych, poznałabys nowych ludzi, na imprezy chodziła- ah studencke zycie- takie mi sie marzy ale niestety ja jestem na dziennych i dojezdzam codziennie na uczelnie autobusiskiem
ja juz nie kombinije, noo coo tyy, pisze ze po tym blondzie a przed brązem zastanawialam sie czy by cs z rudosci nie walnac na łepek .
Stary 2010-02-01, 15:13   #2353
Monian
Zakorzenienie

właśnie siedze z olejkiem rycynowym na skórze głowy i mieszanką olei na długości, do jutra zostawię

pranie się robi
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:16   #2354
messinka
Zakorzenienie

Zmija - cienie inglota są świetne i wcale ceny się są wygórowane, uważam, że warto :tak:

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:23   #2355
Monian
Zakorzenienie

ja ostatnio kupiłam l'oreala i jestem bardzo zadowolona z nich
Stary 2010-02-01, 15:28   #2356
aagusiaa88
Zakorzenienie

Ja cieni juz nie uzywam. Rzadko sie zdaza, aaaaaaale jak uzywalam, to zawsze z sephory. Uwielbiam ich cienie ewentualnie jeszcze z Isadory. A ze teraz tylko czarna kredka, eyeliner i tusz, to cienie leza i sie kurza
Stary 2010-02-01, 15:31   #2357
Monian
Zakorzenienie

a ja nie umiem się obsługiwac eyelinerem , masakra, prosta kreska za nic nie wychodzi
Stary 2010-02-01, 15:33   #2358
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Ja cieni juz nie uzywam. Rzadko sie zdaza, aaaaaaale jak uzywalam, to zawsze z sephory. Uwielbiam ich cienie ewentualnie jeszcze z Isadory. A ze teraz tylko czarna kredka, eyeliner i tusz, to cienie leza i sie kurza
a ja tam na impreze lubie- przyznam sie ze makijaze podpatrzam z forum moje makijaze a tam z agibil - cudnie maluje , perfekcja w każdym calu

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
a ja nie umiem się obsługiwac eyelinerem , masakra, prosta kreska za nic nie wychodzi
ja miałam pisak do kresek z avonu- stwierdziłam ze dziadostwo jak nie wiem wogole intensywny nie byl, teraz mam eyeliner i poprostu jest boski no i odziwo kreska prosciej mi wychodzi niz tym pisakiem
Stary 2010-02-01, 15:34   #2359
Monian
Zakorzenienie

ja też mam ten pisak i potwierdzam, o d*** roztrzaskać
Stary 2010-02-01, 15:37   #2360
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, kwestia wprawy. Ja teraz mam jakis badziew z miss sporty. Boszzzzzzz....... jaka tragedia. Wczesniej mialam taki z tej taniej firmy co jst w rossmanie... lovely czy cos w tym stylu. I tamten byl rewelacyjny. ten pedzelek to poprostu cud. A ten to jakies takie nie wiadomo co.. cienki, jakis taki........... bleeee jak wykoncze ten.. a mam nadzieje, ze to nastapi juz niedlugo, to kupie spowrotem tamten. mam nadzieje, ze jeszcze go robia

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
a ja tam na impreze lubie- przyznam sie ze makijaze podpatrzam z forum moje makijaze a tam z agibil - cudnie maluje , perfekcja w każdym calu

A na impreze to taa... zawsze cos w stylu smookey i heja tylko ja mam ostatnio jakies ciagotki do przesady i sie pomaluje i potem mam wrazenie, ze wygladam jak diabel... ze to wszystko za ciemne mi wyszlo i kombinuje zawsze jak to rozjasnic
Stary 2010-02-01, 15:37   #2361
Monian
Zakorzenienie

ja musze kupić jakieś cienie do smokey , w sobote ta imprezka rodzinna i postanowiłam zaszeleć
Stary 2010-02-01, 15:42   #2362
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Oj tam, kwestia wprawy. Ja teraz mam jakis badziew z miss sporty. Boszzzzzzz....... jaka tragedia. Wczesniej mialam taki z tej taniej firmy co jst w rossmanie... lovely czy cos w tym stylu. I tamten byl rewelacyjny. ten pedzelek to poprostu cud. A ten to jakies takie nie wiadomo co.. cienki, jakis taki........... bleeee jak wykoncze ten.. a mam nadzieje, ze to nastapi juz niedlugo, to kupie spowrotem tamten. mam nadzieje, ze jeszcze go robia

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

A na impreze to taa... zawsze cos w stylu smookey i heja tylko ja mam ostatnio jakies ciagotki do przesady i sie pomaluje i potem mam wrazenie, ze wygladam jak diabel... ze to wszystko za ciemne mi wyszlo i kombinuje zawsze jak to rozjasnic
bo miss sporty to do dupci firma- wszystko ma beznadziejne z lovely miałam tylko błyszczyk i był super- słodziutki, teraz mam błyszczyk z ingrid i uwielbiam trzyma sie długo i nawilza chyba najabrdziej z pośród błyszczyków jakie miałam
a ja znów po zdjęciach z sylwestra na tle moich kolezanek stwierdziłam ze wogóle nie widać mi makijazu mimo ze go nawaliłam tyle ze hej ale z drugiej strony jak robie sobie mocna i gruba kreske cieniami na dolnej powiedze to stwierdzam ze wygladam jak glupek

zastanawiam sie nad pigmentami z mac'a chyba zamówie sobie próbki na all
Stary 2010-02-01, 15:42   #2363
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ja musze kupić jakieś cienie do smokey , w sobote ta imprezka rodzinna i postanowiłam zaszeleć
W sephorze sa takie zestawy bodajze. Pamietam ze cos bylo...
Stary 2010-02-01, 15:44   #2364
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
będę musiała tam zajrzeć
Stary 2010-02-01, 15:44   #2365
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
ale do tanich zapene nie należa
Stary 2010-02-01, 15:45   #2366
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
bo miss sporty to do dupci firma- wszystko ma beznadziejne z lovely miałam tylko błyszczyk i był super- słodziutki, teraz mam błyszczyk z ingrid i uwielbiam trzyma sie długo i nawilza chyba najabrdziej z pośród błyszczyków jakie miałam
a ja znów po zdjęciach z sylwestra na tle moich kolezanek stwierdziłam ze wogóle nie widać mi makijazu mimo ze go nawaliłam tyle ze hej ale z drugiej strony jak robie sobie mocna i gruba kreske cieniami na dolnej powiedze to stwierdzam ze wygladam jak glupek
No nie powiem, bo miss sporty nie robi szalu. Kojarzy mi sie ta firma z czasamijak zaczynalam sie malowac. Nie wiem czemu teraz mam jeszcze jakis taki niby bronzer i w sumie jakos daje rade. masakry nie ma

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
ale do tanich zapene nie należa
No z tego co kojarze raczej nie
Stary 2010-02-01, 15:46   #2367
Monian
Zakorzenienie

wiem, że miucci jakieś polecała , ale nei pamiętam jakie to były
Stary 2010-02-01, 15:46   #2368
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Akurat jak mam czas to jakos tak mało kto cos pisze. Chyba sie na srode pouczce cos.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:47   #2369
zmija19
Zadomowienie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;16880130]Akurat jak mam czas to jakos tak mało kto cos pisze. Chyba sie na srode pouczce cos. [/QUOTE]

mucci2 o jakich cieniach ostatnio pisałaś??
Stary 2010-02-01, 15:48   #2370
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
mucci2 o jakich cieniach ostatnio pisałaś??
takich do smokey pamiętam że wspominałaś że dobre do nauki tego makijazu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości