|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
witam z kawką,
u mnie dziś pada, a u Was? jak tak będzie padać cały dzień i jutro też, to chyba wracam już jutro... mieliśmy wracać we środę, ale jak ma padać i mam siedzieć w ośrodku to już wolę do swojego domku, bo tu wiadomo- wszyscy we czworo w jednym pokoju... opaliłam się nawet, wypoczęłam, nie gotowałam... ograniczałam się tylko do zrobienia kanapek na śniadanie, na kolacje już dzieciom robił mąż, a obiadki jedliśmy w restauracji ośrodka. Więc naprawdę odpoczęłam od garów. Chce się wracać do domu, bo tam powierzchni kilkanaście razy więcej zajmujemy niż tu, no i tam jest pralka- moja kochana pralka , która za mnie pierze. Najbardziej brak mi pralki córce brak chomików, które zostały u babci na czas naszego wyjazdu. Wszędzie dobrze ale w DOMU NAJLEPIEJ -to jednak prawda!!
|
|
|
|
#2342 |
|
Rozeznanie
|
Witam
U mnie zimno od rana i pada - paskudna pogoda...Dokia - ja na każdych wakacjach dochodzę do tego samego wniosku Ale później w domu o tym zapominam i cieszę się na kolejny wyjazd ![]() Idę sobie za chwilę też kawę zrobić, bo zaraz zasnę
|
|
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej miśki
ale miała fatalną noc , mdłości mdlości i jeszcze raz mdłości a teraz wcale nie jest lepiej muszę się czymś zajać , np sprzątaniem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
a mus - 15,99 u mnie ![]() http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,...266-11358.html - ładne rybki mamy w naszym zalewie rybnickim co ? od tego roku wprowadzili całkowity zakaz kąpieli - szkoda ale cóż
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-25 o 09:54 |
||
|
|
|
#2344 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam mdłości tylko w nocy, nie umiałam spać, bo nie umiałam się położyć. I miałam mdłości w samochodzie. Nie umiałam do gina dojechać...Ale minęły książkowo Cytat:
|
||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
kawa na dworzu jesień
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie to samo wczoraj z Tomkiem stwierdziliśmy - istna jesień , aby pod koniec lipca trzeba było się ciepło ubierać to już szczyt
obstawiam że zima będzie mega mroźna
|
#2348 |
|
Rozeznanie
|
Pogoda okropna...
Też siedzę z kawką Teoretycznie powinnam dalej nas pakować, ale brakło kartonów Następna dostawa popołudniu więc sobie mogę czytać co tam ciekawego piszecie
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- |
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć!! U nas słoneczko... Mojego miśka położyli na sali z dwoma panami, oboje maja białaczkę... Jeden najlżejszą odmianę, drugi już przy końcu... Boże jak ja sie strasznie boję.. Popłakałam sie jak dziecko, teraz mi się zbiera... On się boi, ze ze szpitala juz nie wyjdzie, bo ma takie przeczucie, ja z kolei dzisiaj dopuściłam mysl, że to faktycznie moze być cos złego.. Dobrze, ze mam sklep, mysli mi zabiera i Was, bo jesteście.. Mi się z avonu znowu kilka osób obudziło, 4 zamówienie z 12 bedę słać a tak mi się nie chce Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-07-25 o 10:56 |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie rzeczy nie powinny się zdarzać... Wiem,że się łatwo pisze, ale musisz być silna i tak jak piszą Dziewczyny, musisz wspierać Radka! Kto jak nie Ty !!!
|
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Od zimy powtarzała, że nie idzie w tym roku na pieprzone wiśnie Ja się nie wybieram, bo jeszcze choróbsko mnie trzyma (kaszel + gorączka), a poza tym w zeszłym roku miałam uczulenie od oprysku I nie wiem czy się zobaczę z B., bo on z pokazu też przytachał jakieś paskudztwo A u mnie dziś jaja Najlepsze jest to, że jakiś koleś zaparkował busem na naszym trawniku (co wkurzyło Mamuśkę), bo jest wypity i boi się, że go złapią![]() Dziś licytuję kolejną sukienkę Muszę zablokować allegro!
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty też się nie martw - masz nasze wsparcie. Tylko popatrz co się stało, kiedy trzymałyśmy kciuki za Resscue21 i ta to, żeby była w ciąży Teraz będziemy jeszcze mocniej trzymać!!!
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic tak nie wspomaga leczenia jak chęć do życiatylko jej nie potnij
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, nie dziękuję, ale wiecie, prawda??
Okazało się, że jutro już wychodzi, teraz do 6 tyg czekanie na wyniki... Długo jak cholera, nie da rady przyspieszyć.. Na dworze 19 stopni Jaka kiecka Katniewojt? Pokazuj i dobrze dziołchy pisza, nie potnij tej tym razem
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie piękne slonko od rana. A że mam wolne to z przyjemnością polatalam po rynku. Przytaśtałam 17 kg żarcia... Poważnie, zważyłam siatki.... Masakra.... My tyle żremy?! Bo to już nie może być jedzenie.... Jolkag78 myslę o Was i mocno się modlę... Wiem co czujesz bo to przeżywalam... Musi być dobrze... Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-07-25 o 11:44 |
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/hm-sukienka-xs-34-...731728358.html
Tylko mi jej nie licytujcie! ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Jeśli uda mi się wylicytować
|
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jolkag78 trzymaj się!! przynajmniej przy Radku staraj się być silna, żeby widział że ma w Tobie mega oparcia lakier obfocę w domu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZtrJ6gJbEgU masakra jak one tutaj za✂✂✂iście śpiewają - szkoda że nie wygrały x factora
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o czywiście przy Radki nie pozwoliłam sobie ani na jedną smutną lub pesymistyczną sekundę, wiem jak bardzo mnie potrzebuje
|
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobnie było jak teść zachorował, tylko troche mniej emocji, bo wiadomo rodzic to co innego, nie będę się rozpisywać, bo obie historie nie skończyły się dobrze...przytoczę Ci wierszyk, który ktoś mi wpisał do pamiętnika jak byłam dzieckiem, pamiętnika już nie mam ale wierszyk zapamiątałam: To nie sztuka być wesołym, kiedy szczęście zewsząd tryska, ale stać z pogodnym czołem, kiedy ból za serce ściska. wierzę, że będzie dobrze, musi być, tymbardziej, że całe życie przed wami |
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki, że Wam tak tu zaśmiecam, ale jakoś tak normalniej sie czuję wyrzucając to z siebie.. Wmuszam sniadanie, bo znowu zapomniałam o jedzeniu... A potem pomaluję pazurki
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

córce brak chomików, które zostały u babci na czas naszego wyjazdu. 
Ale później w domu o tym zapominam i cieszę się na kolejny wyjazd
ale miała fatalną noc , mdłości mdlości i jeszcze raz mdłości
a teraz wcale nie jest lepiej 

kawa
na dworzu jesień

za Radka

Od zimy powtarzała, że nie idzie w tym roku na pieprzone wiśnie

podobnie było jak teść zachorował, tylko troche mniej emocji, bo wiadomo rodzic to co innego, nie będę się rozpisywać, bo obie historie nie skończyły się dobrze...