|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Rozeznanie
|
hej pytacie czy zdrowe nie wiem ale sie dobrze czuje odrzucilam wszelkie niezdrowe zarcie i slodycze oststni posilek jem jako obiad pozniej pije wode i ide na silke w tam spalam calodniowe jedzenie. Najpierw woda z organizmu sie wydalila a potem kilogramy. Moj trener jest pelen podziwuu. Trzymam kciuki za was dziewuszki
|
|
|
#2343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skoro czujesz siê dobrze to super, oby tak dalej.. ![]() ![]() ![]() klask i:![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Nie poæwiczy³am bo zdycham z bólu nawet Ketonal mi dzi¶ nie pomóg³ dietowo ok. |
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Raczkowanie
|
Cze¶æ dziewczyny
Nogi i po¶ladki zrobione brzuch sobie daruje bo mam @ i mnie boli. A Wy jak??? JA dietkuje ok. Moja bratowa zarazi³a siê ode mnie i te¿ wziê³a siê do roboty....chocia¿ ona tylko brzuch po ci±¿y ma do zgubienia ale nie jestem sama w boju ![]() Buziolki |
|
|
|
|
#2345 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Dobry
Jeszcze nie cwiczy³am.Tesc lezy na górze w pokoju i nie bede kicac jak on za sciana.Jest po koronografii---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i czuwam
nadrobie Was w wolnej chwili ![]() mam pytanie w sprawie k. chcialabym Wam co¶ prywatnie napisaæ, ale... w obecnym K. jest du¿o osób które siê nie udzielaj±, do tego zalo¿ycielem jest Neska która odesz³a... no i...hmm.. mo¿e ¿a³o¿e nowy dla sta³ej ekipy? Bo w sumie bezsensu by bylo ¿eby prosiæ Neske i wyrzucenie stamt±d osób które ola³y w±tek no nie?
|
|
#2347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz prywatn± wiadomo¶c Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#2348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ali,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ziutka,jak siê ma³¿ czuje? Dalej chory? Kasia, Cytat:
widzê ¿e ruszy³a¶ pe³n± par± z Twoich postów a¿ bije energia ![]() Paula, witaj du¿o æwiczysz, brawa ![]() silna z Ciebie kobieta a z by³ego mê¿a PATA£ACH, zat³uk³abym takich co my¶l± "mniejsz± g³owk±". Ja mojemu powtarzam, ¿e skoro szuka innej to widocznie mu ze mn± ¼le, a jak mu ¼le to ma powiedzieæ i rozstaæ siê a potem i¶æ se do innej... a nie na boki skakaæ a w domu mê¿ula udawaæ... oczywi¶cie mówie mu to tak prefencyjnie zawsze przed okresem mimo ¿e nie wykazuje oznak zaintersowania kim¶ innym... ale wiecie... przed okresem zawsze wszystko inaczej wygl±da ![]() Cytat:
tylko ja stoje w miejscu ale z w³asnej winy
|
|
|
#2349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Paulix, co do kasz i miês gotowanych i na parze to ja bardzoooo lubiê
dla mnie to akurat ¿aden problem tylko nie zawsze mi siê chce robiæ tylko dla siebie bo m±¿ te¿ lubi ale raz na jaki¶ czas.Ewi, Cytat:
![]() wa¿ysz i przeliczasz wszystkie produkty? ja mam w³a¶nie z tym problem. Nie mam wagi to jedno a drugir to to ¿e mi siê nie chce ![]() jak to jest u Ciebie? Rybka, brawa za utratê kg ale Kochana uwa¿aj na jojo!! no ale gratulacje Ali, zgadzam siê z Kasi±, cie¿ko Ci bêdzie teraz traciæ te ostatnie kg, ale nie poddawaj siê! Jeste¶ ju¿ prawdziw± weterank± odchudzania i ten kilku miesiêczny przestoj napewno Ciê nie zniechêci tym bardziej, ¿e pokocha³a¶ æwiczenia ![]() Ziutka, ³adnie wymiary posz³y Ci w dó³ ![]() Ali, mia³a¶ przygody no nie powiem ![]() Paulexi, mia³a¶ zabiegany dzieñ a co do krokietów to ja te¿ zamierzam siê za nie zabraæ ale... nie mam czasu ![]() Ali, ale g³upoty gadasz !! ![]() nic nie odpu¶ci³a¶ jeste¶ guru ![]() Cytat:
podziwiam ![]() Cytat:
haha Kasia Ciebie tam nie ma jeszcze wiêc ZAKLADAM NOWY !
|
|
|
#2350 |
|
Rozeznanie
|
Martyna bardzo dobry pomys³ z klubem
zrobie porz±dek na fb w naszej grupie,to te¿ bêdziemy mog³y rozmawiac
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
chêci na razie mam i si³ê walki mam nadzieje ¿e jej nie stracê ale mam nadziejê ¿e jak bêdê widzieæ efekty to bêdê walczyæ na razie mam Powera .....
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- ale siê napisa³am...tylko mam, mam, mam .... |
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Masz motywacjê KASIUNIA
![]() Ali, ³adnie porz±dki zrobi³a¶ ![]() mówi³am Wam, ¿e chodzê na ZUMBÊ
|
|
#2353 | ||
|
Rozeznanie
|
babolki ide na spacer:P
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() u nas niedaleko te¿ sa takie zajêcia Jakbym miala dzieci z kim zostawic to bym jezdzi³a![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2354 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
hej laseczki
wpad³am tylko na moment poczytam was wieczorkiem dzieciaczki dobrze, cieszê siê jak wariatka bo to tylko wirusówka która ust±pi sama, mamy tylko do smarowania w bu¼ce taki preparat i do k±pieli tzw kaliê. A wieczorem doopa do góry i spalamy t³uszczyk... Zobaczycie kochane jeszcze bêda z nas takie szczup³e lasencje ¿e normalnie paru osóbkom oko zbieleje
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Ali, to szukaj opiekunki bo zajêcia s± super
jutro znów idê ![]() a jaki instruktor zerknijcie do klubu zostawi³am co¶... Wszystkie niezaproszone m.in rybka i princes. Princes jak do nas wrócisz to wysle zaproszenie bo nie wiem czy odesz³a¶ czy tylko przerwa ![]() Rybko, bywaj u nas czê¶ciej to i zaproszenie powêdruje ![]() Mistaken, te¿ tu dawno nie by³a, wiêc narazie nie zapraszam. Kogo¶ pominê³am? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- ZIutka, dobrze ¿e dzieci w miarê zdrowe oko zbieleje... zbielej... wiem komu
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
przyjmiecie mnie z powrotem??
![]() ![]() czytam Was ca³y czas na bie¿±co ale jako¶ nie mog³am siê zebraæ na odwagê ¿eby napisaæ... Odk±d od Was odesz³am odpu¶ci³am te¿ dietê
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina....
g³upie pytanie ! ![]() ob¿era³a¶ siê kole¿anko? ![]() witaj
|
|
#2358 |
|
Raczkowanie
|
![]() no niestety ob¿era³am najgorsze zebraæ mi siê do æwiczeñ, szkoda ¿e nie mam warunków ¿eby chodziæ na jaki¶ aerobik czy tak jak Ty zumbê...bardzo bym chcia³a...no ale musze zebraæ siê ¿eby w domku æwiczyæ...narazie nic z tego
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, ja akurat z æwiczeniami te¿ mam problem ale dorastam do tego aby siê z nim po¿egnaæ, zumba raz w tygodniu to zdecydowanie za ma³o.
Raz dwa znów wprawisz siê w dietê, trzymam kciuki. Syn ¶pi, m±¿ w szkole, wszystko posprz±tane. Relaks... Jak ma³y wstanie to bêdziemy æwiczyæ ![]() Nawet bloga nadrobi³am i serdecznie tam zapraszam
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#2360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No wiêc ja dzisiaj wieczorem mam zamiar zrobic krótk± liste postanowieñ i proszê sie nie chichrac,ale wywiesze na lodówke i bêdê odhaczaæ,czy sie wywi±za³±m:P ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Paulino -córko marnotrawna Czeka³am a¿ wrócisz Wiedzia³am,¿e to nast±pi wcze¶niej czy pó¼niej:P Dobrze,¿e ju¿ jeste¶
|
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Ali, pochwalisz siê potem t± list±?
Jestem ciekawa ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Nie wiem czy pamiêtacie ¿e nerwowo czeka³am na @! No i... przyszed³ wiêc drugiego dzidziusia nie bêdzie
|
|
#2362 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 935
|
Cze¶æ
A wiêc Strongwomen Dietê mam od dietetyczki to ona przygotowa³a j± dla mnie.Ma 1200 kcal ![]() A mnie te¿ przygarniecie?? ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- jak do tej pory zero wpadek.Ale dzisiaj kawa³ek czekolady -jedna kostka
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna kostka? To sie ciesz
ja jak juz zjem jedna to napewno tez druga i trzecia fakt faktem tuczy ale jedna kostka sie nie przejmuj ![]() Rozumiem ze pytasz o przyjecie do klubu. Pobadz jeszcze z nami chwile,poznamy sie lepiej i napewno bedziesz miec dostep do klubu. Mam nadzieje ze to rozumiesz ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Ja juz po kolacji,strawie i wlaczam muzyczke ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2013-11-18 o 19:03 |
|
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
Ja odesz³am bo bym tabliczke zjad³a.
![]() oki nie ma problemu rozumiem ¿e macie jaki¶ swój osobny w±tek czy co¶ takiego.
|
|
|
#2365 | |
|
Rozeznanie
|
Oto lista:
1.Zero s³odyczy!!!!! 2.Minimum godzina dziennie æwiczeñ 3.Zacznê znowu je¶æ warzywa na parze 4.3x dziennie wypijê herbatê na trawienie i linee 5.wracam do jedzenia 8 godzinnego(tzn koncze przed 18,ale zacze³am juz jesc wczesniej niz o 10.B³±d) 6.chleba bede jad³a w ilo¶ci 2 sztuk na ¶niadanie(ciemne pieczywo) 7.do konca tygodnia muszê schudn±c a¿ 0.5 kg!!!!!!i niech mnie szlag trafi jak siê tak nie stanie ![]() Amen ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Niech bêdzie b³ogos³awiona Twoja @ ![]() ![]() ![]() ![]() dobrze ,¿e jest![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- pocwiczy³am.Ide poszpuraæ na allegro.Szukam samochodu spe³niaj±cego moje wymogi ciê¿ko
|
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Ewi to nie jest osobny watek
poprostu klub prywatny tam nie gada sie na codzien tylko, tylko wtedy jak masz cos np. Intymnego i nie chcesz pisac tutaj publicznie to wtedy piszesz tam.i widzimy tylko my. Albo np. Boisz sie ze podczytuje cie twoja szwagierka czy ktos to tez piszesz tam Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Ali..ja tam chce miec drugie dziecko ale nie teraz najpierw dom,praca,i jakies zabezpieczenie finansowe potem pomysle o drugim(chociaz imiona wstepnie wybrane haha) jestem mloda zdaze moze do 30tki daj mi bozWys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
|
|
#2367 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Ali i Strongwomen.
Ju¿ rozumiem na czym polega ten klub
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Ali,polecam citroena c5 w wersji exclusive
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Ale mam go krotko wiec nie wiem jak z naprawami no ale wyglada i wygoda jazdy na piatke ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
|
|
#2369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do dzieci to moj Jacek chocby teraz i zaraz -gotowy do dzia³ania.Ja pasuje.Z 2 dzieci ciê¿ko mi wyjechac gdziekolwiek bez u¿erania sie,posykiwania czy poszturchiwania a gdzie jeszcze z 3?!Widzê siê juz.JAde na zakupy-Kuba leci przodem,Ania za nim a ja na koncu targam ciezkie noside³ko z 3 dzieckiem -spocona,rozczochrana i gruba![]() :b rzydal:![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- http://allegro.pl/super-bogaty-grand...707779714.html chyba znalaz³am definitywnie to co bêdzie sie nadawaæ dla nas ![]() |
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za @ nie wiem co bym zrobi³a gdyby siê okaza³o ¿e jestem w 2 ci±¿yAli postanowienia ekstra te¿ sobie dzi¶ pdoobne wypisa³am w "magicznym" zeszyciku:P hehe a Twoja wizja o trzecim dziecku jest boskaAli samochodzik bardzo mi siê podoba!! te¿ bym chcia³a zmieniæ autko no ale narazie brak funduszy.... Edytowane przez ppaulinka1990 Czas edycji: 2013-11-18 o 20:22 |
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

klask i:
nadrobie Was w wolnej chwili
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

mimo ¿e nie wykazuje oznak zaintersowania kim¶ innym... ale wiecie... przed okresem zawsze wszystko inaczej wygl±da
nic nie odpu¶ci³a¶