|
|
#211 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Facet chce, żebym nosiła tylko jeansy
Cytat:
.
|
|
|
|
#212 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;7785079 1]To nie jest wątek o wyższości ćwiczenia nad niećwiczeniem.[/QUOTE]
Trochę jest, skoro autorka ma kompleksy, ale ćwiczyć nie chce. Ciekawe jak by jej pupa na ćwiczenia zareagowała. Wcale.
|
|
|
#214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W końcu ktos to napisal Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie ta dziewczyna spodobałaby się chłopakowi autorki wątku:
https://www.youtube.com/channel/UCSe...JjWfxFQfbyg6eA |
|
|
|
|
#216 |
|
Konto usunięte
|
nosi sukienki więc chyba
mnie się nie podoba. Gada i gada. Wytrzymałam 45 sekund. |
|
|
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
[
Edytowane przez Delicatessen Czas edycji: 2017-10-22 o 02:17 Powód: bo tak |
|
|
|
|
#219 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylek nie jest najwazniejsza rzecza ktora gwaratuje ci powodzenia najpiekniejszy tylek nie pomoze jak ktos nie czuje "tego czegos" jeden lubi tylki inny lubi biust trzeci lubi dlugie nogi a czwarty krecone wlosy a koncza z dziewczynami ktor nie maja tych cech i sa szczesliwi forever Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2017-10-11 o 09:56 |
|
|
|
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oceniac slow nie bede, bo przerazilas mnie i nie chce miec Ciebie na sumieniu. Przyznaje "sztuczne miesnie"nie najlepiej razem pasuje. Bardziej zasugerowalam sie antonimem do "naturalny" i w polaczeniu z mesniami poszlo w zla strone. Po mimo to, czesc dziewczyn mnie dobrze zrozumiala, szczesliwie zachowujac przy tym i zdrowie i rozsadek, czego o Tobie powiedziec nie mozna. Cytat:
O gwaltach oprocz slynnego sylwestra w Köln nie slyszalam i o tym, ze byly same sobie winne tez nie bylo mowy. |
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Dyskusja na temat tego, jak wyrobić sobie tyłek w tym wątku jest na poziomie dyskusji na temat odpowiedniego przyprawiania potraw w wątku, w którym kobieta opisałaby jak oberwała za zbyt słoną zupę.
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
[
Edytowane przez Delicatessen Czas edycji: 2017-10-22 o 02:18 Powód: ) |
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co sąsiadka chciała od Twojego tyłka? |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
T
Edytowane przez Delicatessen Czas edycji: 2017-10-22 o 02:18 Powód: j |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak o, wszystkie jak leci są tak traktowane? Normalnie świat idealny.
|
|
|
#227 |
|
BAN stały
|
W poniedziałek zakończyłam z nim znajomość. Uważam, że to była dobra decyzja, choć niełatwa. Powiedziałam mu, że bardzo mnie zawiódł, próbując wywrzeć na mnie presję dotyczącą ubioru. Wspomniałam mu, że nie potrafię żyć z kimś, kto chce mnie ograniczać, kontrolować i mną rządzić. Nie znoszę manipulacji i zakamuflowanej zazdrości. Jeśli dla niego moje spódniczki są ohydne, to trudno, ja je lubię i zamierzam pozostać sobą.
Przyjaciółka namówiła mnie na krótki wypad do Pragi i to była świetna decyzja, bo wiem, że on potem do mnie przyjeżdżał. A taką sukienkę kupiłam sobie na poprawę humoru, na pohybel zwolennikom jeansów. Na brzuchu i przy szyi jest przeźroczysta.
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2017-10-12 o 22:32 |
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Z
Edytowane przez Delicatessen Czas edycji: 2017-10-22 o 02:19 Powód: m |
|
|
|
|
#229 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2017-10-13 o 13:39 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Gazela inteligencji
|
Ojej, jakie pochwały! Dziękuję bardzo, nawet nie wiem, co odpisać, bo sama nie uważam moich studiów za wielkie osiągniecie po tylu problemach, ile na nich miałam. Ale bardzo mi miło
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
[
Edytowane przez Delicatessen Czas edycji: 2017-10-22 o 02:19 |
|
|
|
|
#232 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
[
Edytowane przez Delicatessen Czas edycji: 2017-10-22 o 02:19 Powód: 8 |
|
|
|
|
#235 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, problem powrócił. Dzisiaj siedzę w pracy i dostaję nagle SMS-a od niego: "Kotku, wybacz mi, byłem tak zajęty pracą, ale wciąż mi na tobie zależy, może nie warto się rozstawać". Odpisałam mu, że daję mu spokój i oczekuję, że on nie będzie mnie męczył. A on, że przecież jemu na mnie zależy. Powiedziałam mu kilkukrotnie, że dla mnie to koniec. On na to, że jestem kolejną osobą, która przeinacza jego słowa i robi z igły widły. Powiedziałam mu, że dostrzegłam w nich jasny zamiar i nie chcę być ograniczana. On na to: że w sumie to ma i tak inną dziewczynę od kilku lat, więc spotkania w parku odpadają, ale chętnie pójdzie ze mną na kolację. Nie wiem, co to miało być. Podejrzewam, ze wzbudzanie zazdrości, ale chyba pójdę zrobić badania na choroby przenoszone drogą płciową. Niby prezerwatywa zawsze była, ale wiadomo...
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ktoś, komu zależy nie stosuje takich tekstów, nawet jeśli chce tylko wzbudzić zazdrość. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Cytrynowy_Sorbet24 Czas edycji: 2017-10-20 o 21:28 |
|
|
|
|
|
#237 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Jeśli masz ochotę mimo prezerwatywy tracić pieniądze, to przygotuj się na wydatek rzędu 200-300 zł za pakiet podstawowych chorób. Ale moim zdaniem trochę panikujesz po prezerwatywie i tekście na pożegnanie od zranionego dupka. Poza tym Google ---> testy na choroby przenoszone droga płciowa. Myśle, ze się dowiesz więcej, niż tu
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Też myślę, że nie ma co panikować. Wiem, łatwo mówić. Ale takie teksty to standard od urażonych i dumnych facetów. Sama kiedyś usłyszałam od chłopaka, którego rzuciłam, że tak właściwie to on już dawno wiedział, że nic z tego i dlatego się nie starał i że on zawsze wolał blondynki.
Dla świętego spokoju możesz się przebadać, ale na pewno jesteś zdrowa, nie martw się. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytałam caaaaalutki wątek!
1. Moim zdaniem nie ulegało wątpliwości, że to hasło wypowiedziane do Ciebie Sandrina było oznaką zwykłej zazdrości. Nie znam chłopaka, być może takie jego zachowanie wynika z jakiś nieprzyjemnych przeżyć, natomiast po jego ostatniej wiadomości do Ciebie o wieloletniej dziewczynie można wynieść, że koleś zupełnie nie ma autorefleksji - gdyby tak było przyznałby się do tego błędu (chorobliwej zazdrości), posypał głowę popiołem i na Twoją wyraźną prośbę dał Ci spokój. Uważam, że to jest osoba, która nie ma świadomości swoich problemów dlatego uważaj na siebie, bo nie wiadomo co temu typowi jeszcze strzeli do głowy. 2. Co do badań - jeśli czujesz, że będziesz się lepiej czuła jeśli się przebadasz to zrób to oczywiście, ale nie panikuj, bo skoro się zabezpieczaliście to istnieje małe prawdopodobieństwo abyś coś złapała. 3. Argument o spodniach powalił mnie - jw wg niego są ubrania, które bardziej prowokują do napaści seksualnych inne mniej. M-A-S-A-K-R-A. To oczywiście otwiera nową dyskusje na temat postrzegania w ogóle napaści seksualnych na kobiety, kiedy to kobieta wg niektórych czasem sama się prosi i prowokuje strojem i makijażem. Chce mi się płakać kiedy o tym myślę. Na Twoim miejscu chyba bym nie wytrzymała i zasadziła kolesiowi kopa w d... :x ![]() 4. Jeśli chodzi o kompleks płaskiego tyłeczka, to tutaj nastąpiło kilka zwrotów akcji i przychylam się jednak do stwierdzenia, że nie do końca jednak jest tak, że stuprocentowo siebie akceptujesz. Jego komentarz wywołał w Tobie na nowo ten problem no i poszukujesz też jakiegoś pozytywnego potwierdzenia z zewnątrz (ocena przyjaciela), że jednak nie jest tak źle z tym Twoim tyłeczkiem Myślę, że trochę się tu zamotałaś, ale mam nadzieję, że ta sytuacja uświadomiła Ci, że może jednak warto nad tym popracować (nie chodzi nawet o ćwiczenia, bo jeśli ich nie lubisz no to trudno, ale afirmacje można poćwiczyć, żeby w przyszłości takie komentarze nie sprawiały Ci zbędnej przykrości)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

.