|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: styl Paris Hilton
tu pare fotek, mam nadzieje ze ich jeszcze nie bylo. Co do stylu Paris:
Niekotre ciuszki ma bardzo fajne, a niektore albo zle dobrae albo w ogole tandetne. No ale chyba kazdemu sie trafi moment, gdy ubierze sie niezbyt dobrze. Ogolnie Paris nie lubie, ale nie przecze ze ciuchy m swietne(oczywiscie nie wszystkie), chociaz jak ja bym miala tyle pieniedzy co ona, tez bym tak smigala odziana ![]() Fotki: |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
dalej
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
na razie tyle
![]() |
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Paris Hilton
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Pomijając samą 'osobowość' oraz skandale Paris, a biorąc pod uwagę tylko i wyłącznie jej wygląd powiem tak:
Dla mnie reprezentuje styl Barbie, w którym ja nie czuję się dobrze. Nie noszę takich ubrań i nosić nie będę. Natomiast nie zaprzeczam, że niektóe części jej garderoby sama bym u siebie widziała ![]() Dodam również, że na uwagę zasługuje fakt, że na prawdę rzadko można spotkać Paris bez makijażu i fryzury. Ona chyba nie ma gorszych dni jeśli chodzi o tę kwestię (pomijam to, czy makijaż i fryzura są ok ).
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
No to ja tak skomentuję styl Paris:
nie wiem czy ten jej styl czy to tylko poprostu ogromna ilosc kasy daje to że dosc często ma poprostu supeeer ciuszki ![]() ![]() ![]() ale taka jest prawda
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam sie
|
|
|
|
#218 |
|
BAN stały
|
znalazlam wczoraj w watku foto paris, mysle sobie super sweterek i w ogole wyglada ladnie, z ciekawosci na allegro zajrzalam i zobaczcie co znalazlam!
I juz zakupilam bo byla opcja kup teraz Mam nadzieje ze nie bedzie za duzy, podali L ale ze wypada bardziej na M, porownalam z innymi swoimi rozpinanymi sweterkami i powinien byc ok, a jak nie to chyba dam do zwezenia bo zakochalam sie
|
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
fajnie byla ubrana jak wychodzila z wiezienia hihi
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Kilka nowych zdjęc
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
hmmm...czy Paris ma w ogóle swój styl?
Według mnie nie ma. Ma mnóstwo kasy a w jej ubiorach przeważa tandeta (droga tandeta) i kicz. Czasami trafia się coś fajnego i mniej obciachowego. Styl Paris to chyba brak stylu
|
|
|
|
|
#222 |
|
BAN stały
|
Kilka fotek na ktorych wg mnie ladnie wyglada. Szczegolnie na foto w zoltej koszulce (:
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
A ja tak sobie obejrzałam jej zdjęcia na tym wątku, od wcześniejszych do obecnych i doszłam do wniosku,że Paris sie kurczy.. Gdy miała krótsze włosy, nie tylko nie była tak badzo wychudzona, ale tez wygladała bardziej dziewczęco. Im później, tym więcej takiego stricte looku.. i wiecej odkrytego ciała. Ale podobaja mi sie jej platynowe włosy.
|
|
|
#224 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
taaak, latwo taka opinie wyglosic. a co twoim zdaniem znaczy miec styl?? a czy widzialas ja ubrana na "emo", a moze jak avril albo amy lee?? raczej nie.. zawsze jest dziewczeca, nosi rzeczy ktore podkreslaja jej figure, "kolorowa", lubi blyskotki, krotkie sukienki, dekoldy.. moim zdaniem jest konsekwentna w swoim looku i zazwyczaj w tym samym stylu ubrana. |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
Mi tez sie wydaje ze ona do konca nie ma swojego stylu,na premierach i imprezach wklada ubrania zaproponowane przez stylistke,ktora przywozi jej np 20 sukienek i kaze wybrac jedna.Mysle ze to jest duze ulatwienie sprawy,lepiej poszukac jej zdjecia jeszcze na poczatku swojej "kariery" kiedy ubierala sie sama
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Czekolada 83, przecież mogę mieć swoje zdanie na ten temat. Oczywiście można ze mną polemizować (tylko bez ataków). Przejrzałam mnóstwo zdjęć Paris i stwierdzam, że takie ubieranie się w przykrótkie spódniczki, wielkie dekoldy, zwierzęce wzory, mnóstwo błyskotek a od czasu do czasu wskoczenie w coś gustownego (wśród tylu strojów proponowanych przez stylistę to nic dziwnego) świadczy właśnie o braku klasy, gustu i stylu.
To tylko moja opinia do której mam przecież prawo ![]() Poza tym nie zawsze Paris ubiera się z taką totalną konsekwencją. Widziałam sporo zdjęć na których ma luźne, obszerne rzeczy z "lejących" się tkanin i nie było to sexy. Również miała na sobie kilkakrotnie ciuchy i dodatki w stylu "emo". |
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
A dla mnie na przekór wszystkim i wszystkiemu podoba się "brak stylu" Paris
jest może głupiutka, i wiele dziewczyn takich jest tylko nie piszą o ich głupotach w gazetach ani nie mówią w telewizji jak o Paris hehwystarczy przejsc sie na wieksze dyskoteki w miescie i zaobserwowac co sie tam wyczynia "one night in paris" przy akcjach jakie potrafia tam sie odbywac to pestka. Poza tym ocenianie P. jako Dz**** to chyba trochę przesada, nagrała film z chłopakiem, a to że po rozstaniu był prostakiem i wrzucił to do internetu to inna sprawa, punkt dla niej za reakcję, bo zwykła dziewczyna załamałaby się lub coś o wiele gorszego p.s. Nicole Richie nie ujawniła "one night in Paris" - masz jakieś złe informacje.... ale niewazne
![]() Edytowane przez carolans Czas edycji: 2008-04-25 o 20:13 |
|
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
http://www.style.com/slideshows/part...06RAST/11m.jpg
http://e3.pudelek.pl/p1862/406b75350016c22c468af98e Edytowane przez mikri7 Czas edycji: 2009-02-19 o 11:47 |
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam uwazam ze wlasnie ona ma styl..tylko ze nie jest on jakis super widziany przez innych...jest konsekwentna w co sie ubiera i tyle...zawsze ma kolorowe, czesto atlasowe kiecki, zwiewne i dziewczece, duzo bizuteri...slodki makijaz...to jest jej styl...a to ze ma duzo kasy nie ma nic do tego...tylko to ze ma wiecej ciuchow...to ze ma stylistow to tez nic...bo nie zalozylaby EMO ubran jakby jej kazali...wiec czy nam sie to podoba czy nie...ona ma styl....STYL PARIS
|
|
#230 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co to znaczy "być jak jennifer lopez"??? Nie możesz być po prostu sobą? ---------- Napisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Poza tym ona w większości sytuacji ma gów*** do powiedzenia w co może się ubrać. Nawet jak idzie z ironią mówiąc "po bułki do sklepu", czego nie robi hehe
|
||
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Nie sadze ze ona ma gowno do powiedzenia bo to stylista ma jej podpasowac a nie ona jemu bo jej to zbytnio nie zalezy...a skoro ma styl przeslodzonej Barbie ale jak kto woli to raczej jest to styl....jednym sie podoba a innym nie...o co tu sie klocic...nie mam pojecia...ma kase to ubiera sie jak chce a i tak miliony na swiecie chca wygladac jak ona.
|
|
#232 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Napisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A to są buty zaprojektowane przez Paris http://bi.gazeta.pl/im/2/5053/z5053272X.jpg Według mnie są bardzo ładne i sądzę, że większość dziewczyn też by takie zalożyła. |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Gość
|
a ja niecierpie Paris pod wzgledem jej zachowania, wartosci itd, ale uwielbiam jej styl! Przecudnie sie maluje i ubiera! NIe wiecie moze jak sie nazywaja okulary ktore nosila taki plastikowa jakby "zaluzje"?
(nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ) takie paski, ze nie wiem jak sie przez nie patrzy
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Te okulary w NY widzialam na kazdym rogu na straganie.
|
|
#235 |
|
Gość
|
a nie wiesz jak sie nazywaja zeby wpisac to nazwe na allegro czy cos?
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle ze jest szary :P hmm nie wiem jak to możliwe zakupiłam na ciuchach :P
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam pojecia bo ich nie ogladalam...choc teraz mnie ciekawi co przez nie widac:p
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Cóż, moim zdaniem nietrudno wyglądać dobrze, kiedy ma się sztab stylistów i tyle kasy, ale musze przyznać, że w porównaniu z tym, jak Paris wyglądała parę lat temu, a jak ubiera się obecnie jest ogromna różnica i teraz potrafi być nawet inspirująca. Oby tak dalej.
|
|
#239 |
|
Gość
|
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=579029224 Edytowane przez mikri7 Czas edycji: 2009-03-12 o 16:53 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

).

eco-friendly life style