|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólnie schudniemy w 2019. Wątek motywacyjny.
Xylogic no pewnie ze trzeba wypróbować.
Nightwisch brawo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
Poćwiczony 30min set na pupę i pośladki
taśmy super się sprawdziły. Dawno tak poślada nie czułam.Śnieg mi nie przeszkadza. Za to temperatuara na - już tak
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Z yt coś cwiczylas? Czy coś z płyty?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten filmik https://youtu.be/y-nbg7vNkcY Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiam przepis
Murzynek serowy Ciasto:7 jajek Łyżka budyniu 2 łyżki kakao slodzik półtorej łyżeczki proszku do pieczenia. Białka oddzielamy od żółtek,białka miksujemy że slodzikiem do sztywności powoli dodajemy żółtka budyn kakao proszek miksujemy do jednolitej masy pieczemy w piekarniku około 20 min 180s. Studzimy przekrajamy na pół skoczymy delikatnie herbata malinowa. Masa:wiaderko sera prezydent miksujemy w garnku z 3 jajkami stawiamy na ogień mieszając do zagotowania rozrabiamy pół szklanki mleka z 2 łyżkami budyniu I 2 małymi łyżeczkami żelatyny wlewamy do gotującej masy serowej mieszając czekamy aż się zagotuje.wlewamy na ciasto przykrywamy. Polewa: mniej niż połowa szkl mleka 3 łyżki kakao 1 łyżeczka żelatyny gotujemy polewamy ciasto Ja dałam 100g sussina gold, ale następnym razem będzie erytrol Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Miałam isc dzisiaj na siłownie, ale czuje ze mnie choroba rozbiera, wiec zostałam w domu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
Cześć,
zaczął mi się zapierdziel w pracy to nawet nie miałam kiedy pisać tutaj. U mnie kolejne -2kg więc idzie w dół w tydzień ale ważyłam się ostatnio na dzień przed @ więc zjechała ze mnie woda w większości pewnie. W obwodach -2cm w udzie. Jestem zadowolona bo systematycznie idzie w dół. Przez nawał pracy kompletnie nie mam siły ćwiczyć więc w tym tyg tylko 2 treningi a resztę odpuszczam i mocniej pilnuje diety. Dziś na śniadanie koktajl pomarańczowo-imbirowy a niedługo na 2 śniadanie jaglanka z kiwi i bananem ^^ |
|
|
|
|
#217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wooow ładnie uda schodzą Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Ladyl ciekawy przepis. Sprobuje moze w nastepnym tyg
PaniAuto wow. ![]() A ja dzis bez wazenia i bez ćwiczeń. Dostałam @ i wszystko mnie boli. Dobrze ze moge dzis lezec i sie nie ruszac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
U mnie lekkie zakwasy. Jeszcze trochę i o 20 do domu, muszę zrobić obiad dla chłopa, wiec dziś luz. Jutro pocwicze
Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej
|
|
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj oficjalnie zaczęłam sezon biegowy
|
|
#221 |
|
Czarna owca
|
Sziq, wow, podziwiam mega
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale serio- czuje, że żyję. Wracam do biegania, chyba że się jakoś bardzo ochłodzi
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj dalej bez ruchu. Czuje sie masakrycznie. Na obiad robie barszcz ukrainski
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#224 |
|
Czarna owca
|
Ja dziś od rana zrobiłam trening siłowy, ale czułam się po nim mega słabo
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Mnie rozkłada od wczoraj, mam nadzieję, że szybko przejdzie i w tym tygodniu zrobię chociaż lekki trening.
|
|
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
liczę po cichu, że koleżanka w pracy zrobi mi karboxyterapię na moje udziska... wtedy nie powinnam ćwiczyć
![]() nadal mam zakwasy |
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaah takie tłumaczenie jest najlepsze Wypróbujcie ten przepis bo jest mega Ja nie byłam na siłowni od weekendu. chciałam isc w poniedziałek, ale się pochorowałam, wiec wolałam nie ryzykować przebywania w klimatyzacji. Wczoraj TZ miał urodziny, wiec tez odpuściliśmy, a dzisiaj wychodzi wieczorem, a samej mi się nie chce isc :P nie lubie tych spojrzeń trenerów personalnych i zagadywania. Najlepiej bym się czuła wśród samych kobiet:P Może polecicie jakiś trening z youtube ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Czarna owca
|
Ladyl, naprawdę ktoś do Ciebie tak zagaduje? U mnie na siłownię, na którą zwykle chodzę właściwie nie widuje takich przypadków. Dziś pomógł mi jeden facet z jednym ćwiczeniem, bo widział, że źle robię, ale sam zapytał, czy mi pokazać. Od tego czasu Tz bardzo dokładnie zwracał uwagę na korygowanie mnie
był też jeden trenerzy który lubi oglądać klientkom paznokcie przy odbijaniu karty, ale to w sumie tyleWysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popsugarfitness Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej
|
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też polecam Szukałam ćwiczeń i trafiłam na nią
|
|
|
#232 |
|
Konto usunięte
|
Melduję otwarcie sezonu rowerowego!
Dzisiaj 15km wpadło na początek
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za polecenia
![]() Nie wiem może ja po prostu czuje się jakos niekomfortowo te spojrzenia mnie krępują :/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#235 |
|
Czarna owca
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
Cześć,
byłam wczoraj na treningu i dziś jestem bardzo obolała. Żałuję że nie ubrałam dresów do pracy bo dżinsy dziś bolą :/ |
|
|
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak się sprawdza? rozważam diete bebio dla jakiegoś urozmaicenia. 2 miesiace/99zł kusi, ale ciekawa jestem waszych opini. Jest sens? po 2 tygodniach dietety pudełkowej chce jakoś wrócić do gotowania, mam dwie rózne rozpiski dieteteyczne i na każdej ulubione dania. Musze to jakoś ogarnąć. Co do samych pudełek + urozmaicone dania + wygoda, oszczędność czasu + całkiem smaczne, choc wiekszosc musialam pod siebie dopieprzyć - lubię ostrą kuchnię. - koszty - codziennie niespodzianka -czasem danie zupełnie na które nie masz ochoty |
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1b006c1cc4b33fb32b0a741 c96d131cb0dc83f78_5f5d531 644303;86469377]Melduję otwarcie sezonu rowerowego!
Dzisiaj 15km wpadło na początek [/QUOTE]Tak szybko? Ja jeszcze czekam, ale jak tylko zrobi się w miarę ciepło też wsiadam na rower
|
|
|
#240 |
|
Czarna owca
|
Uwielbiam Fitatu, moja koleżanka się przesiadła z MyFitnessPal i też sobie bardzo chwali.
Ja wczoraj zjadłam ogromny deser, który miał mniej niż 400 kcal i wliczony w makro. Dziś lekko przekroczyłam, ale wczoraj nie dojadlam, więc zawsze coś ale ogólnie bilans spoko. Jutro się zważę od rana ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Chciałabym zacząć biegać w plenerze, ale czekam z tym jak się zrobi cieplej. Jestem baardzo amatorką i nie chciałabym zrobić sobie krzywdy jakiejś ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

taśmy super się sprawdziły. Dawno tak poślada nie czułam.