|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: spodniczka + getry ?
mi również podoba się zestaw spódniczka+getry chociaż jeszcze niedawno nie byłam do niego przekonana... widziałam takie geterki w New Yorkerze, były różne: w paski czarno białe, czarno szare i jednolite czarne zakończone koroneczką ale kosztowały aż 39,90 jak dla mnie to za dużo za takie zwykłe getry.
Wolę skorzystać z rady dziewczyn i poszukać takich na bazarku
|
|
|
#212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
dopiero teraz trafiłam na wątek, a szkoda, bo bardzo podoba mi się połączenie getry + spódniczka (niekoniecznie krótka)
szkoda, że akurat nie mam pod ręką fot z takimi zestawami nataliacz jak najbardziej możesz założyć takie getry, wprawdzie poziome paski teoretycznie poszerzają, ale Ty spokojnie możesz sobie na to pozwolić swoją drogą fajny pomysł na pasiaste leginsy
|
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, pasiaste getry kupię i mam nadzieje że mój spacer w nich nie zakończy się na klatce schodowej
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa!!!!!!!!!
gdzie kupić takie getry https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1143574711 Nie chodzi mi o allegrowe pasiaki, tylko takie właśnie czarne getry z lycrą. Błagam nie odbierajcie mi nadzei i rzućcie jakimś linkiem czy cóś. Szukam i szukam i dostaje nerwicy. Jakiś sklep internetowy?? A jeśli chodzi o "zwykłe, realowe" sklepy, to gdzie? ![]() Przepraszam za taką chaotyczną i niegramatyczną wypowiedź, ale jestem załamana.
|
|
|
|
|
#216 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Getry pod spódniczke
Odświeże wątek bo mam zamiar zakupic takie getry
I w związku z tym mam pytanie: Czy nadal moge je dostac w Calezedonii lub H&M? A jeśli nie to gdzie? I wogóle to co oznacza ten "X" ? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi ![]() Aha i jeszcze jedno Czy nadal się tak nosi getry? Pod sukienką lub spudnicą? Bo szczerze mówiąc nie widze na ulicach dziewczyn tak ubranych, w zeszłym roku tak samo nie widziałam...a może to tylko we Wrocławiu nie było tej mody...
Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2006-06-27 o 17:42 |
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
nie przejmuj się modą jeśli takie zestawienie Ci się podoba
Ja mieszkam w okropnej miescinie gdzie tylko siebie widziałam ubraną w ten sposób co za tym idzie nie obyło się bez komentarzy otoczenia itp. ale gdybym patrzyła co powiedzą inni to musiałabym chodzic ubrana jak cała żeńska częsć miasta a od tego właśnie staram się uciec poza tym lubie ubierać się tak jak sie ubieram, tak więc modne nie modne - aby Tobie się podobało
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje getry kupiłam w New Yorkerze za 34,90 zakończone koronką.Są białe i czarne
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Festyniarsko to wygląda,ale jak sie komuś cuś takiego podoba...
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie takie zestawienie nie podoba, nadodatek zle mi sie kojarzy.. Ale nie krytykuje innych, ktorym sie takie cos podoba. Wszystko jest dla ludzi i nie trzeba sie ze soba we wszystkim zgadzac
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
ja nosze takie cos, po prostu obcielam sobie eksperymentalnie czarne grube rajstopy i sie sprawdzilo, to nosze. ale wazna sprawa zeby zostawic jakies 4cm wiecej bo one sie zawina troche. ale misie podoba
do tego mam bardzo mini mini mini dzinsowa, czarne balerinki, dlugi top w paski i czarna opaske lub mini bluza i glany
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś mi się to nie podobało, ale teraz jakoś się przekonałam.
Mam czarne baleriny, mam gdzieś getry, mam popielatą spódnicę [chyba będzia pasowała?], nie wiem tylko, co na górę. Ale jakoś mam oporrry .. Może jakieś swoje zdjęcia w takim CZYMŚ pokażecie?
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
prawda w h&m sa getry takie.. wydaje mi sie ze musza byc dlugie i siegac do kostki
fajnie wygladaja do rozkloszowanej kiecki i balerinek, noo oczywiscie trzeba miec bardzo ladne nogi i byc w miare wysokim... styl oldshool czyli taki jaki lubiem
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje Wam za wszystkie informacje co do sklepów i cen
![]() Ale chyba jednak zrezygnuje...choć bardzo mi siętakie zestawienia getrów ispódnic/sukienek podobają to nie ma co sie oszukiwac ja mam krotkie nogi ...przy wzroście 163cm. moje nózki mają 79-80 cm a do tego sa mocno zbudowane i umięśnione (steper) łeee....no trudno niektórych rzeczy się nie zmieni...
|
|
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Boskie, śliczne, cudowne...
Getry są świetne i również nie uważam, że udydatniają krzywość i grubość nóg. Oczywście, jeżeli ktoś jest wysoki, szupły i ma długie nogi to wszystko wygląda o niebo lepiej, ale akurat getry nie są zakazane dla "nieidealnych". Miłego noszenia , o ile się na nie zdcydujesz ^.^
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląda to strasznie niechlujnie, nie podoba mi się
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
,
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
och, strasznie nie lubie
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
a fe! brzydkie to! brak stylu i gustu!
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
oj, no wlasnie, na to jest teraz szal w Anglii.. moj chlopak mi mowil, ze tam prawie wszytskie chodza tak ubrane. Ja nie ubralabym sie w taki sposob... Poszukajcie zdjec ludzi z lat 80-tych...jak dla mnei to kicz i zenada;/ pewnie do mody jeszcze wejda pstrokate ciuszki.. błee...
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Jest ok, ale nie wiem czy sama zdecydowałabym się tak ubrać.
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdy to promuja, a dziewczyna sie podoba. Nie jest zle, jednak ja bym sie nie odwazyla wyjsc szczegolnie w tak nietolerancyjnym kraju jak Polska... Sory ale taki moje zdanie.
Cytat:
|
|
|
#236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Tak swoją drogą, to mieszkam w prawie stutysięcznym mieście [czyli niby nie aż taka wiocha], a osobę tak ubraną widziałam AŻ JEDNĄ. Chyba trzeba by to zmienić, no nie?
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
Dot.: Getry :)
skasowano
Edytowane przez Sandi_xD Czas edycji: 2008-04-23 o 19:43 |
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się czuła obciachowo w czymś co akurat jest na topie i w czym biega co druga laska. Akurat zestawinie getry + spódnica kojarzy mi się z panną, która zapomniała się przebrać po aerobiku i nic na to nie poradzę |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

?

do tego mam bardzo mini mini mini dzinsowa, czarne balerinki, dlugi top w paski i czarna opaske