|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny młode 2010:)
fajny pomysł z tymi fajerwerkami, spotkałam się już z tym kilkukrotnie, a poprzednia modka Ela miała fajerwerki na swoim weselu
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Myśle własnie o tym
Ale jeszcze nie jestem zdecydowana ....
|
|
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ bardzo też by chciał aby tego typu atrakcja była, więc będziemy myśleć nad tym. ;- )
Na pewno efektowne i coś innego. ;] |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
czasu na podjęcie decyzji jest jeszcze baaardzo dużo
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Wiem.. wiem.... ![]() już nie moge się doczekać ![]() A twój Ślubik kiedy
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
chyba juz byl
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
dokłądnie nasza moderatorka nalezy już do zaobrączkowanych
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
a są gdzieś fotki ??
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze wiedzieć
hi...
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
a tak, ślub już był 23 września 2006
fotek, niestety... wstyd się przyznać, ale jeszcze nie zdążyłam umieścić... ale obiecuję poprawę |
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
To w tym roku 2 latka
Gratuluje
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki co tak umilkłyście?
![]() ja powolutku czytam sobie forum o ślubach w kielcach(bo jestem z tych okolic) i już mam tyy sal,fotografówi kamerzystów oraz typ dj-a Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-17 o 14:37 Powód: post pod postem |
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Halllooo
Mężatki gdzie sie podziałyscie Tak się przygotowujecie że nie macie czasu napisać ![]()
|
|
|
|
#225 |
|
Przyczajenie
|
Jestesmy, jestesmy |
|
|
|
#226 |
|
Adwokat diabła
|
Ja żyję.. ale mam pełno spraw na głowie
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
ja póki co mam wazniejsze sprawy niz slub
sesja sie zaczeła trzeba się uczyć na przyjemności przyjdzie czas
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie ;(
U nas sesja ciągła, ech,ech,uch,och. ![]() Nie przeżyję środowego egzaminu... ![]() Wiecie nad czym ostatnio rozmyślaliśmy? Nad samochodem ślubnym. Kurde, na targach rzucali ceny w graniach od ok 700 do 3000 zł (BARDZO, chcieliśmy jechać starym autkiem). Ale te ceny po prostu zbiły z nóg :/ I tak samo jak oglądaliśmy wiele zdjęć u fotografów, to nawet nie wiem, czy była w ogóle jakaś para na zdjęciach co miała stary model. Tak więc zastanawiamy się, czy jest sens, wydawać ok 1500 zł na kilka godzin? Wynaleźliśmy fajną ofertę granatowego jaguara - http://www.allegro.pl/item299474504_...elegancja.html albo tutaj http://www.allegro.pl/item297273260_...executive.html Co o nim sądzicie? Fajne autko i cena też w miarę. |
|
|
|
#229 |
|
Przyczajenie
|
Tez juz myslelismy na ten temat i doszlam do wniosku ze jesli na czyms uda sie zaoszczedzic to owszem.........ten jaguar jest spoko
ale za to bedzie przepiekna :bounce :
|
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Ale takim jaguarem już się też nie jeździ za bardzo chyba, ot tak.
![]() Wiesz dorożkę to można sobie wziąć jak ma się blisko restauracje weselną od kościoła, bo raczej jechać nią do innego miasta np. to już gorzej. A trochę żal wydawać 3000 na samochodzik na 3-4 godziny. ![]() Co do sukni też postanowiłam kupić w komisie albo na aukcji jakiejś. Tylko przedtem np. jak znajdę jakiś model, to hop siup do salonu przymieżyć jak generalnie leży i potem zamawiać i przeróbki u krawcowej. Już mam wszystko obcykane!
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
no tak......ja bede miala dosyc blisko kosciol i sale weselna...a nawet jak wyjdzie inaczej to biedny konik sie pomeczy troche
oj sama jeszcze nie wiem na co sie zdecyduje, tez mi szkoda tyle placic za kilka chwil ale z drugiej strony slub jest raz w zyciu albo przynajmniej tak powinno byc ten jaguar tez mi sie podoba...do slubu jest jeszcze troche czasu to moze otworze swoj biznes i kupie sobie takiego jaguara i sama bede wozic Mlode Pary do slubu i ja bede miala za darmo![]() A co sukni do kota w worku nie biore i raczej ja wypozycze na jedna noc potem nie bedzie problemu co z nia zrobic....gorzej jak sie zniszczyI mam jeszcze jeden pomosl. Moj TZ jako male dziecko dostal od rodzicow obraczki ktore teraz tylko przerobimy na bardziej nowoczesne............... ..tylko nie wiem czy daja wlasne zolte zloto mozna zrobic z niego obraczki z polaczeniem bialego i zoltego czy trzeba bedzie dokupic biale.... :confu sed:![]()
|
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Forum sledze juz od dawna, ale teraz dopisuje sie do tematu moj slub w sierpniu 2010, a konkretnie 14 lub 28 sierpnia (data jeszcze nie jest ustalona na 100%). Dosyc dawno tu nie zgladalam i widze ze juz zaczelyscie porzadne przygotowania.. ja sobie myslalam ze nad sala z moim TZ bedziemy sie zastanawiac okolo wrzesnia (to bedzie niecale 2 lata przed weselem) i ze wszystko bedzie ok, ale zszokowalam sie bo duzo terminow juz zajetych i boje sie ze jak w wakacje wezniemy sie za rezerwowanie to juz nam wczesniej ktos termin sprzatnie:P Jeszcze nie myslalam dokladnie nad suknia ani nad samochodem, itd no ale wizje jakies juz sa, reszta sie okaze w trakcie Pozdrawiam
|
|
|
|
#233 |
|
Wiele hałasu o nic.
|
Witam
![]() Chciałam napisać o moich dotychczasowych przygotowaniach. Zaczne od sali, zarezerwowana i potwierdzona po sulwestrze na 100%. Data 11.09.2010 jak najbardziej aktualna. Sala to niewielki motel, jest klimatyzowana i zmiesci sie w niej na styk 120 gości. Cena bardzo przystępna a opinie bardzo dobre. Jedynym minusem że motel stoi przy drodze, ale plusem jest że dookoła jest mnóstwo drzew i miejsce na uboczu. Wiec oprócz kireowców (a im i tak cięzko bo od drogi do hotelu jest jakies 50 metrów) nikt Nas oglądac nie będzie. Obecnie jestem na etapie szukania zespołu, spośród około 30 mam na oku 3 ewentulanie 4. Kryteria to: cena, ilość osób w zespole, i opinie innych. Mamy sie z poumawiać za dwa tygodnie. Widziałam że niektóre dziewczyny pisały tu o wynajeciu samochodu/limuzyny. Też o Tym myslalam ale ceny troche mnie przerosły, pocieszające jest to że Nasz znajomu posiada Jaguara i mamy nadzieje że za mniejszą opłatą się Nim podzieli (prowadzi usługi dowozu na wesele tym własnie jaguarem). Marz mi się wprawdzie jakis stary retro wóz ale wole te pieniądze wpakowac w fotografa i kamerzyste. Oprócz ttgo wszystkiego ogarnęla mnie prawdziwa mania szukania wszystkiego co z ślubno-weselna uroczystościa związane i mam juz tego mały arsenał w postaci foldera ś-w na komputerze AAAaa była jeszcze na targach ślubnych, i tez owszem zainteresowały mnie fajerwerki ale cena szybko zgasiła mój entuzjazm. Jednak znalazłam coś w zastepstwie w postaci fontanny czekolady. Cenu na targach kosmiczne ale w inrenecie można znaleźć bardziej przystepne oferty. Pozdrawiam.
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
ojjj, ale HAŁAS wziela sie do pracy......kurcze, załamujecie mnie, jeszcze nie mialam oficjalnych zareczyn, nawet nie wiem jaka sale wybierzemy a tu niektorzy maja zarezerwowane az tak do przodu terminy.....
![]() :ee k: i chyba ja sie musze tym zajac bo narazie calosc opiera sie na samych pomyslach czy marzeniach.... A jak u was wyglada sytuacja z mieszkaniem po slubie????? Macie juz moze to obmyslone?? Ja z moim TZ planujemy na rok wyjechac za granice zeby wybudowac domek |
|
|
|
#235 |
|
Adwokat diabła
|
kobiecinki moje drogie, czy każda z Was robi huczne wesele? Bo mój kochany wymyślił sobie, że chciałaby skromne przyjęcie. A ja osobiście nie mam pojęcia.
|
|
#236 |
|
Wtajemniczenie
|
My bedziemy mieli wesele na okolo 100 osob-dla jednych to mało, dla drugich to normalnie/duzo
. Dla mnie w sam raz . W Walentynki jedziemy na kolacje do restauracji tam gdzie moj TZ chce miec wesele . Ja natomiast wybieram pomiedzy trzema (jak nareazie ). Pojedziemy-zobaczymy. Fakt, ze jest tam klimatycznie, ale kurka wodna za Kielcami , a ja bym chciala jednak w CK;/. http://zameksobkow.pl/ . Narazie nic nie mamy zarezerwowanego
|
|
|
|
#237 | ||
|
Wiele hałasu o nic.
|
Cytat:
Przez to że jest problem z terminami musieliśmy przesunąć ślub o rok ponieważ nie było zadnego wolnego terminu od marca do listopada w 2009 r. Teraz znajomi maja problem ze znalezieniem zespołu na 2009. Wole dmuchac na zimne, niż póżniej znowu byc rozczarowanym. Cytat:
więc uznałam że trzeba do Tego podejść demokratycznie.
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
My będziemy mieć na ok. 60 osób (ale jak kilka więcej będzie, to nic się nie stanie
)Po co mamy zapraszać osoby, których latami nie widzieliśmy? Na pokaz? ![]() Nie, nie...Lepiej zrobić bardziej kameralne i wśród bliskich wesele. |
|
|
|
#239 | |
|
Wiele hałasu o nic.
|
Cytat:
![]() Wykreśliliśmy wszystkich znajomych, pozostawiliśmy po jednej parze przyjaciól z każdej strony, i postanowilismy że kuzynki i kuzynów bez stałych partnerów zapraszamy bez osób towarzyszących. Mam nadzieje że goście postaraja sie zrozumiec.
|
|
#240 |
|
Konto usunięte
|
Ustaliliśmy datę ślubu
18 września 2010r., dokładnie tydzień po Hałasie :d
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Ale jeszcze nie jestem zdecydowana ....
- jest naprawdę wesoło!

Tak się przygotowujecie że nie macie czasu napisać
sesja sie zaczeła trzeba się uczyć na przyjemności przyjdzie czas

:bounce :

oj sama jeszcze nie wiem na co sie zdecyduje, tez mi szkoda tyle placic za kilka chwil ale z drugiej strony slub jest raz w zyciu albo przynajmniej tak powinno byc
, a ja bym chciala jednak w CK;/.