|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kilka drobiazgów :)
to moze zamiast torebki oddasz mi
Oriflame - woda kolońska o zapachu kwiatu pomarańczy, nowa 400ml
|
|
#212 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jestem zainteresowana wymianką
![]() Jaki konkretnie jest ten termin ważności? Jeśli znalazłabyś u mnie coś więcej, to jestem zainteresowana również większą wymianką! |
|
|
|
|
#213 |
|
|
Podoba mi się u ciebie jeszcze zestaw adidas, oraz podkład MF nr. 105. Znalazałbayś coś jeszcze u mnie ? Oczywiście zrozumiem, jeśli nic za to nie znajdziesz.
Ten krem Auriderm chce na 1000%, prosze zarezerwuj mi go. Z wymianką się dogadamy, teraz jestem, w pracy i nie za bardzo mam czas się zastanawiać
|
|
|
|
|
#214 |
|
|
Gosiu, za ten krem oddam ci wszystkie te rzeczy które wymieniłaś (niestety za wyj. filmu Sahara).
Jeśli znalazłabyś coś jeszcze u mnie to chętnie zamieniłabym się za rzeczy, które wymieniłam post wyżej Jeśli dzisiaj dogadałybyśmy się co do wymianki, to mogłabym wysłać paczkę już jutro, a jak nie to w poniedziałek
|
|
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
:d
|
|
|
|
|
#217 |
|
|
Gosiu, dostałam fotke
Powiedz mi czy byłabyś zainteresowana większą wymianką, bo podoba mi się u ciebie jeszcze dezodorant Adidas i podkład MF nr 105 |
|
|
|
|
#218 |
|
Konto usunięte
|
Depilator Philips Satinelle HP 2843
mnie interesuje odp u mnie
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
ja plyt tamilee to szukam
U Ciebie zainteresowalo mnie: ATW - krem do biustu ( mozesz mi powiedziec ktory to dokladnie, moze link do KWC?) Oriflame, Optimals, Hydra Energy Cream (Krem intensywnie nawilżający) Oriflame, Optimals, Balance Mattifying Fluid SPF8 (Matujący fluid z filtrem SPF 8 Oriflame, Optimals, Balance Night Gel (Żel na noc) Biustonosz silikonowy C, nowy, Oriflame, Orange Peel Off Mask https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265573&page=2 |
|
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, moze znajdziesz u mnie cos za ktoras z tych rzeczy:
Oriflame, Yoghurt & Blackcurrant Cream Mask (Kremowa maseczka z jogurtem i czarną porzeczką) - pozostało ¾ – obie otwarte w wakacje 2007 Oriflame - Saga woda toaletowa, prawie nowa, załączam foto Orginalny egipski kohl,czarny, który wybiela białko w oku, kupiony parę dni temu na Allegro(czerwiec), raz czy dwa wypróbowany, mi nie pasuje, jest w postaci proszku i nakada się go załączonym patyczkiem Jezeli nic Ci sie nie spodoba, to przetrzepie jeszcze swoja kolekcje kolczykow
|
|
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
![]()
|
|
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Puder brązujący w perełkach Sensique nr 101, otwarty i używy w Sylwestra Puder rozjaśniający w perełkach Sensique nr 102, użyty parę razy, ale nie widać ubytku - oddam za coś fajnego Dermacol nr 215, ubytek prawie niewidoczny, (bo jest strasznie wydajny, przynajmniej dla mnie), ważny do 10.2009 - najchętniej bym się wymieniła też na Dermacol, ale najjaśniejszy Wibo Lovely - czarny eyeliner, użyty ze 2-3 razy, b. dobre opinie na KWC ??
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

odp u mnie