|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wypadek, odszkodowanie...Zbiorczy
Na osobie, powikładnia pozabiegowe.
|
|
#212 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy polecacie tą "odszkodowalnię"?
Cytat:
Był u ecuo, sprawe załatwili. No prowizja jest - jak wszędzie. Jeśli masz jakiś dupny przypadek, to najlepiej iść do prawnika który Ci powie ile tego odszkodowania można dostać i przekalkulować, czy faktycznie opłaca się iść do jakiejkolwiek firmy z odszkodowaniem. |
|
|
|
|
|
#213 |
|
zielony stworek
|
Dot.: Wypadek, odszkodowanie...Zbiorczy
Też bym się lepiej udała do prawnika, bo w szkodach osobowych i tak większość spraw kończy w sądzie
|
|
|
|
|
#214 |
|
Przyczajenie
|
Jak dochodzić odszkodowania
Przydarzył mi się drobny wypadek w pracy - niby nic wielkiego, ale bez zęba to mi się nie uśmiecha pozostać. Na zadośćuuczynienie czy refundację zabiegu od pracodawcy nie mogę liczyć, podobno są specjaliści od uzyskiwania odszkodowań. W Internecie wszyscy tacy genialni, a jak przychodzi co do czego to efektów nie ma :{ Chyba że polecicie kogoś sprawdzonego?
|
|
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak dochodzić odszkodowania
Hej, jesli wypadek bez winy pracodawcy (prot. BHP) to jedynie z własnej grupówki czy innego NNW możesz to zgłosić. Poleciłabym xxx ale tylko jeśli jest w zdarzeniu określona wina pracodawcy, drobnymi sprawami z NNW się nie zajmują
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2021-09-30 o 09:32 Powód: Reklama. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.