Nietrafione, głupie, badziewne prezenty - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-24, 13:47   #211
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: Najgorszy, najbardziej nie trafiony prazent jaki dostałyście?

Cytat:
Napisane przez clo Pokaż wiadomość
Ktoś mi kiedyś powiedział, że perfumy należy trzymać w lodówce jak się ich nie używa wtedy zachowują swoją pierwotną nutę w sumie sama jeszcze tego nie testowałam, więc nie mogę stwierdzić ile jest w tym prawdy.
Perfumy kiepsko znoszą nagłe skoki temperatury, czyli lodówka, a potem wyjęcie z lodówki. Poza tym wyjęty z lodówki zapach prawie nie pachnie na początku. Wystarczy wstawić perfumy w kartoniku do szafki, tak, aby nie stały na słońcu. Przechowywane w ten sposób moga stac lata (nie każde, ale dziewczyny na Perfumach pisały, że mają flakony od lat i zapach się nie zmienił).

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-24, 14:47   #212
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93
Dot.: Nietrafione, głupie, badziewne prezenty

Ale się uśmiałam
Teraz kolej na mnie:

- na mikołajki w podstawówce dostałam pół kruchego ciasteczka i lekko podgniłą mandarynkę w worku z tesco

- na 12 urodziny kolega lekko speszony dał mi długopis i krzywo wydartą kartkę z zeszytu, na której widać było, że rozpisywał owy długopis i napisał "100 lat " Ale się wytłumaczył, że zapomniał o moich urodzinach, a następnego dnia doniósł mi jeszcze czekoladę (która okazała się wyrobem czekoladopodobnym )

- badziewne, paskudne miśki w jaskrawych kolorach

- na mikołajki w 1 klasie gimnazjum dostałam ślicznie zapakowany prezent. Z ciekawością rozdarłam papier, a w środku był bardzo ładny flakonik po perfumach

- na komunię dostałam cały stos bombonierek (oczywiscie z motywem komunijnym na opakowaniach). Wszystko byłoby okay, gdyby nie to, że absolutnie wszystkie były alkoholowe

- od byłego na walentynki dostałam ołówek w serduszka i różową gumę do żucia

- od innego byłego dostałam całe pudełko paskudnych plastikowych ozdób do włosów.. Już nie mówiąc o durnostojkach i innych zbieraczach kurzu, które potem lądowały w pudłach i do dzisiaj gdzieś są w pawlaczach, czy w piwnicy..

- od mojego pierwszego chłopaka jeszcze z czasów podstawówki dostałam na imieniny krwiście czerwoną szminkę i dosłownie powalające swoim smrodem perfumy
Stary 2009-06-24, 19:08   #213
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

W gimnazjum koleżanki chciały mnie wyswatac z jednym z kolegów z naszej klasy. I zaprosiły go na moje urodziny (oczywiście za moją zgodą, wymuszoną. Pech chciał, że ja akurat kochałam się w przyjacielu tego kolegi )
Chłopiec stawił się na urodzinach, a jakże. Z antyperspirantem. Niezapakowanym.
I w dodatku z lekka używanym.
Romeo, istny Romeo!
Stary 2009-06-24, 20:50   #214
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
W gimnazjum koleżanki chciały mnie wyswatac z jednym z kolegów z naszej klasy. I zaprosiły go na moje urodziny (oczywiście za moją zgodą, wymuszoną. Pech chciał, że ja akurat kochałam się w przyjacielu tego kolegi )
Chłopiec stawił się na urodzinach, a jakże. Z antyperspirantem. Niezapakowanym.
I w dodatku z lekka używanym.
Romeo, istny Romeo!
haha pewnie mamie podwędził z kosmetyczki

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 07:40   #215
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Chłopiec ma dwie siostry, więc przypuszczam, że to raczej jedą z nich pozbawił ochrony przed poceniem
A ja bezczelnie ten antyperspirant chyba wywaliłam, nie pamiętam. Ale pamiętam, że musiałam nieźle wysilic moje zdolności aktorskie przy przyjmowaniu tego "daru serca"... Już bym chyba wolała czekoladę za mniej niż złotówkę niż siostrzane psikadło ^^
Stary 2009-06-26, 15:03   #216
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

najgorsze są kurzozbieracze oraz bombonierki czekoladopodobne z biedronki (komunia kuzynki;/). a jak nie czekoladopodobne to z nadzieniem alkoholowym też na komunie ;P. Klasowe mikołajki też czasami zabijały - używane rzecz, Ty się wyslisz, a tu ktoś da do połowy zużyty dezodorant. Ja w gimnazjum przez 3 lata dostawałam rok w rok zestaw (perfumy, mydełko, dezodorant), no ale pamiętam że z zapachami każdy trafiał. I dziwne spostrzeżenie, chłopcy dają lepsze prezenty dziewczynom, niż dziewczyny dziewczynom. No i taka smutna sytuacja z podstawówki. Klasowe mikołajki, radocha nie z tej ziemi, nagle jedna koleżanka pokazuje pani, że dostała taka starą, zużytą maskotkę, mokrą i brzydko pachnącą. Jak się okazało, dostała ten prezent od najbiedniejszej dziewczynki z klasy. Pamietam, jak ona płakała u pani na kolanach, że tak się na te mikołajki cieszyła, że wybrała najładniejszą maskotkę u siebie w domu (wyobrażacie sobie, jak tam musiało być, skoro to była naprawdę najładniejsza tam zabawka), a że była trochę przybrudzona to chciała ją uprać. Ta kumpela, która dostała tą maskotkę, do tej pory ją trzyma w domu. Tak, na pamiątkę. Mowi, że kiedyś na przykładzie nauczy dzieci, że trzeba się dzielić z biedniejszymi.
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 16:52   #217
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

Ja nienawidzę dostawać świeczek a są moim przekleństwem. Zawsze dostaje chociaż jedną : O

Pamiętam jak na 8marca w 6klasie chłopacy kupili wszystkim dziewczynom maszynki za 80gr.
Pfff34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-02, 22:45   #218
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Dziewczyny perfumy itd. to nic. Ja to mam ogromny problem! Żywy!

Sytuacja jest następująca. Kilka dni temu miałam urodziny i od brata i bratowej (mieszkamy w jednym domu) dostałam królika. Miałam pare razy małe futrzaki i dość szybko mi zdychały. Od jakiegoś czasu mam bzika na punkcie zwierząt terrariowych (bynajmniej jest przy nich mnie roboty i nie gryzą - nienawidzę królików!). W tym oku szkolnym wogóle nie będę mieć dla niego czasu - mam bierzmowanie i egzaminy, więc trzeba się przyłożyć. W dodatku bratowa jest w ciąży i na jesień pojawi się jeszcze dziecko w domu. Nie mogę nikomu oddać zwierzaka,bo wiem, że będzie im przykro. Z kolei teraz to mi jest przykro, bo po prostu nie chcę tego królika!

Jestem załamana. Już wolałabym głupie rybki, lub żeby się mnie wcześniej spytali, jak dobrze wiedzieli, że mam zajawkę na pająki
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-02, 23:05   #219
vendettka
Wtajemniczenie

ramki do zdjęć

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-03, 10:26   #220
Katarynka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Dziewczyny perfumy itd. to nic. Ja to mam ogromny problem! Żywy!

Sytuacja jest następująca. Kilka dni temu miałam urodziny i od brata i bratowej (mieszkamy w jednym domu) dostałam królika. Miałam pare razy małe futrzaki i dość szybko mi zdychały. Od jakiegoś czasu mam bzika na punkcie zwierząt terrariowych (bynajmniej jest przy nich mnie roboty i nie gryzą - nienawidzę królików!). W tym oku szkolnym wogóle nie będę mieć dla niego czasu - mam bierzmowanie i egzaminy, więc trzeba się przyłożyć. W dodatku bratowa jest w ciąży i na jesień pojawi się jeszcze dziecko w domu. Nie mogę nikomu oddać zwierzaka,bo wiem, że będzie im przykro. Z kolei teraz to mi jest przykro, bo po prostu nie chcę tego królika!

Jestem załamana. Już wolałabym głupie rybki, lub żeby się mnie wcześniej spytali, jak dobrze wiedzieli, że mam zajawkę na pająki
O rany... bardzo mi przykro z powodu twojej sytuacji, dawanie zwierząt bez poprzedniej konsultacji uważam za totalną głupotę! W dodatku masz rację że króliki są bardzo kłopotliwe, w porównaniu do niektórych gryzoni ciężko je oswoić (a właśnie - króliki to zajęczaki więc nie karm go mieszanką dla gryzoni, ale pewnie o tym wiesz), wymagają przestrzeni no i szkodzą... Na twoim miejscu jednak powiedziałabym bratu i bratowej że ten prezent był bardzo złym pomysłem, może można królika oddać do sklepu? Jeśli nie, spróbuj dawać ogłoszenia na forach, portalach. Skoro nie chcesz tego królika (nie dziwię się, sama bym nie chciała chociaż bardzo lubię zwierzęta) to jeśli go zatrzymasz zarówno ty będziesz nieszczęśliwa, jak i on.
Katarynka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-03, 11:56   #221
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Katarynka1 radziłam się mojej mamy i ta powiedziała, żebym go zostawiła na te wakacje, bo wiemy wszyscy, że gdybym powiedziała bratu, że go nie chcę to stwierdziłby, że nie mam nic lepszego do roboty to się królikiem zajmę. Przez wakacje to może nie mam dużo zajęć, ale nie wiem, co będzie jak zacznę chodzić do szkoły. Do sklepu nie mogę go oddać, bo kupili go w internecie od jakiegoś hodowcy. Jak na razie dopiero oswaja się z klatką. Trzymam go w pustym pokoju, bo u siebie nie mam miejsca, gdzie postawić klatkę. Żeby go wypuścić i tak będę musiała o do siebie przynosić, bo tam jest za dużo rupieci, żeby mógł pokicać. Boj się tylko, że będzie mi obżerał meble (kupiłam b.r w kwietniu) i sikał. Podobnie robiła moja świnka morska. Kiedyś ją puściłam to mi sie zesikała na panele. Nie zauważyłam tego i skapłam się na drugi dzień, jak mi podłogę wybuliło . Modle się, żeby nie robił mi jakiś paskudztw, bo chyba się załamie
Stary 2009-07-03, 13:11   #222
Leila:)
Rozeznanie

Smile Dot.: Nietrafione, głupie, badziewne prezenty

MalinowaMamba- wspolczuje, nie powinno sie robic takich prezentow, w koncu to zwierze, nie zabawka, i zobowiazanie na dluzszy czas. Ale jesli juz musisz sie nim zajac przez jakis czas teraz...powiem Ci ja mam krolika, ijest kochany ma 2miesiace i jest oswojony calkowicie, przyjazny, absolutnie ludzi nie gryzie. Fakt sikal i kupy dalej robi tu i owdzie, wiec trzeba uwazac gdzie sei wypuszcza. I gryzie co sie da, ale mozna kupic specjalny plyn, ktory zapachem odstrasza od gryzienia. Moze go jednak polubisz, kroliki sa slodkie i inteligentne

a moj najgorszy prezent...
duzo bylo tego od rodziców niestety, np moj tata obdarowal mnie na 17te czy ktores urodziny (bylam wtedy wieksza nastolatka )porcelanowa lalka, no i coz takim fantem zrobic, bawic sie juz nie bawilam, nawet nie kolekcjonowalam. Postawilam na polce, i tyle z prezentu, a mogl wydac kase na cos co by mi sie przydalo.
Nienawidzilam tez byc obdarowywana ciuchami od rodzicow na Gwiazdke- w iwieku nastu lat- zawsze to bylo cos co mi sie nie podobalo i mi nie pasowalo kolorystycznie, no a glupio bylo powiedziec ze mi sie nie podoba, i musialam to potem nosic tym bardziej ze moja mama zawsze mnie wypytywala czemu czegos nie nosze, skoro jest nowe, i zeby sie nie wyglupiac...ech.

Moja kolezanka dostala kiedys na Mikolajki szkolne czekoladki firmy Aro i plyte z gazety...zenada.
Stary 2009-07-03, 13:16   #223
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Katarynka1 radziłam się mojej mamy i ta powiedziała, żebym go zostawiła na te wakacje, bo wiemy wszyscy, że gdybym powiedziała bratu, że go nie chcę to stwierdziłby, że nie mam nic lepszego do roboty to się królikiem zajmę. Przez wakacje to może nie mam dużo zajęć, ale nie wiem, co będzie jak zacznę chodzić do szkoły. Do sklepu nie mogę go oddać, bo kupili go w internecie od jakiegoś hodowcy. Jak na razie dopiero oswaja się z klatką. Trzymam go w pustym pokoju, bo u siebie nie mam miejsca, gdzie postawić klatkę. Żeby go wypuścić i tak będę musiała o do siebie przynosić, bo tam jest za dużo rupieci, żeby mógł pokicać. Boj się tylko, że będzie mi obżerał meble (kupiłam b.r w kwietniu) i sikał. Podobnie robiła moja świnka morska. Kiedyś ją puściłam to mi sie zesikała na panele. Nie zauważyłam tego i skapłam się na drugi dzień, jak mi podłogę wybuliło . Modle się, żeby nie robił mi jakiś paskudztw, bo chyba się załamie
jedynym wyjściem jest przetrzymanie troche tego zwierzaka i potajemne sprzedanie, oddanie - ogólnie mówiąc pozbycie się go. A bratu powiedziałabyś że zdechło, tak jak i poprzednie twoje zwierzaki.

Stary 2009-07-03, 13:23   #224
Rozeznanie

ha jakze moglam zapomniec o zeszlorocznej Gwiazdce- od ciotki mojego chlopaka dostalam zegarek z Avonu, jakis za przeproszeniem odpustowy z bialym paskiem, wyglada tandetnie,poszedl na charity; równie tandetne fioletowe kapcie(kolor paskudny, wogóle nie mój). Hah. Podobno liczy sie intencja, ale moznaby sie dowiedziec co kto lubi przed kupnem prezentu..
Stary 2009-07-03, 13:40   #225
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
No i taka smutna sytuacja z podstawówki. Klasowe mikołajki, radocha nie z tej ziemi, nagle jedna koleżanka pokazuje pani, że dostała taka starą, zużytą maskotkę, mokrą i brzydko pachnącą. Jak się okazało, dostała ten prezent od najbiedniejszej dziewczynki z klasy. Pamietam, jak ona płakała u pani na kolanach, że tak się na te mikołajki cieszyła, że wybrała najładniejszą maskotkę u siebie w domu (wyobrażacie sobie, jak tam musiało być, skoro to była naprawdę najładniejsza tam zabawka), a że była trochę przybrudzona to chciała ją uprać. Ta kumpela, która dostała tą maskotkę, do tej pory ją trzyma w domu. Tak, na pamiątkę. Mowi, że kiedyś na przykładzie nauczy dzieci, że trzeba się dzielić z biedniejszymi.
Smutna historia.. też bym tą maskotkę zachowała
Stary 2009-07-03, 17:09   #226
Katarynka1
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie taki ''argument'' brata nie byłby argumentem, raczej bym się zdenerwowała że brat decyduje za mnie jak mam spędzać wakacje, no i przede wszystkim wbiłabym do głowy że nie daje się żywych stworzeń bez konsultacji... Ale nie mam rodzeństwa więc tak tylko teoretyzuję chyba mama liczy na to że przez wakacje przywiążesz się do zwierzątka i już nie będzie "problemu" w rodzinie... Ja mimo wszystko oddałabym/sprzedała go (najlepiej razem z klatką) jak najszybciej, chociażby dlatego że dla młodego łatwiej będzie znaleźć domek. Z mojego doświadczenia (nie miałam własnego królika, ale brat cioteczny miał i obserwowałam go zarówno u niego, jak i u siebie kiedy brałam go gdy brat wyjeżdżał na wakacje) wynika że króliki jednak gryzą meble... Ale może faktycznie można je tego oduczyć.
Katarynka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-10, 10:33   #227
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście nie ciekawie, ale zamiast puszczać go po pokoju, kup taką specjalną smycz dla gryzoni i posiedź chwilkę w parku z królikiem, żeby trochę "pohasał". Ja osobiście zwierząt nie lubię (brutalnie brzmi, wiem [no poza kotami] ) więc nikt mi nie kupuje takich cudów.

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-12, 12:14   #228
Narc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Moja chrzestna raz dała mi na gwiazdke flakonik ze sklepu za 4zł. Mały porcelanowy, brązowy z różą Do tego waciki z Biedrony i mydło...:|

Moj ex TŻ był mistrzem nietrafionych prezentów. Jestem osobą ktora lubi konkretne prezenty, albo wcale. Wszelkie figurki i inne nie użyteczne rzeczy są na maxa nie trafione w moim przypadku. Oprócz miśków. Ale ładnych brązowych miśków niedźwiadków, a nie królików słoni itp...
Powtarzałam mu miliony razy to, ale cóż z tego. Tak oto dostałam:
- Kubek z napisem "kubek kwiatuszka" w obrzydliwym pomaranczowym kolorze, choć dobrze wiedział że nienawidze pomaranczów i żółci, a kubków mam w domu milion (kolekcja mojej mamy-wiedział że ich nienaiwdze)z czego pije z jednego, swojego od wielu lat.
- branzoletke, która do tej pory nie wiem czy jest srebrna czy tylko taką udaje, co gorsza wygląda raczej jak metalowa żyłka, a nie branzoletka, bo ozdobna ona nie jest ani ładna tym bardziej. Nie nosze branzoletek bo ciągle zrywam. Wiedział o tym. Nigdy jej nie ubrałam.

I uwaga HIT:
Na mikołajki dostałam od niego....
"Śpiewające gówno", a może raczej grający klozet
Jakby to opisać..Plastikowa miniaturka kibla, kiedy podnosi się klape ukazuje się uśmiechnięta kupa, która podskakuje a z kibla wydobywa sie muzyka

Teraz się z tego śmieje, ale wtedy nie wiedziałam co mam powiedzieć w takim szoku byłam
O zapomniałam dorzucił do tego mini misia takiego obleśnego pomaranczowo zielono niebieskiego słonia, takiego ze złotą nitką w głowie.
Jeszcze chwalił się że się w 20 zł zmieścił i taki super prezent kupił

Od Babci dostałam na 18te urodziny książeczke do modlitwy dla młodzieży(taka sama mam z biezmowania..:/) z życzeniami: "zdrowia szczęścia bla bla bla, módl się i zrób coś z własami bo jak zawsze masz brzydkie"
Dodam, że liczyłam, że chociaż na 18 dostane coś od niej normalnego, bo moim kuzynkom daje na każdą okazje po 100 zł, a ja zawsze byłam przez nią odrzucona, bo urodziłam się i wychowywałam w czasie jak ona była w USA, a kuzynki już po jej powrocie.
Dodatkowo raz na imieniny dostałam do niej herbatę...I to był prezent na poczekaniu po tym jak się zgasiła że ja przyszłam do niej z kwiatami i prezentem. (mamy tak samo na imie). Po prostu weszła do kuchni i wyciągnela z szafki herbate i mówi "masz, to dla Ciebie".
Na gwiazdke za to nie dostaje od niej NIC, chociaz co roku Wigilie spędzamy razem i moje kuzynki dostają z okazji świąt prezenty/kasę a ja jestem pomijana i to wszytsko na moich oczach...
Dlatego zazdroszcze wam tych okropnych sweterków i innych głupotek od babć, bo ja tego nawet nigdy nie miałam,
Nigdy nie popłakałam się ze śmiechu- do tego momentu : hahaha:
Wszystkie te prezenty wymiatają
Narc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-15, 21:05   #229
LadyBe
Raczkowanie

Ja dostałam oststnio prezent od swojego TŻ, leżałam w szpitalu kilka dni, wyszłam wkońcu i TŻ chciał mi zrobić niespodizankę, poszedł na zakupy, wrócił z najpiękniejszą różą jaką w życiu widziałam, trzyma ją oburącz i mówi "mamy tylko mały problem" patrzę a tu róża złamana. XD
Zrobiło mi się smutno bo myślałam, że jest cała, tak ją trzymał, że nie było widać:P
Mógł dać od razu złamaną górę to jakoś lepiej bym to zniosła hihihi. Ale słodki był jak potem opowiadal historię złamanej róży, chciał ją wyżucić a ja mu nie pozwoliłam bo to była "ta specjalna" i nie chciałam zastępczej:P
LadyBe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-15, 23:18   #230
Notae
Przyczajenie

Najgorsze są ciuchy. Pomijam juz nawet nieznajomość gustu, gorzej jednak jak ubranie ma zły ROZMIAR.... : /
Notae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-16, 10:23   #231
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Notae Pokaż wiadomość
Najgorsze są ciuchy. Pomijam juz nawet nieznajomość gustu, gorzej jednak jak ubranie ma zły ROZMIAR.... : /

na komunię dostałam zestaw - bluzka, spódnica i żakiet ze słowami "Jak będzie za małe to dasz (imię córki dajacej prezent)" . Oczywiście że było za małe.

Stary 2009-07-16, 12:00   #232
Rozeznanie

moja kolezanka z pracy wrocila paer dni temu z Turcji, i kazdemu przywiozla maly upominek- to bardzo mile, ale...ja dostalam taki 'naszyjnik' w kolorze ostrej zieleni(nigdy takich odcieni nie nosze, wogole zielonego nie)ze sznurkow, koralikow, jakis pseudo-cekinków, wszystko jadowita zielen. Masakra, wyglada troche jak takie dolaczane za darmo do gazet, zupelnie nie w moim stylu i guscie.
Glupio mi bylo, bo gest mily, a musialam udawac ze mi sie podoba i dziekowac i usmiechac na sile i 'przymierzac' na siebie, a moja prawdziwa reakcja byla-

ps.mam wisiorek na zbyciu, za darmo, ktos reflektuje?
Stary 2009-07-16, 12:50   #233
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leila:) Pokaż wiadomość
moja kolezanka z pracy wrocila paer dni temu z Turcji, i kazdemu przywiozla maly upominek- to bardzo mile, ale...ja dostalam taki 'naszyjnik' w kolorze ostrej zieleni(nigdy takich odcieni nie nosze, wogole zielonego nie)ze sznurkow, koralikow, jakis pseudo-cekinków, wszystko jadowita zielen. Masakra, wyglada troche jak takie dolaczane za darmo do gazet, zupelnie nie w moim stylu i guscie.
Glupio mi bylo, bo gest mily, a musialam udawac ze mi sie podoba i dziekowac i usmiechac na sile i 'przymierzac' na siebie, a moja prawdziwa reakcja byla-

ps.mam wisiorek na zbyciu, za darmo, ktos reflektuje?
wklej zdjecie ja lubie zielony

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-16, 19:04   #234
pcynesia
Rozeznanie

bombowe te wszystkie prezenty
czekam na nastepne opowiesci

Przypomnialo mi sie jeszcze jak kiedys moja siostra dostala od swojego bylego chlopaka na 19-ste urodziny wielkiego pluszowego goryla trzymajacego banana - fajnie gdyby nie to, ze mialysmy stosunkowo maly pokoj a goryl zajmowal polowe jej lozka. Na szczescie tydzien pozniej mama wziela go do szkoly i byl jedna z nagrod na loterii na jakims festynie.
pcynesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 00:19   #235
LadyBe
Raczkowanie

Biedny goryl.....
Hmm próbuję sobie przypomnieć jakiś nietrafiony prezent...ale nie przychodzi nic do głowy
Wy to macie przygody
LadyBe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 00:34   #236
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boinnenazwybylyzajete Pokaż wiadomość
Rzeczywiście nie ciekawie, ale zamiast puszczać go po pokoju, kup taką specjalną smycz dla gryzoni i posiedź chwilkę w parku z królikiem, żeby trochę "pohasał". Ja osobiście zwierząt nie lubię (brutalnie brzmi, wiem [no poza kotami] ) więc nikt mi nie kupuje takich cudów.
Otóż królik jak narazie jest bezproblemowy . Aż sama się dziwię, że nie mam z nim większych problemów. Sika tylko w klatce i chwała Panu nic nie gryzie! Szybko się przyzwyczaił i teraz praktycznie cały dzień siedzi na tarasie i polubiłam go Byłam nim zrozpaczona, ale teraz jest coraz lepiej. Nie wiem tylko co będzie jesienią, no ale jeszcze trochę czasu zostało..

Swoją drogą babcia dała mi prezent tydzień po urodzinach (myślała, że mam potem) i co dostałam?! Padniecie!

Bombonierkę!!!!!!!! ale jaką?! KOMUNIJNĄ W DODATKU PRZETERMINOWANĄ! (nie wiem, gdzie takową znalazła, ale sądze że była na letnich wyprzedażach )
Stary 2009-07-19, 11:55   #237
pasteque
Raczkowanie

Ja w każde Święta dostaje od mojej babci na przemian - wełniane skarpety i wielkie majciochy. Skarpety jeszcze ujdą, bo zimy zimne, ale te majtki?
A na osiemnaste urodziny mój kumpel własnoręcznie wystrugał dla mnie drewnianego penisa. Pamiętam jak mama wypytywała co dostałam, a ja nie chciałam jej pokazać
Stary 2009-07-19, 13:24   #238
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez pasteque Pokaż wiadomość
Ja w każde Święta dostaje od mojej babci na przemian - wełniane skarpety i wielkie majciochy. Skarpety jeszcze ujdą, bo zimy zimne, ale te majtki?
A na osiemnaste urodziny mój kumpel własnoręcznie wystrugał dla mnie drewnianego penisa. Pamiętam jak mama wypytywała co dostałam, a ja nie chciałam jej pokazać
Haha miał talent postanowił go wykorzystać

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-26, 12:03   #239
Martusia7
Zadomowienie

omg, obawiam sie, że teraz przebije wszystkich miałam ok 12 lat i na urodziny dostalam od kolezanki taka wredną czarownice i kiedy nacisnęło się guziczek oczy świeciły się na czerwono i smiala się tak paskudnie hehehehe. w wieku 12 lat raczej byłam milym dzieckiem i wyglądem raczej też nie przypominałam czarownicy, no ale może mi się tylko tak wydaje. miałam ochotę sie popłakać, ale przy gościach postanowiłam trzymać fason.

moja mama dostała od kogoś nie pamietam już super wazon z lat 80, z jakimiś ptakami i pozłacanymi łabędziami, istna parelka, zajmuje honorowe miejsce w domu
Martusia7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 11:36   #240
polinea
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: Najgorszy, najbardziej nie trafiony prazent jaki dostałyście?

ja dostałam latarkę na prąd..najbardziej bezużyteczna rzecz jaką w życiu widziałam [nie potrzebuje baterii, ale trzeba ją ładować przez gniazdko], no i faktycznie te porcelanowe badziewie może zdenerwować, wcale to uroku mojemu pokojowi nie dodaje
polinea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości