|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Poziomy
czy ktoś wie ile jest poziomów w tej grze?
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poziomy
chyba 9 bo jak się przejdzie na 10 to się zaczyna od nowa
|
|
|
|
|
#213 |
|
Skrzat leśny
|
Dot.: Miss Wapster :)
Miejmy nadzieję że ktoś tu zagląda ; >
Ja gram od dziś, ale po przerwie lekkiej ^^' Rozpoczynam grę już drugi raz dzisiaj i udało mi się nie roztrwonić wszystkich pieniędzy i doszłam do 2 poziomu ; D Na razie mam 244zł, nie mam chłopaka i zaczynam kurs na Konsultantkę. Trzeba od czegoś zaczynać . Ah, wie ktoś ile pobiera kasy za wejście do Klubu.? Ale mnie wkurza to, że nie mogę pobrać kasy z Banku - zwyczajnie pisze, że nie udało się wysłać sms'a jak tylko kliknę 'Wypłata [..]' x_x' |
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Klub kosztuje 80 zł
|
|
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Poziomy
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
może mi ktoś powedzieć jakie zadania są w 4?
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
Mam prośbę,niech ktoś pomoże.Nie mogę przejść poziomu drugiego.Puzzle układam a mi nie zalicza dlaczego?????
|
|
|
|
|
#219 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
Puzzle układam w 20 sek.więc chyba się mieszczę.nie wiem co jest nie tak.mam 6 pól białych i 3 z panną ktoś mówił że powinny być kropki a ja nie mam.3 razy tą grę ściągałam więc co jest nie tak??
|
|
|
|
|
#221 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
-zmądrzeć -mastermind- odgadnięcie w sześciu próbach -znaleść prace- za 100 zł dziennie -- wyjechać na wakacje do Sopotu ![]() gram w to drugi raz bo chciałam przestawić date i grać na przyśpieszonym czasie i musiałam zacząć od początku. CZy ktoś pamięta jakie zadania były w kolejnych poziomach? heh..bo niby sie w to gra ale jednak sie nie pamięta dokładnie. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
)ale dla przypomnienia :4. Puzzle 4poziom 2 stroje po 6 rzeczy 9 poziom w "zgadnij kolory" znaleźć chłopaka 5. Zmądrzeć Mastermind 6prób Zarabiać min. 100zł Wakacje w sopocie 6.Puzzle 6 poziom kolory 12 poziom wynająć lepszy dom 4 zielone ciuchy mieć 56kg powiększyć piersi 7.3 zestawy ciuchów chłopak min. 80zł mastermind 6 prób 8. Puzzle 7poziom Schudnąć kupić wszystkie buty praca min.150zł wakacje w paryżu 9.Pożyczka z banku odsysanie tłuszczu IQ pow.85 "zgadnij kolory" poziom 15 mastermind 6 prób wcześniejsze masz takk jak napisałam na początkowych stronach
|
||
|
|
|
|
#222 |
|
Przyczajenie
|
to wyszło że jest tylko 9 poziomów? ktoś dalej doszedł... ja się kotłuję na 8 i zbieram butyxD już mi jedna para zostala...
|
|
|
|
|
#223 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem na 10 i nie wiem czy go przejść bo jeśli gra się zacznie od nowa to wolę być na ostatnim poziomie i kupować ciuszki oraz brać udział w konkursach
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
bo wcześniej napisałam te do 9 poziomu z pierwszej stronki forum- ktoś zamieścił je.
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś wie może co muszę zrobić żeby mieć chłopaka, który będzie mi dawał 80 zł? pomóżcie! proszę
|
|
|
|
|
#226 |
|
Przyczajenie
|
10 poziom zadania:
- Puzzle 9 poziom - Kolory do 20 poziomu - Mastermind odgadnąć kombinację przy trzecim podejściu - Wycieczka do Egiptu - Praca co najmniej 200zł dziennie - Własny dom ( na obrazku jest ten najlepszy więc chyba ten trzeba kupić) ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Trzeba mieć dobre ubrania, być chudym, mieć dużo kasy i szczęścia. |
|
|
|
|
#227 |
|
Przyczajenie
|
Oo. ja jestem na 8 ;d Chłopak: 118 , praca 220, żyję 52 dni, puzzle 7, iQ 138, xD
|
|
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
a ja puzzli nie moge przejsc ...
ale fajna gra
|
|
|
|
|
#229 |
|
Przyczajenie
|
przeszlam wlanie do 9 pozniomu i musze naniesc troche poprawek:P bo tu jakos blednie wczesniej zostaly napisane...
9 poziom: wygrac 2o pojedynkow pieknosci odsysanie tluszczu iq pow. 85 kolory do 15 poziomu mastermind w 4 podejsciu |
|
|
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio jak włączyłam to pojawiło się że jest nowa wersja miss i nie wiem czy ją brac czy nie może ktoś też tak miał?
Mam tą wrsję gdzie można brac udział w tych konkursach (pokazach mody) czy jakostak |
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie. Jak chce wejść do gry to ładuje mi się do 50% a potem zatrzymuje. Czy to jest coś z grą czy raczej z moim telefonem? Czym to może być spowodowane?
|
|
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
Gram w tą gre juz troche czasu ale nigdy nie omijałam zadań. Z tego co tutaj każdy pisze to wiem że są płatne. Ale czy np jak omine zadanie -znalenie pracy za minimum 100 zł- wysyłając sms-a to moja miss bedzie na tym stanowisku pracowała po tym ominięciu zadania? czy będzie bez pracy a przejdę tylko poziom wyżej...
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Chyba z telefonem.... a od początku jak ściągnęłaś tą gre to tak miałaś ? Kurcze dziwnie masz... |
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
Na początku mi działało bez przeszkód. A potem nagle przestało. Może uaktualnić wersję gry? Już nie wiem co robić.
|
|
|
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Próbowałam zaktualizować. Pisało, że jest jakiś błąd sieci. :/ Co mam zrobić?
|
|
|
|
|
#236 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Dużo pieniędzy, dobra paraca, chłopak, który daje dużo pieniędzy.
|
|
|
|
|
#238 |
|
Przyczajenie
|
Sory, ale dla mnie ta gra to jest jedno wielkie g..... Cały czas człowiek dostaje sms do pobrania niby najlepszej gry jaka do tego czasu wyszła na telefon i toczywiście z dopiskiem POBIERZ ZA DARMO !!! Podrałam pierwsza część i kosztowała mnie 28 zł. Wczoraj dostałam część drugą oczywiśćie także z dopiskiem POBIERZ ZA DARMO i również mnie ta przyjemnosć kosztowała 28 zł. Najlepsze jest to, że kase pobrało, a nowej wersji nie dostałam. SZCZYT CHAMSTWA !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#239 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam 9 poziom, w puzlach doszłam również do 9 ale drógiego, bo w 9 p. są dwa poziomy, tylko że w tym drógim są maleńkie okienka i jeszcze jest na to 4 min!!!(
![]() ![]() )Ma m pytanie:Kto gra jeszcze w miss bimbo?? ![]() a tak w ogóle to ta miss wapster jest do kitu bo nie dosc ze sie placi to jeszcze umiera jak ma malo jedzenia picia uśmiechu i jak waży mniej niz 35 kilo!!! A oto rady dla grających: Jak chcecie zeby facet dawał wam duzo kasy to musicie miec duze paznokcie, usta, włosy długie proste, wysokie IQ i najlepiej duze zderzaki.A jesli pojdziecie na disko i nie znajdziecie faceta to najlepiej sobie dac jedzenie i picie na 100 i wyjsc normalnie a potem isc na disko a jak nie zdobedziecie faceta to dac czerwony klawisz lub zamknac klapke i isc jeszcze raz(wypróbowane na samsung esg e250) Jak gracie w kolory to kolejnosc najlepiej sobie zapisywac na kartce i potem czytać
|
|
|
|
|
#240 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Nie bójcie się, jest tylko 10 etapów, jak się wszystkie przejdzie to jest napisane ''Gratuluję! Przeszłaś wszystkie poziomy. Jesteś mistrzynią MissWapstera!."Ja przeszłam już dosyć dawno to, żadnych zadań nie omijałam. ![]() Mam IQ 197, chłopak daje mi na razie 645 zł, zarabiam 220. Mam dla Was rade Jak chłopak daje waszym misskom za mało, to zerwijcie z nim i idźcie od razu na imprezkę. I jak wam nie bedzie pasowal nowy to zakończcie gre. Ale nie ''Menu -> wyjście", tylko jak macie to tym przyciskiem wychodzącym ze wszystkiego od razu. I od nowa, zrywajcie i szukajcie lepszego. Działa na Samsungu U 800. ;pPolecam Wam pojedynki, można duużo zarobić.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

może mi ktoś powedzieć jakie zadania są w 4?
)

ale fajna gra