|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Aga, fajne zdjatka
Sheryl, ładna fryzurka Kurcze, ja tez musze cos zrobic z moimi wlosami bo juz patrzec na siebie nie moge![]() Ubranka Nexta tez mi sie nie podobają w ogóle Dziewczyny mam do Was pytanie. Chce kupić strój kąpielowy i w wymiarach jest podane coś takiego jak stan: ok 23 cm co to oznacza
Edytowane przez pappaya Czas edycji: 2009-05-31 o 16:48 |
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Hejjjjj
troszkę do Was nie zaglądałam a tu proszę drugi wątek się rozpoczął..fajnie starałam się w miare możliwości podczytywać ale jesteśmy z Sandrusią teraz głównie na wsi gdzie trwa remont naszego domku a tam jeszcze nie mamy internetu..co tu dużo mówić wody podciągniętej nawet nie mamy ale to kwestia czasu..wracamy wieczorem i padamy jak muchy heheTż pojechał do pracy i wszystko na mojej głowie a że jestem strasznie roztrzepana i nigdy sie nie moge zorganizować to nie wiem w co mam ręce włożyć. Przepraszam, że dzisiaj tylko o sobie piszę ale nadrobię zaległości ![]() aha i oczywiście STO LAT AKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#213 | ||||
|
Zadomowienie
|
Aka, 100 lat, wiecej czasu dla siebie i pociechy z Emmy zycze razem z Dawidkiem
![]() Kociulku, z praca jest ciezko i nie oszukujmy sie najwiecej teraz mozna znaleac przez znajomych chociaz Aka jest wyjatkiem![]() Cytat:
Cytat:
zgadzam sie z Kaasia duzo tu zalezy od tatusia, Dawid uratowal honor i chociaz buziaka dostalam slicznie wygladasz w nowej fryzurce a kim jest ten przystojniaczek obok Stasia?![]() no i super prezent my kupilismy zabawke do kapieli Aga, dzien rzeczywiscie super zdjecia bardzo ladne ale spodziewalam sie Milenki w kostiumieCytat:
i bardzo dobrze ze tylko dla nas![]() Cytat:
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Gwiazdeczki
Aka sto latek i zadowolenia z Emmy... ja znowu narzekam, bo po 2 dniach przerwy znowu dostałam @ i do tego tak mocno boli mnie brzuch, że ledwo chodzę... qrcze nie powinno tak być bo biore tabletki... no nic w przyszłym miesiącu muszę się wybrać do gina na kontrolę... Kociulek wszystko z Tobą dobrze... a praca wcale nei jest tak kolorowym rozwiązaniem (choć ułatwia finansowo) mi brakuje później sił na dużą część obowiązków domowych przez co jestem uznawana za lenia i osobę wysługującą się innymi... szkoda słów... bo dzisiaj trochę przykry wieczór miałam... ostatnio za dużo biorę do siebie... ale już mi się znowu przebrała miarka... i muszę znaleźć dystans do wszystkiego... co nie jest łatwe gdy rozpoczyna się remont i nagle druga połówka stwierdza, że mogłam ekipę wynająć a nie jemu tyłek zawracać... koncze marudzenie i idę spać bo czuję się jakby czołg po mnie przejechał... |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Sheryl, pięknie Ci w nowej fryzurce
![]() A teletubiś w takim razie faktycznie nie aż taki drogi. U nas za blisko tyle to widziałam taki nie grający/bez telewizorka ![]() Pappaya, tak podejrzewałam, że dla Ciebie taka kwota wcale nie jest kosmiczna I na Twoim miejscu pewnie bym je wypróbowała Ale fajna rzeczy i może pomyślę o takich na przyszły rok dla małej ![]() A jeśli chodzi o strój kapielowy, to ten stan jest przy dwuczęściowych? bo mi chyba tylko przyszło do głowy wysokość figi, bo niektóre masz bardziej nachodzące na brzuszek, inne biodrówki. ![]() Aga, fajne fotki ![]() Midey, wiem, że bez znajomości ciężka sprawa dlatego celowo rozgadałam znajomym, że szukam pracy... Niestety wiem, że teraz dobre oferty pracy się nie ogłaszają, tylko szukają wśród "swoich". Loll, pisz, pisz kobieto Lwica ![]() Dziś mi szwagierka powiedziała, że ja to chyba święta zostanę, że już tyle czasu z teściową pod jednym dachem wytrzymałam ![]() A Ty kochana żal się, żal A ja ubranka nexta kupuję w moim sprawdzonym ciuchlandzie
|
|
|
#216 |
|
BAN stały
|
Hej
BYlismy dzis na basenie, dodalam fotki do albumu. Sa tez zdjecia MIli w stroju ![]() Loll milo ze dalas znak zycia , odzywaj sie czesciej ![]() Sheryl sliczna fryzurka ![]() Lwico Kociulek kaczki mam na filmiku a nie da go wgrac ;/ edit co do ubranek nexta to ja kupuje w sklepie next i bardzo jestem zadowolona, nic sie nie rozciaga, bardzo ladnie szyte, ogolnie wybor duzy i bardzo mi sie podobaja. Nie kupuje tam codzinnych ubranek bo ceny sa wysokie, ale np. buty, kurtka zimowa czy lepsze spodnie i koszulki to zawsze tam bo wiem ze sa dobrej jakosci
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-01 o 00:39 |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Super fotki Aga
Oddaj nam trochę tego ciepła
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Pappaya sorki wczoraj zapomniałam dodać... co do tych objawów to powinnaś pokazać je lekarzowi, bo u nas tak właśnie wygląda jak Dawid zje coś zakazanego...
Kociulek ja już nawet nie mam ochoty więcej o tym pisać... po prostu już mam dość... no nic muszę uciekać bo Dawid broi w szafce z pokarmem dla rybek |
|
|
|
|
#219 | ||||
|
Zadomowienie
|
Loll, witaj! Myslalam nie raz co u Ciebie, bo długo sie nie odzywałaś. Fajnie ze spędzacie czas na wsi
Cytat:
![]() Cytat:
jak ktos moze cos takiego powiedziec? To ze nie pracujesz, to nie znaczy ze sie obijasz, przeciez zajmujesz sie domem i dziecmi a to tez praca jak kazda inna.Z reszta kogo to obchodzi co Ty robisz, to Twoja prywatna sprawa. Moj maz mowi, ze dla mnie praca to wychowywanie dzieci i zajmowanie sie domem a on dba o to zeby byly pieniadze i zebysmy mieli dobre zycie. Wiem, ze dla niektorych kobiet to by byla obraza, ze niby kobieta ma byc kura domowa (nie nawidze tego okreslenia brrr) ale mi to jak najbardziej odpowiada, bo dla mnie wychowywanie dzieci, zajmowanie sie domem i ogrodem (na razie mieszkaniem i balkonem ) to przyjemnoscCytat:
Cytat:
A Milenka w stroju wyglada slodkoDzieki Lwico, chyba pójdę z nim do lekarza jak bedziemy w Polsce. Na razie eliminujemy rozne rzeczy z diety wiec zobaczymy czy bedzie poprawa. |
||||
|
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
Pappaya zarejestrowalam sie w albumach google, sciagnelam picase ale nie wiem wgrac film, pewnie zaraz sie naucze bo czytam ale moze moglabys mi wyjasnic bo Tys doswiadczona w tym temacie
|
|
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
Dziewuszki, zgłaszam się i ja. Coś mi wizaż w domu szwankuje, podejrzewam, że mamy jakiegoś wirusa, bo nie mogę napisać posta (nie mam tych okienek odpowiedz), więc melduję się z pracy
![]() Midey w tym tygodniu pogoda śliczna i ja pracuje jak biały człowiek - do 15.00, więc spodziewaj się zaproszenia na spacerek ![]() Kociulku - myślę, że dla potencjalnego pracodawcy nie mają znaczenia Twoje umiejętności zawodowe, tylko fakt, że jesteś mamą dwójki dzieci, niestety. Więc to nie jest Twoja wina, że nie możesz znaleźć pracy, tylko pracodawców, którzy zakładają, że mama w pracy to kłopot. Ja wróciłam do pracy jak Łukasz miał 8 miesięy i na zwolnienia, mimo, że Młody choruje, nie chodzę. Mam dla niego opiekę awaryjna w postaci babci. I myślę, ze każda mama decydująca się na powrót do pracy ma jakiś wariant opieki nad dzieckiem przemyślany i żadna nie szła by do pracy nie wiedząc, co zrobi na jej czas z dzieckiem. Szkoda tylko, że pracodawcy traktują nas jak nieodpowiedzialne gówniary... Trzymam kciuki i mam nadzieje, że trafisz na jakiegoś fajnego i rozsądnego pracodawcę. Łukasz też ma teletubisia (żółtego) i to jest jego ulubiona zabawka. szczeniaczek - uczniaczek jakoś się nie przyjął. Acha - mój synek nie lubi oglądać tv. Mnie to cieszy za to wczoraj pierwszy raz w życiu malował w malowance. fajną mieliśmy zabawę![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
Aga, jak klikniesz i zaznaczysz filmik w picasie (ktory chcesz wgrać do albumu) to później klikasz na przekaz online (ikonka z zielona strzałka na samym dole okna programu) Ja zazwyczaj przed przekazaniem filmiku online zmniejszam go wczesniej w programie windows movie maker zeby szybciej sie przetransferowal.
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim naszym pociechom życzę spełnienia marzeń i samych radości Kasieńka, masz dużo racji, wiem o tym Pappaya, widzisz, ja tu nawet domem nie mogę zająć się tak jak bym chciała. Czego innego nauczona byłam w domu, a z czym innym spotykam się tutaj. Ja nie mam natury gromadzenia wszystkich "śmieci", a teściowa trzyma rzeczy które w życiu nikomu się przydadzą. Ja tu nawet garnka nie mam swojego, bo nie mamy po prostu gdzie go schować Ogródkiem/balkonem też nie mogę się zająć, bo te zeszłoroczne kwiatki (czytaj wyschłe badyle) mają tam "rosnąć". A jak zrobiłabym w tym pożądek byłaby niezła afera My nawet znajomych do domu nie zapraszamy, bo nam po prostu wstyd stanu tego domu przed nimi, ale co możemy zrobić
|
|
|
#224 | ||
|
szeryfcio
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków
![]() Dziewczyny, dziękuję za komplementy ![]() To Patryk, 8 miesięczny synek koleżanki. a jaką? Muszę coś nowego wymyślić Staśkowi, bo od dłuższego czasu pływa mu to samo ![]() Taa, wiesz jak się spociłam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I masz rację Pappaya, jak ma się swoje zainteresowania, pasje, zajęcia, to nie da się być kurą domową Dobra, idziemy na spacerek, bo wyszło słońce, resztę poodpisuję poźniej.
|
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow
Dzieki Pappaya za pomoc ![]() Sheryl nie wiem jak ubranka chlopcow ale dziewczynek wlasnie sa rozne, w kazdym innym sklepie same rozowe i pastelowe a w nexie zielone, czerwone, zolte . Ale ceny za to wyzsze od reszty sklepow![]() ![]() Milego spacerku. Moja Mili spi, ja ugotowalam pomidorowke z ryzem a na II bedzie makaron z truskawkami, a po obiadku idziemy na plac zabaw bo pogoda dalej sliczna ![]() Milego dnia dziewczyny. Pappaya udalo mi sie wgrac filmik ale nie wiem jak sie dodaje albumy i zmienia nazwy... A oto filmik z basenu Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-01 o 13:35 |
|
|
|
|
#226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martw się - wkrótce zamieszkacie na swoim i zasadzisz tyle kwiatków ile będziesz chciała i będziesz miała swoje garnki A tymczasem przytulam.W ogóle chłopcy są ubraniowo pokrzywdzeni - wszystko takie samo i w ogóle o wiele mniejszy wybór niż dla dziewczynek. Co oczywiście nie przeszkadza mi zostawiać fortuny na zakupach ubraniowych ![]() Aga - Milenka przurocza w baseniku... Gramoli się całkiem tak jak mój Łukasz ![]() Sheryl - ja znowu albumu nie widzę, buuuuuuuuu A WSZYSTKIM NASZYM MILUSIŃSKIM ŻYCZĘ SAMYCH SŁONECZNYCH DNI!!!!
|
|
|
#227 |
|
BAN stały
|
Zalozylam sobie caly album na tej picassie i bardzo mi sie podoba ten program. Bardzo krotko sie czeka na zaladowanie, a dodalam 3 filmiki i duzo zdjec, takze bede korzystac czesciej. Dzieki Pappaya za rade
![]() A to link to calego albumu: Link A wam jak mija dzien? Pappaya jak brzuszek? Ktory to juz miesiac? Koniec 6.? Kociulek zapominialam napisac wczesniej ze nie zazdroszcze sytuacji i powinnas byc noszona na rekeach przez meza ze to wytrzymujesz, podziwiam Cie ale jak juz tyle daliscie rade to jeszcze wytrzymacie
|
|
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Kochane za pamięć i życzenia!!
![]() ![]() ![]() Ja oczywiście z pracy tylko na sekundę. Chciałam złożyć wszystkim Naszym KOCHANYM Dzieciaczkom wszystkiego najlepszego z okazji Ich Święta!!
|
|
|
|
|
#229 | |||||
|
Zadomowienie
|
A mi się własnie baardzo podobają przynajmniej dla dziewczynek są cudne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I zaglądaj do nas częsciej![]() Cytat:
![]() Ja też chce troche ciepla ![]() Cytat:
MI też się czasem wizaz strasznie wiesza albo np godzien nie działa![]() Ja równiez dołączam się do życzeń dla naszych maluszkow D Cytat:
![]() Dobra laski ja się zwijam bo obiad musze gotowac ,uśpiłam mojego gremlinka i zamiast cos robic klikam ,a jak się obudz to juz dupa nic nie zrobie Miłego dzionka
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
I ja składam najlepsze życzenia naszym styczniowo-lutowym dzieciaczkom
Moj mąż z tej okazji nie szedł dziś do pracy Wszystko pozamykane, wszyscy maja tu wolne a najlepsze jest to ze nic o tym nie wiedzieliśmy i mąż zajeżdża do pracy jak gdyby nigdy nic a tam brama zamknięta Aga, fajny filmik. Swietnie ze macie w parkach takie brodziki A jesli chodzi o dodawanie albumow, to wszystko robisz w picasie. Najpierw wybierasz zdjecia do przetransferowania i jak klikniesz na przekaz online to tam w tym oknie na gorze wybierasz do jakiego albumu maja byc przekazane i obok masz przycis by stworzyc i nazwac nowy album. Pozniej wybierasz rozmiar zdjec itp. Jak wejdziesz w swoj album na internecie i po zalogowaniu mozesz tez modyfikowac zmieniac nazwy, usuwac zdjecia czy albumy etc. Edit: no proszę, to już wszystko zrobiłaś Zaraz wejdę i sobie pooglądamA brzuszek rosnie i juz sie ciezki robi. Corunia wczoraj nie zle mnie kopala az caly brzuch falowal. To pierwszy raz takie prawdziwe kopniaki czuje od poczatku ciazy. Jestem juz w 25 tc. Kociulek, wlasnie pomyslalam to samo co Kasienka. Nie mozecie przeniesc sie do Twoich rodzicow na jakis czas? Po co tesciowa ma Ci truc i zarzucac ze nic nie robisz bo zakladam ze to ona wlasnie takie teksty rzuca. Jezeli nie macie takiej mozliwosci to tylko zaciac zeby bo kazdy nastepny dzien zbliza was do momentu w ktorym bedziecie na swoim i wtedy bedziesz mogla wszystko sobie urzadzac po swojemu, zajmowac sie ogrodem i nikt Ci nie bedzie stal nad glowa. Zobaczysz jak wtedy odzyjesz bo i poprawi sie Wasze towarzyskie zycie Edytowane przez pappaya Czas edycji: 2009-06-01 o 15:08 |
|
|
|
|
#231 | |
|
szeryfcio
|
Aga, zdjęcia super! Fajnie, ze macie tam taki basenik.
A jak dzień mija? Byliśmy na spacerze, teraz Staś sobie śpi, ja jem, klikam i za 2 godziny do pracy Jak mi się nie chce, wolałabym posiedzieć w domku.Obiadu dzisiaj nie robię. Umówiliśmy się, że dzisiaj mąż robi wieczorem... Cytat:
|
|
|
#232 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
he he
![]() wierzę, bo jak męża z karolina na ślizgawke wygoniłam, to biedny też miał trochę stracha Cytat:
Cytat:
Sam temu nie zaprzecza Jeszcze jedna sprawa, ja i tak siedze w domu, więc mi (wg. niego) pod tym względem wszystko jedno, a on ma do pracy dosłownie przez ulice, a tak musiałby wstawać ok. pół godziny wcześniej aby całe miasto przejechać (a i tak wstaje o 3) i ubzdurał sobie jeszcze jedno - że moja mam buntuje mnie przeciwko niemu, dlatego jeszcze nie idzie na te swoje tiry, bo wie, że ja tu wtedy siedzieć nie będę, tylko wróce do rodziców, a mąż tego nie chce Wiem, to wszystko wygląda na chorą sytuację, ale co mam zrobić? Na wynajem mieszkania nas nie stać przy naszej budowie..Cytat:
Chłopaczki wg. mnie mają też ogromny wybór i można ich jeszcze ładniej ubrać niż dziewczynki Cytat:
Poza tym mam "przyjemność" nieraz usłyszeć jakie to ja niby mam szczęście,ze trafiłam na takiego faceta jak on... Wrrr... jak ja nie lubię takiego samochwalstwa...Ale widocznie coś w tym jest skoro przez tyle czasu mąż mnie nie docenił, to co się dziwić, że przez rok nie zrobił tego żaden pracodawca ![]() Cytat:
![]() Mój mąż wczoraj tez wybierał się do pracy, ale przypomniał sobie, ze to jedna z tych ustawowych wolnych od pracy niedziela ![]() Cytat:
Pogłaszcz brzucholka od cioci ![]() Cytat:
Jedynie cieszę się, że nie ma już takich kłótni między mną a teściową, choć czasem jeszcze potrafi zależć mi za skórę (wkurzam się potwornie jak wtrąca mi się w wychowanie dzieci i przy nich podwarza moje zdanie My już po obiadku, po przeddrzemkowym spacerku, dzieci śpią, a ja lecę oglądać albumik Agi. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Aga, ale macie tam fajnie mój Adriano to by nie wychodził z tego basenika ![]() U nas rano też było gorąco, ale znowu się chmurzy
|
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
Wyjątkowo uda mi się nadać z domu
![]() Byłam dziś z chłopakami na dniodzieckowych lodach Młody objadł się sernikiem i usnął zanim wrócilismy, więc chyba go obmyję na śpiocha i położę spać To dopiero jest prezent dniodzieckowy - Łukasz w łóżku o 19![]() Zahaczylismy o księgarnię i obaj dostali po książce - Radek nowego Feliksa, Neta i Nikę , Łukasz Androny Brzechwy z ilustracjami Butenki, wydanie przecudne, aż sama obejrzałam z przyjemnością. Na Łukasza czeka jeszcze Lego, a Radek z kolei ma jutro urodziny, więc prezent trochę skromniejszy, bo zamówiliśmy dziś imprezę w kręgielni i to jest część prezentu. Poza tym za tydzień jadą na dwa dni na wycieczkę klasową ![]() Mi się też ubranka z nexta podobają, choć ceny moim zdaniem mają zaporowe (kiedy nie ma wyprzedaży). Ale gatunkowo są super - Łukasz ma kilka ich ubranek i naprawdę jestem zadowolona. Zmykam ogranąć chałupę i spać i stwierdzam, ze stanowczo matka powinna kończyć pracę o 15 - ma wtedy czas pobyć ze swoimi dziećmi, ja z dzisiejszego dnia jestem bardzo zadowolona
|
|
#234 |
|
BAN stały
|
kasienka super ze milas tak udany dzien
A jutro jade z Mili na noc do siostry i zrobimy sobie babski wieczor , juz dzis prowiant zakupilam i gazetki . A pojutrze idziemy z siostra i Mili na basenik w parku w ich dzielnicy - o ile pogoda sie nie zapsuje bo ja mam takie szczescie ze upal jest tylko nie wtedy gdy bym chciala
|
|
|
|
|
#235 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
nie przeszkadza mi, że teraz mąż tylko pracuje i przynosi pieniążki do domu wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona Rzeczywiście spotkałam się wśród koleżanek z opinią, że musimy pracować żeby mieć swoje pieniądze chociażby na swoje potrzeby bo facet prędzej czy później zacznie wypominać..niestety tego typu "macho" istnieją ale naszczęście mój mężulek do nich się nie zalicza..mało tego uważa, że nie ma swoich pieniędzy..są nasze zawsze myśli tylko o swoich dziewczynkach a na siebie wogóle nie wydaje..dopiero aż mu zacznę głowe suszyć heheCytat:
a to juz 25 tc! ale zleciało!Cytat:
Kociulku najważniejsze, że macie cel w postaci budowy Waszego domku i reszta sie nie liczy..olej to bo niedługo będziecie na swoim a "kochana teściówka" niech sobie trzyma te badyle i stare gary miej to gdzieś i nie zawracaj sobie tym głowy.. szkoda nerwów! Hehe a tak apropo teściowych to zawsze może być gorzej jak np u mnie. Książkę mogłabym o tej kobiecie napisać tyle mam do powiedzenia a raczej wykrzyczenia. Żeby sobie bardziej nerwów nie szarpać to nie chcę mieć z nią nic wspólnego.. oczywiście kontaktów z wnuczką jej nie zabraniam...chociaż ona się do niej specjalnie nie rwie ![]() AgaMili zdjęcia rewelacyjne ![]() Kasiamaja przejżałam wątek żeby być na bierząco i widziałam piękną pannę młodą sukienka prześliczna a Majunia jest taka urocza..ślicznie by wyglądała sypiąc kwiatki na ślubie ach
|
|
|
#236 |
|
BAN stały
|
Pappaya sorkie ze Cie tak mecze ale mam jeszcze jedno pytanie.
Moge jakos ten album haslem zablokowac? Bo chce dac linka na bloga ale zeby nie kazdy kto kliknie mogl wejsc tylko zeby haslo bylo. Nie wiem da sie tak? Loll gratuluje wlasnego domu
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-01 o 22:14 |
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Sheryl, serio serio
ale bylismy zdziwieni...Kociulku, przykro mi ze nawet od męża masz takie ''wsparcie'' ![]() Kasienka, ale dzieciaki miały fajnie Dzis usnal prawie o 22.00 i oczywiscie zanim to zrobil to tak marudzil (ze zmeczenia) ze trzeba bylo go nosic i nosic i nosic...Loll, super ze macie domek na uboczu ale blisko miasta. Z czasem sobie go doprowadzicie do porzadku a to wielka frajda urzadzac swoj domek i ogrod Fajnie, ze mamy podobnie myslacych mezow ![]() Aga, swietnie ze i Wam dzien sie udal Jesli chodzi o haslo to niestety kiedys szukalam takiej opcji i nie znalazlam, ale moze jest tylko po prostu przeoczylam Poszperaj w opcjach. Jezeli chcesz aby album ogladaly tylko wybrane przez Ciebie osoby to jest taka opcja i wtedy po prostu musisz podac im bezposredni link do albumu i tylko przez ten link mozna sie do niej dostac i widziec zdjecia. Czy wizaz Wam tez tak dzis okropnie muli?
Edytowane przez pappaya Czas edycji: 2009-06-01 o 22:47 |
|
|
|
|
#238 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
Pappaya dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
#240 |
|
BAN stały
|
A co sie dzieje z Elsi, bo juz dawno sie nie odzywala?
No a mi sie spodobal ten program Picasa i nadal nad nim "pracuje" Teraz nie bede musiala tesciowej na maila wysylac po 4 zdjecia tylko linka podesle i luzzz Kociulku to niefajnie masz, ze maz tak Cie "wspiera", chyba na bacika zasluguje . Ale na pewno wszystko sie poprawi gdy juz zamieszkacie sami . A ile jescze bedzie ta budowa trwala?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

Kurcze, ja tez musze cos zrobic z moimi wlosami bo juz patrzec na siebie nie moge

chociaz Aka jest wyjatkiem
slicznie wygladasz w nowej fryzurce

jak ktos moze cos takiego powiedziec? To ze nie pracujesz, to nie znaczy ze sie obijasz, przeciez zajmujesz sie domem i dziecmi a to tez praca jak kazda inna.