|
|
#211 |
|
Szara Eminencja
|
Dot.: sklep PRIMARK- część II
Moje ostatnie zakupy
Spódnica z zamkiem 11 f Kiecka 11 f jazzy 8 f |
|
|
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
Fajna kieca
a te rzeczy z lumpkowego to kupujesz w angielskich lumpach? Jak cenowo?
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Super zakupy
Ta spódnica rozumiem z nowej kolekcji?
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
wykrasana- świetne zakupki
Tylko od razu mówię, że kiecka szybko się zmechaci, bo mam czarną i chociaż świetnie wygląda, to jednak szybko się "zestarzała"
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
swietne zakupy--naprawde!!
tych spodniczek nie widzialam u siebie nigdy
|
#216 |
|
Szara Eminencja
|
Dziękuje dziewczyny
Na kiecke bedę uważać Co do spódnicy to nie wiem jaka to kolekcja bo zakupy robiła moja ciotka |
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Czy te płaszczyki są obecnie w primarku? NIe wiem czy wstrzymać się z zakupem czy poczekać aż pojawią się na allegro
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie może ile kosztują te trampki?
Zdj. zapożyczone z all. |
|
|
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a te buty jazzy sa boskie po prostu ale do czego je nosic? i martwie sie ze jak kupie to 3/4 miasta tez bedzie takie mialo .... w Polsce nie musicie sie o to martwic
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sa takie, w sezonie czerw/lipiec/sierp oczywiscie bylo wiecej ,bylo w czym wybierac
|
|
#224 |
|
BAN stały
|
http://www.allegro.pl/item719083949_..._kolekcja.html
hey. dziewcyny cyz te baletki sa wygone i nie piją? na poprzedniej stronie pisalyscie, ze jedna piją, ale to byly te okrągle, ale mi chodzi o te czubate baleriny
|
|
|
|
#225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale i tak je uwielbiam.
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma. Nic z tego co widzialam nie nadaje sie na wesele. Na impreze tak, ale na wesele na pewno nie. Chyba, ze jestes ekscentryczna i lubisz szokowac. Moja znajoma poprosila mnie o zakup niebieskiej sukienki bandazowej na wesele...Kupilam, zawiozlam jej wczoraj do Polski i doszla do wniosku, ze przesadzila, bo taka sukienka sie nie nadaje na wesele;-)
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Widzialyscie moze takie bluzki w stylu butterfly rozkloszowane,kolorowe,ci eniutkie?Zastanawiam sie nad kupnem,myslicie ze w Polsce da sie w tym wyjsc na ulice?biorac pod uwage mala mijscowosc
podobaja wam sie te bluzki?czy sa bardziej dla starszych?
|
|
|
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chcę nikogo zszokować Czy w innych sklepach widziałaś może przypadkiem coś bardziej odpowiedniego?? Długość w okolicach kolan, niezbyt duży dekolt
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna spódnica i buty
Dziewczyny czy jest szansa,że rzeczy które teraz są w sprzedaży w Primarku, będą też na początku października?Czy raczej nie mam na co liczyć?Chodzi mi dokładnie o takie buty jak u wykarasanej
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie takie bluzki. Swietnie wygladaja i sa takie przewiewne! Tylko, ze lubie krotsze;-)
|
|
#232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zajrzę jeszcze na stronkę Karen Millen
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
e ja w monsoon`ie nic nie widzialam wartego,niektore sukienki za barzo wytworne
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE
Lubie takie bluzki. Swietnie wygladaja i sa takie przewiewne! Tylko, ze lubie krotsze;-)[/QUOTE] No wlasnie ja tez nie lubie takich prawie po kolana... dzis bylam w primarku i wszystko prawie "reduced"az sie zdziwilam bluzki po 3£,spodnice 3£!oczywiscie nakupilam troche bo nie moglam sie powstrzymac aha,zaciekaw ily mnie kozaki z nowej kolekcji,sczegolnie fioletowe mi sie spodobaly,ale na razie jeszcze nie pora...chyba.
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj w Primarku na Oxford Street... I przeżyłam szok...
Ten sklep jest straszny... Pierwsze co przywitało mnie na wejściu to pan z ogromną miotłą zgarniający wieszaki i ciuchy z ziemi na bok... Ludzi było tyle co mrówek w mrowisku... O czekaniu w kolejce do przymierzalni nie było nawet mowy... Nie wzięłam koszyka przy wejściu co odczułam dopiero kiedy przez 5 minut trzymałam w jednej ręce cztery pary trampek. Dałam je do trzymania TŻtowi i poszłam koło kasy po koszyk. Przyszłam, wrzuciłam wszystko i zaczęłam szukać mojego rozmiaru jazzówek - koszyk leżał cały czas koło mnie. Jak nie znalazłam mojego rozmiaru chciałam iść dalej. Wstaję, patrzę pod nogi - koszyka nie ma! Torebki, które tam wrzuciłam leżały na półce z trampkami, a trampki znalazłam przy wejściu koło kasy ![]() Znalazłam śliczne jasne rurki, ale rozmiary były tylko 8 i 10 (były malusieńkie!), a pan powiedział, że niestety jeszcze nie mają większych. Znalazłam ostatnią sukienkę z zamkiem z tyłu i był rozmiar 8 i jakimś cudem się wcisnęłam nawet bez większych problemów. Ale przymierzalnię zrobiłam sobie na dziale z sukienkami przed lusterkiem ![]() Kolejka do kasy była ogromnaaa! Był nawet taki pan w pomarańczowej kamizelce, który "kierował ruchem" "Next please! Next please!" Ciekawi mnie czy przez sen już tak woła ![]() Obsługa przy kasie "miła i szybka", ale zdecydowanie bardziej szybka. Dużym plusem tego sklepu jest to, że są działy. Sukienki? Bach! Proszę bardzo: dział z sukienkami. Swetry? Bach! Proszę bardzo: dział z swetrami. Torebki? Bach! Proszę bardzo: dział z torebkami. I bardzo miło jest zapłacić w kasie 30 funtów i odejść z sukienką, 4 parami trampek i 7 torebkami. Uff. Ale się rozpisałam
|
|
|
|
#236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamietam jak kiedys weszlam do Primarka i powiedzialam sobie, ze wszystko wyrzucam z mojej szafy w Polsce i kupuje wszystko w Primarku.. Wiec pewnego pieknego dnia wybralam sie do Prajmaniego, wydalam okolo 70 funtow i wyszlam z 4 tymi najwiekszymi torbami papierowymi Cos pieknego..Szkoda, ze teraz taka drozyzna tam. Lece za 2 miesiace i mam nadzieje, ze bedzie cos ciekawego i jakas przecena Od razu z lotniska zawijam na Oxford St. bo w sumie bede blisko a potem na Ealing. Chcialabym jakies buty bo mam fisia na ich punkcie.Aha.. na tej stronie http://www.prshots.com/?clid=2132 jak wybierzecie IMAGE CATEGORIES, to mozecie zobaczyc co powinno byc teraz w Primarku
![]() Nabieram masy.. z 55 na 65.. ciężkie, ale może wykonalne ![]() Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-08-23 o 18:00 |
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bylo jeszcze cos ciekwego na przecenie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Ogłaszam wszem i wobec, żeeeeeeeeee.... tam tadam! JEST JUŻ STRONA INTERNETOWA PRIMARK! Na której będzie kolekcja i w ogóle!
Co prawda strona się dopiero rozbudowuje, ale i tak jest już fajna i wygląda profesjonalnie. O to link: www.primark.co.uk oczywiście najbardziej oczywisty na świecze. szczerze mówiąc nie wiem czy już o tym pisałyście bo po skończeniu czytania z pierwszej części forum o Primarku wskoczyłam na google i jak znalazłam stronę to od razu to teraz piszę. Mam nadzieję, że cieszycie tak samo jak ja! ![]() |
|
|
|
#239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do wtorku nie powinno braknąć. Na przecenie mało rzeczy było. Ja kupiłam takie małe torebeczki po 1 funcie (było parę modeli). Zipową sukienkę bombkę za 5 funtów. Trampki białe za 2 funty. Na każdym dziale był taki mały wieszak reduced i tam po parę rzeczy, ale większość brzydkich. Jakieś były na półkach sweterki zwykłe i bluzy z kapturem po 5 funtów, długie kardigany na guziki po 10. Chyba jak zwykle dużo rzeczy
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Super z ta strona!!!
Eehh..narobilyscie mi znowu ochoty, rano wsiadam w tramwaj i jade na primarkowy shopping
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

a te rzeczy z lumpkowego to kupujesz w angielskich lumpach? Jak cenowo?

Na kiecke bedę uważać
Co do spódnicy to nie wiem jaka to kolekcja bo zakupy robiła moja ciotka 

podobaja wam sie te bluzki?czy sa bardziej dla starszych?
nie chcę nikogo zszokować
Czy w innych sklepach widziałaś może przypadkiem coś bardziej odpowiedniego?? Długość w okolicach kolan, niezbyt duży dekolt 

bluzki po 3£,spodnice 3£!oczywiscie nakupilam troche bo nie moglam sie powstrzymac![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)