|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
)Faktycznie sytuacja raczej sama za siebie mówiła ostatnio... Właściwie w pewnym momencie sama nie wiedziałam na czym stoję. Absolutnie nie mam Ci tego za złe![]() po nowym roku mamy ustalic, kiedy sie widzimy i kupic bilety. tak długo jak to sa obietnice, fajne rozmowy, ....masa SŁÓW - jest ok (wiadomo, mnie nie zadowala samo "ok") Okaże się jak się to ma do rzeczywistości, a ...czas pokaże i to już niedługo... Ehino hm no tak, 15 miesiecy. ( nie licząc setek razy kiedy zrywałam z nim, lub długich dni ciszy). Wiesz, boje sie, cholernie boje sie cokolwiek planowac... Jeszcze rok temu o tej porze plan był taki ze zaraz po studiach, przyjeżdzam do Paryza, pomieszkamy, znajde sobie jakis kurs językowy, popracuje....i zobaczymy jak nam razem. A dzis... nie oszukujmy się, S. ostatnio dawał plamę za plamą. Dlatego, czekam na nasze spotkanie w mojej przerwie miedzysemestralnej i poważną rozmowę. Jesli w jakikolwiek sposob on sie wymiga od tego spotkania, to słowo daje, koncze to definitywnie. A tak czy inaczej, koncze studia i od lipca bym chciała przeniesc się do Paryża na dłużej już. Praca dosc podobna do au pair, z dzieckiem, ale mieszkanie miałabym oddzielne. Co czyni mnie bardziej niezależną. Wiec...jeśli dalej bede z S. - to wporządku. A jeśli nie- też nic się nie dzieje, bo nie uzalezniam tego wyjazdu od niego. Jade mimo wszystko i dla SIEBIE.
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-12-29 o 01:34 |
|
|
|
|
#212 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
to ja tylko tyle mam do "powiedzenia" ![]() k laski:![]() : oklaski:![]() klaski :---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
tak czy siak BRAWO mialo byc
|
|
#213 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do horrorów, to ja mam ich dosyć i to na dłuuuugi czas dzisiaj spałam już normalnie![]() Cytat:
brawa dla niego.mam wielką nadzieję i trzymam kciuki za to, aby nie zawiódł tym razem...i napisz koniecznie jak ustalicie datę spotkania ![]() jak dobrze, że to mój ostatni dzień pracy w tym tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- To która na poranną herbatkę(kawkę)?
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie wpraszam na herbatke bo gaz mi sie skończył wczoraj a wszyscy jeszcze smacznie chrapią i nie mam z kim iść
nie moge spać od 7.00! Wczoraj jadłam pyszny placek po wegiersku,wstyd sie przyznać ale pierwszy raz w zyciu...i mam zamiar dziś zrobić na obiad,mame zagonie do smażenia placków a ja zrobie gulasz,już jestem głodna Milego dnia dziewuszki,spróbuje kogoś niechcący w domu obudzić
|
|
|
|
#215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) więc swym zwyczajem...siedzę cichutko. a jakby któraś mnie chciała dorwać to...zawsze na którymś z komunikatorów można mnie znaleźć ![]() a poza tym miałam jedną rzecz do napisania do końca grudnia...mam nadzieje, ze za tą kasę dostanę a nie tak jak za poprzednią ![]() co się żaliłam naatalii ostatnio a czy na południową kawę mogę się pojawić??? bo ostatnio piję kawy nawet i koło 18 a potem....zasypiam na siedząco koło północy aa witam nową osobę czekamy na spowiedź ![]() a z innej bajki....czy któraś z Was, Drogie Zamieszane, wie czy istnieje wtyczka do thunderbirda by można było włączać/wyłączać sygnaturkę w inny sposób niż poprzez wchodzenie w konfigurację kont?? Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-29 o 11:24 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Totalna zalamka i co gorsze nie wiem jak to zwalczyc. Staram sie skupic na pracy licencjackiej- juz mam 1 strone Wieczorem spotkanie w babskim gronie...ale za bardzo nie chce mi sie isc
|
|
|
|
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
Moja historia jest naprawde mega długa... W skrócie moge powiedziec, że pojechałam w czerwcu na kilka miesiecy na work&travel do USA, do Kalifornii i poznałam tam zaraz na poczatku pobytu mojego obecnego chłopaka. Mieszkał niedaleko, spedzalismy mnóstwo czasu ze sobą, jako przyjaciele, historia naszego zwiazku jest naprawde długa i zakręcona, rodem z Dzikiego Zachodu, ale tam też powstała
Kiedy juz staowilismy oficjalnie parę, jakies 2 miesiace pozniej, on dostal prace na wybrzezu, w rodzinnym miescie i musial sie wyprowadzic. Obiecal ze przez kolejny miesiac bedzie przyjezdzał do mnie co tydzien. Nie wierzyłam w to za bardzo (jakoś sceptycznie podchodzilam do tego zwiazku) , ale dopiął swego. Jeździł prawie 4 h w jedną stronę, zeby sie ze mna zobaczyć. Stawiał sie u mnie w piatek wieczorem, a w nocy z niedzieli/poniedzialek wracał prosto do pracy (bo w poniedzielk o 8.00 rano zaczynał). I to tak trwało moze 5 tygodni. W weekendy bylismy niemal nierozłączni. Po tym czasie ja skonczylam moj kontrakt i przeprowadzilam sie do niego na wybrzeze. Razem z przyjaciółkami zamieszkałysmy u niego w domu. Spedzilysmy tam cudowny tydzien, po czym poleciałysmy na Hawaje. Pisał, dzwonil, kazdego dnia dowiadywał sie co i jak. Po powrocie z rajskich wysp znowu wrócilysmy do jego domu i mieszkalysmy tam kolejny tydzien. W wolnych chwilach podróżowalismy wszyscy razem, wieczorami wychodzilismy na imprezy. Po czym realizując dalej nasz plan, wynajelysmy auto i pojechalysmy na tygodniową objazdówke przez Kalifornie, Nevade, Arizone (pustynie, rezerwaty, parki narodowe, kaniony) i z powortem, zwiedzać miesca znane nam do tej pory tylko z telewizji...poprostu bajka, ehhh.... Po tej wyprawie zostalo nam ostatnie 5 dni w USA. Wrocilismy do mojego chłopaka..były to ciezkie dni, mając na uwadze to ze zaniedługo wracam do kraju. Co mnie zdzwilo, kiedy ja sie jakos trzymalam te ostatnie 2 dni, on płakał jak dziecko...ciagle mam to przed oczami...w sumie to zdawalam sobie doskonale sprawe z tego ze mozemy sie juz nigdy wiecej nie spotkać..wmawialam sobie ze to tylko bajka, która pryśnie kiedy znajdę się w Polsce. Coś mi odbiło i zostawilam mu mała karteczke na łózku na której napisałam ze go kocham. Pozegnanie bylo straszne...ale ja wciaz czekalam na mment kiedy przeczyta moją wiadomość... Zadzwonil do mnie kiedy jeszcze bylam na lotnisku, i powiedzial ze tez mnie bardzo kocha, i ze chcial mi to wczesniej powiedziec, ale wówczas pożegnanie było by jeszcze gorsze, moze i nie o zniesienia:-((No i cóż...wróciłam do kraju. Od tego czau minęły prawie 3 miesiące. Pisze do mnie codziennie ( czasem nawet częściej), codziennie mówi , że mnie kocha i bardzo tęskni. Miesiąc temu kupił bilety do Polski. Przylatuje w lutym na 2 tygodnie. Ja zainwestowałam w kamerke internetowa, słuchawki i mikrofon, wiec od czasu do czasu udaje nam sie i porozmawiac w ten sposób, zamias zwykłego pisania. Nie wiem co się ze mną dzieje, ale chyba tak naprawde pierwszy raz w życiu się zakochałam......choć może niektó rzy uznają to za totalne szaleństwo... ))
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Cudowna jest twoja historia. I wcale to nie jest nic złego a szaleństwo jest świetne
Tyle emocji, cudnych chwil. Szybko zleci i się zobaczycie Już widzę to powitanie. Wiem, że może to głupie pytanie a w jakim wieku jesteście? Moja siostra się wybiera do USA i się wybrać nie może
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od czegos trzeba zaczac, mowią ze najgorzej to zacząc właśnie! ![]() olek, ja taka niekulturalna, nawet sie nie przywitałam ![]() Swietna historia! Powiedz cos o sobie, ile masz lat? co robisz? Macie jakies plany np na wakacje?? btw, świetna historia! a ja ide kujonic. za chwile przypełznie moja kumpela i bedziemy robic scenariusze na zajecia i zabierac sie za mgr !
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Olek fajna historia Jak sobie radzisz ze zwiazkiem na odleglosc? Bo ja sobie zupelnie juz nie radze i potrzebuje dobrych rad
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i pewnie, do mnie na kawę o kazdej porze ![]() olek110 - witam serdecznie, tez podobała mi się historia Amourka - wiem, jak jest cieżko na odległość, sama przez to przechodziłam.musicie uzbroić się w cierpliwość i jak najczęściej ze sobą rozmawiać i pisać, tak na pewno przetrwacie roux - ty kujonie
|
|
#223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i przez to mi ciężko pisać a czasami nawet i czytać , ale zawsze należy być pewnym ze na kawę/herbatę do którejś z Was wpadnę
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i dobrze, że jesteś pełna nadziei...tak powinno byc |
|
|
|
|
#226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() emanko - czy Ty znowu grasz w farmę?
|
|
#227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jakie znowu??? cały czas i mi farma rośnie ale dalej brakuje mi sąsiadów no i kasy teraz bo powiększyłam farme
|
|
|
|
|
#228 |
|
Wtajemniczenie
|
łelkom Dziewoje Moje!
![]() ![]() Poswiatecznie sie witam i o zdrowie pytam ![]() Ja juz w moim wlasnym mieszkanku z ogrodkiem, po mega perypetiach i stresach, ze nawet wrogowi takich akcji nie zycze ![]() Teraz znow zabralam sie za szukanie pracy ale cieniutko cos z ogloszeniami, kurde no ![]() Chodze za to na silownie i basenik a od 1stycznia wracam do dietkowania z Dukanem, bo drugie 10 kiloskow trza wyrzucic z cielska ![]() Czy u was tez taka mega ? Leje od rana a jak pomysle ze kontenerek smieciowy musze wystawic na ulice to mi sie odechciewa![]() ![]()
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2009-12-29 o 15:50 |
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Olek - fajna historai i Hawajów zazdroszczę
![]() ![]() ![]() Roux- dzięki za odpowiedź oby Wam się wszystko ułożyło
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Pogoda jest jaka jest. Nie bardzo mamy wpływ na nią.
|
|
|
|
#231 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytałam dużo o A. Michel po obejżeniu "Egzorcyzmów Emily Rose" i już pierwsze 15 min filmu mnie wkurzyło te stwierdzenie, że ona było w szpitalu z powodu gruźlicy... ehhh... zapomnieli dopowiedzieć, że cierpiała na padaczkę, depresję i schizofrenie i brała psychotropy od, chyba, 16 roku życia dużo jeszcze bzdur było w tym filmie, albo niedomówień mnie nie wystraszył, przysnęłam na 3 części ![]() i musiałam dzisiaj jeszcze raz oglądać bo straciłam wątek Cytat:
![]() Cytat:
bo ja też w Hampshire
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
He he Szien, no to sie porobiło
Moze tys ma sOMsiadka? Ale fajnie by było
|
#233 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to dopiero za rok![]() hmmm, ja zaczęłam grać w farmę, ale jakoś nie wciągnęła mnie, choć widzę,że sporo moich znajomych w to gra....może kiedyś? Cytat:
Cytat:
nie wiem, co pisze o jej chorobach w książce, ale wątpię, żeby człowiek chory umysłowo lub wyniszczony psychotropami gadał rzeczy zgodne z prawdą(chodzi mi o to, że wszystkie demony, które były w niej kiedyś istniały, były prawdziwymi ludźmi, ona nie wymyślała sobie jakichś tam stworków).i odpowiadała konkretnie na pytania egzorcystów, nie bełkotała coś tam bez sensu. pisałaś, że czytałaś o niej dużo.czy też tą książkę napisaną przez Felicitas D. Goodman?przyznam, że fascynuje mnie jej historia, ale jednocześnie przeraża. jaka jest Twoja opinia o Anneliese?
|
|
#234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Czesc laseczki- te stare (oczywwiscie nie wiekowo) i te nowe
Ja wlasnie sobie siedze i wcinam kurczaka i pizze i szukam mamie mieszkania niedaleko mojego domu, zebym miala blisko. wlasnie znalazlam super tanie mieszanko, w sam raz dla nich i jakies 5 min spacerkiem ode mnie. TZ i pglada meczyk i krzyczy. Wsai tez tak sie dra jak ogladaja? Filmow takich jak egzorcysta itp nie ogladam, nie lubie horrorow. a jakbym obejrzala to bym pewnie z psem nie wyszla, wypuszczam go wieczorkeim do lasu za domem, ale ja stoje w bramce, dlej nie pojde, strachliwa jestem. A wogole to przerobilam sie na blond znowu.
|
#236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie jestem pewna czy to była F.D. Goodman Anneliese była bardzo religijna, jak jej cała rodzina ona cały czas się modliła i odpokutowywała za grzechy innych np. spała na podłodze za narkomanów, itd. poza tym cierpiała na schizofrnie i depresje, plus padaczka trzeba pamiętać że to były lata 60-70, psychiatria raczkowała jeszcze stosowano elektrowstrząsy jako formę terapii nie wspomnę już o psychotropach, które były w większości w fazie testów ludzie chorzy na schizofrenię potrafią robić różne dziwne rzeczy dla nas nie zrozumiałe z tego co pamiętam to ona piła własny mocz albo zjadała swoje ubranie to jest coś co schizofrenik paranoidalny by zrobił ja uważem, że ona była człowiekiem o słabym zdrowiu psychicznym na jej życie ogromny wpływ miała religia jej mama też była oddaną chrześcijanką ich dzień kręcił się wokoło Kościoła i to jedyna rzeczywistość jaką ona znała A. od dziecka twierdziła, ze potrafi rozmawiać z Bogiem i że widzi diabły i inne złe duchy dla mnie to był po prostu schorowany dzieciak Cytat:
![]() mój się drze jak popoarzony założę się, że Twój Tż i mój właśnie obejżeli ten sam mecz? Liverpool?
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Szien w takim razie wiem co czujesz jak on oglada mecz- tak Liverpool.
A co facebooka to ja sie naprawde za to zabieram. wstawie 2 jedno w ciemnych i jedno w moich nowych blond klakach. moze nawet zaraz sie to wezme,tylko musze zmolestowac TZ zeby mi cyknal zdjecie I nie dodam dzisiaj. Po pierwsze swiatlo nie takie, bo wlosy wychodza zolte, a po drugie musze znalesc takie cos co sie wdlada karte z jednej strony a z drugiej ma koncowke usb, bop moj nowy laptop nie ma dziurki na karte z mojego aparatu. Obiecuje, ze jutro wstawie. A u nas znowu spadl snieg
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2009-12-30 o 00:02 |
|
|
|
#238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a u nas nie ma śniegu tylko deszcz jakie plany na Sylwka?
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
Dodam jutro, naturalne swiatlo napewno bedzie lepsze i nie wyjda kurczakowo.
A na Sylwestra to urzadzamy sobie kameralna imprezke w kregu rodzinnym i dwojka znajomych. A pozostale mieszadelk? No oprocz Czarnuli, bo juz wiemy, ze bedzie goraco
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Boże!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kobiety nie mogę za Wami nadążyć.Tylko trochę się opuściłam a wy lecicie z tym koksem OLEK super historia.Pozazdrościć.Już zapomniałam jak to jest być zakochanym. Obajrzałam te egzorcyzmy i................ ![]() EMANKO jeszcze raz tak napiszesz.Naatalia a ty gdzie się bujasz?Nigdzie cię nie widać. Panienki spadam.Jutro się odezwę ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ---------- Roux jesteś boska. Wróciłaś mi życie.Zobaczymy jutro ale już dzisiaj było lepiej.Pa pa
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

Tak wywnioskowalam z sytuacji- ale blednie jak widac 
)

k laski:
tak czy siak BRAWO mialo byc

nie moge spać od 7.00! Wczoraj jadłam pyszny placek po wegiersku,wstyd sie przyznać ale pierwszy raz w zyciu...i mam zamiar dziś zrobić na obiad,mame zagonie do smażenia placków a ja zrobie gulasz,już jestem głodna 

i przez to mi ciężko pisać a czasami nawet i czytać