|
|
#211 |
|
BAN stały
|
Dot.: Majówkowa wymianka! Poczujmy wiosnę..
bo taka jest prawda. i każda musi być tego świadoma!!! ![]() ![]() 3+4=7 - siódemka od urodzenia mnie prześladuje. bardzo lubię tę liczbę - dziękuję za tak piękny numer
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
tak! tak ! potzrebuje asertywnosci. a tym bardziej mobilizacji heheeh no ale czau jest wiec jakos to bedzie. ja chcialam powiedziec ze jak ktos nie umie czegos zrobic albo bynajmniej wydaje mu sie ze nie sprostal to ja sie uciesze jak nawet mi wstazeczek materialowych w koperte nawrzuca
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Temat przewodni wstążeczki (lub inna mało skomplikowana rzecz)losujemy klasycznie, zatem tylko jedna osoba dostaje preferencje konkretnej osoby (dla utrudnienia preferencje mają być jak najbardziej ogólne - np. wymienione lubiane i nielubiane kolory, a nie "złota wstążeczka długości 15,5cm, szerokości 1,5cm" .I tu jest innowacja: reszta pomimo braku preferencji też wysyła - czyli taki mały chaos - i na tej samej zasadzie każda do kazdej , po czym obdarowana ma zgadnąć która paczuszka była od osoby, która dostała jej preferencje. A potem Kto to był . ... z cyklu pomysłów niemozliwych do realizacji
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
O mamo, ale zakręciłaś
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
no to na przykładzie:
jest 30 osób biorących udział w wymiance. jeden temat przewodni (bardzo prosty) Jedna osoba zajmująca się zarządzaniem preferencjami itp - nie biorąca udziału w zabawie. Losowanie - tak jak w każdej wymiance, czyli np. osoba nr 3 otrzymuje preferencje osoby nr 7, a nr 13 otrzymuje preferencje osoby nr 3 ... Zatem tylko jedna osoba ma preferencje innej konkretnej osoby (3 ma od 7, a 13 od 3...) pomimo tego, wysyłka nie jest na zasadzie 1 na 1, tylko do 1 osoby przychodzą paczuszki od 29 innych osób biorących udział w zabawie. I potem następuje cześć najtrudniejsza, zgadywanie... dlatego właśnie pomysł jest na tyle zakręcony, że niemożliwy do realizacji... pocztą to są olbrzymie koszty, a mailowo to już spam
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
To by była wymianka dla "tajnego koła biżuteryjek wtajemniczonych"
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
No i jak chcecie mnie do wymianki czy nie??? Bo chce się zapisać ale jak nie wyraźicie zgody to trudno.
|
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
niech ktoś kopnie komurcię, bo ja to zrobię
![]() prawda że chcemy? dziewojki? Edytowane przez kocuria Czas edycji: 2010-03-13 o 19:49 |
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
komurcia łapki mi opadają jak czytam takie rozczulające się posty, ni to od osoby obrazonej ni to nie wiem co. Od razu działają na mnie jak płachta na byka.
Po pierwsze czytać regulamin wymianki, po drugie byłabym wdzięczna za przeczytanie tego posta . Kolejna rzecz, byłabym również wdzięczna za jakiś link do Twoich prac, by dziewczyny mogły zobaczyć co robisz. Oczywiste jest, że do wymianki potrzebny jest zmysł kompozycyjny (czasem preferencje sa bardzo szczegółowe), praca w srebrze (i/lub miedzi) - i tu mam na mysli coś więcej niż założenie swarka na bigiel. A co najważniejsze poprawność techniczna, a więc ładne loopy itp. Więc jeśli spełniasz te kryteria to po co pytasz? jeśli nie? to też napisz z jakiego powodu uważasz, że ich nie spełniasz.... ehhh
Edytowane przez ravenart Czas edycji: 2010-03-13 o 19:44 |
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
A to biżu nie musi być robiona w srebrze?
edit: widzę, ze raven mnie ubiegła. Edytowane przez Yaollinka Czas edycji: 2010-03-13 o 19:45 |
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki, ja na jakiś circa tydzień będę musiała sobie zrobić przerwę od wizażowanio-pilnowania, bo po prostu okropnie dużo się dzieje w moich osobistych sprawach w tym momencie.
jakbyście coś potrzebowały - krzyczcie do ravenki, ona powinna dać radę mnie jakoś złapać. a ja się idę pakować do przeprowadzki PS. nie martwcie się, kocuria nadal was kocha niedługo wróci
|
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
kocurku
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a my nadal kochamy kocurię:d prawda dziewczynki? kocuria ucieka z 3miasta?
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Prawda.
![]() Powodzenia, kocurze. |
|
|
|
#228 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, tak...
wszyscy kochają kocurię ![]() powodzenia! |
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
kocurio wracaj do nas cała i zdrowa
trzymam kciuki za przeprowadzke
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny!
został jeszcze tylko tydzień do zamknięcia listy, zatem GORĄCO ZAPRASZAMY! do udziału i wysyłania zgłoszeń wszystkie nasze wspaniałe Wizażanki , które jeszcze się wahają i zastanawiająnaprawdę warto! gwarantujemy wspaniałą zabawę w doborowym towarzystwie!
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Raven - Ty powinnaś normalnie zostać jakąś specjalistką od reklamy albo szeroko pojętego PR-u i promować co się da i kogo się da
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Tak właśnie powinna reklamować co się da i pewnie by to dało podwójny sukces:P
No dobra jak tak namawiacie to bardzo bym na tej wymiance być To do kogo mam zgłaszać swoją wizytóweczkę???
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
ollccia bardzo dziękuję
, pewnie kiedyś zajmę się profesjonalnie PR, bo w mojej opinii jest wspaniały i bardzo sobie cenię ludzi zajmujących się nim. komurcia - proszę czytać ze zrozumieniem, szczególnie mój post . Zatem byłabym wdzięczna za jakiś link do Twoich prac w srebrze tak, aby dziewczyny mogły je zobaczyć. To co udało mi sie znaleść na Wizażu w Twoich dwóch wątkach (a większości dziewczyn nie chce się grzebać i należy uszanować ich czas) - to po pierwsze prace głównie na posrebrzanych elementach, a po drugie w srebrze widziałam tylko swarki zawieszone na biglach czy krawatkach. Nie mam zamiaru Cie w żaden sposób urazić, ale tego typu prace w srebrze każda z nas potrafi zrobić i w moim odczuciu swarki na biglu to troche za mało. ( Zdaję sobie sprawę, że jestem ostra i bardzo krytyczna - ale dziewczyny znają mnie już na tyle, że ostro oceniam wszelkie braki i niedoskonałości zarówno techniczne, jak i warsztatowe, ale z drugiej strony doceniam również pracowitość i rozwój). Jeszcze raz powtórzę to co napisałam wcześniej: od dziewczyn uczestniczących w wymiance oczekujemy kreatywności i pomysłowości (tak aby mogły sprostać nawet najbardziej skomplikowanym preferencjom), jak również poprawności technicznej. Nie oczekujemy czegoś niemożliwego, ale mile widziany jest jednak poziom prac wyższy niż prezentowany przez początkującą biżuteryjkę. Dlatego, jeśli czujesz się na siłach sprostać tym wymaganiom - proszę o zamieszczenie linku/linków do Twoich prac wykonanych w srebrze w swoim podpisie lub wklejenie ich do wątku. Po obejrzeniu zamieszczonych na Wizazu prac uważam, że kandydatura należy do katerogii 'dyskusyjnych', a tym samym będzie potrzebna tu zgoda innych uczestniczek zabawy. Tak więc do dzieła! Zaskocz nas swoimi obecnymi pracami! ![]() P.S. Przez ok. tydzień, do czasu kiedy nasza kochana Kocurka nie wróci wszystkie pytania, zgłoszenia itp. proszę kierować do mnie . Jak tylko wróci przekażę jej wszystko i oddam pałeczkę
Edytowane przez ravenart Czas edycji: 2010-03-14 o 18:06 |
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
Raven, dla mnie jesteś cud-kobieta!
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Yoallinko
. Ostra ze mnie baba, ale mam nadzieję, że sprawiedliwa (tym się chyba tak ogólnikowo różni ostra od wrednej ). No i jak każda kobieta uwielbiam komplementy![]()
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Wredne jest fajne.
Ja wolę mówić komplementy, niż słuchać.
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego nie lubisz ich słuchać?
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
to ja tylko między pakowaniem a pakowaniem powiem, że nie, nie przeprowadzam się z trójmiasta, jeśli, to nawet trochę bliżej trójmiasta - z wejherowa do redy. pierwszy raz na własne śmiecie, niby to tylko pokój, ale i tak wielki krok dla mnie
![]() a pozwolić sobie na to mogę głównie dzięki biżu ![]() ravenku - ja cię bardzo bardzo bardzo ![]() i wiecie co? okropnie miło, że za mnie wszyscy kciuki trzymają strasznie, bardzo strasznie miło ![]() (i znikła w odmętach pudełek) |
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Ravenart dzięki postaram się na następną wymiankę coś pokombinować, bo narazie jak stwierdziłaś mam za mało prac w srebrze, dopiero sie rozwijam:P Dzięki za OSTRE słowa naprawdę pomogły i mnie zmobilizowały aby stworzyć coś bardziej interesującego, i w niedługim czasie coś pokaże. To do następnej wymianki:P Ps. A linka nie potrafie wrzucić jako podpis:-( nie wiem jak to zrobic. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

bo taka jest prawda. i każda musi być tego świadoma!!! 

, pewnie kiedyś zajmę się profesjonalnie PR, bo w mojej opinii jest wspaniały i bardzo sobie cenię ludzi zajmujących się nim.