|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po seksie sie popłakałam gdy pomyślałam o byłym
ehh dziewczyno czujesz cos do niego...co z tego że siedzi , nie mozna sobie z dnia na dzien wytłumaczyc '' daje sobie spokoj '' skoro cos tam ich łaczyło i darzy go nadal uczuciem
![]() nie znaczy ze jest złym czlowiekem ale napewno cos musiał przeskrobac skoro siedzi....sama mam z dwóch kolegóe w więzieniu i tak naprawde dobrze o nich mysle nawet jak ktos by powiedział ze to jacys dranie i dac sobie spokoj z takimi znajomosciami to pamietam ich,to jacy byli jakie mieli poczucie humoru itd tak naprawde dla mnie byli dobrzy wiec trudno mi o nich myslec źle,ty napewno myślisz podobnie,wiecie co ja miałam podobnie zauroczyłam sie....do pewnego chlopaka ciągnęło mnie niesamowicie i on zreszta powiedzial ze mu sie podobam itd.jednak chciałam oddalic od siebie to uczucie bo uznałam ze związek z nim to nie za dobry pomysł(ale nie siedział w wiezieniu ;d )starałam sie nie spotykac z nim,zapomniec....ale nie mogłam on tak samo mimo ze sie nie odzywalam codziennie musial cos napisac albo puscic sygnal ;/ poszłam na impreze troche wypiłam i co?jak zwykle próbowałam z kims tanczyc,ale to nie to samo co z nim :| próbowałam rozmawiac z kumplem na jakis temat,myślałam o tamtym :| ktos puścił jakas wolna piosenke ....ja marzyłam zeby znaleźć sie w jego ramionach,w koncu poszłam do łazienki i sie popłakałam a on caky czas o mnie pamiętał,i był taki cierpliwy tak naprawde widze po nim ze jego uczucie jest prawdziwe ....mojue oczywiscie tez.moze spróbuje jednak sama nie wiem
|
#212 |
|
Rozeznanie
|
no ba! Czarne to czarne
. Sabat czarownic ot warty
|
|
|
|
#214 |
|
Konto usunięte
|
Cos w tym moim zdaniem jest. Wbrew powszechnej opinii ciezko trafic do wiezienia. Jesli ktos tam trafia to przyczyna jest albo przestepstwo ciezszego kalibru albo recydywa.
|
|
|
|
#215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale przecież zawsze można go przefarbowac! Co wy dziewczyny takie mało trendi i dżezi helouuu mamy XXI wiek, czyż nie? Kotom też się robi różne balejaże, manikiury i inne, więc dlaczego królika nie można wypindrzyc? ![]() Ja mam akurat czarną farbę do włosów... mogę Ci podrzucic ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20765325]Cos w tym moim zdaniem jest. Wbrew powszechnej opinii ciezko trafic do wiezienia. Jesli ktos tam trafia to przyczyna jest albo przestepstwo ciezszego kalibru albo recydywa.[/QUOTE] No z pewnością coś trzeba zrobic, by do więzienia trafic, za darmo tam nie wysyłają ale to nie czyni człowieka śmieciem... co najwyżej przestępcą. I niekoniecznie od razu przestępstwo ciężkiego kalibru, uwierz wielu tam alimenciarzy i złodziei. Nie mówię oczywiście, że oni są dobrzy i cacy, tylko chodzi o to, że to raczej nie są przestępstwa ciężkiego kalibru. No napewno nie porównywalne do morderstw i gwałtów.EDIT: Poza tym, błachy przykład: Na pewnym portalu piszą o tym, że Wesley Snipes idzie do więzienia na 3 lata, bo nie płacił podatków ...
Edytowane przez KochanaGadzinka Czas edycji: 2010-07-18 o 23:42 |
|
|
|
|
#216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skazanych za alimenty jest naprawde malo. Mialam zajecia z prokuratorem. Lubil opowiadac o pracy. Mowil rowniez z kim sie styka na co dzien. Uchylajacych sie od placenia alimentow bylo niewielu. Mowa tu oczywiscie o Wroclawiu. Statystyki jednak w poszczegolnych miastach sa do siebie zblizone. |
|
|
|
|
#217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Bierrzemy nasze miotły, czarnego zwierza i na Łysą Górę . Odczarujemy Autorkę wątku z tego przeklętego zauroczenia .
|
|
|
|
|
#218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec nie będę go chyba tak bardzo torturować ![]() Cytat:
|
|
|
#219 |
|
Komplikatorka
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20765325]Cos w tym moim zdaniem jest. Wbrew powszechnej opinii ciezko trafic do wiezienia. Jesli ktos tam trafia to przyczyna jest albo przestepstwo ciezszego kalibru albo recydywa.[/QUOTE]
Tu się nie zgodzę ! Mój daleki wujek trafił na 6 mc do więzienia bo "zepchnął" ciotke ze schodów. Piszę w "" bo oczywiście tak nie było - ona sama spadła, a zgłosiła na policję, obdukcja itp, a że ma problemy z kręgosłupem (miała operacje) to zamiast zawiasów dostał wyrok, bo uszczerbek na zdrowiu itp.A skąd wiem że sama spadła ? Bo się "pochwaliła" swojej siostrze jak to ona męża do więzienia wysłała...
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszedł rok temu, a w trakcie odsiadywania kary skończył studia z bardzo dobrym wynikiem - on jest chyba jakimś wyjątkiem bo innych wybryków typu rozboje, kradzieże i dragi nie ma na sumieniu. A i jeszcze od 9 lat nie może zobaczyć własnego dziecka, ale alimenty to musi płacić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

tak naprawde dla mnie byli dobrzy wiec trudno mi o nich myslec źle,ty napewno myślisz podobnie,wiecie co ja miałam podobnie zauroczyłam sie....do pewnego chlopaka ciągnęło mnie niesamowicie i on zreszta powiedzial ze mu sie podobam itd.jednak chciałam oddalic od siebie to uczucie bo uznałam ze związek z nim to nie za dobry pomysł(ale nie siedział w wiezieniu ;d )
a on caky czas o mnie pamiętał,i był taki cierpliwy tak naprawde widze po nim ze jego uczucie jest prawdziwe ....mojue oczywiscie tez.moze spróbuje jednak sama nie wiem 

. Sabat czarownic ot