|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienne porzadki... czyli do wydania Dior, Chanel, Guerlain, Lancone, BB...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienne porzadki... czyli do wydania Dior, Chanel, Guerlain, Lancone, BB...
a nie bedzie Ci to za malo ?? ...
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
jakos nic innego mi nie przychodzi na mysl....wiec chetnie sie wymienie. eyelinera nie bede uzywac a mineralki chetnie wyprobuje....
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... a czemu go nie uzywasz ?? ... czym malujesz kreski ?? ...
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
mam taki inny eyeliner chanela z pedzelkiem i takim lepiej mi sie te kreski maluje niz flamastrowym...
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ja jestem sierota i mi sie tymi flamastrami o wiele lepiej maluje... to co idziemy na PW ?? ...
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
... a czegoz dusza pragnie
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
eyelinera w sloiczku
... MAC albo Bobbi Brown hihi... a tak pozatym to nie wiem... hmmm... czarny YSL Singulier by sie przydal bo mi sie konczy ...
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach i sie podziele moim nowym radosnym nabytkiem.. kupilam sobie nowy duzy domek na mazidelka bo juz mnie te wszystkie pudelcia pudeleczka denerwuja ))http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90106506 |
|
|
|
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... rozswietlajacego pod oczeta tez nic nie mam... ale moze popatrz w sklepie na te nowe z Teint Miracle... bo one fajne sa... tylko ja nie potrzebuje ... a jezeli o zwykle korektory chodzi to ja jestem ciagle wierna - tym z Lancome - Cytat:
boski domek ... szkoda, ze mi tego wczoraj rano nie pokazalas... bo kupowalam wczoraj szafe w Ikei... i tak to bym to tez wziela ...
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli za eyelinera nic sroczce w oczatko nie wpadlo
Cytat:
![]() aaa patrz jeszcze tu o.. bo jest fajna toaletka ( pod blacikiem jest szufladzia ) ![]() P.S... kilkniesz mi na Alusia co by karme dostal ![]() http://poznan.szerlok.pl/oferta/ali-...em-ID47Po.html |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie nowy kramik
... uporzadkowany i ze zdjeciami kliknelam
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo klikaj na Alusia ze mna bo wybralam tego pieska gdzy mial najmniej glosow a klikac mozna codziennie.. dziekuje |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Guerlain Parure pearly white - II Rose frisson white - puder w kompakcie... jest plastik...welutek i kartonik... pare razy uzyty, niestety dla mnie za jasny??
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Destusiu
no ja chem paletkę guerlenkową nr 490 i widzę jeszcze u Ciebie druga z perłekami (“PERLES DES MERS”)![]() a co chciałabyś za jedną, ew. za dwie paletki? ![]() ps. a ta ciema paletka na focie? to co toto?
kolorówka (Dior, Lancome, meteoryty Guerlain) szukam: ciekawych charmsów - najchętniej yes i apart proszę odpisz u mnie Edytowane przez kamelya Czas edycji: 2011-01-23 o 20:21 |
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
interesowałoby Cię coś u mnie??
proszę odpisz u mnie;] pozdrawiam |
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Kamelya tej ciemnej juz nie mam
... chcialabym 5tka DIOR PURPLE CRYSTAL 169 – LIMITOWANKA, nieużywana, z całym kompletnym opakowaniem. Otwarta do zrobienia zdjęcia (na zdjeciu 2 w górnym rzędzie)moje obie czworki sa uzywane, maja welurki... wiec moge je oddac za nowa piatke
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za mną chodzą niebieskości i te paletki chodza za mna i tupią ![]() to co? zapraszam na PW
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Destusiu, widzę na focie, że masz Guerlain 402 jeu de nacres
![]() ja kupiłam ciemną paletkę z tej samej kolekcji i poszukuję jasnej do rozświetlenia. co chciałabyś za nią? w wątku wrzuciłam nowy podkład lancome mineralny mogę poszukać poza wątkiem, bo zależy mi na tych jasnych kolorkach
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
odpisalam Ci na pw
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za dwa pedzeki do oczu Douglas (skosny i zaokraglany) ...uzywane w dobrym stanie... wyprane... oraz cienie guerlain te z letniej kolekcji 2009...?
|
|
|
|
|
#233 |
|
BAN stały
|
oryginalne kulki Guerlaina pozostale po tunningu moich roznych (glowie z imperiali, beige chic, pasteli) ... w sumie nieuzywane bo wygrzebalam zaraz po zakupie... okolo 18 kulek, waga 10g... kolory tak jak na zdjeciu (zlote, perlowe, bezowe)... w opakowaniu po miniaturce... moga sluzyc jako rozswietlacz... lub mozna dorzucic do posiadanych kulek ... zdjecie robione z lampa...
cos u mnie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

... nawet kartonik mam... a co mi dasz
... munlajty tez niekoniecznie...

-> co sroce w oko wpadnie
... 

... MAC albo Bobbi Brown hihi... a tak pozatym to nie wiem... hmmm... czarny YSL Singulier by sie przydal bo mi sie konczy
... szkoda, ze mi tego wczoraj rano nie pokazalas... bo kupowalam wczoraj szafe w Ikei... i tak to bym to tez wziela
...

... uporzadkowany i ze zdjeciami
a klikac mozna codziennie.. dziekuje