|
|
#211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja wymianka :)
Zdjęcia stempelków poproszę
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Aaaaaw <3 Mogę nawet oddać maczka za ten zestaw <3 ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- To co jest dla ciebie takim wow? Bardzo zależy mi na tym zestawie ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Generalnie w wątku nie masz napisane, że to jest za coś ekstra, dlatego zapytałam... Tak w sumie trochę bez sensu wymieniać się tylko za jeden cień. Podrzuć jeszcze parę rzeczy, za które oddałabyś mi stempelki. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- A może coś z ciuchów? Jakieś rajstopy, zakolanówki itp... Albo biżu. Tylko powiedz co cię interesuje ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- W sensie kupić je dla ciebie. Ja noszę xs, takich oversize nie mam. Ale biżu - pewnie coś znajdę. ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Wiesz co, nie mam jednak nic w kolorze starego złota. Nie wiem już co byś mogła sobie dobrać. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- A co byś chciała za zestaw stampelków, gdybyśmy się nie umawiały na ten cień lancome? Napisz też o innych rzeczach niż to co mam w wątku, może zajrzyj do poprzednich moich... Coś na pewno znajdę w domu. ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Hehe ![]() Nie dasz się na nic przekonać? |
|
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem do końca zdecydowana, muszę to przemyśleć, ok?
I proooooszę, pomyśl, może jest coś, czego nie mam w wątku i oddałabyś za to mi stempelik ![]() Naprawdę baaaardzo mocno mi zależy... |
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
) Niestety, ale ten rozświetlacz już wymieniłam wczoraj Ale paletka i ten drugi rozświetlacz sleek jak najbardziej nadal mam nie u Ciebie spodobał się Konadowy zestawik... może coś dobierzesz? ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- noo, niestety, ale już wymianka adresów nastąpiła ( daj znać jak coś
|
#217 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
A jaki miałabyś lakier Essie? ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Aha, to taki zielonkawy.. Wolałabym raczej jakieś mleczne, jasno-różowe kolory.. A masz może jakiś puder matujący? Bo poza Pur Blancą na razie nic nie widzę
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info
: https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.php---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Ślicznie dziękuję za fotkę Powiedz mi jeszcze czy ten cień jest mocno perłowy? |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ty wypatrzyłaś u mnie dwie kredki nyx i róż sleek, ja u Ciebie wkład cienia kobo i lakier rimmel, a jak z tym pudrem? Miałabyś jakiś matujący? ![]() |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, to troszkę już ma ta pur blanca
A była przechowywana w kartoniku, w jakimś ciemnym miejscu? ![]() Chciałam Ci się jeszcze zapytać o tą szminkę Anew z Avonu Czy ten kolorek jest bardzo ciemny? Czy mogłabym Cię prosić jeszcze o fotkę tej szminki? ![]() |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie działa ten link
![]() Fotkę różu możesz zobaczyć w moim starym wątku (link w pierwszym poście), był maźnięty tylko dla sprawdzenia koloru, więc ubytek jest żaden Kredki były kilka razy użyte, więc również ubytek jest minimalny ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Myślę że możemy się wymienić, tylko kurcze ten link z tą szminką co mi podałaś nie działa ![]() |
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, niestety nic, nie szukam avonu, interesuja mnie raczej profesjonalne firmy do wizazu typu kryolan, map, mac, ud itp
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, pozdrawiam.
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
NIestety nic nie znalazłam. Jestem konsultantką Avon
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic nie widze
|
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się tylko mgiełka Avon, ale to niestety za mało nawet za jeden pędzel.
pozdrawiam
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

Ale paletka i ten drugi rozświetlacz sleek jak najbardziej nadal mam
nie u Ciebie spodobał się Konadowy zestawik... może coś dobierzesz?
Wolałabym raczej jakieś mleczne, jasno-różowe kolory.. A masz może jakiś puder matujący? Bo poza Pur Blancą na razie nic nie widzę