|
|
#211 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Jakim trzeba być trollem, żeby coś takiego zrobić?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#213 |
|
Wiedźma
|
Zajrzyjcie w tę dyskusję raz jeszcze. Kolejna rewelacja.
))Dla potomności (gdyby pani Marta Nowak usunęła swoje wpisy i konto) zrobiłam zrzuty. Bo oto okazuje się, że pani broniąca Budzyka i robiąca to od 2010 roku u mnie na wallu SoS to... Rebecca Jones z Princetown University. Link do źródła zdjęcia: http://www.mse.berkeley.edu/faculty/...rgroup0208.htm
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2013-02-27 o 10:08 |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
To na pewno Rebecca ukradła zdjęcie Marcie, nie ma innego wyjaśnienia
Takie zachowanie naprawdę podchodzi pod ciężką chorobę psychiczną, tragedia.... |
|
|
|
#215 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czyli jednak miałam rację...
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna skórka
|
|
#217 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Poważnie się boję gościa. Już obrałam ze skórki swoje zrzuty. ![]() Ale cieszę się, ze się podoba.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Alter ego sobie wymyślił? Nic mnie już nie dziwi, nic
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
po sprawie z watkiem o uspieniu wlasnego psa, juz mnie ta osoba (chyba) niczym nie zaskoczy,
szkoda, ze ciagle to robi
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- A o co w ogóle chodziło z tymi tekstami i iliterówkami i galilu bo ze screenów to ja nie mogę nadążyć... nazbyt wyrwane jest to z kontekstu.
[SIZE=2]Szukam flaszek z ubytkiem: ANGEL EDP Edytowane przez pola49 Czas edycji: 2013-02-27 o 09:36 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Wówczas ujawniła się rzeczona Marta broniąc tekstów z Galilu. Wtedy nie wiedziałam, że ich autorem jest Marcin Budzyk. Kiedy się w końcu dowiedziałam - odpuściłam. Zrzut dotyczy zdaje się dyskusji nad fragmentami: "Zapach, nad którym zawiesił nozdrza Pierre Guillaume zawiera wszystkie strony zawiłości tej nuty." i "Wspaniała próba zmierzenia się z jednym z najtrudniejszych perfumeryjnych składników- gardenią, oryginalnie stworzoną w 1976 roku."
|
|
#223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja podziwiam ze dopiero teraz zaczęłaś się go bać.
Mnie przerażają jego psychowybryki (a miał ich sporo) od jakiś 6 lat. Cytat:
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Wstyd się przyznać
ale nie byłam świadoma całej tej sytuacji. Nigdy nie natknęłam się na żadnym blogu na posty związane z panem m.b., a teraz po przeczytaniu naprędce treści z linków zapodanych przez Bellatrix i zapoznaniu ze sprawą Sabbath szczęka mi opadła może tak nabruździć w środowisku perfumoholików pasjonatów, prowokować i zmuszać do uczestnictwa w dyskusjach o tematyce tak dalekiej od maniactwa perfumowego i zniżania się do tak żenującego poziomu pana m. oraz co najgorsze odbierać im przyjemność z dotychczasowych działań. Szczerze współczuję. Sabbath powodzenia, trzymam kciuki.
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że gdyby to nie był pan B. to nie byłoby to aż tak niesmaczne i głośne, przecież każdy mógł przejąć tą domenę bo była wolna. Prawa rynku
![]() Do pana B. szybko wróci zła karma bo swoim zachowaniem sobie na to zasługuje
|
#228 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Niestety nie zaszkodziłoby mu popracować nad warsztatem. Ma bardzo kiepski styl pisania. Zresztą co tam styl - błąd ortograficzny w nazwie bloga mówi sam za siebie. Wszystko da się wypracować, ale do tego trzeba najpierw trochę pokory. Przekonanie o własnej nieomylności na pewno na dłuższą metę nie pomoże mu się wybić. edit: Spojrzałam na te zrzuty. Marta Nowak: "forma wydawać zapach jest bardziej naturalna (i poprawna) niż wydzielać" Nie mam więcej pytań ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-02-27 o 11:19 |
||
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Czy autor bloga niemuzyczna itd... jest też właścicielem strony ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ☠☠.pl magazyn o perfumach? Ja się nie znam na opisywaniu perfum i w ogóle. Dopiero zaczynam przygodę z odlewkami i uczę się wąchać, ale to na swoje potrzeby. Poszukuję idealnych miodowych perfum.
W każdym razie sprawę znam tylko z tego wątku, więc czy ktoś mnie może oświecić czy ten facet jest też właścicielem wyżej wspomnianej strony?
|
|
|
|
#232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Z trupich czaszek wnioskuję, że chyba właściciel jest ten sam... A co będzie trudno? Znaleźć miodowe perfumy? Już się zdążyłam zorientować... Zakochałam się w jednym zapachu i ciągle szukam jego odtworzenia w trwałej, perfumowej formie.
Wszystko co ma miód w składzie wącham.
|
|
|
|
#235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Botrytis potestuj
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
i nie wiemy, o którą chodzi - trudno zatem stwierdzić, do kogo należypowstawiaj spacje w adres strony, to może Wizaż przepuści |
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Czemu trudno? Dzięki za nazwę. O tej jeszcze nie słyszałam.
Co do sprawy, to ten pan nie wydaje mi się aż tak inteligenty i przebiegły jak sądzi. A kto mieczem wojuje... A inaczej się z takim typem nie wygra. Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Aha. Chodzi o niemuzyczna pięciolinia magazyn o perfumach. Zastanawiam się czy to ta sama osoba, bo skoro "ukradł" nazwę bloga, to może nazwę z jakiegoś magazynu perfumiarskiego też. |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
sorry za OT, ale widzę, że dziewczyna początkująca
![]() miód w perfumach - odsyłam do wątków : zapach miodu, cynamonu, mleka zapach miodowo-ziołowy |
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby oddał Sabb domenę jak obiecywał to znając Ją puściłaby to w niepamięć albo przynajmniej nie byłoby takich akcji bo mściwa nie jest.Chyba że liczy na współpracę z ludźmi Jego pokroju, którzy za wszelką cenę chcą zaistnieć
|
|
#240 |
|
Panaroja
|
Biedaczek , ciężko żyć z rozszczepioną osobowością i to na męską i damską , a ta damska też rozszczepiona i to międzykontynentalnie a co dopiero mówić o rozszczepieniu w strefach czasowych , ojojoj
Ciekawa jestem , czy można zawiadomić Princetown University o kradzieży wizerunku ich studentki .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

))

nazbyt wyrwane jest to z kontekstu.

ale nie byłam świadoma całej tej sytuacji. Nigdy nie natknęłam się na żadnym blogu na posty związane z panem m.b., a teraz po przeczytaniu naprędce treści z linków zapodanych przez Bellatrix i zapoznaniu ze sprawą Sabbath szczęka mi opadła
może tak nabruździć w środowisku perfumoholików pasjonatów, prowokować i zmuszać do uczestnictwa w dyskusjach o tematyce tak dalekiej od maniactwa perfumowego i zniżania się do tak żenującego poziomu pana m. oraz co najgorsze odbierać im przyjemność z dotychczasowych działań. Szczerze współczuję.
Nie mam więcej pytań