Afera szafiarska fashionelka vs daisyline co myslicie? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 23:23   #211
201604190949
Konto usunięte

Dot.: Afera szafiarska fashionelka vs daisyline co myslicie?

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
ej no co perfekcyjna pani domu na tvn style tak robi ;P
Myślałam, że to przytyk do mnie i moich fug
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 23:29   #212
muszynianka
Zakorzenienie

jo ty jo, nie, to pierwsza pożyteczna rzecz jaką mogłabym zrobić w domu która przyszła mi do głowy, bo dzisiaj zamiatałam w pokoju :P
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 23:44   #213
_chocolate
Zakorzenienie

Wow, nie wiedziałam, że z bloga można wyciągnąć tyle kasy... ta fashionelka nieźle się wypromowała...różne reklamy, artykuły sponsorowane, prezenty, zapraszanie na eventy, itp. itd...

Ja pierwsze słyszę o tych dziewczynach. Weszłam na blog fashionelki i widzę, że moje znajome są jej fankami na facebooku a daisyline chyba znam z widzenia.

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 01:11   #214
sugarcane
Zadomowienie

Nie wiedziałam, że na wizażu takie chamstwo i zawiść panuje (patrz posty VisionAM). Srsly, żeby się pożreć o ideologię jakąś, ale o kasę szafiarki na co ona wydaje te pieniądze? Matkobosko, ile frustracji musi w człowieku siedzieć, ile niezadowolenia z własnego stanu konta tudzież wyglądu, co by tak jechać po dziewczynie, która lubi się przebierać.

Ale to w sumie ja jestem pustą lalą. Bo za pieniądze rodziców chodzę na szmatki i kocham kupować ubrania, oglądać kolekcje i się przebierać. Matulo, jaka ze mnie pusta baba
sugarcane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 09:13   #215
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to w sumie ja jestem pustą lalą. Bo za pieniądze rodziców chodzę na szmatki i kocham kupować ubrania, oglądać kolekcje i się przebierać. Matulo, jaka ze mnie pusta baba
dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 09:19   #216
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarcane Pokaż wiadomość

No korzystaj, bo kiedyś będziesz dawać na szmatki i kolekcje swojemu dziecku

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 09:20   #217
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę
Będzie OT
Pozwoliłam sobie kliknąć na
Nie wiedziałam, że są takie "perełki" na wizażu
Stary 2011-08-25, 09:24   #218
_vixen_
Zakorzenienie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2896300 9]http://asmallworldoffashion.blogspot...-spodnicy.html

Dobra dobra, teraz się śmiejecie, przyznawać się która tak śmiga do pracy [/QUOTE]

Chyba cała firma by się zleciała oglądać, jakby faktycznie ktoś się tak wystroił.
Jezu. Ja bym wstydziła się tak nawet ulicą przejść.

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Mi się wydaje,że "a small world of fashion" to jakiś gruby projekt socjologiczny...
A mi się wydaje, że to wszystko dzieje się naprawdę.

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
niektórzy to lubią się sami nad sobą znęcać.. takimi widokami

przeklęty dzień w który aparaty fotograficzne powstały
Masz rację, ja to chyba jestem masochistką , bo jak pokazuję TŻtowi co lepsze kąski z tego bloga, to on nie chce się wpatrywać i zaraz ucieka

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
http://www.flickr.com/photos/25353034@N03/5890478585/

ok. koniec. poddaję się. nie wierzę
Moim skromnym zdaniem to nie jest najgorszy zestaw.
Kiedyś furrorę na wizazu robiły szpilki na giewoncie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
No korzystaj, bo kiedyś będziesz dawać na szmatki i kolekcje swojemu dziecku
Tak sobie właśnie pomyślałam, że trochę wolałabym, żeby moja córka miała jednak inne zajęcia niż latanie po sklepach i fotografowanie się w ciuchach kupionych stamtąd
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 09:28   #219
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Będzie OT
Pozwoliłam sobie kliknąć na
Nie wiedziałam, że są takie "perełki" na wizażu
lepsze na PW dostawałam od tej Wizażanki, ale nie ma sensu cytować
Cytat:
Tak sobie właśnie pomyślałam, że trochę wolałabym, żeby moja córka miała jednak inne zajęcia niż latanie po sklepach i fotografowanie się w ciuchach kupionych stamtąd
kwestia wychowania...
Stary 2011-08-25, 09:35   #220
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Moim skromnym zdaniem to nie jest najgorszy zestaw.
Kiedyś furrorę na wizazu robiły szpilki na giewoncie
nie dotrwałam do końca
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 09:42   #221
_vixen_
Zakorzenienie

http://asmallworldoffashion.blogspot...giewoncie.html
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 09:52   #222
sugarcane
Zadomowienie

Cytat:
lepsze na PW dostawałam od tej Wizażanki, ale nie ma sensu cytować
kwestia wychowania...
przepraszam, ode mnie? nigdy w życiu nie wysyłałam PW do ciebie.

przepraszam, a czy zainteresowania modowe wykluczają jakieś inne? srsly, czy uważacie, że szafiarki albo po prostu takie puste dziewczyny jak ja nie czytają książek, nie chodzą do kina, nie interesują się niczym innym oprócz ostatniej kolekcji YSL?
to znaczy, żeście ograniczone

co do wypowiedzi jednej z wizażanek: tak, jeśli będę miała fundusze, to moja córka będzie się dobrze ubierać - oczywiście, jeżeli będzie to jej sprawiać tzw. fun

i jeszcze: z dwojga złego, wolę być pustą niż ograniczonym chamidłem zaglądającym z zawiścią do portfela innych
Stary 2011-08-25, 10:00   #223
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam, ode mnie? nigdy w życiu nie wysyłałam PW do ciebie.
przeciez nie Twoją wypowiedź zacytowałam, czytaj uważnie.
Nie, nie dotyczyło to Ciebie
Stary 2011-08-25, 10:05   #224
sugarcane
Zadomowienie

A możesz odpowiedzieć na moje pytanie?
Czy naprawdę wydaje ci się (i reszcie wizażanek jadących po szafiarkach/osobach, które interesują się modą), że oprócz chodzenia po galeriach i buszowania w necie w poszukiwaniu inspiracji nie robi się nic innego?
No tak serio. Bo nie wierzę, że można tak myśleć
Stary 2011-08-25, 10:16   #225
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz odpowiedzieć na moje pytanie?
Czy naprawdę wydaje ci się (i reszcie wizażanek jadących po szafiarkach/osobach, które interesują się modą), że oprócz chodzenia po galeriach i buszowania w necie w poszukiwaniu inspiracji nie robi się nic innego?
No tak serio. Bo nie wierzę, że można tak myśleć
na pewno jeszcze robią inne rzeczy, to przecież oczywiste (jedzą, piją, może nawet same sprzątają)
Dla mnie robienie z chodzenia po galeriach i kupowania ciuchów jakiegoś hobby jest puste.
Stary 2011-08-25, 10:24   #226
sugarcane
Zadomowienie

Cytat:
na pewno jeszcze robią inne rzeczy, to przecież oczywiste (jedzą, piją, może nawet same sprzątają)
Dla mnie robienie z chodzenia po galeriach i kupowania ciuchów jakiegoś hobby jest puste.
Czyli generalnie moda jest pusta .

Oks, dla mnie czytanie Murakamiego czy Coelho jest puste, dla ciebie może być moda ; )
Stary 2011-08-25, 10:36   #227
kennedy
Zakorzenienie

Ok przeczytalam o co kaman
Blogow powyzszych nie znam - weszlam na nie i stwierdzam ze nie dla mnie ten stajl. Wole wiecej awangardowe.

Napisze wam ze jestem sklonna uwierzyc daisyline, bo mialam kiedys taka sama sytuacje. Pare lat temu jak startowalo NK moj ex znal moje haslo i dla jaj(?) wyslal wiadomosc do kolezanki- bardzo obrazliwa zreszta. Przeprosilam ale tez mi nie uwierzyla:P
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 10:36   #228
201605020943
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiedziałam, że na wizażu takie chamstwo i zawiść panuje (patrz posty VisionAM). Srsly, żeby się pożreć o ideologię jakąś, ale o kasę szafiarki na co ona wydaje te pieniądze? Matkobosko, ile frustracji musi w człowieku siedzieć, ile niezadowolenia z własnego stanu konta tudzież wyglądu, co by tak jechać po dziewczynie, która lubi się przebierać.

zgadzam się.
jesli kogoś stać, to czemu ma nie kupować sobie ciuchów, kosmetyków? :|
czy to, że ktoś zakłada bloga modowego oznacza, że cały dzień lata po galeriach i totalnie nic innego nie robi?

wyluzujcie trochę dziewczyny
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 10:48   #229
Plotkarrra
Rozeznanie

szkoda, ze zrobilyscie z mojego watku to co zrobilyscie...ja tez prosze o jego zamkniecie
jak sobie czytam co sie tutaj dzialo wczoraj juz po moim wyjsciu do pracy to widze tylko wzajemne najezdzanie na siebie i klotnie

wiecie co mnie najbardziej smieszy? jakas pani, nawet sobie nie zadalam trudu zeby zapamietac jej nick, w kazdym razie w avku ma dziecko w wozku. Ta pani radzi mi zebym sobie lepiej jakas madra ksiazke przeczytala albo znalazla ogolnie pozyteczniejsze zajecie niz zakladanie takich watkow jak ten czy ogladanie blogow o modzie....i ta sama osoba pozniej przez bite 2 h albo i dluzej zazarcie wykloca sie na tym watku droga pani, zamiast mi dawac dobre rady to niech pani sie lepiej swoim dzieckiem zajmie, albo zrobi cos innego pozyteczniejszego i madrzejszego niz siedzenie na tym jakze dziecinnym przeciez watku smieszne to jest, ze takie tutaj madre jestescie, tak radzicie wszystkim, a same sie do swoich rad nie stosujecie to jest tylko i wylacznie moja sprawa jak ja spedzam wolny czas, jakie tematy zakladam i czy robie cos madrego, pozytecznego czy glupiego i pustego.

no to ja juz tutaj nie zagladam i prosze o zamkniecie tego tematu, a jesli go nie zamkna to mozecie sobie tutaj dalej sie klocic i na siebie nawzajem wrzucac, prosze bardzo, enjoy!
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 12:12   #230
Blondi2989
Blond forever!

Nic na tych skanach nie widać i nawet nie wiem o co afera, ale dobry pomysł na rozpromowanie swoich blogów (bo żadnego nie znałam).
Mnie nie obchodzi, mierzi ile kto wydaje na ciuchy.
Mnie raczej zastanawia fakt, że te dziewczyny robią z tego swój sposó na życie, a przecież nie będą całe życie zarabiać na reklamach z blogów, bo pojawią się młodsze, ładniejsze, ZDOLNIEJSZE (bo dziewczyny jak dla mnie nie robią tego w sposób profesjonalny), bardziej kreatywne...
I skończą się zaproszenia na eventy, sponsorzy, darmowe kosmetyki, słitaśne komentarze...
I poznostanie niesmak (oby tylko), że narażało się swoją prywatność na śmieszność.
Ja chciałabym, aby na polskim rynku pojawiła się w końcu osoba, która będzie miała wiedzę, styl, umiejętność profesjonalnego pokazywania outfitów. Może jak dla mnie zarabiać miliony na tym, ale niech to będzie coś dobrego, bo rozpromuje się samo, a nie przy okazji jakiś śmiesznych afer. A ja będę z niecierpliwością czekać na nowy wpis.
Jak traficie na taką osobę to nie omieszkajcie poinformować
Stary 2011-08-25, 13:16   #231
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Nic na tych skanach nie widać i nawet nie wiem o co afera, ale dobry pomysł na rozpromowanie swoich blogów (bo żadnego nie znałam).
Mnie nie obchodzi, mierzi ile kto wydaje na ciuchy.
Mnie raczej zastanawia fakt, że te dziewczyny robią z tego swój sposó na życie, a przecież nie będą całe życie zarabiać na reklamach z blogów, bo pojawią się młodsze, ładniejsze, ZDOLNIEJSZE (bo dziewczyny jak dla mnie nie robią tego w sposób profesjonalny), bardziej kreatywne...
I skończą się zaproszenia na eventy, sponsorzy, darmowe kosmetyki, słitaśne komentarze...
I poznostanie niesmak (oby tylko), że narażało się swoją prywatność na śmieszność.
Ja chciałabym, aby na polskim rynku pojawiła się w końcu osoba, która będzie miała wiedzę, styl, umiejętność profesjonalnego pokazywania outfitów. Może jak dla mnie zarabiać miliony na tym, ale niech to będzie coś dobrego, bo rozpromuje się samo, a nie przy okazji jakiś śmiesznych afer. A ja będę z niecierpliwością czekać na nowy wpis.
Jak traficie na taką osobę to nie omieszkajcie poinformować
Wydaje mi sie, ze Plotkarra zalozyla ten watek wlasnie w celu reklamy a nie jako takiej dyskusji.
Kazdy ma prawo pisac o czym chce ale jak ktos zaklada sobie konto na forum i pisze o aferze pomiedzy dziewczynami o ktorych wiekszosc nigdy nie slyszala to sprawa jest chyba oczywista.
Chciala zrobic reklame i pewnie czekala az wszystkie zaczna pisac jaka to jej idolka jest poszkodowana w tej calej aferze a teraz gdy dyskusja poszla nie po jej mysli to jest za zamknieciem watku.
Ale badz co badz udalo jej sie z ta reklama bo dziewczynom pewnie liczniki wejsc bija na blogach
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 13:27   #232
trupiegi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
By się dziewuchy zabrały za naukę czy czytanie książek, jak to przerasta zdolności intelektualne, to za pranie, sprzątanie i gotowanie obiadów, a nie za wklejanie zdjęć szmat z sieciówek i lumpów na blogi i komentowanie raz tak raz srak, wszystkim by o na zdrowie wyszło

Przeczytałam na jednym blogu, że jego właścicielka nie pierze prawie wcale swoich ubrań, bo zakłada je na siebie tylko raz.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 13:34   #233
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość

Przeczytałam na jednym blogu, że jego właścicielka nie pierze prawie wcale swoich ubrań, bo zakłada je na siebie tylko raz.
Oszczędza wodę. Eco to bardzo silny trend
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 13:55   #234
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:

i jeszcze: z dwojga złego, wolę być pustą niż ograniczonym chamidłem zaglądającym z zawiścią do portfela innych
Aaa.. a jak wyzywasz innych od ograniczonych, albo ograniczonych chamideł to jest klasa sama w sobie po prostu...

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 14:12   #235
joanna453
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
czy tylko mi się ten blog kompletnie nie podoba?!

ja się wciąż zastanawiam czy wy mówicie, że on się wam podoba na poważnie czy sobie jaja robić
no jak boga kocham albo ze mną jest coś nie tak albo z wizażem bo tego lansowania tegoż bloga na każdym wątku znieść nie mogę

w każdym bądź razie dla mnie to ta pani się fatalnie ubiera i kompletnie nie potrafi dobrać ubrań do swojej sylwetki - nie wspominając już o koszmarkach makijażowych które jej uroku za grosz nie dodają
Jej ja mam dokładnie te same odczucia co ty eyo, spotkałam się z mnóstwem przychylnych opinii dotyczących tej blogerki jej stylu etc., wchodzę na jej bloga i doznałam szoku i też chwilę zastanawiałam się czy aby coś ze mną nie teges, no ale cóż dla mnie to co ta blogerka pokazuję to koszmarek modowy i makijażowy http://asmallworldoffashion.blogspot.com/

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 14:36   #236
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Faktycznie to jest afera? No ludzie, litości, dwie internautki zmieszały się z błotem, pokazały prawdziwe twarze i tyle.

Prawdziwe chamstwo to jest wtedy, gdy na bloga normalnej dziewczyny wchodzi jakiś debil i wypisuje: ci c..., sz....., nie pokazuj swoich wielkich cyców bo to obrzydliwe - taki oto cudny wpis dostała koleżanka, która pokazała swoje zdjęcie (w ubraniu, dodam). Żal. pl, a takich "aferek" jest codziennie mnóstwo.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 14:47   #237
dzustam
Zakorzenienie

Widziałam raz bloga dziewczyny, która ubiera się retro. Kurczę, kapcie mi spadły, ale z drugiej strony byłam lekko przerażona Jest coś dziwnego w takim ekshibicjonizmie

Fascynują mnie nowe trendy w modzie, architekturze i wnętrzarstwie, designie użytkowym, jednakże bardzo mi daleko do wywyższania tego pod niebiosa i bezkrytycznego przyjmowania mody. Bo wiem, że to tylko moda, blichtr, próżność... nie oszukujmy się, że to takie wartościowe hobby na miarę interesowania się kardiologią

Luz dziewczyny.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 14:51   #238
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Widziałam raz bloga dziewczyny, która ubiera się retro. Kurczę, kapcie mi spadły, ale z drugiej strony byłam lekko przerażona Jest coś dziwnego w takim ekshibicjonizmie

Fascynują mnie nowe trendy w modzie, architekturze i wnętrzarstwie, designie użytkowym, jednakże bardzo mi daleko do wywyższania tego pod niebiosa i bezkrytycznego przyjmowania mody. Bo wiem, że to tylko moda, blichtr, próżność... nie oszukujmy się, że to takie wartościowe hobby na miarę interesowania się kardiologią

Luz dziewczyny.
Nie zapominajmy, ze dla niektórych z nas ta branża jest sposobem zarobienia na chleb.
W myśl zasady, ze żadna praca nie hańbi, nie wartościowałabym przydatności społecznej kardiochirurga vs projektanta tkanin.
Stary 2011-08-25, 14:59   #239
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Nie zapominajmy, ze dla niektórych z nas ta branża jest sposobem zarobienia na chleb.
W myśl zasady, ze żadna praca nie hańbi, nie wartościowałabym przydatności społecznej kardiochirurga vs projektanta tkanin.
Nie czuj się urażona Realne wykorzystywanie swojego talentu jest jak najbardziej ok. Przecież ludzie potrzebują rzeczy eleganckich i z klasą (ewentualnie tylko drogich ). Są zawodowe nisze rynkowe i ktoś je zapełnia. Zazwyczaj osoby z pasją i talentem. Sama mam pewien drobny talencik w dziedzinie pomiędzy wykorzystaniem tkanin a designem

Jednakże patrząc realnie. Jak stoję przed lustrem i piętnaście razy zmieniam bluzki, przekładam torebki, dobieram dodatki, to moje hobby, chociaż oczywiście bardzo przyjemne, nie wpływa jakoś znacząco na świat

Co innego koleżanka z zamiłowaniem do kardiologii

EDIT: Zresztą porównywanie zawodowego wykorzystania talentu z bardzo amatorskim bawieniem się modą przed własnym lustrem (z rożnym skutkiem, czasami opłakanym i babcinym), to jak porównywanie dekorowania przez dzieci domku na drzewie i dekorowania loftów przez człowieka z wizją

Edytowane przez dzustam
Czas edycji: 2011-08-25 o 15:06
dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 15:23   #240
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Nie czuj się urażona Realne wykorzystywanie swojego talentu jest jak najbardziej ok. Przecież ludzie potrzebują rzeczy eleganckich i z klasą (ewentualnie tylko drogich ). Są zawodowe nisze rynkowe i ktoś je zapełnia. Zazwyczaj osoby z pasją i talentem. Sama mam pewien drobny talencik w dziedzinie pomiędzy wykorzystaniem tkanin a designem

Jednakże patrząc realnie. Jak stoję przed lustrem i piętnaście razy zmieniam bluzki, przekładam torebki, dobieram dodatki, to moje hobby, chociaż oczywiście bardzo przyjemne, nie wpływa jakoś znacząco na świat
Nie czuję się urażona
Kiedyś myślałam podobnie, az w jakimś Vanity Fair przeczytałąm anegdotę o Annie Wintour. Zarzucono jej, że jej praca nie przynosi nic dobrego światu i w zasadzie jej "władza" jest fikcyjna. Na to Ania stwierdziłą, ze może i tak, ale pani dziennikarka ma na sobie spódniczkę i swetrerek, które ileś tam miesięcy temu wybrała do sesji zsjęciowej. Modele te powieliły w setkach tysięcy egzemplarzy w większości sieciówek na świecie i tak oto za sprawą "byle sesji zdjęciowej" pół swiata nosi kopie rzeczy, które się jej sposobały. Oczywiście nieświadomie. Jej widzimisię buduje lub niszczy imperia modowe, a co za tym idzie - relane firmy.
Pewnie Panie kardiolożki też

Cytat:
EDIT: Zresztą porównywanie zawodowego wykorzystania talentu z bardzo amatorskim bawieniem się modą przed własnym lustrem (z rożnym skutkiem, czasami opłakanym i babcinym), to jak porównywanie dekorowania przez dzieci domku na drzewie i dekorowania loftów przez człowieka z wizją
Tu się zgadzam w 100%. Dlatego mam ubaw po pachy z tej "afery" i z tych "stylizacji" - kopii edytoriali z pism modowych.

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2011-08-25 o 15:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości