|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek na cały rok 2012 (zał. w styczniu)
Hejjj...Zrobiłam fotki właśnie
..kolor na każdym troszkę się różni..ciężko mi go idealnie uchwycić...zależy od światła..dla mnie to one są malinowe...
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę tylko za co?
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WĄTEK NA CAŁY 2012r.- ZAPRASZAM
cieszę się
![]() a za co ? od Ciebie zawsze jestem i będę łasa na minaturki perfum (bo lubię buteleczki) próbki perfum, ten mini tusz do rzęs sephora to zawsze zaczekam na niego lub miniaturke (po pełnowymiarowy to na pewno drogi) podkładu clinic vanilia... może pałęta Ci się coś w szufladzie ?---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- tak , tak..miałam od Ciebie 5ml..ale jakbyś miała większą..uwierz mi , ze się nie obrażę ![]() zestaw czeka na Ciebie
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,na razie się wstrzymam,szykuje mi się remont łazienki i może się okazać,że te chodniczki mi się przydadzą...
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Hop Hop..pamiętasz o mnie
??
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś zaiteresowana wymianką czy jednak nie?
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
odp
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- hej, przepraszam cię bardzo ale nie mam w tej chwili czasu za bardzo.... nie dobiore nic do tych rzeczy a obrus bym wzięła.... napisz co chcesz za niego konkretnie.... Obiecuję że dzisiaj jeszcze lub jutro wejdę za wizaż zobaczyć twoją odpowiedź i się dogadać....
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie szkodzi
![]() Bardzo podobają m się: Dior J'adore L'or essence de parfum -odleję 7,5ml za coś fajnego- najbardziej mi zależy 8 Bvlgari Jasmin Noir L'essence edp 1,5ml 6szt.2sz guniagusia 4szt mam 17 Chanel Allure parfum - odleję 7,5ml za coś fajnego również. |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Hej to czekam czekam..tusz mi zostaw
..cienie? jakiś brąz/beż/złoto/rudy bym chapnęła...- tak samo lakiery do paznokci ...co do odlewek to fanką nie jestem...nie masz żadnych próbek/miniaturek...?---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- zrób dokładkę, wypisz co znalazłaś..na pewno się jakoś dogadamy
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
Chanel Allure parfum - odleję 7,5ml ?
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym najbardziej ten zestawik którego zdjęcie mi robiłaś.... i ewentualnie dwa obrazy które masz na plótnie... tylko jaki mają rozmiar? Nie wiem jeszcze czy chcę je na pewno... ale jak nie wyceniasz ich na "kosmiczne" kwoty to chyba bym się skusiła... Do wątku nie wrzucałam tuszu z clinique bo już odlożyłam dla ciebie.
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
nic niestety
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się spodnie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1331715788 oddasz? jeśli tak to za jaką pojemność? I prosiłabym dokładne wymiarki oraz fotkę z przodu.... Noszę typowe xxs więc wymiarki są mi bardzo potrzebne.
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Nic niestety
|
|
#229 |
|
BAN stały
|
mogę oddać, co do pojemności to nie wiem, ile byłabyś w stanie oddać?
ja też nosze typowe xxs i te są obcisłe, bardzo. wymiary: pas - 2x 35 cm; wys. stanu - 19 cm; szer w biodrach - 39 cm dł. całkowita -102 cm; szer. na dole - 13 cm |
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie wymiarki są super... tylko ten pas... na pewno 35cm? Pomierzyłam wszystkie spodnie i mam góra 32cm w zależności od wysokości stanu.... w większości 30cm.... Dobrze zmierzyłaś? Bo biodra np mam 42cm w spodniach... tu 39cm więc super będą idealnie leżały.... Tylko ten pas.... Nie wiem...
|
|
#232 |
|
BAN stały
|
ja w talii mam 59/60 cm, pas też mi się po wymiarach wydał za duży, ale po ubraniu lezą ok. wiesz, mają dość wysoki stan, może dlatego. moje spodnie też większości mają 32-góra 34 cm i te dobrze lezą
mam zdjęcie przodu od poprzedniej właścicielki, ale słabo tam widąc ten przód ;/
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ile ci odlać? Masz atomizer?
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem.... tak żeby było jakoś sprawiedliwie.... Ja mam 100ml zapachu, ta pojemność kosztuje 300zł ...
Ewentualnie mogę dać ci mój atomizer.. Kupiłam w Sephora 30ml za 10zł.
|
|
#238 |
|
BAN stały
|
są używane, ale nie mają oznak użytkowania, mam je z wymiany, ale wiem, że spodnie cheap monday są drogie, bo miałam kilka par... kurczę, nie wiem. mogę dać znać jutro? bo miałam jeszcze jedną propozycję na te spodnie na innym portalu, jak nic z tego nie będzie - to wtedy jakoś się dogadamy. 30 ml byłoby ok chyba.
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już jestem u Ciebie na wątku..oglądnę co dodałaś i się dogadamy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

..kolor na każdym troszkę się różni..ciężko mi go idealnie uchwycić...zależy od światła..dla mnie to one są malinowe...