|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W tym roku na studia się wybieramy, a więc schudnąć zamiar mamy! :)
No pojechałam do tego Mielna i już pierwszej nocy poznałam tego chłopaka, ale mieszka 600km ode mnie
No i spędzaliśmy razem dużo czasu (przez co siostra była na mnie zła, bo wychodziłam z nim w nocy z klubu, żeby iść na plaże albo promenadę, a w dzień spałam, bo przez te nocne spacerki byłam chora) i było miło i słodko i dodaje zdjęcie (tło z mojego fb), na którym widać wisiorek (najlepsze zdjęcie jakie mam bo nie mam aparatu), który dostałam od niego na pamiątkę Na razie utrzymujemy kontakt i zobaczymy jak to będzie później ![]() A najlepsze było to, że odkąd weszłam do klubu to go obserwowałam tej pierwszej nocy i pare razy jak stał przy barze a ja siedziałam przy stoliku patrzyliśmy sobie w oczy, ale zgarnęłam go na parkiecie |
|
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze, jak romantycznie ![]() no i bym zapomniała dodać, że za taką pamiątkę to dałabym się nawet pokroić siostrze ![]() ehh ja to mam jakiś opór do facetów, niemożliwe abym była taka wymagająca . Może jak pojde do szkoły to tam się jakiś ciekawy kąsek upoluje . Bo w moim mieście to wiadomo jak to jest,mieścinka w której każdy sie zna, i wszystko o każdym sie wie.. no i u mnie Ci chłopacy to jacieś takie przydupasy ;p normalnie deprecha mnie dopada.. i jeszcze wszamałam krokiety,
'upita szczęściem, naćpana marzeniami' ;] 170 cm.. rok temu : 65kg lipiec 2012 : 62kg aktualnie : 59kg cel : 54-55kg Edytowane przez monia5392 Czas edycji: 2012-08-14 o 17:54 |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
mieścinka ;< wrr. gdzie nie idziesz te same twarze ; o
miałam czkawkę xd podobno stary zabobon, to jak czkasz to ktoś o Tobie myśli ; ) jak zgadniesz to przechodzi. pierwsza myśl: chłopak z samochodu (powiedzmy xd), czkawka dalej jest, potem kolejna myśl: facet, za którym szalałam 1,5 roku i śnił mi się często - czkawka przeszła. życie potrafi być zabawne ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- A romansik mega Niby choroba, ale ja bym się cieszyła, że ta choroba, to akurat po tym
|
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się
Wczoraj napisał, że bardzo tęskni Słooooooooooooooooooodko A ja nie umiem zbytnio gadać z facetami... Dlatego mam konto na sympatii Na żywo na trzeźwo bym nie umiała. Kiedyś tak. Teraz... z taką socjofobią Jak mnie ostatnio chłopak zostawił moja mama mi powiedziała: Idziesz w październiku na studia, pewnie tam kogoś poznasz, nie przejmuj się. I tego się trzymam ! Znaczy chcę w to wierzyć ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- A jedyny mężczyzna, który mnie kocha, to zaprezentowany wyżej Franek ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- A jedyny mężczyzna, który mnie kocha, to zaprezentowany wyżej Franek
|
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Też mam konto na sympatii !
Ale zmieniłam miasto i nie mam zdjęcia Dlatego nikt nie napisze, ale ja się wstydzę ; <
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
;ooo czkawka, o matko nie pamiętam kiedy ostatnio miałam
pewnie dlatego, że cały czas pije coś ![]() No to widzę, że tu nie pasuje bo nie posiadam konta na sympatii!![]() hmm..może założyłabym.. ale chyba nie ma sensu, bo ja i tak każdego porównuje do byłego ![]() booziu niech ta szkoła się zacznie (nie złozyłam jeszcze papierów ), chciałabym zobaczyć jak to jest, mimo, że mam cholernego stresiora, ale ciekawość mnie zjada no i bym nie zadręczała się myślami o byłym, ruszyłabym się troche z tego domu, bo już mam normalnie uzależnienie od komputera, jak się oderwe od kompa to ide do kolejnego nałogu, jakim jest jedzenie .. a dupa rośnie
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie skończyłam killera. Powiem Wam, że nie zmęczyłam się aż tak bardzo i chyba pójdę jeszcze pobiegać
Ćwiczę to już jakiś czas i pamiętam jak za 1 razem ledwo dotrwałam do końca ![]() Co do faceta to sama nie wiem. Koleżanka mi powiedziała, że przecież go nie znam jeszcze, więc może dlatego tak jest i żebym dała mu szanse. Hm... sama nie wiem. Jakoś nie czuję żadnej chemii No i teraz idę na studia do Wrocławia, 60 km od tej miejscowości, więc sama nie wiem czy to się opłaca w ogóle rozkręcać
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Do studiów masz jeszcze 2 miesiące, można spróbować, a nóż coś będzie ;d
Ja dzisiaj widziałam kogoś, przez kogo wczoraj mi czkawka przeszła ; ) Schudł niesamowicie, jest za chudy ;o Fakt, wiedzialam, że się odchudza. przez moją pierdzielnietą kuzynke (która rzekomo jest z jego bratem bliźniakiem). Dlaczego rzekomo ? Bo jest z nim, ale nie odeszła od męża i wywija takie akcje, że ja się wstydzę w ogole, ze jest moją rodziną A on teraz się tak dziwnie zachowuje.. Chyba pora pogadać może w następnym tygodniu z jego bratem. Mogę zadzwonić czy smsa napisać, ale najlepiej na żywo.
|
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
Ściągam te filmy z Ewą... Możecie mnie w nie 'wdrożyć'
Bo jest Killer i skalpel, i o co chodzi z tymi nazwami? Tak wiem, jestem mózgiem :3 |
|
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było
![]() Co do ćwiczeń, sama nie jesteś :p też nie mam pojęcia co oznaczają te nazwy .musze ruszyć tyłek i wkońcu troche poćwiczyć, bo jak na razie się obijałam, a o diecie nawet nie wspomne.... Ehh ja bym w przeciwieństwie do was, chciałabym żeby się łączyły te moje udziska. co jak co, ale nogi akurat mam chude i jakoś nie współgrają z resztą.. no i jak kg lecą to widać to po nogach.. a brzuch?! dalej jak balon;] może kiedyś tak dzięki grawitacji przemieści mi sie ten tłuszczyk z brzucha w noogi hahah marzenia
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
killer to masakra xd poćwiczyłabym ale jakoś nie mam ochoty ^ ^
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś zaczełam 6 weidera
oczywiscie robie na swój sposób.. czyli codziennie 2 serie .. jakiś czas temu robiłam tak przez około 2 tyg i już ładnie mi się wyrzeźbiły mięśnie.. teraz musze spalić reszte tłuszczyku
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Jeeeju. Waga po 3-dniowym obżarstwie wróciła do normy *_*56,9 kg.
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Moja waga stoi w miejscu
ehh mam poważny dylemat .. od rana myślę co zrobić na obiad hahaah .. zjadłabym sobie coś dobrego, ale nietuczącego, wymyślnego.. ciekawe czy coś takiego stworze
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
Więcej ćwiczyć ;d Ja dzisiaj na obiad zrobiłam placki ziemniaczane bez mąki i tłuszczu ; ) Pieczone w piekarniku. Nie były złe, ale chyba jednak wolę smażone, których na razie unikam xd Dzisiaj lecę biegać na godzinkę. Zjadłam właśnie podwieczorek no i na razie siedzę xd Ogarnęłam kuchnię i zmachałam się
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
Mi dziś przypadłą toaleta do sprzątania
Tak, cieszę się, bo jej sprzątanie zajmuje niecałe 10minut haha Mam ostatnio takiego leniaaaaa i straszny apetyt ;/ jak nigdy ;/ Dziś zjadłam już tyle ile jadłam wcześniej przez cały dzień ;/ A wczoraj...lepiej nie mówić Dobrze chociaż, że nie tyję. Ja to chyba mam dobrze- tak myślę. Aktualnie jem na potęgę, nie ćwiczę, a moja waga stoi w miejscu. |
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Pozazdrościć : ) Co by zjeść na kolację ?
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Za godzinę zjem
Ale nie wiem co ;p
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Ja na obiad zrobiłam 'raczuszki' 'placuszki" czy jak to nazwac
z płatków owsianych z gruszką <mniam> podsmażyłam na suchej patelni i na to serek naturalny z kakao ahhhhusmażyłam też cukinie, ale nie jadłam jakoś udało mi się nie skusić![]() a na kolacje pewnie coś z jogurtem naturalnym ..hmmm napewno z kawą znowu go wymieszam bo nie chce mi się w sumie nic robic, ani jesć;]
|
|
#236 | |
|
Raczkowanie
|
Ooo, jak tylko zobaczyłam tytuł wątku, od razu zobaczyłam swoje odbicie w lustrze
Ostatnio podcięłam włosy, rozjaśniłam je do jasnego blondu (a więc avatar na wizażu nieaktualny), ale jednak... powinnam trochę schudnąć Myślicie, że przy ćwiczeniach 3-4 razy w tygodniu, zbilansowanej diecie (nie przekraczam 1200 kalorii na dzień) i generalnie wiadomo: ograniczeniu węglowodanów, słodyczy itp... Da radę się wyrobić do października? ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To zależy ile chcesz schudnąć 'Coś tam' na pewno zrzucisz ![]() A ja dalej się bawię w obklejanie, ja pierdziu, że też moi sąsiedzi musieli sobie takie skomplikowane meble kupić ;/ |
|
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, coś na pewno się da ;d A ja się jakość nie mogę najeść owocami.. Co najwyżej zapchać.
|
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie skończyłam serie ćwiczeń, ale myślałam, że nie dam rady...
Ostatnio coś mnie brzuch pobolewa, nie wiem co może być przyczyną, oczywiście mądra ja przetrzepałam cały internet i po objawach wyszło, że to może być jakaś torbiel.. na samą myśl, aż mnie skręca. do tego jeszcze dzisiaj jakaś osłabiona jestem.. ehh moja mama mówi, że jak bede w jej wieku to chyba z łóżka sie ruszać nie bede, skoro już narzekam a co to bedzie dopiero na starość
|
|
#240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to "coś do zrzucenia" ... hmm... z 5kg minimum chociaż najszczęśliwsza bym była gdyby waga pokazywała 10kg mniej ![]() Dzisiaj mam jakiś dziwny dzień na śniadanie wypiłam koktajl truskawkowy własnej roboty na "obiad" ok. 16 zjadłam 2 kromki chleba z moją ukochaną sopocką, pomidorkiem i szczypiorkiem dojadałam w międzyczasie konserwowe ogóraski, ponieważ od wczoraj robimy w słoiki w domciu Teraz wypadałoby zjeść jakąś kolację, myślę nad twarożkiem (taki super w markecie kaufland dorwałam i zwie się "Astra FIT 0% tłuszczu" w takim trójkątnym opakowaniu z fioletową nalepką po 3,29zł - smakuje jak tłuścioch, a ma mniej kalorii ) ze szczypiorkiem, cebulką, jogurcikiem i przyprawami ażżż sobie smaka narobiłam PS moje obiady zazwyczaj tak nie wyglądają, żeby nie było ![]()
Edytowane przez kosmetoholiczka Czas edycji: 2012-08-18 o 20:57 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

No i spędzaliśmy razem dużo czasu (przez co siostra była na mnie zła, bo wychodziłam z nim w nocy z klubu, żeby iść na plaże albo promenadę, a w dzień spałam, bo przez te nocne spacerki byłam chora) i było miło i słodko i dodaje zdjęcie (tło z mojego fb), na którym widać wisiorek (najlepsze zdjęcie jakie mam bo nie mam aparatu), który dostałam od niego na pamiątkę
Na razie utrzymujemy kontakt i zobaczymy jak to będzie później
i pare razy jak stał przy barze a ja siedziałam przy stoliku patrzyliśmy sobie w oczy, ale zgarnęłam go na parkiecie
-> 68

. Może jak pojde do szkoły to tam się jakiś ciekawy kąsek upoluje

pewnie dlatego, że cały czas pije coś
Ćwiczę to już jakiś czas i pamiętam jak za 1 razem ledwo dotrwałam do końca 

chociaż najszczęśliwsza bym była gdyby waga pokazywała 10kg mniej