|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co masz na twarzy? :D
Cytat:
Właśnie dorwałam nową URODĘ i tam do reklamują w "Liście jesiennych przebojów". Tylko nie za dużo o nim napisali No nic chyba muszę się przejść i się tym cudem pomaziać Ehh wystarczy odwiedzić wizaż po wakacjach - od razu cały majątek rozchodzi się na wiadomo co
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A serio - jeśli planujesza zakup wysokopółkowego różu i potrzebujesz efektu mocnego rozświetlenia, to EL będzie lepsza, niż Lancome.
było, minęło. Edytowane przez hybris Czas edycji: 2005-09-01 o 00:21 Powód: idiotyczny błąd |
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widziałam jeszcze nowe pryzmy Givenchy (Prismissime), które również mnie zaciekawiły. W jednym opakowaniu jest bodajże 9 różnych, maluśkich pryzm, od matowych po opalizujące w odcieniach od różu po brąz. Też ciekawe, a cenowo podobnie (ok.200zł)
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
aktualnie przetarłam twarz tonikiem eris -20 i wklepałam trochę kremu nivea.. ale w dzień to mam pełno wszystkiego (podkład rimmela, róż bourjoise, tusz MF, cienie różniaste.. no i błyszczyk)
|
#215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie pryzmom podziękuję P.S. A ja na buzi nie mam teraz nic ;P;
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko krem brązujący
.
|
#218 |
|
Mrs Mrau
|
korektor-punktowo
i tak siedze cały dzień w domu,ale to tylko tak,żeby siebie w lustrze nie straszyć
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
cattt dzięki za link (lepiej późno niż wcale, przepraszam nie byłam na tym wątku dlatego nie odp wcześniej)
Ja dziś mam na sobie mały sprzęcik, bo rozpoczęcie roku było, trzeba było się zaprezentować (tym bardziej, że występowałam) -podkład -korektor -róż -biało-różowy rozświetlający cień który pięknie migocze, użyłam do rozświetlenia niektórych partii twarzy -błyszczyk -maskara czarna -czarny eye-liner i to wszystko chyba całusy
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nic nie mam akurat! przeważnie mamk remik Kolastyny Malatise (super!!!) i puderek w kamieniu... zcasem na kości policzkowe nakładam puderek brązująco-rozświetlający Christine (tez super)
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Na twarzy poza resztkami kremu nawilżającego Vichy mam wielki kompres z esencji i lodu - rozdrapałam wczorajsze ukąszenie komara i mam za swoje, jestem spuchnięta, oko mam jak szparka, o makijażu mogę na dobry tydzień zapomnieć
A jutro do okulisty w te pędy!
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Filtr SVR 100B i szary tusz do rzes..
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
balsam St. Ives do skóry suchej 24h nawilzanie(wiem, na pewno sie zdziwicie, ze uzywam do twarzy, ale jest hypoalergiczny i lepszy niz wiele innych kremów), tusz rimmel podkręcający
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w nocy zaczelo mnie bolec oko i spuchlo niesamowicie w ciagu paru sekund, wyladowalam na ostrym dyzurze okulistycznym i przypuczczaja, ze to ugryzienie jakiegos robala ( choc nie ma po nim sladu uklucia), dostalam zastrzyki odczulejace a oko nadal zapuchniete ![]() wygladam jak monstrum. na twarzy nie mam nawet kremu. mam niczym jej nie packac. czuje sie gola i niedpieszczona
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od rana mam na sobie tylko kremik Vichy, bom chora
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nic nie mam
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
całą masę rzeczy, czyli makijaż
![]() pod kremem tonik Dermedic Acne Expert, mgiełkę nawilżającą PCA Spray Nu Skin, pod oczami żel Retroactive+ Anew Avon, później krem matujący Pure Porefection Avon, na to rozświetlający krem koloryzujący SPF20 Avon, przypudrowane Creme Puff Max Factor, pudrami rozświetlającym oraz brązującym Avon. na powiekach fioletowy cień w kremie i takąż konturówkę, na rzęsach tusz czarny BC i fioletowy CT Avon, na ustach szminkę z różową wstążeczką Avon, odcień Hope. Edytowane przez justa79 Czas edycji: 2005-09-06 o 12:40 |
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
hihi to ja sie czymś "pochwalę"
ja 1 raz od dłuuuugiego czasu wyszłam między ludzi bez wytuszowanych rzęs, zaczęłam staż w firmie farmaceutycznej i wczoraj na szkoleniu powiedziano nam (pracuje w dziale technologicznym - więc często będę odwiedzać produkcję , dziś siedziałam tam cały dzień):
a jeszcze wczoraj sobie tego nie wypbrażałam , ale nawet nie jest źle
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
niby zero make-upu ale bez tego podkładziku i odrobiny korektorka jednak nie można, co nie? hehehehe ach my wizażanki, ja tez bez tego bym się nie pokazała. Wolałabym zginąć
;-)
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadnymi naparami mam 'oka' nie traktowac, a tez mnie korcil swietlik tylko robic oklady z roztworu kwasu borowego, powiedzmy, ze pomaga opuchlizna juz mniejsza,ale i tak wygladam potwornie, tylko na spacery z psem sie wypuszczam ![]() edit/ aha, zeby nie bylo tak off topic, lewa czesc twarzy mam wysmarowana physiogelem
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziś bez moich pierścionków (z którymi sie nie rozstaję) strasznie głupio się czułam - qrcze jak człowiek sie przyzwyczaja do takich pierdół i potem bez nich obejśc nie może
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zycie beż możliwości maziania się jest jednak nie dla mnie - stałam się pudernicą do szpiku kości Jakąś godzinę temu nie wytrzymałam tej ascezy - ponieważ kupiłam dziś nowe cienie i baaardzo chciałam je spróbować - wymalowałam sobie oko, ale tylko prawe W międzyczasie wpadła do nas moja szwagierka in spe i przyglądała mi się bardzo podejrzliwie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam w tej chwili krem na noc
|
|
#235 |
|
Mrs Mrau
|
krem z witaminami Ziaji
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Skusiła mnie, aż wstyd się przyznać, poczwórna kasetka dodawana gratis do zakupu powyżej 80 zł Więc wzięłam jeden ciepły brązik (218) i łosoś, ale jego numeru nie pomnę, a nie chce mi się ruszyć i sprawdzić Nie są to moje pierwsze cienie tej firmy, mam już pełną kasetkę na 10 sztuk, ale niezmiennie podoba mi się ich kolorystyka, efekt rozświetlenia i cudowna miałkość - nakładają się idealnie, zwłaszcza pędzelkiem Poza cieniami wzięłam jeszcze słynną bazę, bo dziewczyny na KWC pisały, że te cienie na niej trzymają się lepiej - choć ja nie mam im nic do zarzucenia. No, czekam niecierpliwie na ozdrowienie, coby móc się mazać nie tylko połowicznie, hehe
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) A dziś pół dnia siedziałam na estylu i oglądałam kolorki tych cieni i wybrałam 8, jak jutro się lepiej poczuję to idę zasilać konto Firmy ArtDeco i warszawskiego Douglasa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Ah, hybrisku - jakbyś mnie mogła jeszcze olśnic
|
#239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ad cieni ArtDeco moja rada - może się okazać, że kolorki na e-stylu na łapie będą wyglądały zupełnie inaczej - ja też, zanim jakiś czas temu kupiłam pierwsze cienie ArtDeco, buszowałam po e-stylu, szukając i zapisując, co mi w oko wpadło. A w praktyce wybrałam zupełnie inne numery, niż były na mojej liście ![]() p.s. ciekawa jestem bardzo, jakie kolory sobie upatrzyłaś - możesz napisać? Najlepiej na PW, bo nas zaraz pogonią za pisanie off-topicowych postów
było, minęło. Edytowane przez hybris Czas edycji: 2005-09-02 o 23:52 Powód: p.s. |
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Ja do szółki miałam:
-korektor Ever Fresh -puder Stay Matte Rimmela -cień złotawy bell -odżywkę do rzęs Constance Carrl -Juicy Tubes -na policzkach odrobinkę pudru brązującego w kulkach Avon Potem to zmyłam, alecz miałam występy i szłam do znajomych więc na rzęski Definiclis Lancome'a aby jakośm odwrócić uwagę od czerwonych od pładu oczów.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

A cenowo - cóż, kształtuje się podobnie, jak Blush Subtil - 180 zł, aczkolwiek ja kupowałam z kuponem rabatowym, więc zapłaciłam 162. Niemało, ale myślę, że jako róż starczy na baaardzo długo, a takiego efektu rozświetlenia to ja dawno nie widziałam
No nic chyba muszę się przejść i się tym cudem pomaziać