|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie do wakacji, na wakacjach i po wakacjach - dla nastolatek~
Rubella współczuje ci. Nie ma nic gorszego niż praca. Ja ciągle myśle jak zarobić żeby się nie narobić. A jeszcze wśród tych smakołyków mmmmmm
Dobra wiadomość: dostałam się na studia Z jedzeniem dziś kiepsko. Chyba od 15 nic nie jadłam taki stres. Tylko wypiłam trochę szampana
|
|
#212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Może i tak zrobię, Rubella. Ja bym nie mogła pracować w cukierni
Chociaż podejrzewam, że na patrzenie ku smakołykom byłoby mało czasu.Jestem strasznie zalatana, o 14 planowaliśmy wyjazd, a nic nie jest jeszcze gotowe. Z moją rodziną zwykle tak jest, że jeżeli planujemy owy odjazd na godzinę x, wyjeżdżamy o godzinie x+2 Życzcie mi proszę, by nic nie kusiło mnie przez te dziesięć dni! Pływanie 4-5h dziennie powinno zastąpić ćwiczenia, więc liczę na pozytywne rezultaty bądź chociaż utrzymanie obecnego stanu. Do napisania!
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Alee cicho. Wszystkie wyjechałyście? Ja obecnie jestem sama w domu, dla mnie to boskie wakacje. Wczoraj zaliczyłam skalpel a dziś 14 km rowerem i to jeszcze pod wiatr...
Dieta idzie dobrze ale postanowiłam że od następnego miesiąca zacznę urozmaicać jadłospis. Ehhh męczy mnie to wszystko
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Dawno mnie tu nie było
potrzebuje motywacji, bo z moją dietą i ćwiczeniami jest beznadziejnie :/ od 3 dni jem tylko frytki i owoce :P i zero ćwiczeń.. Zabijcie mnie |
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
no ja niby diety się trzymam, ale mam kłopot z okresem
![]() dwa tygodnie temu był i znów do mnie zawitał i to z takimi objawami ubocznymi, że ojojoj krzyczę, płaczę, zdenerwowana, wszystko boli i nic się nie chce, cały dzień leżę i seriale oglądam- chociaż w pracy się trochę namęczę, bo nie cwicze wcale
|
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Ruballa u mnie każdy okres tak wygląda, totalny kataklizm. A właśnie powinien zawitać w najbliższym czasie. Wczoraj wypiłam dwie łomże miodowe o zgrozo i aż boje się zważyć. Dziś godzinkę zakręciłam hh a jeszcze może coś do tego dorzucę. Mmm dziś łosoś na obiad. Jeszcze tylko 2 kg i trochę wyluzuje... mam nadzieje, że to już niedługo
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
zważyłam się, myślałam, że nic nie schudłam, no bo @, a ja zawsze mam w te dni, ciało mega opuchnięte i oczywiście +2-3kg, a jednak waga pokazała -1kg
przed chwilą (na śniadanie ) zjadłam pół tabliczki gorzkiej czekolady (miało tylko 260kcal, normalnie więcej jem na śniadanie )
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Ja też niestety mam @ więc jest nieciekawie ale waga nie wzrosła. Spadła o 0,2 kg. Odetchnęłam z ulgą bo zawsze przybywało
Dziś na obiad chyba zrobię jakąś lekką zupkę. Wczoraj trochę zgrzeszyłam ale nie miałam wyboru i musiałam zjeść mcwrapa. Nie zdążyłam sobie przygotować czegoś na później no i dopadł mnie okrutny głód na który jogurt już nie pomagał
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Ojoj... Czyżby wątek umierał? :/ Przedwczoraj wróciłam z wyjazdu, ale trzeba się przyznać - nie udało mi się schudnąć. Nie było tam nawet czarnego chleba, czy pełnoziarnistego, tylko pszenny i czasem kukurydziany. Oczywiście pakowany czarny był, ale zwykle przedatowany. Nawet kilogram przytyłam, uh. Waga zatrzymana na 53, jak na razie.
I od jutra, dziewczyny, od tego zawsze obiecywanego jutra, biorę się ostro do pracy. Wybieram się we wtorek na tenisa, do tego zamierzam wyjąć rower z piwnicy i nie poprzestawać na stacjonarnym. Także tego... Żyje tam ktoś?
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Ja wciąż żyję i ostro się odchudzam. Dziś zrobiłam skalpel i oczywiście bez grzeszków. Efekty odchudzania widać już bardzo. Szkoda tylko że ten wątek umarł..
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
ja przy takich upałach nie mam siły ruszyc dupy z kanapy, roztapiam się
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Cisza tu... Wątek umarł ? Jest szansa na rozmowę ?
Edytowane przez Chwilkilka Czas edycji: 2013-08-10 o 16:07 |
|
|
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
Jejciu aż mi głupio. Przy waszej wadze, właśnie uświadomiłam sobie jakim jestem spaślakiem :C Pora się wziąć za siebie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

Chociaż podejrzewam, że na patrzenie ku smakołykom byłoby mało czasu.