|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 10 hitów z Biedronki :)
Potwierdzam, te z Lidla są naprawdę dobre
Ponieważ mają "szyte" brzegi i nie rozwalają się na dwa pół-płatki z watą w środku jak biedronkowe. Potrafię dla nich przejechać na drugi koniec miasta takie są dobre
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na szczęście już mam blisko Lidla, ale kiedyś robiłam tak jak Ty.
|
|
|
#213 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Bąbolada biała + placki na tortille !
mmmm ))aaa no i chleb tostowy
Edytowane przez Kamilaa21 Czas edycji: 2014-02-26 o 00:10 |
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
1. Bagietka korzenna (ostatnio jej nie ma, jest jakaś szpic)
2. Kiełki na patelnię 3. Kabanosy drobiowe bez konserwantów. 4. Szynka z wędzarni. Szynka serrano. 5. Masło klarowane (jeśli jest akurat w promocji po 12), masło Mleczna Dolina 82% 5a. Ryba mrożona w kostkach.5b. Dżemy 100% owoców. 6. Orzeszki ziemne solone w woreczku. 7. Podpaski Femina night i soft 8. Lactacyd kiedyś, teraz przeszłam na Facelle z Ross... 9. Papier toaletowy Queen rumiankowy (8 rolek za 7 zł), papier nawilżany Queen. 10. Pieluchy Dada. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez macka Czas edycji: 2014-02-26 o 15:45 |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj kupiłam na spróbowanie serki chyba Tutti 0%. Takich swinstw dawno nie jadłam. Mąż jakoś zmeczyl owoce leśne, cynamon u jabłko skończyło w koszu na śmieci. Aż się boję próbować naturalnego...
Dorwałam też kruszynki bez cukru. Jałowe jak to bez cukru. Mam nadzieję, że makaron bezglutenowy będzie ok Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Naturalny przypomina bielucha lekkiego :P
Ja tam nie mogłam się doczekać powrotu tutti 0%, wersje sprzedawane pół roku temu bardzo mi smakowały. |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Bielucha lekkiego baaaaaardzo lubię. To dziś jeszcze spróbuję. Każdy ma w sumie inne upodobania, dla mnie te serki były za słodkie i mdle. Mam nadzieję, że naturalny miło mnie zaskoczony
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie naturalny jest całkiem w porządku
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
A oto moja lista:
1. makarony Pastani 2. czekolada Magnetic (zwłaszcza bakaliowa) 3. cappuccinno (wszystkie rodzaje) 4. jogurty Fruvita 5. herbata Assuan (od niedawna też Rooibos waniliowa) 6. pierogi ruskie 7. frytki Mr. Potato (proste) 8. sok Vitanella 9. płyn micelarny 10. mydło w płynie oliwkowe |
|
|
|
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
Też czasami lubię zajrzeć do Biedronki. Moja lista top Biedronki:
1. Top Chipsy paprykowe (wiem że niezdrowe, ale jakie pyszne ![]() 2. ketchup madero łagodny 3. sosy sałatkowe culineo, zwłaszcza zioła ogrodowe 4. czekolada nadziewana truskawkowa (Magnetic) 5. pierniczki polewane czekoladą 6. Be Power (to niestety dla mojego męża, ja unikam takich napojów). Trochę brakuje mi tam produktów takich jak właśnie wspomniany Bieluch (również mój ulubiony, zwłaszcza ten lekki . Ale nie można mieć wszystkiego naraz.
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Byłabym bardzo nieszczęśliwa musząc być na takiej diecie.
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie boskie są rurki Tasso ale TYLKO waniliowe
|
|
|
|
|
#223 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy już ktoś pisał, ale z biedronki dobry jest sok jabłkowy (z polskich jabłek) nie słodzony, 3 L, w kartonie, a w środku jest worek z kranikiem. Bardzo dobry
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
moje top 10:
1. chusteczki higieniczne, tanie i dobrej jakości 2. mydło w płynie. Nie znalazłam tańszego i tak napełniam do ładnego dozownika 3. olej rzepakowy 4. sosy sałatkowe 5. warzywa na patelnię 6. mozzarella i cała i w wiórkach 7. krojone pomidory w puszce 8. ser camembert 9. patyczki do uszu 10. pastella z tuńczyka i jajeczna |
|
|
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
-żółty ser w plasterkach
-mozarella -aero najlepiej karmelowe ![]() -herbata w piramidkach -waciki -szynka gyros -jogurty owocowe do picia -płyn do mycia naczyń o zapachu zimy-pastella z tuńczyka -czekolady magnetic |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
-warzywa na patelnię
-masło 82% -twaróg klinek -kukurydza, groszek i fasolka w puszkach -roibos karmelowy -wkładki higieniczne -ser gouda -ser Blue z niebieską pleśnią
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
1. Kefir gęsty w butelce - tylko mleko i bakterie, żadnych niepotrzebnych dodatków
2. Powidła węgierkowe 3. Mydło naturalne, hipoalergiczne 4. Pomidory w puszce 5. Sosy do spaghetti Aspino 6. Fist do usuwania tłuszczu
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
1 mleczko do demakijażu be beauty - skóra wrażliwa
2 kawa rozpuszczalna crema (piasek )3 mrożonki 4. precelki maślane z ciasta francuskiego 5 jogurt grecki tolonis 6 jogurt bon creme kokosowo-migdałowy 7 wino Le Carillon 1l - 14.99 8 herbata rooibos pomarańcza i cynamon 9 ryż w woreczkach paraboiled 10 ryż brązowy (taniej chyba nigdzie nie kupiłam niż w biedrze)
|
|
#229 |
|
Przyczajenie
|
1.rurki tasso z nadzieniem waniliowym
2.wafelki przekladane kremem kokosowym tasso 3.serek wiejski lekki delikate 4. twarozek do smarowania delikate lekki z dodatkiem jogurtu 5.Piwo mali o smaku malinowym,poezja 6.bagietki czosnkowe 7. poledwica sopocka 8.Lody opera mini 9.tampony 10.kielki rzodkiewki |
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Dorzucę jeszcze chemie i kosmetyki:
- żel do twarzy be beauty - płyn micelarny be beauty - mydło ala dove - płyn do kąpieli algi - żele pod prysznic Creme pomarańcza i bambus, zamiennik Nivea Happy Time - ręczniki - papier toaletowy Melodia - płatki kosmetyczne - worki na śmieci - niebieski odświeżacz powietrza Lilia wodna
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
- świeży łosoś
- szpinak - soki wyciskane ( ale tylko pomarańcza i jabłko, marchewka jest okropna) - mrożone truskawki - śledź w sosie pomidorowym (konserwa) - tortilla - wafle ryżowe - kasza gryczana - ciasteczka owsiane - mleko sojowe |
|
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
1. Pampersy Dada ( jedyne które nie uczulają mojego dziecka)
2. Chusteczki nawilżane 3. Środki czystości ( niczym się nie różną od tych oryginalnych) 4. Warzywa i owoce 5. Parówki z szynki 6. Ciasto francuskie 7. Bagietki z czosnkiem 8. Wszelkiego rodzaju jogurty 9. Bardzo dobre herbaty 10. ubrania dla dzieci w wieku do 3 lat. ( firmy disney - w biedronce najniższa cena na rynku) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

Ponieważ mają "szyte" brzegi i nie rozwalają się na dwa pół-płatki z watą w środku jak biedronkowe. Potrafię dla nich przejechać na drugi koniec miasta takie są dobre
13.03.2008

Ryba mrożona w kostkach.

o zapachu zimy