|
|
#211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Calvin Klein EUPHORIA
Cytat:
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, tak, to ewidentna, chamska podróba
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Euphoria to chyba najsexowniejszy zapach jaki znam
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie tak zastanawiam.... czy uzycie Euphorii klasycznej przy takiej pogodzie, jaka mamy, jest nie na miejscu? Tzn. zastanawiam sie, czy nie udusze siebie i otoczenia. Bo znow mnie cos do niej ciagnie
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie miałabym odwagi się nią zlać, ale 2-3 psiki na pewno nikogo nie zabiją.
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, zgadzam się z Kropeczką. Euphoria moim zdaniem nie jest kilerem. Jeśli użyjesz jej oszczędnie będzie się dobrze nosiła, nawet w taki upał. Ja wyczułam jakiś czas temu Euphorię w autobusie i choć było gorąco, zaciągałam się nią od siedzącej przede mną pasażerki, było bardzo miło
|
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jako strona wąchająca również nie czułam się przytłoczona.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aczkolwiek sama mam jeszcze gorzej, bo na mnie Euphoria znika niemal w momencie aplikacji i odczucie nie jest subiektywne, bo moja mama zapytana o zapach chwilę później też stwierdziła, że nic nie czuje. To była próbka, więc myślę, że oryginalna (czy ktoś w ogóle podrabia próbki? Poza tym kupiłam od wiarygodnego sprzedawcy). A sam zapach prześliczny, więc strasznie żałuję...
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Zeszłego lata założyłam parę razy Euphorię i przekonałam się, że to nie jest zapach na upały, staje się słodkim ulepkiem, brakuje mu charakterystycznej "aksamitności" i przestrzeni. Na innych pachnie tak samo, dlatego nie polecam.
Zupełnie inną sprawą jest skłonność do przedawkowania Euphorii - użytkowniczki często wytwarzają wokół siebie dosłownie ścianę zapachu. Może chcą się w ten sposób odgrodzić od woni niemytych ciał ludzkich (która jest dość częsta niestety), ale dla mnie to dość irytujący zwyczaj, nie lubię takiego "narzucania" zapachów... Ale mimo wszystko nie jestem przeciwko Euphorii w upały - byle dawkować ją oszczędnie.
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Gosik wypróbuj Apparition Ungaro, na mojej skórze jest niesamowicie podobny do Euphorii, tyle że bardziej charakterny i słodki. Może Tobie również się spodoba, a jego trwałość na pewno jest większa.
|
|
|
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Kasiu
i wciągam sobie Apparition na listę "must niuch"
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilam do domu i powinnam pachniec Euphoria. Psikenlam sobie na lape i dekolt (a co, musze wiedziec jak sie to nosi) i przyznaje, ze zapach jest cudny. Tylko nie rozumiem dlaczego nagle przestalam go czuc? Wacham sie cala i juz jej nie czuje (minely tylko 3 h od aplikacji). A Funny Moschino czuje do tej pory
To jest nie fair Zapach podoba mi sie jednak na tyle, ze nie wykluczam kupienia go i noszenia nawet latem. Jak poczujecie od kogos przytlaczajaca chmure Euphorii, to to bede ja I wybaczcie mi to, prosze, bo ja nic czuje.
Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2007-05-29 o 16:28 Powód: literowki |
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mogłabyś mi trochę go opisać?
|
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
Otoz to jest bardzo swiezy zapach, jak dla mnie bardzo podobny do Light blue (albo jak kto woli I love love tez Moschino). Na poczatku czuc pieprz i cytrusy. A potem zapach robi sie jak green tea Arden. Calkiem trwaly wg mnie, choc potem oczywiscie nos moze sie przywyczaic. Ma bardzo ladny flakon i uwazam, ze mozna go spokojnie kupic na lato - nie drazni, ale nie jest tez odkrywczy. Ja raczej go nie kupie, bo wole bardziej charakterne zapachy, a poza tym Ardenke sobie wlansie kupialm, wiec nie chce powielac klimatow Ze swizuchow na lato moim faworytem sa Ogrodki Hermesa
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, jeszcze na temat Euphorii - wiem, ze jest wersja z pompka. Czy ktoras z Was ma lub uzywala? Ja nie przepadam za taka forma aplikacji, ale pompka jest fajna
Tylko zastanawiam sie, czy strumien psika obficie czy moze ledwo ledwo.
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Czy na pewno nikt nie posiada ani nawet nie testowal wersji z pompka? Czy w ogole sa testery wersji z pompka? Ja nie widzialam
|
|
|
|
|
#228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś spotkałam się z testrem Euphorii do którego przymocowana była bordowa pompka wzięta z Prady... Cytat:
|
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coz, moze i racja, tylko nie wiem czemu duszenie pompki w In black nie dawalo duzego strumienia Chyba jednak pozostane przy tradycyjnym psikadelku, bo chyba flakon z pompka nie ma opcji normalnego atomizera ani korka
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Ropuszko perfumy ktorymi sie pryskalas sa bardzo mocne, wiec nie jest to mozliwe zeby nie pachnialy. Bardzo mozliwe ze sa dopasowane do twojego P.H skory dlatedo mozesz ich nie czuc. Czyli sa dopasowane
. Ja akurat mam te perfumy i bardzo dobrze je czuje.
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Ropuszko ja mam identycznie i myślę, że większość Wizażanek również. To do siebie mają właśnie upały, ciało jest mocniej nagrzane, bardziej się poci i zapachy ulatują czasem niczym bezalkoholowa mgiełka.
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie jestem normalna
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wypsikalam sie globalnie Euphoria. I co? I nikomu sie nie podoba
Co ja teraz zrobie? zamorduje domownikow chmura Euphorii Nie rozumiem - jak ten zapach moze sie nie podobac?;> Owszem, jest slodki, ulepkowaty i owocowy, ale jest przeciez PIEKNY
|
|
|
|
|
#235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie sugeruj się innymi tylko sobą ! A swoją drogą i ja uwielbiam Euphorię
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
no ja miałam ten sam problem...wydawalo mi sie ze po 3 godzinach zapach sie juz zupelnie ulatnia,ale wszyscy naokolo zapewniaja ze nie wiec to chyba nos sie znieczula po pewnym czasie...
,mam akurat ta wersje z pompka,jakiejs wiekszej roznicy jesli chodzi o wygode w aplikacji raczej nie ma...ale za to cudownie prezentuje sie na polce w lazience![]() a co myslicie o wersji wiosennej blossom? bo jak dla mnie o wiele gorsza od klasycznej...:/
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis psiknelma sie moja probka, przeszlam w kilka miejsc i caly czas ja czulam na sobie. W dodatku pachniala pieknie i jednak nastapilo to, na co czekalam, mianowicie komplement: "Ale ladnmie pachniesz" i to od mamy, ktora wczesniej krytykowala Euphorie.
Co do Blossom to i ja nie czulam zadnego podobienstwa poczatkowo, ale ono jednak jest, choc malutkie. Blossom jest mniej slodka, bardziej wytrawna, lzejsza i powiedzialabym, latwiejsza w odbiorze. Ot, taki rozowy zapach. Na mnie jest w miare trwaly w chlodny dzien. Niezle sie trzyma, ale zeby go kupic... chyba tylko dla flakonika W por. z klasykiem jest piekny. Poprzednia wersja ma jak na moj gust za duzo metalowych elementow, sprawia wrazenie ciezkiego i zimnego przedmiotu.
|
|
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam ten zapach!!!
Za każdym razem gdy pachnę Euphorią spotykam się z tym,że przynajmniej dwie osoby na ulicy pytają czym tak ładnie pachnę Ma w sobie coś magnetycznego.
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nic to, ważne że podoba się mnie. ![]() Cytat:
Dlatego nie kupiłam jeszcze...
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

i odczucie nie jest subiektywne, bo moja mama zapytana o zapach chwilę później też stwierdziła, że nic nie czuje. 

To jest nie fair
.Mogłabyś mi trochę go opisać?