|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klinika nieplodnosci Angelius-Katowice
Cytat:
mam nadzieje że szybciutko unormujesz Cytat:
|
||
|
|
|
|
#212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre wiesci.Ja mam nadzieje ze skoro zapisalismy sie w sierpniu to po zaplanowanej na styczen laparoskopii odrazu ruszymy z programem. Cytat:
![]() Calkiem spoko Ty jak?
|
||
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie będziesz robiła laparo? Na nfz?
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na Nfz,dostałam skierowanie od lekarza na którejś wizycie.
Bede miala w klinice,czekalam troche na ustalenie terminu ale juz mam ustalony-26go stycznia. Juz sie boje
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
to czekam dziś na wieści z podglądania
![]() a ja we wtorek widziałam już serduszko mojego Maluszka ![]() nie wiem czy powinnam się już chwalić, ale jestem w ciąży, wydarzył się cud w który nie wierzyłam i nikt nie wierzył, udało się bez żadnego prawie wspomagania (brałam tylko leki na moje PCOS). Czekałam na @ żeby zacząć stymulację do IUI, ale nie przychodził coś podejrzanie długo, więc totalnie nie mając nadziei zrobiłam test ![]() Wiem już od prawie 3 tygodni, ale bałam sie napisać na forum żeby nie zapeszyć Cytat:
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Odezwę się napewno
.Ewuś kochana super,to musiało być cudowne uczucie usłyszeć bicie serca maluszka co? Cieszę się niezmiernie.I napisze jeszcze raz..Cuda się zdarZają a ty jesteś najlepszym na to dowodem Dbaj teraz o siebie.Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2014-10-04 o 23:15 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
My wczoraj mieliśmy druga Iui i powiem wam że mimo iż druga stres ten sam
Tym razem prawy jajnik wyhodowal dwa pecherzyki z tym że drugi mniejszy a szkoda szansa na blizniaki by była. Dostałam Ovitrelle czekamy. Troszkę nas podlamalo.nasienie Tz ![]() Z 17mln po spreparowaniu zostało tylko 2mln tych najbardziej ruchliwych i tyle mi podano.Ostatnim razem było 7mln. W każdym razie jestem dobrej myśli i byle do 20go
Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2014-10-04 o 23:16 |
|
|
|
|
#219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co tam u Was Dziewczyny? Do mnie dziś rano zadzwonili z kliniki w sprawie wizyty kwalifikacyjnej do programu rządowego ivf strasznie szybko, przecież dopiero miesiąc z hakiem temu sie zapisaliśmy No w każdym razie powiedziałam że na razie z wiadomych względów nie skorzystamy, ale pani powiedziała że jakbyśmy w przyszłości chcieli skorzystać to mamy czas do 2016 roku no więc to nie jest tak ze jak ktoś w momencie kiedy oni dzwonią akurat nie może (z różnych względów) to już przepada, nadal sie jest w programie.
|
||
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Ewusia GRATULACJE!! Dbaj o siebie
PS strasznie szybko to idzie- my jak mieliśmy się kwalifikować w listopadzie zeszłego roku to mówili, że czas oczekiwania to około roku. Bombka- kiedy testujesz? Trzymam kciuki!
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko to idzie,ja sie tez nie nastawialam ze az tak szybko,ale właściwie to chyba dobrze. W razie gdyby ta inseminacja się nie udała to mamy szanse w tym roku przystąpić. Chyba ze lekarz będzie chciał jednak dopiero po laparo którą mam na 26styczen. Wytrzymam już te parę miesięcy dłużej ![]() Cytat:
Test w przyszły pon jeśli zdążę przed @ona lubi pojawic sie w terminie ![]() Co u reszty?? Calineczko odezwij sie co u was
|
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, gratuluję.
Bombka, nie odzywam się, bo jakoś się załamałam. |
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
A co się dzieje??wiesz że możesz się tutaj wyzalic na wszystko,wszystkich caly ten zły świat
przytulam wirtualnie Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Ogarnął mnie strach, że nawet z tym całym cyrkiem się nie uda. Jakoś tak się podłamałam.
Dzięki. |
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Strach jest normalny,ja jestem pesymistką,wiesz jak mi ciezko od samego poczatku z tym wszystkim.Z tym ze nie moge zajsc naturalnie,ze inseminacje sie nie udadza ze in vitro moze nie wyjsc i zostanie adopcja albo bezdzietnosc
![]() Próbuję,potem wmawiam sobie ze i tak sie pewnie nie uda czekam caly czas zadręczając się. Ale jednak podejmuje wyzwanie i ciągnę to dalej,wierzac. Bedzie dobrze teraz masz moment taki ze przychodzi zwatpienie ale zobaczysz bedzie dobrze,i dla Ciebie zaświeci slonce Moze uda sie całkiem niepostrzeżenie jak u Ewusi |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się wydawało, że ty jesteś silną babką i mega optymistką.
Wiem, że zrobię wszystko, ale akurat mi IUI wypada tak na czas przedświąteczny i aż się boję, że będę wyć w święta, że się nie udało tak jak w tamtym roku. Zbiłam tsh, wszystkie badania ok (poza anty tpo) i dalej nic. To mnie tak podłamało, że teoretycznie powinnam zajść, więc co jest? Wiem o niepłodności idiopatycznej, ale przykro jest mimo wszystko. |
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nie jestem.
![]() Moj Tż jest optymistą i ciągle stawia mnie do pionu dlatego jakoś sie trzymam. Wiem kochana bardzo dobrze co czujesz Najgorsze jest ta niewiadoma co nas blokuje,skoro wyniki sa dobre a ciazy niema,prawda?Ja tez wolałbym startować do ivf w nowym rok. Jeśli przed Świętami nie daj boże by się nie udało to chyba bym umarła z rozpaczy. Ale o tym pomyślę jak juz bede pewna ze 2ga Iui sie nie powiedzie,narazie mam jeszcze nadzieje
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bede trzymac za Ciebie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Fanfelka, to chyba super? Nie musicie pierwszy raz z własnej kasy.
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale chyba jestem na etapie nie cieszenia się z czegokolwiek.Czasami tak kobiety mają.
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
To witaj w świecie ogólnej beznadziei. Też tu jestem.
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Bombka jak tam?
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie czysto,w poprzednim mies @przylazła 16dni po,wiec czekam jeszcze dwa. Obydwie inseminacje byly 12dc.
Strasznie bolą mnie cyce trochę brzuch ale sie nie nakręcam i nie doszukuje.Wlazla mi jakas hexa w plecy albo mnie zaatakowaly korzonki,bo ledwo sie dzis ruszam.Bol nie do wytrzymania leze nic nie robie a i tak boli |
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
Bombka to trzymamy
![]() @ fanfelka i Calineczka- w klinice jest fajna pani psycholog, która specjalizuje się w problemach niepłodności- podobno świetnie ustawia do pionu w chwilach zwątpienia. Tyle przeżyć już za Wami, bez sensu się poddawać w połowie drogi. Z drugiej strony czasem dobrze jest zrobić miesiąc czy dwa przerwy i umówić się z partnerem, że w tym miesiącu nie rozmawiamy o TYM, a kochamy się dla siebie nie na "teraz jest szansa". Trzymajcie się
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Marie-sol, już prawie się do niej umówiłam, ale nie mogłam znaleźć żadnej opinii w necie i jakoś tak zrezygnowałam. Na pewno się wybiorę po pierwszej IUI, żeby się jakoś ogarnąć.
Bombka, aż się pomodlę, żeby ta małpica do ciebie nie przylazła w poniedziałek. |
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane :-*
Calineczko może po pierwszej Iui nie będzie ci potrzebny psycholog musisz wierzyć i podchodzić optymistycznie że właśnie się uda ![]() Czuje czajacą się za rogiem @ Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Oby nie.
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
I ja również
Nie jestem już w ciąży. Serduszko przestało bić, w piątek miałam zabieg. Mój cud trwał miesiąc i 2 dni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

mam nadzieje że szybciutko unormujesz

strasznie szybko, przecież dopiero miesiąc z hakiem temu sie zapisaliśmy