|
|
#211 |
|
Marszałkini II RP
|
Dot.: Traktowanie z góry w "lepszych" sklepach
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo dobrze zrobiłaś pisząc do nich skargę. Ciekawe co odpiszą...
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Marszałkini II RP
|
Powołałam się na tę złotą kartę Sephory, może nieco prostacko, ale pewnie jeśli w ogóle odpiszą to tylko z tego względu. Jak odpiszą to też im to wytknę, że niezależnie od posiadanej karty każdy klient powinien być dla nich ważny. Jak dostanę odpowiedź to ją Wam wkleję, ale to już pewnie będzie po weekendzie.
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo wiem, że inaczej traktują takie skargi/ zażalenia w momencie kiedy klient się podpisze, a inaczej kiedy jest anonimowy. Tak czy siak, odpisać powinni...
|
|
|
|
|
|
#215 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Marszałkini II RP
|
[1=b021da5bf142259817d3b5d 5900fc01cf3c7c2e4_67241a0 1ac6ab;47363428]A podałaś swoje dane w tym mailu?
Bo wiem, że inaczej traktują takie skargi/ zażalenia w momencie kiedy klient się podpisze, a inaczej kiedy jest anonimowy. Tak czy siak, odpisać powinni... [/QUOTE]Oczywiście, podałam nawet numer mojej złotej karty Sephora ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
Napisałam jej imię w mailu i opisałam z wyglądu.
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, dziewczyny.
Ja również miałam parę takich nieprzyjemnych sytuacji. Co dziwne- wcale nie działy się one w nie wiadomo jak ekskluzywnych butikach. Pierwsza rzecz miała miejsce w bydgoskim Medicine. Stałam w kolejce do kasy (kupowałam jedną bluzkę i chustkę, o łącznej wartości około 50zł), przede mną Pani- również z jedną bluzką, choć może droższą niż moja. Kiedy ekspedientka obsługiwała panią przede mną, owej pani spodobała się jeszcze jakaś biżuteria, więc ekspedientka zaczęła zachęcać ją do zakupu, pokazywała inne do wyboru, zachwalała- trwało to około 10 minut, a ja czekałam, mając nadzieję, że ktoś dobrowolnie zwróci na mnie uwagę. W końcu do kasy podeszła kierowniczka sklepu, która powiedziała, że owszem, niech pani wybiera sobie dodatki, ale ekspedientka powinna w tym czasie zablokować kasę i obsłużyć innych klientów. Tak też się stało, ale kiedy podałam do skasowania moje zakupy, pani za kasą nie była dla mnie już taka miła, jak dla pani przede mną. Nie usłyszałam od niej ani "proszę", ani "dziękuję",czy nawet "do widzenia". Powiedziała mi tylko, ile mam zapłacić, zapakowała zakupy i odeszła z powrotem do pani wybierającej sobie dodatki. Gdyby nie kierowniczka, stałabym pewnie w tej kolejce kolejne 10 minut, aż straciłabym cierpliwość... Inną sytuację przeżyłam niedawno w Naturze. Jak dotąd, drogerię tę bardzo lubiłam, a z obsługą nigdy nie miałam problemów. Dzisiaj zainteresowana byłam tuszem do rzęs L`Oreal, False Lash Wings. Jest ich jednak 2 czy 3 rodzaje, a nie byłam pewna, jaki chcę. Otworzyłam więc sobie jeden z nich i wyciągnęłam szczoteczkę (tylko jeden!). W tym momencie podeszła do mnie pani rozkładająca nieopodal towar, z tekstem: "Może ja jednak pani pomogę, bo widzę, że sobie pani nie radzi, a jak będzie tak pani otwierać wszystkie tusze to one mi w końcu wyschną." Poinformowałam panią, że nie jestem jeszcze przekonana do tego zakupu i że nie chcę "brać w ciemno", (a kształt szczoteczki jest przecież bardzo ważny, prawda). Pani natomiast zaczęła mi pokazywać tusze z innej firmy, "z dolnej półki", w cenach max. do 20 zł. Uprzejmie powiedziałam, że nie musi mi już pomagać i po prostu wyszłam. Szkoda, bo gdybym miała możliwość, żeby dłużej się zastanowić, pewnie kupiłabym ten tusz. A tak- Natura nie zarobiła na mnie ponad 60 zł. |
|
|
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo jeśli pełnowartościowy produkt, to się nie dziwię ekspedientce że podeszła.
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
ja też nie.. nie znosze jak widzę (głównie w rossmanie i naturze własnie) jak klientki otwierają pełnowartościowe produkty albo nawet je testują - a ja potem za 100% kwoty kupuje cos 100x otwierane, macane, wybrakowanie (w przypadku np podkładu..)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

Ja również miałam parę takich nieprzyjemnych sytuacji. Co dziwne- wcale nie działy się one w nie wiadomo jak ekskluzywnych butikach.