|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dzienny Oddział Geriatryczny Sanatroum Dziwnów cz. 31
ps tak jak nie jestem fanką fioletowego koloru tak w sumie trochę się z nią zgadzam xD w tamtym temacie
troszkę tak kawałek ale tyci |
|
|
|
#212 |
|
O RLY?
|
Dot.: Dzienny Oddział Geriatryczny Sanatorium Dziwnów cz. 31
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
A weź mnie nie strasz.
Wybrałam przychodnię, do której jutro zadzwonię. Ciekawe, kiedy będzie wizyta (prywatna) i ile będzie kosztować ![]() A, to nie widziałam, żeby się wypowiadała. To jeszcze Łysy! Genialny
|
|
|
|
#214 |
|
O RLY?
|
nom ja też - troszkę. bo troszkę też nie.
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Drabina albo dorób coś śmiesznego w paincie
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
O nowym Panu nic nie mogę napisać, bo... najprawdopodobniej go znacie... To pan z TV, bardzo popularny, choć, jak to z takimi bywa, pewnie nie przez wszystkich lubiany. Dla mnie to ideal faceta
Czyżby Pisiont twarzy Durczoka? |
|
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#218 |
|
Konto usunięte
|
nie <3 to jest ladne zdjecie
sama bym chciala takie |
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
xDDDDDDD
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
powrócę do starych postów
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4908 ofc coś z tobą nie tak, rotfl, lol, lmao, kredyt na dom czy mieszkanie i wyłożenie wkładu własnego to mały uszczerbek dla budżetu, powinnas wziąć kredyt na meble dziwi mnie że tego nie robisz, doprawdy. niepoważna jakaś jesteś. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4916 jezu dokladnie ja wiem ze wymiana elektryki całej, całkowicie, calutkiej, zerwanie wykucie położenie, jest mało podniecające, ale najbardziej czasochłonne i jest jedną z droższych rzeczy bosz _-_ po co wymieniać elektryke, powinnam za to kupić sofę z agata meble jak prawdziwa polka |
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4990
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4992 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4993 co xD ze ja bede pierwsza miec dziecko xD? pahahahahaha Xd ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
jeden ojciec zrobił fotomontaż swojego zdjęcia, oprawił w ramke postawił w salonie i wmówił że to prawdziwe, a one uwierzyły choć to absurd pokroju pięciu rak XDDDDDDDDD i mówią mi "a pni wie że jak mój tata był mały to..." xDDDDDDDDD |
|
|
|
|
#224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie martw się, ja będę pierwsza
|
|
|
|
|
#225 |
|
Konto usunięte
|
drabi, a ty planujesz ślub może?
|
|
|
|
#226 |
|
Konto usunięte
|
nie, nie planuje
ślub mnie denerwuje |
|
|
|
#227 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
Farmakopea pływaj po morzach i oceanach
ja się ostatnio zastanawialam czy w ogóle chcę dziecko. miałam sen z paskudnym gówniarzem, z niezrównoważonym dzieckiem i żeby zrobić cokolwiek musiałam je zwązac bo jak się odwróciłam, to podpalało coś, wdychało gaz z kuchenki i wspinało się na parapet na ostatnim piętrze. i tak pomyślałam, że ja się chyba jednak do tego nie nadaję. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- nooo jaram się dziećmi w znaczeniu bardziej hm akwizycji języka? i w ogóle w znaczeniu rozwoju pedagogicznego, bo to jest fascynujące jak niektóre dzieci chłoną wiedzę jak gąbka, ich możliwości rozwoju języka przed 12 rokiem życie, sposób ich myślenia i formowania wypowiedzi, cały generatywizm i w ogóle łołęąłęa ale tak ze mialabym dupe wycierać i zrezygnować z siebie 24 godziny na dobę to nie myślę że lubię dzieci dlatego że nie mam własnych. fascynują mnie i lubię z nimi pracować, dlatego że wracam do domu zamykam drzwi i mam błogi spokój także HIGH FIVE ZAKONNA |
|
|
|
#229 |
|
Konto usunięte
|
Drabson miejmy dzieci i zalozmy sobie watek w którym będziemy sie wymieniać pomysłami na najlepszy trolling smarkatych
|
|
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a torty tyle kosztuja, za moj dalam 500 zl ale byl piekny, różowy i pyszny. Cytat:
|
||
|
|
|
#231 |
|
Konto usunięte
|
Ja chce dzieci bo będę świetną matką. I mam niezłe geny, których żal dalej nie przekazać.
|
|
|
|
#232 | |
|
Konto usunięte
|
chociaz jak kiedys się wkręciłam w gadkę z judith, że dziecko to takie mini me i to jest w tym wszystkim najpiękniejsze. rodzi ci się biała karta a ty ją formujesz, zapisujesz, zmieniasz, wpływasz na nią, rozwijasz, mój boziu, to po prostu simsy na żywo tylko że lepsze, bo simsy nie mają az tylu opcji rozwoju umiejętności i charakteru. modyfikujesz i obserwujesz, to jest pasjonujące
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie sądzę zeby mi się chciało farma XD ja boję się wkręcać dzieci bo one w to wierzą. raz przypadkiem zrobiłam wykład że nie grałam jeszcze w simsy bo nie ść...kupiłam -jak to pani nie kupiła, można ściągnąć -ale wiecie, nie powinno się, to nielegalne ale im gacie spadły i prawie się poryczeli bo tata przecież filmy ściąga i im grę ściągnął i pójdą do więzienia -nie nie to tak nie jest do końca y nikt nie pójdzie do więzienia, nie nie, ale po to są simsy w sklepie żeby wydać pieniążki i kupić je uczciwie, hehe, no he tak o o o jaki śliczny szczeniaczek na stronie 30 ohohiihihihi 8 O ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
wolę nie kupić mebli a kupić to i tamto lepszej firmy wolałam wydać 200 zł / 5 l farby niż duluxa za 50 "bo prawie ten sam kolor i fogule" pokój maluje się raz na x czasu, a 150 zł mnie nie zbawi a robi kolosalną różnicę bosz bosz bosz _-_ |
|
|
|
|
#233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak paczę na ten tort. Ten bialy we wzorki. I tak sobie mysle, ze na miejscu pmki bym sie jednak wkurzyła. Bo jestem estetka, a ten po prawej wygląda niechlujnie. Histerii by nie bylo, ale jednak. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Konto usunięte
|
ten po prawej wygląda jakby ktoś kupił w obi plastikowy szablon do malowania ścian i przejechał wałkiem XD
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- a i 850 zł za tort to mało takie coś kosztuje 450 zł i to jest tanio
|
|
|
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, tez zyje w toksyku. Mój ojciec jednak nienormalny jest.
|
|
|
|
#236 |
|
lise-kotta
|
Farma nie kłam, jesteś bananem
|
|
|
|
#237 |
|
Konto usunięte
|
450 za taki tort? wut?
|
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
czo jest farma
btw kupiłam sobie budyń nesquik. nigdy takiego nie widziałam a jak zobaczyłam w sklepiku osiedlowym to kupiłam od razu ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- loloo a ile placilas za swoj i jaki mialas? |
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tanio i.. brzydko. |
|
|
|
|
#240 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.