|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Cytat:
![]() Dziś wstałam o 11 więc do tej pory tylko 2 kromki pieczywa mieszanego z wędliną i duży kubek herbaty. Teraz jestem na uczelni więc potem jakiś obiad, może sałatka
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Młoda na noc owoców nie powinno się jeść,to może nie zamieniaj a po prostu zjedz coś innego po treningu,chudy biały twaróg jest syty albo jajka.
ANKA pomyślałam to samo bo szłyśmy łeb w łeb i taki wyścig miał być haha a zostałyśmy w blokach startowych .Nie mów o lecie ja w maju idę na komunię i chciałbym coś ładnego kupić a już w ostatni weekend czerwca mąż planuje wczasy w Chorwacji![]() KASIULA spokojnie jestem na antybiotyku to alkohol odpada,pizza też ale za to na obiad zjadłam sporo skrzydełek z piekarnika ![]() Na kolacje już tylko jogurt zjem bo jestem pełna. |
|
|
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Można się jakoś pod was podpiąć? przyznam ze brakuje mi motywacji działania w grupie |
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
Mloda a o której pójdziesz spać? Jak nie pójdziesz zaraz, tylko odczekasz 1-2 godz to jajka spokojnie możesz zjeść + warzywa. Może zrób trening chociaż pół godz szybciej i zjedz tak jak Ci napisałam. Białko po treningu jest wskazane
Mary między posiłkami nie powinnaś robić większych przerw niż 3-4 godz. Jak wstałaś późno to: I. - 11 śniadanie II. - 14 II śniadanie III. - 17 obiad IV. 21 - kolacja O której godz chodzisz spać? Napisałam Ci kolację o 21 bo pewnie przed 23 nie kładziesz się skoro śpisz rano tak długo Dlatego że późno wstajesz to napisałam Ci tylko 4 posiłki, ale jak będziesz wstawać wcześniej to dołóż jeszcze 5 posiłek (przekąskę)---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Gibila witaj
|
|
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
coś więcej o sobie...
nie pracuje, to u mnie jest jednoznaczne z mniejszym ruchem zabijając czas poszukiwaniem pracy (która jakoś się nie pojawia) i bawiąc się w kuchni wpędziłam się w kłopoty wagowe dobrze gotuje i uwielbiam robić słodycze, "zasada" ze szkoda jak coś się marnuje... i niestety teraz jestem duużo na plusie, obecnie 108 kg ostatnio staram się trzymać w ryzach - brak węglowodanów i posiłki co 3 godziny niekoniecznie mi to zawsze wychodzi i muszę się zmobilizować do ćwiczeń za miesiąc jadę za granice do pracy, wymyśliłam sobie za praca na akord (dużo ruchu) i izolacja od mojej kuchni to dobry początek muszę/chce się jeszcze zmobilizować przed wyjazdem, na cuda w wersji "jutro zacznę" już nie liczę moje pytanie, korzystacie tutaj z jakiś gotowych tabel? troszkę mi brakuje czasu aby przeczytać na raz wszystko
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
Spać pójdę pewnie coś koło 1-2 bo ostatnio mam problem, zeby usnąć szybciej..
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Gibila a jaki masz wzrost? Ile lat?
Nie czekaj z odchudzaniem do wyjazdu. Jak zrzucisz trochę do wyjazdu i trochę poćwiczysz to będziesz miała lżej w pracy. W pracy na akord liczy się szybkość a zrzucenie chociaż kilku kg dużo pomoże. Na 1 str wątku jest regulamin i tam jest kilka linków na temat zdrowego odchudzania. Przeczytaj to. Dodatkowo na początku wątku sporo jest inf bo doszło kilka nowych dziewczyn. Pod koniec ostatniej części wątku (VIII) też jest trochę niezbędnych inf. ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Młoda w takim razie nawet o 22 możesz zjeść jakąś sałatkę albo jajka + warzywa |
|
|
|
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
hmmm ta stopka pod waszymi tekstami jest automatyczna czy każdorazowo się to pisze?
32 lata, 173cm staram się trzymać dietę od ponad miesiąca, niby waga drgnęła o 4 kg ale po pobycie tygodniowym u mamy wróciła mama gotuje lepiej i nie chciałam się chwalić ze jestem na diecie wiec... ehh
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Gibila nie pisze się za każdym razem (komu by się chciało
) ustawia się podpis i on się za każdym razem wyświetla ![]() Tak ładnie Ci szło, 4 kg w miesiąc i zawaliłaś to na całego Mogłaś mamie powiedzieć że jesteś na diecie, albo jeść ale w mniejszych ilościachNapisz swój dzisiejszy jadłospis |
|
|
|
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
hmm schemat mniej więcej jest podobny codziennie z lekkimi modyfikacjami
![]() np I koło 9 placek na jednym jajku z łyżką otrębów, na to pasta ze szpinaku i chudego twarożku + jabłko II pomiędzy 12-13 wędlina z pomidorem lub jajko z ogórkiem + marchewka III 16 dzisiaj kawałek rybki i brokuł IV 19 dzisiaj planuje chudy twarożek z kakaem + jabłko staram się nic nie jeść po 20 wiec jak jeszcze mam na coś ochotę to kawa zbożowa z mlekiem |
|
|
|
|
#221 | |
|
Rozeznanie
|
Nikolcia a ile tego czystka było wagowo?
Ja za swój zapłaciłam ok. 11 zł za 250g, ale wtedy nie tylko to kupowałam więc przesyłka mi się na różne rzeczy rozeszła, że miałam ją za darmo, bo kupiłam rzeczy za ponad 200zł ![]() Hm... jak masz zastój to nie poddawaj się na pewno nie sięgaj po słodycze, czy piwo Eliza to faktycznie myślałam, że wiecej się spala, ale właśnie jak to napisałaś ważny jest każdy ruch i brawo ![]() Justys to ładnie idziesz z dietką za silną wolę Młoda co do grzechów ja zgrzeszyłam w sobotę No i oczywiście ser, papryka, cebula, grzyby i dużoooo sosu pomidorowego Ja skosztowałam kawałek. Zrobiłam też dla niego jego ulubioną sałatkę. Do swojej mamy i siostry powiedział, że nie umieją robić sałatek tak jak ja to znaczy takich dobrychZastój normalna rzecz, ty ważysz się codziennie??? A po treningu radzę żebyś zjadła coś z białka, żeby przyśpieszyć metabolizm. Nie po to ćwiczyłaś, żeby zjeść tylko sam grejpfrut.. za to jeszcze na noc. a W 2 połowie dnia owoce są niewskazane, jednak kto co lubi. Jednak jak mówię po treningu coś z pełnowartościowego białka. Kasiula za spadek 8 z przodu nie długo murowana trzymam ![]() Maryvonne Witam ![]() Jednak, musisz coś jeść, bo najadanie się i opchanie się 2 razy też nie jest dobre. Zatem staraj się coś przekąsić po miedzy tymi posiłkami. Anka jak przeciśniesz do wakacji możesz nawet i 70kg ważyć tak 2kg - 2,5kg w miesiąc i będziesz laska na plaży![]() Gibilla HEJ I zgadzam się z Kasiula nie czekaj do wyjazdu. Zacznij od dzisiaj ćwiczyć i się ruszać. Na pewno do pory wyjazdu zrzucisz trochę. Nie od jutra, ale już dziś. Idź na spacer, każdy ruch jest ważny. Co do jadłospisu, napisałaś że starasz się nie jeść po 20, a o której przeważnie chodzisz spać? Cytat:
nie pobiegałam dziś z powodu tej okropnej pogody Deszcz się rozpadał i lipa... Całe szczęscie, że @ mi się kończy bo nie wytrzymałabym dłużej już. Jutro musowo, trzeba pobiegać. Dziewczyny może polecicie mi jakieś ćwiczenia na brzuch? W celu ujędrnienia skóry? A może macie sprawdzone jakieś balsamy? Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2015-03-02 o 19:59 |
|
|
|
|
|
#222 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po ćwiczeniach, jedzenie na jutro do pracy przygotowane, jeszcze tylko zrobię owsiankę i mogę leżeć i nic nie robić
![]() Dzisiejszy jadłospis: I. kromka chleba ciemnego, serek wiejski z pomidorami koktajlowymi,szczypiorek, szynka z indyka II. sałatka z kiełek rzodkiewek, feta, pomidorki, papryka,ogórek i szczypiorek +oliwa z oliwek i trochę czosnku III. pierś z indyka, sałatka z kiełkami,pomidorkami, papryką plus dwie małe kanapki ( nie było ryżu w domu )+ świeży sok z pomarańczy IV. ser biały ze szczypiorkiem i rzodkiewką + jajo ![]() I tradycyjnie duuużżżo wody z limonką ![]() Jutro będzie: I. owsianka z suszonymi bananami II. jogurt naturalny z winogronem III. Tuńczyk z ogórkiem kiszonym i cebulką plus chleb IV. Pierś z kurczaka+ sałatka + ryż V. Ser biały ze szczypiorkiem+ chleb z szynką i warzywami Kotorio- A patrzyłaś na te turbo wyzwania Chodakowskiej? na jutro jest właśnie na brzuch
"Człowiek jest tylko raz młody. Później musi już szukać sobie innej wymówki" Wielkie zmiany... Było 84kg Jest 50 kg ![]() -34kg ![]() Chodakowska : 20.03.2015 Edytowane przez justyss1991 Czas edycji: 2015-03-02 o 20:33 |
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
KOTORI mój czystek ma 100g o cena faktycznie spora,ale ta apteka generalnie ma drogo
.Jak sie odchdzałam po urodzeniu syna uzywałam cały zestaw kosmetyków eveline i dla mnie były super,muszę zachaczyć o większą drogerię to sobie kupie mój ulubiony co rozgrzewa brzuch i masz wrażenie że pali sie tłuszcz ![]()
|
|
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
justys nie nie patrzylam, a gdzie to jest dokładnie? Ja nie mam pojecia.
Nikolcia to faktycznie sporo zaplacilas za to. A co do kremu to mialam go faktycznie w zime milo grzal, smarowalam sie codziennie dwa razy dziennie przez ponad 2 miesiace ale wiekszej roznicy nie widze. Mam jeszcze cals tubke kupiona. Musze go wykorzystać znowu. |
|
|
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
Kotorio- a masz facebooka? Bo właśnie Ewa na facebook wrzuca codziennie takie hmm szybkie ćwiczenia
Ja też muszę wziąć za nie, mam nadzieję, że jutro się uda mi
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, pisze z podlogi, dosłownie :P zrobiłam cardio z mel b, brzuch i boczki z tiffany
nie mam siły wstać i iśc pod prysznic haha ale endorfinki szaleją co do Chodakowskiej to polecam wam bardziej wlasnie Mel B, która jest energiczna i w ogóle, ja Chodakowską ćwiczyłam wcześniej byłam co prawda zadowolona, ale odkąd zapoznałam się z Mel B to osobiście lepiej mi się ćwiczy i mimo, że jestem padnięta to wewnątrz czuję jakby mnie roznosiło :P Umysł by chciał więcej ale ciało nie da rady dzisiaj jeszcze poznałam Tiffany też jest super! Chodakowska jest trochę taka za spokojna dla mnie
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram się jeść co 3h tylko właśnie najgorzej jest w pracy gdy nie ma kiedy dzisiaj jeszcze jadłam licho bo tylko kanapki ale nie miałam zapasów zdrowych rzeczy jutro zakupy, warzywa, jogurty itp i jakoś pójdzie a i jeszcze wam nie powiedziałam jaka jest moja największa zmora! Między pracą jako kelnerka i.studiami jako logistyk transportowiec jestem CUKIERNIKIEM więc tu chyba jest pogrzebany pies mojej otyłości...
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
Justys nie mam facebooka i nie mam mozliwosci patrzec czy cos wrzuca. A moze to tez jest na yooutubie muszr zobaczyc i popatrzec te cwiczenia, bo kurcze musze ujedrnic swoj brzuszek.
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, dziś się zapomniałam zważyć bo zaspałam. Odzywam się teraz bo mam wreszcie dostęp do neta. Postaram się Was nadrobić. Cały piątek i sobota dietowo ok
Do tego około 15 km spacerem przeszłam po plaży. Ale niedziele nieco zawaliłam. Dziś miałam zakręcony dzień jeśli chodzi o jedzenie. I. 2 kanapki z ciemnego pieczywa z pastą jajeczną(zapomniałam śniadania do pracy więc musiałam zjeść chleb:/) 0,5 kubka niesłodkiej kaszy manny z mlekiem. II. Słonecznik, banan, około 100 g białego sera. III. Kotlecik z piersi, trochę ziemniaków, buraczki. IV. Kisiel z siemienia lnianego. V. Serek wiejski z warzywami i szynką. Możecie na mnie krzyczeć, bo piękny ten jadłospis nie jest.
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam nasz wątek dzisiaj na drugiej stronie,ale jakiś troll grasował w nocy i dlatego ![]() u mnie mały spadek od wczoraj. Rower wczoraj nie zaliczony przyznaje się,ale jakoś się czułam źle.Młody od piątku chory i czułam,że też mnie coś bierze,ale dzisiaj jest lepiej.Może nic mnie jednak nie złapie
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Jestem
![]() U mnie zima Jest biało i nadal sypie śnieg. Tak się cieszyłam na wiosnę a tu znowu zima. Na szczęście wróciła tylko na kilka dni a potem zapowiadają wiosnę Mary żeby schudnąć musisz rzucić słodycze, inaczej się nie uda ![]() Młoda za trening![]() Nikolcia używałam tego balsamu ale nie lubię ani efektu rozgrzewającego ani efektu chłodzącego. To nie jest dla mnie przyjemne a nawet sprawia mi ból Może ze mną jest coś nie tak ![]() Kotori ja na skórę stosuję balsam ujędrniający Soraya 50+ Justyś kromka chleba (tym bardziej pełnoziarnistego) to zdecydowanie za mało Możesz spokojnie zjadać 2-3 szt (ok. 70-80 g)Eliza za spadek na wadze
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
kotori : będę próbować
laska to byłam jak miałam 62kg i wtedy mój maż mnie pilnował hihihi a teraz na to leje bo ma kluske to kto by taką chciał.Gibilla : będę ci mówić Gibi bo ciężka ta nazwa a nie nadążam teraz z czytaniem postów bo nas przybyło ... co do tego że napisałaś że nie jesz węglowodanów to twój błąd one też są potrzebne ... jeśli chodzi o tym że nie przyznałaś się przed rodziną o diecie to twój kolejny błąd bo rodzina jest potrzebna by wspierać nie podsuwać ci ciast pod nos lub coś tłustego ... ja wybierając na imprezęw niedzielę do siostry wszyscy dostali "rarytasy " tak to nazywają a dla mnie siostra specjalne rarytasy przygotowała dostałam przed swoim miejscem dietetyczne koreczki, dietetyczny obiad , nawet dietetyczny deser dietetyczne sałatki ... wyściskałam ją za wszystkie czasy dziękując że pamiętała i straciła czas swój bo poświęciła go dodatkowo myśląc o mnie ... więc rodzina musi być informowana o tym to nie jest wstyd ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Nikolcia : weź dupkę za pas ja wczoraj najadłam się podwójnie by złamać teorie byłam tak najedzona że szok a rano wstaję na wagę 84,2kg chyba moja waga puściła tą rezerwę
|
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
ANKA moja stoi jak zaczarowana,ale coś jest nie tak bo brzuch mi wydęło okropnie,ja jestem na antybiotyku to też może być tego przyczyna.
ELIZA ja wczoraj już sie zmobilizowałam i mimo choroby i bolących kości obróciłam 30minut na rowerku ![]() KASIULA wersji chłodzacej tego balsamu nie lubię jest dla mnie nie przyjemny jakby zimny wiatr wiał mi po brzuchu ale za to rozgrzewający mi pasował bo lubie ciepełko Ja dziś tak planuję 1.2kromki razowca z szynką z indyka 2.serek owocowy 3.duszona wołowina,ryż,surówka[seler naciowy,pekinka,pomidor,o górek] 4.serek wiejski ANKA a przyznaj sie co wczoraj dobrego pojadłaś że waga ci spadła heh Edytowane przez nikolcia r Czas edycji: 2015-03-03 o 11:20 |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
nikolcia to
za rowerekja dzisiaj mam fitnesik i mam nadzieję,ze nie zdezerteruje przed pójściem ![]() u mnie też jest zimno i prószy lekko śnieg.
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj nikolcia:
I Musli plus jogurt naturalny z pomarańczą II 2 kromki grahamki do tego szynka z kurczaka ogórek zielony pomidor papryka czerwona III Zupa ogórkowa zabielana jogurtem IV spagetti V sok z banana i kiwi z sokowirówki i do tego sucharki VI zielona sałata z białym serem żodkiewką ogórkiem ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Nikolcia dołóż posiłek mi się wydaje że marnie coś zjeść dziś chcesz dziewczyny myślicie tak jak ja zerknijcie na jedzonko nikolci |
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
MELDUJE Wyzwanie 30 Dni Poniedziałek z Mel B Niestety w trakcie robienia przypomniałam sobie, że dziś wtorek Czuję każdy mięsień, ale jestem zadowolona, będę starała się robić te 30 dniowe wyzwanie. Mam nadzieję, że mi się uda Na pewno codziennie raczej nie będę robiła, bo zabraknie mi czasu, ale będę się starać i meldować ![]() Co do biegania? Na razie pogoda nie pozwala, skupię się na ćwiczeniach. Mam taką skórę na brzuchu niejędrną, że szok.. Muszę ją ujędrnić do wakacji! Chcę pokazać się nie tylko szczupła, ale i ładnie zbudowana. ![]() A i dziewczyny! Ostatnio przyjechał do nas do domu przedstawiciel takiej firmy, fajny chłopak około 30lat, czasem z nim gadałam sobie. Dawno się nie pokazywał, a ja wróciłam z zakupów. I mówię do niego Dzień dobry, on dziwnie się spojrzał i też powiedział dzień dobry. Ja poszłam się przebrać w codzienny strój. I zeszłam na dół, a on do mnie wiesz co nie poznałem Cię, myślałem, że to jakaś siostra kolejna twoja. A ja na to czemu? A on, że dawno mnie nie widział i że sporo schudłam i to na prawdę widać i to ile schudłam. Poprawił mi się humor od razu. Pytał się w jaki sposób itp, bo mówi, że on po ślubie przytył i musi się za siebie wziąść. Miło mi się zrobiło, że zauważył, bo dawno nie zostałam już doceniona w ten sposób![]() Kasiula to nic, że 50+ Nie widziałam takiego, że jest oznaczony wiekiem. Może warto wypróbować coś, ale wiadomo lepszy efekt daje jak stosuje się regularnie, a z tą regularnością różnie bywa ![]() U mnie też trochę z 5 minut padało, ale później ustało, całe szczęście. Wiosnę chcę, bo tak to ma się chęć i do ćwiczeń Anka jaka kluska?? Masz radę zobaczysz, ja też w siebie nie wierzyłam, ale dałam z siebie wszystko i całą energię którą miałam to poszła w ćwiczenia i zaparłam się tak i konsekwentnie dążyłam do celu. Ty też dasz radę to możliwe Nikolcia ja z efektem chłodzącym stosowałam na lato, a z rozgrzewającym na zimę bo tak mi pasowało najbardziej
|
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
A tu co tak cicho??? Nikogo nie ma
![]() Dziewczyny co z Wami? Trochę późno, bo karnawału już nie ma ale na przyszłość
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja byłam dziś, nawet napisałam mega długą notkę odnośnie do każdej z Was, ale mnie wywaliło i wszystko się poszło gilgać. Ja dziś dobrze, w pracy ok, tylko coś mi zdrowie nie dopisuje, bo kaszel męczy, stan podgorączkowy. Biorę tran, dziś się nażrę czosnku na noc i mam nadzieję, ze mi pomoże. Kotori, jak patrzę na Twoje wyniki i wypowiedzi to mnie mega motywujesz do działania. Widzę po twoich wpisach, że się da i trzeba być cierpliwym.Jadłospis: I. Kulka sera mozzarella light 125g, jajko, 2 pomidory, szynka drobiowa II. Jabłko, dynia III. Placek ziemniaczany (bez mąki i bez oleju) z gulaszem warzywnym IV.Kisiel z siemienia lnianego z malinami V. Serek wiejski z szynką i warzywami
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Yenna bo na prawdę da się to zrobić, tylko trzeba mieć motywację i chęci. A często zdarza się, że po prostu potkniemy się np mamy słabość i spoczywamy na laurach. A wtedy powinniśmy przycisnąć bardziej i nie dać się własnym słabościom. Wszystkie z uśmiechem na twarzy sporządzać posiłki, ładne i smaczne. Tak samo do ćwiczeń, zamiast posadzić nasze 4 litery i oglądać film. Możemy ten film obejrzeć, ale np wykonując ćwiczenia pocić się, zmęczyć. Ja mam świadomość tego, że taki stan w momencie kiedy ważyłam te 85 kg, było i wyłącznie moją winą, bo siedziałam i nic z tym nie robiłam i tak ciągle, przybywało i przybywało kilogramów. Aż pewnego dnia powiedziałam sobie dość. Tak nie może dłużej być! Jak ja wyglądam? Nigdy nie byłam szczupłą osobą przeważnie ważyłam te 70 kg, ale kiedy obliczyłam swoje BMI i zobaczyłam u siebie że zbliżam się do otyłości przeraziłam się na prawdę. Pomyślałam, że do czego to prowadzi. Do różnych chorób, bo miałam podwyższone ciśnienie teraz już tego problemu nie mam i czuje się świetnie nie tylko pod względem fizycznym, ale również i psychicznym. Jestem młoda i jak ja będę wyglądać za 10 lat, jak będę tylko tyć i tyć i się obżerać i siedzieć, mam siłę i energię żeby zrobić to co powinnam już dawno zrobić zmienić swoje życie, swój styl życia. Po prostu u mnie dieta pokazała się z dnia na dzień, nie planowałam jej i nie ustaliłam sobie kiedy miałam na nią przejść. Było tylko tu i teraz już i od tego momentu czytałam w internecie, pojechałam na zakupy kupić jedzenie zdrowe, tego samego dnia wsiadłam na rower i przejechałam trochę się. To był taki impuls. I udało mi się. Nie wierzyłam w siebie tak naprawdę nie sądziłam, że uda mi się schudnąć. Mam satysfakcję z tego, bo nigdy czegoś podobnego w życiu nie zrobiłam. Nawet moje siostry, rodzina nie spodziewała się we mnie takich zmian. Nikt we mnie nie wierzył nawet ja sama, ale przekonałam się, że jestem zdolna i teraz wiem, że jeśli chcę mogę wszystko i tak się czuje, że mogę zrobić w życiu wszystko. Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2015-03-04 o 09:58 |
|
|
|
|
|
#240 |
|
Wtajemniczenie
|
Kotorio - a możesz tylko zdradzić jak wyglądały Twoje ćwiczenia?
We mnie też nie bardzo wierzą, że może mi się udać, ale mam wielką ochotę "utrzeć nosa" tym, którzy w to wątpią Jeszcze zobaczą mnie szczupłą
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

.Nie mów o lecie ja w maju idę na komunię i chciałbym coś ładnego kupić a już w ostatni weekend czerwca mąż planuje wczasy w Chorwacji

mama gotuje lepiej i nie chciałam się chwalić ze jestem na diecie wiec... ehh
Mogłaś mamie powiedzieć że jesteś na diecie, albo jeść ale w mniejszych ilościach
Ja skosztowałam kawałek. Zrobiłam też dla niego jego ulubioną sałatkę. Do swojej mamy i siostry powiedział, że nie umieją robić sałatek tak jak ja
to znaczy takich dobrych
nie pobiegałam dziś z powodu tej okropnej pogody 
)+ świeży sok z pomarańczy 

Może ze mną jest coś nie tak