|
|
#211 | |
|
BAN stały
|
Dot.: System Slim Figura - Herbapol
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Zielone pudełeczko, na nim super lasencja w biegu albo jakoś tak (obrazek chyba ma nas zmotywowac, bo mnie krew zalewala co spogladalam na pudelko), logo herbapolu, ponizej napis FIGURA I (ta druga nie jest zbyt smaczna) a pod tym dopisek 'z senesem'.
O! Znalazlam! Pudelko sie zmienilo! http://www.herbapol.com.pl/product.xml?id=197 Herbatka jest pyszna, polecam pic bez cukru. TZ pil z cukrem, sprobowalam, obrzydliwa jest z cukrem. A ten system slim figura znajdziecie tutaj: http://www.herbapol.com.pl/section.xml?id=56 |
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Ehmm...owszem po herbatkach zawierajacych senes chudnie sie, z tym, ze nie jest wyplukiwany tluszcz lecz woda, a z nia wazne dla organizmu mikroelementy. Ja pilam tego rodzaju herbatke bite 2 lata codziennie, efekt byl taki, ze stosujac diete i tak bym schudla ile chcialam, a herbatki doprowadzily mnie do anemi. Nie polecam tego typu srodkow wspomagajacych....
|
|
|
|
|
#214 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
ja nie pilam herbatek Slim Figura ale polecam zielona herbatke
z tego co slyszalam to jak sie pije herbatki Slim Figura to nie wolno jesc slodyczy no niestety ja nie mam silnej woli wiec caly efekt w moim w przypadku poszedl by na marne wiec wole zielona herbatke pozdrawiam was serdecznie
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zoladek mi sie jakby "obkurczyl" wiec jadlam duuuzo mniej... Tylko że poza tą herbatką to pilam rownież inne rzeczy np. domowej roboty sok marchwiowy, albo wode. Odnosnie diety: ja stosujac diete i przebywajac w senatorium, (czyli do tego ruch, ruch, i jeszcze raz ruch) przytylam 3kg. Nie podjadalam, bylam jedyną osobą ktora nawet gumy do żucia nie żuła. Chcac schudnac te kg. ktore mam do zrzucenia mam do wyboru - faszerowac sie herbatkami, albo kupic meizitang albo meridie (oczywiscie przez net, bo ktory lekarz mi to przepisze przy mojej chorobie? poza tym kto normalny by to bral?!), wiec wniosek jest prosty: wyplukiwac te mikroelementy albo wąchać kwiatki od dolu... To ja już wole wypijac te herbatki na śniadanie obiad i kolacje. |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie kupilam dzisiaj slim figure 1.spalanie
zobaczymy jak efekty a slodyczy jakos dam rade sie wyrzec
|
|
#218 |
|
BAN stały
|
ja wlasnie dzisja skonczylam pierwsze opakowanie spalania, jutro zaczynam drugie
|
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
orchide i jak widzisz moze jakies efekty?
chcoiaz minimalne ?a i wie moze ktos co sie stanie jesli zje sie slodycz?.. bo z tego co czytam nie mozna jesc slodyczy przy piciu tej herbaty.. a i pijecie ja przed posilkiem czy po czy jak?
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97731 jest tam przeanalizowany ich skład. Moim zdaniem to badziewie totalne i szkoda na nie pieniędzy, a pogląd ten wyrobiłam sobie po wypiciu trzech opakowań spalania. Efekt był chwilowy - przestałam pić i wróciłam do punktu wyjścia. Za to po trzech miesiącach siłowni widzę zmiany na lepsze w swoim wyglądzie, więc zamiast picia wątpliwej skuteczności herbatek polecam fitness.
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Przyczajenie
|
jesli chodzi o te herbatki to pilam ale czy byl specjalmny efekt nie wiem bo w tym samym czasie stosowalam diete i bardzo duzo cwiczylam w dodatku jeszcze lato jezioro i prawie caly dzien bylam w ruchu wiec teraz nie wiem czyja to zasluga diety cwiczen ? albo te herbatki pomogly bardziej schudnac nie wiem :P
ale ta faza spalanie jest ochudna fuj ani nie chce przypominac sobie tego smaku |
|
|
|
|
#222 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie chce mi się szukać w poprzednich tematach odpowiedzi, a mam ważne pytanie
![]() Na opakowaniu herbaty Figura 1 jest napisane, że przeciwwskazaniem do picia tej herbaty jest krwawienie miesięczne. Czy podczas okresu nie pijecie Figury? |
|
|
|
|
#224 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie pije podczas okresu. Obawiam się że wtedy raczej mozna sie "wykrwawic", lepiej zaprzestać na te kilka dni...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Chryste serio mozna sie wykrwawic???:| ej..serio czemu nie mozna pic co i jak w ogole ehhh odpsizcie szybko bo mi okres wlasnie nadchodzi i nie wiem czy pic czy nie..
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś rozmawiałam z koleżanką dietetyczką na temat tych herbatek, i wogole o tego typu herbatkach.
Powiedziała mi tylko jedno - unikać tego jak ognia bo sa ogromnie szkodliwe i czynią ogromne spustoszenia w organizmie !!!!
|
|
|
#228 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
one sa przeciez naturalne i zrobione wylacznie z ziol?
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
naturalne - tak to tylko pisze na opakowaniu, ale rozregulują ci organizm, u niej na odzdziale wciąż pojawiają się młode dziewczyny z kłopotami żołądkowymi.
Naprawdę nie polecam tych herbatek to już lepiej zainwestować w dobrą zilona herbatkę w sklepach z herbatami na wagę.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
WITAM
ja pije herbatke drugi dzien.....mam tyle energii ze niewiem jak mam ja wykorzystac......oby ta energia zlikwidowala moj tluszczyk ![]()
|
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Uzywałam tego, ale naprawde najlepsza jest metoda mniej jesć-mj , w sumie pije teraz tzw.czerwoną herbate i duzo wody, ze swojego jadło spisu wyrzuciłam gazowaną wode, alebo z tej samej firmy la-karita też jest dobra
|
|
|
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
bo zeby schudnac nie wystarczy pic tylko ta herbate;/ nie wolno jesc slodyczy i trzeba cwiczyc.
|
|
#233 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, bo po ekspresówkach wszelakiej maści boli mnie brzuch. Dziwne, ale tak jest- nie wiem, czego oni tam dosypują.
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Ja wczoraj kupilam Spalanie
i wieczorem wypilam jedna - po kolacji. Chcialam sie zapytac jak Wy je bierzecie czy przed czy po jedzeniu i czy pijecie je duszkiem . Mi osobiescie ona nie smakuje:P Rzeczywiscie jesc mi sie nie chce po niej i mam wiecej sil. Wczesniej cwiczylam i po 50brzuszkach wysiadalam a po wczorajszym wypiciu herbaty po 5min zaczelo burczec mi w brzuchu i zaczely mi isc gazy A i jeszcze jedno pytanko. Teraz mam ferie, ale jak zaczne chodzic do szkoly to jak to bedzie? Nie bedzie tak ze mnie bedzie pedzilo do wc? O to sie martwie, bo przeciez pisze ze trzeba regularnie pic zeby byl dobry efekt.No to to na tyle by bylo z mojej strony ![]() Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() |
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaczelam pić tą herbatkę od 2 stycznia a od 5 stycznia zaczelam jeszcze przyklejać sobie plasterki vitaslim no i w ciagu dwuch tygodni na wadze bylo 2kg.mniej wlaściwie nie wiem co dzialalo,ale nie stety pociag do slodyczy byl.Do tej pory wypilam 3 opakowania 1 etapu czyli spalanie uczucie glodu bylo -poprostu powstrzymywalam sie żeby za dużo nie jeść a najbardziej chcialo mi sie jeść wieczorem.:p:
Teraz zaczelam pić 2 etap no i uczucie glodu minelo czuje się taka pelna i wielka tak jak by mi przybywalo kg.a nie ubywalo waga stanela na tych 2 kg. i nie chce być mniej ale się nie poddaje piję dalej mam nadzieje że schudne te moje 10 kg. przez trzy miesiące.:D Edytowane przez synek1 Czas edycji: 2007-01-28 o 17:07 |
|
|
|
|
#236 |
|
Przyczajenie
|
ja siedze w anglii w ciągu roku przytyłam tu 10 kg
, teraz mama przysłała mi herbatke slim i zaczynam od spalania .Pije juz 2 tydzien,ale tylko po 1 herbatce dziennie , nie jem po 17 nic tylko pije wode a w ciagu dnia jem bardzo mało, zero chleba ,ziemniaków , tłuszczu , słodyczy i wiecej ruchu - pomaga juz jest ponad 2 kg w dół i nadal walcze ze sobą !!! Dziewczyny troszke dobrej woli i dacie rade , tym bardziej ża jedzonko polskie nie jest tak tłuczące jak to tutaj !!!
|
|
|
|
|
#237 |
|
BAN stały
|
U mnie już 5 dzień picia... Na razie ciągle na fazie 1 - spalaniu... Efekt? Jak na razie tyko jeden - jakieś fajne samopoczucie
I chociażby tego cała ta zabawa jest warta... Ale do tego wszystkiego usiłuję zrezygnować ze słodyczy... Choć to wcale nie ejst takie proste - zwłaszcza, że każda herbata to w moim przypadku 4 łyżeczki cukru ;/Co do ruchu to nawet dzisiaj skakankę sobie zakupiłam I mała prośba... Czy ktoś ma może linki do jakichś filmików z aerobikiem? Tak, żeby sobie samotne wieczory umilać ćwiczeniami z jakimiś ludzikami na ekranie Wdzięczna bym była bardzo
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
herbatki te nieprzeczyszczaja,stosowa lam je,ale n amnei nei dzialaly..niepomogly mi... hmm... niewierze w moc takich herbat... ale przyznam sie zapijam ie czerwona herbatką liciastą ;-) ona działa...
|
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Na mnie chyba też nie dzialają
wkońcu te 2kg. jakimś cudem ubylo, a nie glodowalam nie ćwiczylam bo nie mam na to czasu i chęci nie nie stosowalam żadnej diety,tylko czemu skończylo się na 2kg. i ani grama więcej a może mi się waga popsula
|
|
|
|
|
#240 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, nie liczcie na cud. Te hebatki wspomagają proces odchudzania, poprawiając przemianę materii, a nie odchudzają!!!! To nie magiczna różdżka
.Ja kończę właśnie drugie opakowanie Spalania. Na początku mi smakowało, teraz już zaczyna mi się nudzić i czekam niecierpliwie na Oczyszczanie. A efekty? Hmmm, mam zepsytą wagę , ale jeśli jestem lżejsza, to głownie dzięki siłowni 3x w tygodniu, nie opychaniu się, nie pożeraniu słodyczy. Herbatki to tylko dodatek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

z tego co slyszalam to jak sie pije herbatki Slim Figura to nie wolno jesc slodyczy no niestety ja nie mam silnej woli wiec caly efekt w moim w przypadku poszedl by na marne wiec wole zielona herbatke

chcoiaz minimalne

MIŁEGO DNIA
one sa przeciez naturalne i zrobione wylacznie z ziol?
, teraz mama przysłała mi herbatke slim i zaczynam od spalania .Pije juz 2 tydzien,ale tylko po 1 herbatce dziennie , nie jem po 17 nic tylko pije wode a w ciagu dnia jem bardzo mało, zero chleba ,ziemniaków , tłuszczu , słodyczy i wiecej ruchu - pomaga juz jest ponad 2 kg w dół i nadal walcze ze sobą !!! Dziewczyny troszke dobrej woli i dacie rade , tym bardziej ża jedzonko polskie nie jest tak tłuczące jak to tutaj !!!
nie nie stosowalam żadnej diety,tylko czemu skończylo się na 2kg. i ani grama więcej a może mi się waga popsula
.