|
|
#211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prison Break-oglada ktoś??
Cytat:
Wg mojego kalendarza to nawet 2 miesiace
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no wiecie co?! Taki odcinek na zakończenie pierwszej części 2 serii?!!! Świństwo! I teraz dwa miesiące się będę zastanawiać, co dalej...
A tak serio, to nie do końca wierzę w tą przemianę...może się zmienił, a może tylko udaje??? A Sara? Czy ja dobrze widziałam, że wywaliła telefon? A Tbaga to normalnie mam ochotę wypatroszyć... Aha, no i oczywiście "Boss" dostanie teraz z nawiązką to, na co zasłużył sobie, kiedy jeszcze miał pracę
|
|
|
|
|
#213 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie szukam czegoś co wypełni mi lukę po PB Cytat:
Podobno trzecia jest w planach. Ciekawe co wymyślą ??
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno wątek z Lincolnem ma być zakończony już w drugiej serii a w trzeciej ma być coś nowego. Trochę się obawiam, czy geniusz scenarzystów będzie trwał tak długo...
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
No ok
ale sama powiedz, co ciekawego mogą wymyśleć, atak kosmitów? Przecież nazwa serialu mówi sama za siebie...serial powinien opowiadać o ucieczce z więzienia i oczyścić z bezpodstawnych zarzutów Linc'a. Jeżeli to ma zdarzyć sie w 2 serii, to po co 3?
|
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
Może żeby popatrzec na Michaela
A tak poważnie, być może będzie rozwinięty wątek syna Lincolna..sama nie wiem. Czy to potwierdzone, że będzie ten sezon 3? Z tego co widze, wszyscy są uśmiercani podejrzewam nawet jak skończy się wątek z T-Bagiem
|
|
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez pomimo że uwielbiam ten serial nie chcę 3 serii
. Juz za bardzo kombinują. Moim zdaniem ta 1 pierwsza seria była lepsza - mam taki jakis sentyment do niej. Stwierdziłam to wczoraj bo zrobiłam sobie maraton powtórkowy, hehe
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tego co wiem, oficjalnie nie potwierdzili jeszcze 3 sezonu. Telewizja Fox będzie chciała trzeci sezon, jeśli oglądalność utrzyma się na takim samym wysokim poziomie. Czytałam o tym jakiś miesiąc temu, więc może coś się zmieniło.
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Mój brat mi powiedział że rezyser chce się wycofać z 3 serii a FOX i tak chce ja zrobić - bez róznicy z jakim rezyserem
|
|
#223 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Bez sensu...po co ciagnac cos na sile.Ten serial straci caly swoj urok...W sumie to samo mowilam jak sie dowiedzialam ze bedzie 2 sezon,ale musze przyznac ze niezle sobie poradzili z utrzymaniem poziomu... Ale co oni beda robic w tym 3 sezonie?
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wątek LJ'a? I co niby w tym wątku? Przecież ten chłopak nie zrobił kompletnie nic złego. Wczoraj wpadłam na pomysł taki głupkowaty, że Linc'a uniewinnią, a Mike'a wsadzą za te wszystkie przestępstwa popełnione po drodze (bo wiecie nowy naczelnik więzienia wydaje się być straszną kosą) i wtedy Linc będzie wyciągał Fish'a z więzienia. A w czwartej serii do wiezienia pójdzie Sara, która będzie w ciąży z Fish'em, hehe itd., itd. do odcinka nr 5945 Nie, dziękuję |
|
|
|
|
|
#225 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W zupełności się z Tobą zgadzam co do 3 sezonu - wg mnie mimo że super serial to powinni wyjasnić wszystko skończyć na 2. A "po co ciagnąć coś na siłe" - DLA KASY OCZYWIŚCIE. Kolejny sezon to kolejne miliony - proste
|
|
|
#227 | |
|
|
Cytat:
Pewnie i tak bede ogladala ale boje sie ze ostateczne wrazenie co do calego serialu wlasnie ta 3 seria zepsuje. Jak narazie czekam na 14 odcinek
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak, wiadomo, że będę oglądać, ale to już raczej nie będzie to samo. Przy pierwszym odcinku 1 serii po prostu mnie wessało i pomimo tego, że teraz też z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek, to jednak to nie to samo. I zdania nie zmienię, 2 seria powinna byc zwieńczeniem pracy nad serialem.
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
własnie obejrzałam 13
goooooosh aż mi sie rece spociły no szczerze powiedziawszy to stawiałam na Mahone'a jako niespodziewanego sprzymierzeńca a tu prosze prosze odcinek miał kopa, bez dwóch zdań ehhhh szkoda że ta przerwa jest teraz
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwny ten 13 odcinek. Będe bardzo krytyczna i powiem, że znudziły mnie te niespodziewane zwroty w akcji. Będę czekąc na kolejny odcinek, ale już z lekkim znużeniem dobre do końca sezonu
A szkoda, bo pierwsze odicnki pierwszego sezonu były pasjonujace
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy ktoras z Was moze podzielic sie napisami do 13 odcinka 2 serii? napisy.org i napisy.info z jakis powodow mi nie dzialaja i 2 dzien walcze z soba zeby nie obejrzec odcinka w oryginale
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysle Ci
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
13 odcinek jest super ten serial jest dla mnie jak narkotyk po prostu obejzałam wszystkie odcinki w 3 dni siedziałam tylko przed kompem i nic innego nie robiłam tylko ogladałam ten serialik ja chyba nie wytrzymam do stycznia już czuję głód narkotykowy a Wenthworth Miller jest po prostu zabujczy to jego spojrzenie
aż przechodza mnie ciarki )
|
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
Podbijam wątek żeby nam nie zniknął do słycznia
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zdechnie
Zacznie zyc w styczniu
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
I ja obejrzałam 13 odcinek
Ale ale...czy można wierzyć w taką niespodziewaną przemianę pana K.? Chociaż, chociaż...on wzbudzał moją sympatię, jeśli można tak powiedzieć, po tym co zrobił Sarze I ciekawe czy zabił Mahone'a czy ranił? To kto teraz będzie Bardzo Złym Czarnym Charakterem? Zresztą, ostatnio i tak Mahone trochę pokazał ludzką twarz (wtedy kiedy dzwonił do żony, tak mi trochę go żal było). Brawa dla twórców, że potrafią pokazać złożoność postaci, a nie wszystko jest czarno-białe, dobre albo złe.
|
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadzam sie zwlaszcza z ostatnim zdaniem- to wielki plus, ze tworcy tak prowadza bohaterow serialu swoja droga- ja zarazilam PB pol grupy na uczelni (drugie pol czeka w kolejce na 1 sezon ). wszystkie reakcje byly na zasadzie ' jak moglas, znow sie uzaleznie, caly weekend ogladalam/-lem i nie moglam/-lem przestac!' moja reakcja byla podobna, obejrzalam kilka pierwszych odcikow i koniec, przepadlam. najgorsze chwile od tamtej pory to dzien w ktorym nie chcial mi sie sciagnac jeden z odcinkow, a nie chcialam obejrzec kolejnych bez tego jednego. czulam sie jak dzieciak, ktoremu zabrano zabawki moimi ulubionymi postaciami sa Sucre (za ten jego urok i 'paszja?'), Mahone (za tajemniczosc i wyrazistosc, no i wielki plus za odcinek, w ktorym kontaktowal sie z zona, fajnie przedstawili jego 'ludzka' strone) i T-bag (tak , wiem, obrzydliwy jest, ale ja uwielbiam te jego hasla i uwazam, ze bez niego serial bylby mniej ciekawy i wydaje mi sie, ze bardzo kochal ta babeczke, ktora go wpakowala do wiezienia i to uczucie walczy w nim z checia zemsty). z ciekawostek- pamietacie odcinek w ktorym podkopywali sie po kase? Fish powiedzial, ze w razie problemow niech wejda na http://www.Europeangoldfinch.net/. w temacie "US Southwest Sighting???" poszukajcie użytkownika "FISH 40" )) fajnie, ze zadbano nawet o takie drobnostki
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też sie zgadzam, każdy bohater ma + i - i to od widza zalezy po której stronie go zaklasyfikuje
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
Lalik: ja też lubię T-bag'a
te jego texty wymiatają i tez uważam że serial straciłby wiele bez niego.A co do niespodziewanej przemiany pana K. to uważam że on doskonale wiedział co robi - podejrzewam że wie jak kończą ludzie z których "zrezygnowano" i uznał to za swoją ostatnia deskę ratunku :P
"Poczuj mój wdzięk, mój wdzięk mą wiarę - w każdą część ... " Edytowane przez Darin Czas edycji: 2006-12-06 o 15:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

a przyznam,ze fabula zostala ciekawie zbudowana,kolejne watki oslaniaja kolejne aspekty tajemniczego porwania,dziwne powiazania oraz zwroty akcji zachecaja do sledzenia losow bohaterow.

podejrzewam nawet jak skończy się wątek z T-Bagiem
. Juz za bardzo kombinują. Moim zdaniem ta 1 pierwsza seria była lepsza - mam taki jakis sentyment do niej. Stwierdziłam to wczoraj bo zrobiłam sobie maraton powtórkowy, hehe 

A wątek LJ'a? I co niby w tym wątku? Przecież ten chłopak nie zrobił kompletnie nic złego. Wczoraj wpadłam na pomysł taki głupkowaty, że Linc'a uniewinnią, a Mike'a wsadzą za te wszystkie przestępstwa popełnione po drodze (bo wiecie nowy naczelnik więzienia wydaje się być straszną kosą) i wtedy Linc będzie wyciągał Fish'a z więzienia. A w czwartej serii do wiezienia pójdzie Sara, która będzie w ciąży z Fish'em, hehe itd., itd. do odcinka nr 5945
goooooosh aż mi sie rece spociły
A szkoda, bo pierwsze odicnki pierwszego sezonu były pasjonujace