|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
Z przedszkola rezygnujecie ze względu na choróbska?
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy dzisiaj na basenie. Gabi stoicki spokój, na wszystko reagowala bez emocji. Na koniec zaczęła sie smiac i chlapac. A tak to na wszystkich zadaniach bez problemu, polewaja glowe to polewaja, na plecach też ok. Normalnie mała dama.
Bylismy potem na szczepieniu. Trochę się zdziwiła przy wkluciu ale bez,placzu. MAJKELA zdroowia wam życzę i brawo za prawie samodzielne chodzenie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2373 |
|
Rozeznanie
|
Miszka wydaje mi się ze nikt Cię nie znielubil za to że nie uważasz fotelików rwf za coś potrzebnego. Możemy Ci tylko pokazać crash testy itp ale to przecież Twoja jako matki decyzja w czym wozisz.
Z argumentem ze naciagaja się nie zgodzę, bo porządny fotelik przodem kosztuje tyle samo a nawet więcej co rwf. My mieliśmy na oku recaro Hero, około 1000 zł, ale jak poczytalismy o rwf to jednak kupimy joie every stages (prawdopodobnie) który jest ciut tańszy. Dzięki za kciuki ![]() W tym tygodniu jedziemy oglądać ostatnie mieszkanie a właściwie malutki domek, dwupokojowy. Prawdopodobnie się na niego zdecydujemy bo warunki nam odpowiadają, o ile wyposażenie będzie w miarę spoko. Bo jak przyjdzie kupić lodówkę kuchenkę i pralkę to słabo. Co do tego po co nam dzieci. Nie wiem, ale bez nich nic nie jest takie samo ![]() Elaine ja też się czasem zastanawiam co ludzie robią jak mają tyle wolnego czasu: D albo co ja sama robiłam z czasem jak tyle go miałam. No i narzekalam ze nie mam: P Na slisko w domu polecam rajstopki do raczkowania z abs na kolankach ![]() Sliweczko Twoje podejście do fotelików jest bardzo zdrowe ![]() Majkela teraz jestem u rodziców więc jedna przeprowadzka już była: p a do własnego kąta- to zależy od wyniku oglądania mieszkania w tym tygodniu. Jeśli się na nie zdecydujemy to będzie do zamieszkania za około 3 tygodnie. Jeśli odrzucimy i wybierzemy to które oglądaliśmy w czwartek to od soboty możemy się przenosić. Nie wiem czy pisałam wcześniej ze Franek też wnieboziety jak się to prowadza za rączki ale pani doktor zabroniła. Powiedziała że jak sam coś robi tzn wstaje i przy meblach się porusza to ok ale nie zachęcać i nie pomagać. Więc odpuscilismy i dajemy mu smigac na czterech Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2374 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy co kto chce udowodnić Cytat:
Dyrektor z mojego miejsca pracy rok temu miał wypadek. Auto zgniecione jak puszka, ogromna prędkość. Nic mu się nie stało bo wypadł z auta. Oczywiście pasy nie zapięte. I zeby ktoś nie pomyślał, ze jestem przeciwniczką pasów i fotelików, o nie!! Absolutnie pasy zapinamy i pilnujemy fotelika. Uważam za nieodpowiedzialne osoby przewożące dzieci bez fotelika. Dla M kupimy RWFa. Ale nie popadajmy w paranoję! Dla mnie wydanie kilkuset zlotych na fotelik to też duży wydatek. 1500zł to ja nawet w tej chwili nie dostaję przelewu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam dzisiaj spadek formy. Nerwy jakieś mną szarpią... Spokojnej nocy
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Maria np jak Tomek się czegoś trzyma to odczepia i Tomek pada. Mówię żeby nie otwierał szuflady z zabawkami bo Tomek się złapie, otworzy, mały złapie, szuflada się zamyka-przycięte palce....na chwilę samych nie można zostawić . Ja wczoraj miałam gości, a potem trochę spa. Ale i to z przerwami bo było"mama, ja chcę kupę" także miałam przy balsamowaniu aromaty...
Honcia brawo za stanie na nogach Majkela tylko przy prowadzaniu za raczki nie trzymaj jch do góry tylko na poziomie klatki piersiowej.zdrówka dla Was Co do dzieci to ja nigdy nie miałam instynktu macierzyńskiego zdecydowaliśmy się bo czegoś nam brakowało...jakaś pustka była. Mimo że rodzicielstwo u mnie to więcej stresu jak radości, ale te małe radości zagłuszają każdą złą chwilę. Nie wyobrażam sobie nie mieć dzieci. Byłam dziś w pracy, nagadałam się i dostałam zaproszenie na tłusty czwartek i na wyjście w piątek. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- A miałam zapytać o szpinak, może powodować ból brzucha? Miałam dziś akcje, dwie godziny mi płakał. Moja mama prawie płakała z nim. Dopiero jak poszły bąki i kupka luźna to się uspokoił. |
|
|
|
#2376 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)Oby dzisiejsza noc była dobra A mama twoja daleko od Was mieszka? Często się widujecie? Cytat:
Jak tak czytam tu i na fb jak często niektóre dzieci chorują to chyba powinnam wybrać się na klęczkach do Częstochowy w podzięce za zdrowy przychówek ![]() Co do pogrubionego to Ja bym chyba przez okno wyskoczyła.Twój Franio to jest mały szogun! Jak to chodzi? Nie wie, że w tym wieku się co najwyżej wstaje przy meblach?! Cytat:
Drugi Franio też wymiata, nie ma co ![]() Honcia normalnie mnie zmroziło jak przeczytałam te historie o których pisałaś. Bo to zwykle tak jest, że ten kto dba o bezpieczeństwo to coś się mu przydarzy, a tym co zlewają uchodzi na sucho. Pijany zawsze z wypadku wyjdzie cało, a niewinnych ludzi na chodniku zabije... Dzisiaj chyba jakiś dzień słaby, bo ja też poddenerwowana i z bólem głowy. |
|||
|
|
|
#2377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie po co dzieci. Może rzeczywiście jak będą choć trochę większe, jak pisałaś Elaine o starszaku to będzie łatwiej.
Cytat:
Dzięki za pytanie odnośnie mamy. Mama czuje się dobrze, choć trochę ją noga pobolewa, ale przed zabiegiem też bolała. Niestety absolutnie nic nie może dźwigać, dzieci też nie, przez te 2 tygodnie, które będzie u nas. Mąż się śmiał, że będziemy mieli trzecie dziecko, ale na szczęście dobrze skę dogaduje z moją mamą. Kinię udało mi się uśpić w bujaczku, bo już nie miałam pomysłu ani cierpliwości (mąż był u lekarza) i na razie tak śpi. A nerwy u Ciebie z konkretnego powodu czy niewyjaśniony ból świata? Trzymaj się ciepło Cytat:
Faj ie,że pomimo dużego zmęczenia potrafisz znaleźć radość i sens w drobnych rzeczach.
|
|
|
#2378 |
|
Konto usunięte
|
Maria, a Ty nie potrafisz znaleźć tej radości? Tak jakoś smutno zabrzmiał mi ten Twój ostatni post...
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem, jak Asiek, z Jeleniej Góry, jakieś 250 km od Poznania. Mama ostatnio była na święta, różnie wychodzi jej z przyjazdami zależy jak w pracy. I dzięki za czary, bo w końcu noc bez wrzasków, choć oczywiście pobudki były, ale to i tak lepiej. Pobudka o 6.30 i 2 kupki do przebrania. Pół nocy Kinia spała w leżaczku, bo jak tylko braliśmy ją do łóżka był płacz. Zastanawiamy się czy pozycja pionowa nie pomagy na zęby, w sensie odpływa krew. Jak miałam zapalenie miazgi to też było, że w pozycji pionowej mniej boli niż w poziomej. Nie jestem oczywiście pewna, tak tylko kombinujemy.
|
|
|
#2380 |
|
Konto usunięte
|
Pusto tu.
Maria, dobrze że noc lepsza. Może faktycznie w bujaczku Kini mniej ząbki dokuczają. Pal licho gdzie, ważne że spała ![]() Nie miałabyś możliwości pojechać na jakiś weekend spa? Zresetowałabyś się, odpoczęła i miała okazję zatęsknić za dziewczynkami i jeszcze z korzyścią dla urody. Może udałoby Ci się wyrwać jak mamie już się polepszy. ____ U nas dzisiaj wyjątkowo dobra noc! Ignaś zasnął przy cycu około 20:30, udało mi się go odłożyć do łóżeczka za pierwszym razem i pierwsza pobudka była dopiero ok. północy! W szoku byłam, bo ostatnimi czasy bywało już z 5 do tej godziny. Potem też niewiele karmień- chyba dwa i rano na przedłużenie snu jeszcze jedno zainicjowane przez mamusię ![]() U nas wieje strasznie, nie chce mi się wychodzić ale już też wczoraj nie bylismy na spacerze
Edytowane przez 201711281320 Czas edycji: 2017-02-21 o 10:27 |
|
|
|
#2381 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() MariaF chyba dobrze kombinujesz, mi też się wydaje, że żeby bardziej bolą gdy się leży. Oby Kini szybko przeszło (i to nie ma Dorcię). A u nas odkurzacz wrócił na salony, znowu katar :/ ale w swej naiwności twierdzę że to od zębów. Właśnie podrzemała przy cycu i kończę tego posta pół godziny później, bo spania nie było za to z pampersa zaczęło śmierdzieć
|
|
#2382 |
|
Rozeznanie
|
Sliweczko ja z Frankiem jestem u moich rodziców a tz U teściów nadal. Do nas przyjeżdża, na weekend małego zabrał. Między nami już jest super, dziś ma przyjechać i zostać do jutra.
Mamy jakieś 10-12 km do siebie. My tez wczoraj nie wyszliśmy więc się odmeldowujemy i wychodzimy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2383 |
|
Konto usunięte
|
Lena , a Ty nie masz ochoty teściów odwiedzić?
![]() Cierpliwość fajnie, że się częściej odzywasz Nie ma jak kupa przy cycu ![]() Jak idziesz karmić/ usypiać Esię to Sara grzecznie czeka po cichu, czy Esia już przyzwyczajona do zasypiania w hałasie? Oby odkurzacz jak najszybciej opuścił Wasz salon Ignaś śpi to ja sobię robię dzień dziecka i idę się położyć obok niego, a co mi tam! |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Któraś z Was pytała o mięso przy BLW ja podaje w formie pulpecikow: cielęcina, indyk, kurczak, ryba. Raz była ryba z piekarnika w kawałkach ( pstrąg) i ostetnio mięso z udka kawałki ![]() Ostatnio Hania ze smakiem zajadala się pesto z rukoli ![]() U Nas bez zmian. Hania powoli się turla. Od raczkowania dzielą Nas jescze kamienie milowe :/ dzielnie chodzimy x2 w tygodniu na rehabilitację i chyba będziemy zamiast 1x to 2x jeździć na basen bo po basenie wieczorem Hania bardziej aktywna jest (w aspekcie obrotów itd) Drugi fotelik kupujemy RWF. Dopasujemy do aut i Hani. Martwi mnie fakt, że chyba dwa foteliki trzeba będzie kupić bo czasem TZ będzie Hanie odbierał ze żłobka a ja będę zawozic wiec w obu autach by się fotelik przydał. Rozważam opcję używki RWF do auta, ale w prani wszystko wyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
oby to już był znak, ze kolejne noce będą spokojne Cytat:
i to wcale nie jest dobre, bo teraz jest standardowa pora drzemki a ona jest rozdrażniona i zamiast iść spać to jęcze i stęka My też nie idziemy na spacer bo pada u nas... A mnie je*bło w krzyzu i ledwo oddycham, nie dala bym rady pchać wózka po tym błocie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie brzydko za oknem szaro. Śnieg znikł i nie ładnie jest
![]() Po obiedzie pewnie wyjdziemy o ile ulewy nie będzie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
witamy się wraz z Leosiem po krótkiej przerwie
![]() U nas też aktualnie etap otwierania małymi rączkami komód, szafek, włażenia pod stół i w każdą mysią dziurę w mieszkaniu. Do tego nieśmiałe próby stawania na nóżkach i ściąganie wszystkiego co leży na wysokości rączek. Wychodzę do innego pokoju- ryk. Idę do toalety- ryk pod drzwiami- trochę męcząca ta ciągła asysta (dobra, wyczerpałam te 10% narzekania ). Honcia- u nas też deszczowo i ani mi się nie chce nosa z domu wyściubiać. Przerażające są te wypadki samochodowe z udziałem dzieci - nie mogę o nich słuchać, bo od razu mam je przed oczami. Mięso do BLW gotuję, siekam i lepię w taką małą kulkę. Ostatnio Leoś dostał gotowanego pulpeta i to mu najlepiej podchodzi. Tak się nastawił na jedzenie samemu, że teraz nie chce jeść z łyżeczki i jest problem przy niektórych daniach- szczególnie jak widzi że my coś jemy a się nie nadaje do rączki. Kupiłam kubek 360 z Lovi- i służy Leosiowi do rzucania Nie wiem jak go przekonać do picia. Nie chce pić z butelki, a powoli chciałabym kończyć przygodę z kp. Za to ze zwykłej filiżanki się napije jak mu podam. Poradźcie coś z tym piciem dziewczyny.
|
|
|
|
#2388 |
|
Konto usunięte
|
Cześć zebrah
Ja niestety w kwestii picia nie pomogę, bo Ignaś preferuje tylko cyca Lovi360 to se mogę wsadzić... Najprędzej to też coś ze zwykłej szklanki łyknie.Honcia to jak Ty teraz z tymi plecami zajmujesz się Marcelinką? Jesteś w stanie w miarę normalnie funkcjonować? Madzia raczej ciężko z używkami rwf. Na allegro z tego co widziałam w ogóle nie ma. Chyba zbyt nowe są i jeszcze pierwsza partia dzieci z nich nie zdążyła wyrosnąć
|
|
|
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też głównie rzuca 360tką, pie ze zwyklej szklanki albo kubka niekapka bez ustnika chociaż w sumie , ze pije to zbyt szumnie powiedziane Cytat:
teraz Marcelka bawi się na dywanie a ja siedzę obok Ostatnio bolalo mnie biodro a teraz kręgosłup, czy to mozliwe żeby dopiero "schodziła" się miednica?
|
|
#2390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio usypiać= karmić i jak idę to Sara bardzo potrzebuje mamy albo chce skakać po łóżku, na którym siedzę z Esią albo słucha piosenek na moim starym telefonie (to ostatnie pozwala mi spokojnie nakarmić ciekawą świata Esterę, ale muszę tego unikać, bo Sarita nie tylko sucha ale też ogląda :/). ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Dziękuję za odpowiedzi w sprawie mięsa, bo to ja pytałam. Wychodzi na to że pulpety, pulpety i jeszcze inna forma pulpitów ![]() A kupujecie normalnie w marketach?
|
|
|
#2391 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę ,że mamy podobne podejście. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cdn dziecię jeczy... ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Cytat:
Ja obstawiam lęk bo cały czas potrzebuje bliskości. Ewentualnie zęby i po prostu jest mu źle i chce być tulony. Cytat:
Jesssu,i się wydawało, że u nas często gile i kaszel. No ale u Was to jest szaleństwo! Chyba nie będe narzekać na nasze przeziębienia chociaż znów rozpoczęliśmy rundkę- Maks, teraz Kuba i mąż. Na szczęście mnie nic nie bierze na szczęście! Dzięki Ci i za Twoją opinię. My też powinniśmy najpierw wymienić auto bo jeździmy starym łupem. U nas maxi cosi nie jest tak popularny choć zdarzają się. Jest tutejsza firma i mamy foteliki właśnie z tej firmy. Maks jeździ w porządnym i przodem. Za chwilę Kuba się do niego przesiądzie a Maksiowi kupimy ten zapinany tylko na pas samochodowy. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Ja po prostu nie lubię skrajności i nie kupię fotelika używanego czy na targowisku, podobnie nie kupię tego tyłem. I jest to dla mnie naciąganie rodziców bo wiadomo, że większość kupi jak się im.powie, że to dla bezpieczeństwa dzieci. I uważaj, żeby nie okazało się, że ten Twój nie spełnia funkcji bo.jest za tani, hahaha A no właśnie jak to jest... Najtańszego przodem byśmy nie kupili, bo na pewno nie jest wystarczająco dobry ale najtańszy tyłem kupimy i na pewno będzie super. Bo jest tyłem. (To nie do Ciebie, to ogólnie) (Za chwilę wmówią nam, że najlepiej jak dziecko będzie w kapsule jeździło z otworem na oczy i buźke. Żarcik 😉 ![]() Maria F a ja tam potrafię sobie wyobrazić jak było przed dziećmi. Mialam czas na wszystko i spędzałam go jak chciałam. Nie twierdzę, że zawsze było cudownie no ale... Niekiedy myślę jak fajnie byłoby tak przenieść się czasami na chwilę w tamte lata. Tak żeby odetchnąć i przewietrzyc głowę. Może inaczej by było gdybyśmy mieli komu podrzucić dzieci chociaż raz na jakiś czas, chociaż na godzinę czy dwie. No ale nie mamy i są dni, że skaczemy sobie do oczu bo oboje jesteśmy bardzo zmęczeni tym kieratem. Ale za to do czasu przed ślubem i do życia na odległość bym się nie cofnęła. Tego sobie nie wyobrażam. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
No może i może ale my nie spraszamy całej rodziny na roczek i w życiu nie uzbieralibyśmy na fotelik. Chyba musimy zmienić familie na bardziej dzianą albo sąsiadom zaproszenia wręczyć😀 |
||||||
|
|
|
#2392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i wydaje mi się, że na wylocie obie górne jedynki 😫 ale muszę jeszcze sprawdzić ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
No i wydaje mi się, że na wylocie obie górne jedynki 😫 ale muszę jeszcze sprawdzić Wygląda na to, że wszystko na raz mamy😪 ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Daj znać co tym domkiem. A swoją drogą... Domek dwupokojowy??? Hmm, nie widziałam nigdy takiego. To jakaś dobudówka? ( Kurde, nie wiem jakie u) |
|||
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka w zyciu nie poprosila bym nikogo o dokladanie mi do wydatków na dziecko. Wiem, ze to nie Twój pomysł i tak tylko piszę
Decydując się na posiadanie potomstwa należy liczyć się z wydatkami jakie to za sobą pociąga. Jeśli mnie na coś nie stać to nie kupuję tego lub zaciskam pasa, oszczędzam, szukam używki. Marcelina już godzinę śpi na mojej klacie ciekawe jak ja się podniosę z tego łóżka po takim "odpoczynku"
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Maria F. Tak sobie jeszcze myślę... Potrafię sobie wyobrazić jak było jak byliśmy tylko we dwójkę ale nie potrafię sobie wyobrazić jak było bez Kubusia.
Uwielbiamy z mężem obserwowac chłopaków w akcji. Maks uwielbia brata, zaraz jak wraca z przedszkola to biegnie do Kuby. Rano po otwarciu oczy przybiega do nas na duże łóżko i gada do Kuby. Ostatnio nawet wyznał, że on lubi Kubusia 😍( czyli nie musimy go oddać, uffff😉 a Kuba z kolei jak widzi brata to jest pisk i uśmiech. Uwielbiaja razem przebywać i być blisko siebie.Wieczorami mąż bawi się z nimi w chowanego i ganianego. Kubę trzyma na rekach brzuchem do dołu. Co on wyrabia na tych rekach! Jak widzi uciekającego Maksia to tak piszczy i przebiera rękami i nogami, że ledwo można go utrzymać. Oboje mają wielką radość z takich zabaw a my jesteśmy szczęśliwi, że mamy ich dwoje. ( Ale na pewno różnica wieku ma tu znaczenie bo wiadomo, że Maks już inaczej postępuje z Kubą, inaczej można się z nim bawić niż np.z dwójką maluszków) |
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba by spróbować
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Fiazo, pytałaś o szpinak. Nie wiem czy jest ciężki dla dzieci ale pamiętam, że Maks po pierwszym słoiczku ze szpinakiem wymiotował. I to nie były ulewania tylko wymioty. Nawet wybudzaly go ze snu.
Tak więc ja jestem teraz ostrozniejsza i szpinak podam później. Może zawiera coś, co podrażnia niedojrzały żołądeczek i stąd cierpienia Twojego Tomcia. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Nie wiem co się dzieje ale albo wizaż, albo tapatalk jest strasznie spowolniony. Cięzko wysłać wiadomość. Strasznie tu cicho
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała czasem mieć taki dzień lenia = dzień dla siebie, obejrzeć w spokoju film, zrelaksować sie, pomalowac paznokcie, zdrzemnąć, poleżeć, albo wyjśc na zakupy.. taki dzień dla mnie
ale pewnie o 15 tęskniłabym za moja terrorystką |
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja jestem wredną matką bo kiedyś miałam babskie spotkanie na które pojechałam w sobotę około południa a wróciłam w niedzielę popołudniu i nie tęskniłam w ogóle Czekałam tylko aż mąż mi napisze, że Maks śpi i totalnie się wyluzowałam.Jak mi było dobrze! Gadałyśmy z kolezankami do 4 rano, wróciłam do moich chłopaków nieprzytomna ale cudownie się zresetowałam. Ja tak rzadko spotykam się z ludźmi albo wychodzę gdzieś sama, że jak już się spotkam lub gdzieś wyjdę to nie jestem myślami w domu. I już nie mogę sie doczekać czerwca bo znów zaplanujemy takie babskie pogaduchy u którejś z dziewczyn. JUż wysłałam info kiedy będę i dziewczyny mają to uwzględnić w swoich planach
|
|
|
|
|
#2400 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mięso kupuję normalnie w marketach. Cytat:
![]() U nas identycznie z dziećmi jak u Was. Starszaki siebie nawzajem nie znoszą ale Ignasia uwielbiają, zresztą z wzajemnością. My też się tak bawimy, że Ignaś goni ich noszony brzuchem do dołu. Radość przednia! Asiek ja też bym chciała mieć chociaż jeden taki dzień dla odpoczynku. Dopiero odkąd jest Ignaś dostrzegam jakie miałam wcześniej luzy mając tylko starsze dzieci Na pewno o 15:00 bym jeszcze nie tęskniła ![]() 3 lata temu na urodziny dostałam od męża weekend w spa. Pojechałam w piątek i w niedzielę po obiedzie wcale nie chciało mi się wracać |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

już się nie mogę doczekać powrotu do pracy, chyba wrócę do niej w podskokach

i co byliście na basenie? Jak wrażenia?
. Praktycznie od 4 dni na noc obowiązkowo paracetamol, bo tylko tak jest w stanie przespać ciurkiem chociaż 2h, apetyt do d....cyc i ewentualnie rosół, reszta bleee, nawet dzioba nie otworzy. Dzisiejsza noc to już był hardcore, od 1 do 6 bujanie, głaskanie, noszenie, dobrze, że tż jeszcze dzisiaj w domu to pomagał w nocy, bo bym chyba wyszła z siebie. W dzień nie jest lepiej, jak się uda to drzemka 30min i koniec
Ehhhhh No i kaszel i kaszel i kaszel.... wszyscy kaszlą, normalnie jak w poczeklani u lekarza

zależy co kto chce udowodnić
Ja bym chyba przez okno wyskoczyła.

i to wcale nie jest dobre, bo teraz jest standardowa pora drzemki a ona jest rozdrażniona i zamiast iść spać to jęcze i stęka

ciekawe jak ja się podniosę z tego łóżka po takim "odpoczynku"