|
|
#2371 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2372 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Avonomaniaczki
![]() Mam nadzieję, że mi pomożecie....juz mówię o co chodzi... Kochane używałam ostatnio podkładu rozświetlająco-antystresowego i chciałabym go znowu zamówić ale jest mały psikus...z buteleczki starły mi się wszystkie napisy łącznie z odcieniem.....mam tylko na spodzie buteleczki numer 2....czy wiecie może jaki to może byc odcień? Wydaje mi się że to może być Almond...albo..Cream...lu b Nude... pytanie tylko który to...
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Przyczajenie
|
no to nude juz wykluczam;P to jeszcze zostało Almond i Cream
to już coś
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu dopiero to odkryłaś? bo piszesz że antystres też... jakie objawy? |
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2377 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#2378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś miałam taką sytuację, tylko że nie miałem nawet tego numerka (u ??) i zamówiłam wszystkie 5 odcieni tego podkładu i ŻADEN nie był zbliżony odcieniem do ty resztek, które zostały w moim podkładzie
|
|
|
|
|
#2379 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
czasem od razu po kupnie dużego tak robię,i mam 2w1![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() włosy w miarę trzyma, ale kasku nie robi, nie wiem jaki efekt chcesz uzyskać, miałam wcześniej mocny loreala i podobnie utrwala
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest mocny - uważam, że tak. Właśnie mi się kończy i dlatego go zamawiam. Fakt mimo, że mocno utrwala nie zauważyłam wielkiego sklejania włosów
Najważniejsze to dla mnie, bo mam grzywkę i czasami jak zaczesuję wszystkie włosy to potrzebuję mocnego utrwalenia i mimo, że jest na włosach to są one miękkie.
|
#2382 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale możesz spróbować Płynnego wosku w sprayu str 126 pkt 4 nr 17053 ![]() On był dla mnie z kolei za mocny.
|
|
#2386 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- [ Cytat:
tak naprawde ich nie mam gdyz cos mi szkodzilo tylko co, uczulenie kosmetyczne ostatnio miesiac czasu nie uzywalam zadnego podkladu i sie zagoilo wrocilam znow do antystresowego i tego nowego to spowrotem te wszystkie syfki wrocily zatkalo mi pory ze przez miesiac wyplywala jakby biala ropa koszmar! nie zycze tego nikomu i wcale nie mam tradziku tlyko włąsnie podklady, odrzucialm to spowrotem i jest ulga szkoda tlyko ze nie zrobilam tego duzo wczesniej teraz mam normlana skore czysta a tak syf na syfie ciagle zatkane pory nawet bym sie tego niespodziewala i zostalam bez podkłądu,a co najgorsze ze to samo zaczyna sie dziac z kremami z solutions(blask i nawilzenie) wrrr;/ chyba zostane tlyko przy zelach i balsamach i troche kolorówki totalna paranoja aha i wody jeszcze ![]() co teraz uzywac?oto jest pytanie ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2387 | |
|
|
Cytat:
jak tam u Was z zamówieniami? co dla siebie bierzecie w kat.11?
|
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 kremów anew( 2 dla mamy) 2 farby ( jedna dla mamy) bransoletki brittney maseczka sake i ryż biżuteria clear winner i pierścionek też krem rozjaśniający z netto paletę korektorów to już wysłałam i jeszcze myślę kilka próbek szminek z racji tego, że nie brałam nic z kolorówki
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chociaż nie jestem pewna czy w tym, czy w następnym katalogu ![]() a oprócz niego biorę żel do golenia, lakier Blue Shock i jakiś balsam a mamuśka się zastanawia nad podróżną kosmetyczką
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Jejciu, ja np. żel Lagoon 500 ml mam od grudnia i jeszcze połowa butli prawie jest, z tym że nie ten jeden tylko używam. Ale naprawdę cholernie wydajny jest O.O
I wish for this night-time to last for a life-time The darkness around me Shores of a solar sea Oh how I wish to go down with the sun Sleeping Weeping With you... AVON Edytowane przez Pani_Wood Czas edycji: 2011-07-24 o 22:46 |
|
|
|
#2391 |
|
Zadomowienie
|
Moze ma ktoras z was jakies dosiwadczenia z FARBAMI Z AVONU
( nie bijcie jak juz byla o tym mowa )Chodzi mi m.in. o ciemne tzn najbardziej interesuje mnie ciemny brąz i jak myslicie wlosy tak do polowy plecow geste raczej 2 farby ?Nie 'zmywaja sie szybko' nie bleknie odcien ? Jak to wiadomo z ciemnymi odcieniami .
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z 11tki chyba nic nie biorę tylko zainwestuję w tę paletę kolorów z farb do włosów, katalogi i itp. Tak to chyba nic nie potrzebuję o dziwo i nic mnie nie zachwyciło w tym katalogu
(i mam nadzieję, że to się nie zmieni)
|
|
|
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
ja na pewno maseczki z planet spa
i pewnie jeszcze parę rzeczy, zobaczymy co pozamawiają klientki i ile mi czego braknie do programów motywacyjnych, ostateczną decyzję podejmuję jak już mam wszystkie zamówienia
|
|
|
|
#2394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
A jeżeli chodzi o ten program zarobkowy z kremami anew to powiedzcie mi ile wychodzi za jeden krem? czy to jest upust 40% czy dodatkowo jeszcze jak przekrocze dana kwote w zamowieniu? jezeli pytanie było to przepraszam, ale nie jestem wstanie za Wami nadarzyć ;P
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do koloru, uważam po 3 tygodniach prawie, że trzyma się świetnie, ręcznika nie brudzi (co dla mnie jest ważne) , włos jest błyszczący i nie zmienia wg mnie odcienia na razie = ja jestem zadowolona i kupuję kolejną , (a miałam jakiś średni kasztan chyba, jeśli chodzi o kolor) ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- ten program dotyczy tylko anew a nie całego zamówienia, więc tak będzie jak napisali w AM, czyli na krem dostaniesz 40% |
|
|
|
|
#2398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki dokia |
|
|
|
|
#2399 |
|
szeryfcio
|
Dziewczyny, to teraz ja z relacją z farbowania
![]() Jestem baaardzo zadowolona ![]() Użyłam farby jasny szampański blond, odcień wyszedł bardzo ładny, nie było żadnych złotawych przebłysków i co ważne, nie ma różnicy między odrostami a resztą farbowanych wcześniej włosów ![]() Tak więc jestem bardzo, bardzo zadowolona z farby avonowej.
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

, czy jeszcze starszej
używam już tydzień, przez pierwsze 2-3 dni wywalały mi pryszcze, ale despa pisała, że to norma, więc sie przemęczyłam, teraz zaczyna mi schodzić skóra z policzków ta delikatnie i skóra jakby robiła sie bardiej gładka, to chyba działa

Wydaje mi się że to może być Almond...albo..Cream...lu b Nude... pytanie tylko który to...

. A że mi się zapach bardzo podoba, musiałam kupić 500. I zmusić do używania ze mną tż

Najważniejsze to dla mnie, bo mam grzywkę i czasami jak zaczesuję wszystkie włosy to potrzebuję mocnego utrwalenia i mimo, że jest na włosach to są one miękkie.

i zostalam bez podkłądu,

( nie bijcie jak juz byla o tym mowa