|
|
#2371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
kiedy? ![]() Super! djerba, nomen, co Wy na to? ![]() Cytat:
Cytat:
(albo juz dalas, ale jeszcze nie nadrobilam)
|
|||
|
|
|
#2372 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
7 Cytat:
Strasznie współczuję Ja z łomży jestem. To jest jakieś 140 km. Wózek oczywiście wchodzi bez problemu, ale mimo wszystko w dwie strony wychodzi ponad 4godziny w aucie Chyba bym się nie odważyła Cytat:
Cytat:
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-06-14 o 08:56 |
||||
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Słodziak! |
|
|
|
#2374 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba całemu watkowi ulżyło ![]() Cytat:
Ale ja się powoli zaczynam wkręcać, mężowi chcę prezent zrobić, skoro dwa panele można mieć różne, super sprawa ![]() Dzisiaj napiszę maila do tej babeczki się wypytam o parę spraw i jazda ![]() ale tam są też MT od 3go miesiąca? : > Cytat:
![]() hahaha padłam, wyszkoliłaś konkretnie tego swojego ![]() Cytat:
![]() Oj kochana, wy to macie przeboje, współczuję strasznie, i zdrówka dla Blaneczki naszej kochanej!!! ![]() a tż Szajki to jakoś tak nie wiem, jakby się nas bał czy co? ![]() Cytat:
Ale już oki ![]() mój miał czapę ![]() ale bezuszkową ![]() Cytat:
ale już wyjaśnione, pogodzone, przeproszone : > no, nawet zdjęcia mu pokazałam wczoraj ![]() Cytat:
Dobrze, że się już czujesz lepiej ![]() buziaki Cytat:
|
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie i ja
Zazdroszczę Wam spotkania, kurcze nie chce mi otwierać zdjęć na tablecie muszę dorwalam jakiegoś kompa. Byliśmy właśnie na mieszkaniu, płytki fajnie sie kładą, wiec widać juz jakieś efekty i przyznam, ze póki co jestem zadowolona z wyborów ![]() Moj tz w nagrodę za ogromna pomoc we wszystkim dostał dzisiaj wychodne na weekend, co prawda jeszcze rano mi mówił, ze mu dziwnie i nie musi jechać, ale postanowione juz , ńiech jedzie chłop. Przyznam wam, ze jestem cała obstrachana, bo on mi na prawdę dużo we wszystkim pomaga i boje sie jak to ogarnąć, najbardziej przeraża mnie noc, dziecko płacze, a tu jeszcze mleko przygotować, zawsze u nas jedno na raczkach tuli małego a drugie szykuje fast fooda. Dziewczyny mm, jak wy to logistyczne organizujecie? Aska niesamowicie dużo pozytywnej energii z ciebie płynie, dobrze, ze juz po wszystkim. Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-06-14 o 09:55 |
|
|
|
#2376 | ||
|
Zakorzenienie
|
uffff
Cytat:
dziękuję aż się zawstydziłam ![]() Aśka powodzenia przy zdjęciu szwów ![]() A co będę w domu siedzieć Udanych łowów życzę Pochwal się potem.Cytat:
Super że już się pogodziliście ![]() Co do czapeczki,wiem że Pietraszko miał Ale chodziło mi o to że żadne dziecko nie miało grubej czapki Lady, i co mąż mówił na zdjęcia??? Mojemu bardzo fotki się podobały
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-14 o 09:57 |
||
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Insolito dziękuje Kochaną
Mam nadzieję że może jednak się zdecydujesz. ![]() Lady dziękuje za miłe słowo ![]() Fajny układ z mężem-że nie idziecie spać skłóceni. Super! Ja to (odpukać) nie pamiętam kiedy się choćby ścięłam z moim mężem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pewnie, może nawet na weekend by się udało.... Ajjj rewelacyjne są takie spotkania!!! Cytat:
![]() My dzisiaj spaliśmy do 8 także fajnie, teraz Mały znowu śpi![]() ajjjjjjjjjj jaka przepiękna pogodaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ! <3 MENEQ - czy będę mogła mieć do Ciebie małą japońską prośbę? bo chcę Michałowi zrobić prezent a jak zacznę go prosić o wypisanie po japońsku paru znaczków to od razu się skapnie, że coś kombinuję ![]() EWULKA - zapomniałam, zakochana jestem w Twoich włosach!!!!!!!!
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, jakby to trwało dłużej to w końcu zaczęła by płakać, ale sama daję radę
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Hej jestem i ja
![]() Ale wstałam dziś lewą nogą bo moja mądra mama przyszła zakomunikować że idą na działkę i obudziła mnie i Oskara Potem przylazł facet spisać licznik od wody ale tak walił w drzwi że mój w.ku.rw osiągnął temperaturę rozgrzanego pieca na maxa i mu nie otworzyłam ![]() A miałam dobre chęci bo nawet się ubierałam już (byłam jeszcze w piżamie). Efekty są takie że Oskar marudny bo niedospany,ja wściekła bo wiadomo Jeszcze jakby było mi mało zmieniałam Oskarowi pieluche na łóżku i tak się wiercił że wycisnął to gów.no na kołdre ![]() Lepiej chyba dnia nie mogłam zacząć? ![]() Poza tym pół nocy śniły mi się lumpeksy i buszująca w nich Ill a drugie pół Lady z tym swoim magicznym uśmiechemCała-dobrze że przegląd podwozia ok
|
#2381 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Hello
Ja dalej daleko za Wami. Troche chyba omine,bo inaczej nie nadgonie Wczoraj moj stworek byl grzeczny,wiec ogarnialam chate,zrobilam torcik dla babuni,bo konczy dzis 83 lata Idziemy do niej za chwile z Marcinkowym ludkiem. A dzis jeczydlo od rana:p Mam nadzieje,ze wczorajsze spotkanie sie udalo Slazaczki? Milego dnia baby Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2382 |
|
Lurker ;)
|
Lady haha dziwisz sie, ze maz Szajki sie przestraszyl jak taki zlot czarownic zobaczyl
becikowe na Ukrainie az z ciekawosci poczytalam wczoraj I nie jest tak dobrze jednak :P 3 tysiace EURO za 1 jedno, za drugie 11 tysi za 3 12 tysi.... Chyba drugie dziecko na Ukrainie urodze hahaAaa chcialam napisac, ze wczoraj ostro sie poklocilismy z TZ. Ehh troche hardcore rzucilam jego telefonem, ktory po czesci byl powodem wielu klotni. Powiedzialam wszystko co mnie boli i o co mam zal, on tez. Oczywiscie postanowienie poprawy. IIII wiecie co? Jakby ktos mi kamien z serca zdjac. Czuje sie jak zakochana od nowa
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Hania jest nimożliwa, daliśmy ja do bujaczka, no a ona taka dziwnie spokojna poważna rozśmieszamy ją a ona nic... dałam ją na mate nic..... no to tz poszedł do pracy wzięłam ją a ona kupa po plecy !!! już wczoraj tak było i dziś tak było ona chyba lubi siedzieć w kupie
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile w ogóle będę miała drugie ![]() to oby już było tylko lepiej z TŻ
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
W sumie 4h dziennie, to nie jest problem. Yae przewaznie spi a jak nie, to patrzy przez okno. Ale my jezdzimy sporo od samego poczatku |
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oskar jak wali ku.pe to też go nic nie rozśmieszy,jest mega skupienie na jego twarzy. Potem robią się czerwone brwi i oczy a na koniec prze
|
|
#2387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
swiat sie konczy, Illusion bez zakupów z lumpa wraca....
Cytat:
tak to jest jak sie cos zrobi zanim pomysli....[QUOTE=ILLUSION;41311062] Cytat:
ale juz doczytałam, ze jest ok Cytat:
Cytat:
całkiem udany poczatek... |
||||
|
|
|
#2388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahahahahaha, to Ci sie wizyta u gina udała ![]()
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale go nie szkolilam, tzn w pierwsze lato, ktore ze soba bylismy, u mnie nie bylo klimatyzacji, a w jego pokoju byla zepsuta, wiec przy najszczerszych checiach nie bylismy w stanie spac razem. W takim ukladzie tz spal na podlodze, bez niczego, a ja mimo goraca fochem zarzucalam, ze nie chce mnie przytulic do snu. No i tak nam zostalo, tyle ze kolejnosc podloga-foch, w ktoryms momencie sama sie zmienila. |
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
MARTA- pomienałm cytat
![]() DEBRAH- jak pięknie razem z małą wyglądacie.... a Ty jak modelka jestes sliczna ASKA- fajnie, że sie odezwałas, ciesze sie , ze zabieg sie udał no i zazdroszcze determinacji w nadrabianiu CAŁA- Bozysława w porządku, gin namawia, a ty sie opierasz? no wiesz? ![]() BOKEH- pięknie to napisałas na blogu, ajjj ![]() SILVER- Daria urasta do watkowej mistrzyni min, czym dołącza do Nawijkowego Kubula ![]() Mój Bartulo tez nie sugeruje , ze ukupsztalony ![]() dzis wstalismy o 9,30, czuje sie jak nowonarodzona odespałam te dwa tygodnie co wstawałam do niego o 5 . ale w nocy tak rózowo nie było
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Teraz juz bede na bierzaco
![]() dziewczynki czy podajecie swoim dzieciom soczki juz. bylam wczoraj w rosmanie jest promo na hipa to wzielam jabluszko, banan, jablko marchew. planuje dzis dac smrodkowi rozcienczony 40/60 ... nie wiem czy nie za sslabo ... w rosmanie promo tez na deserki gerbera 3 +1 gratis ... nie wiem czy cena 3.29 za szt jest oki bo jesli tak zrobi wiekszy zapas dzisiaj. i jeszcze put o siteczko. dajecie do niego surowe te owoce. bo bana to jeszcze miekki, ale jabluszko ???
|
|
#2394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja klepać moge, jak dasz fundusze na wychowanie, bo jednak ta Ukraina to tylko 3 tysiaki euro. Nic z tego- za mało płacą mój gin to taki spoko koleś jest- żartowniś. Mówi do mnie, że na następny raz zaprasza jak się okres będzie spóźniał - dżołk nr 3 dzieki za kciuki za wizyte ja wczoraj tyle rzeczy miałam zrobić i co i ch.ja nic nie zrobiłam ![]() dzisiaj działam od rana, ale i tak co chwile tu leze zobaczyć co piszecie. Jestem Monika, jestem wizażoholiczką. widzę, że Debrah wczoraj napięcie stworzyła i wszystkim dech zaparło, ale najwazniejsze, że udało się plik odzyskać!! Lady, jak tam godzenie w nocy było? jedziesz na Ukraine? ![]() Aśka, powodzenia na zdjeciu szwów, super, że już do nas wróciłaś!!
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-14 o 10:44 |
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie widzialam nawet kiedy ja robila :P
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta-to luksus miałaś ze spaniem
![]() Ewik-pytałaś o mycie siateczki po bananie-faktycznie ciężko ale ja myje w zimnej wodzie do skutku. Następnym razem będę próbować w cieplej umyć.---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Dziwne u nas co jak co ale jak Oskar robi qpe to wszyscy wokół o tym wiedzą
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Myślałam, że może jest na to jakiś lepszy sposób
|
||
|
|
|
#2398 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby tak dalej ![]() Cytat:
dasz radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście, jaki moja siostra komentarz dała pod linkiem Bokeh, który udostępniłam?
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spaaaaać mi się chce
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2013-06-14 o 11:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Ja tu sama jak palec z Warmii i Mazur, ehh. 
kiedy? 

, z Szaja glodowalysmy bo co jedno dziecie sie uspokoilo to inne zaczynalo plakac wiec przystanki byly co chwile takze ciezko bylo nam dojsc do jakiegos jedzeniowego lokalu, jak juz dotarlysmy dostalam nalesnika jednego wypierdka za 9zl na dodatek z dzemem a nie z czekolada jak zamawialam

Strasznie współczuję

ale już wyjaśnione, pogodzone, przeproszone : > no, nawet zdjęcia mu pokazałam wczoraj
aż się zawstydziłam 

także fajnie, teraz Mały znowu śpi