|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
Prędzej w Luxmedzie kogoś mogłabym podpowiedzieć - w grudniu na cytologii i w ogóle "przeglądzie" byłam u Elżbiety Drews-Piaseckiej, rozmawiałyśmy też trochę o przygotowaniach do ciąży Bardzo w porządku mi się wydawała.W ogóle, właśnie ogarnęłam, że okresu moce się spodziewać w połowie urlopowego wyjazdu 🤦 Edytowane przez theali Czas edycji: 2020-06-29 o 17:14 |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, przechodzilam to. A jak pokazalo || to sie martwilam czy jednak okres nie przyjdzie takze i tak zle i tak nie dobrze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
U mnie w sobotę jednak nie przyszła @, chociaż zaczynało się jak na @. Dostałam lekkiego plamienia i dziś mam już 3 dzień, jest bardzo skąpe, ale miesiączka to nie jest na pewno Trochę się martwię co to- z jednej strony mam nadzieję, że może to implantacyjne, ale wczoraj robiłam test i negatywny (co prawda wieczorem robiłam, ale nie mogłam się powstrzymać). Nie wiem czy w sumie ciąża by już wyszła na teście, czy też nie za wcześnie na test (14 dzień po owulacji, cykle ok. 32-34 dniowe), ale mniej więcej dziś/jutro miałam dostać @ Z drugiej strony obawiam się czy to nie jakieś wahania hormonalne, tabsy odstawiłam końcem stycznia i nie miałam od tamtej pory takich sytuacji, zawsze był okres. A tu takie coś... No i to plamienie jest już 3 dzień, niby czytałam w internecie, że implantacyjne może być do 3 dni, sama już nie wiem Ech mówię Wam, masakra... Chyba poczekam jeszcze do jutra, zobaczę czy to plamienie nadal będzie i może zapiszę się do lekarza czy coś, sama już nie wiem.Nie miałam też w ogóle żadnych objawów jak przy okresie tzn. zawsze dzień-dwa przed wrażliwe piersi, pierwszego i drugiego dnia lekko pobolewał mnie brzuch. A tu kompletnie nic. Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2020-06-29 o 18:05 |
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja witam się w 1 dniu ostatniego cyklu przed staraniami
Zamierzam pobawić się testami owulacyjnymi. No i cały czas cisnę z dietą, od kwietnia schudłam 4 kg Nie mam za często czasu by się odzywać, no i nic specjalnego się nie dzieje w temacie Ale jestem w miarę na bieżąco w czytaniu.
|
|
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
Bittersweat
Moja kumpela z pracy miała właśnie plamienie 3 dni , nawet myslala ze to lekki okres a potem się okazało ze w ciąży Właśnie ostanio nam to mówiła , ja chyba faktycznie trochę misze się wycofać z grona zawsze na czas czekania :P chociaż stwoerdzialam ze muszę chillout starania miały się zacząć w wrześniu zaczęliśmy od lipca wiec i tak super ) jak się Uda dzięki Ci Boże a jak nie to działamy dalej próbując innego schematu 😍🥰💕💋
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej, i ja się dzisiaj witam
u mnie też nic się nie dzieje w kwestii starań, tylko jedne przytulanki w czasie dni płodnych były. Od kilku dni mnie znowu jajnik lewy kłuje, ale miesiąc temu miałam tak samo. Dzisiaj dodatkowo bardzo mocno kłuje podczas kaszlu. Za około 8 dni powinnam mieć @ i będziemy działać dalej,już z żelem ![]() Shadoww, zdradzisz tajemnicę jaki schemat opracowałas na kolejny cykl w razie gdyby teraz się nie udało? Aż ciekawa jestem chociaż oczywiście życzę, abyś już teraz zobaczyła II ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Matko laski ja chyba naprawdę zwariuję, przeczesałam już chyba z pół internetu
![]() Albo czy to nie ze stresu, bo w zeszłym tygodniu trochę stresów miałam, szczególnie końcówka tygodnia, więc może organizm też to odczuł. Sama już nie wiem. Chyba po prostu nie ma co myśleć, co ma być to będzie. Wybaczcie za te moje wywody, ale nie mam się komu wyżalić, a TŻ już chyba nie może mnie słuchać, w kółko jedno i to samo
|
|
|
|
#2470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A myślałaś żeby zrobić betę? Wyżalaj się do woli, po to tu jesteśmy żeby się wspierać i myślę że większość z nas w Twojej sytuacji zachowywała by się podobnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
Malami
Hehe oczywiście ze nie 8 dni do @ a test 20 czułość wiec nic :P Bo ogółem teraz było strickte dni Płodne 2 przed „owu” w owu i po owu. A teraz chciałabym co deugi dzień prEz cały cZas plus jak trraz |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja chciałam w ten sposób próbować w tym cyklu, ale mój mąż się zbuntował i skończyło się na jednym razie. Ale w następnym cyklu będę próbować wdrożyć w życie właśnie tę strategię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Ja już w pracy i myślę, żeby szybko zleciało do piątku. Dzisiaj chyba przyjdzie mi ten żel. Jejku jak ja bym już chciała ujrzeć dwie kreski Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
Również dzień dobry
Powiem Wam ze jak Was czytam to też się trochę nakręcam 🤪 wczoraj zrobiłam test OWU, kreska już jest widoczna więc dziś znów będę sikala po południu ![]() na te chwile takim sikaniem i kreskami muszę się zadowolić ![]() 🤪![]() Pieknego dnia! ☺☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MoszKa88 Czas edycji: 2020-06-30 o 06:40 |
|
|
|
#2475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potem już luźniej. I mimo że owulację podobno miałam w połowie cyklu lekarz powiedział że musiałam załapać tuż po okresie więc nigdy nie wiadomo kiedy ta owulacja i kiedy się wstrzeli ten jeden ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
Unless
No właśnie :/ dlatego jeśli się nie udało a tak już teraz mnie się wydaje to mamy zamiar tak pracować mam nadzieje se Tż zmiany tez nam podpasuja i jak nie teraz to w kolejnym się uda😎😎🌸🦋❤️❣️😘 Miłego dzionka 🌸 Do nas w końcu przyjezdza szef z rok go nie widziałam i jakoś tak nie tęskniłam 🤪🤪 ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ---------- Karo Rozumiem wiadomo czasem jest czas ze człowiek jest zmęczony albo po prostu nie ma ochoty jak tak ujmę brzydko bez przerwy ale jak wiadomo czasem trzeba poświecić się dla „ sprawy” ja dużo rozmawiam z moim ale widzę ze rozumie to i ze tak trzeba a nie moje fanaberie o przytulankach ciągłych :P
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widocznie to nie nasz czas, cóż począć.
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli to nie ciąża to na wizycie u lekarza koniecznie powiedz o ze plamilas i niech da Ci skierowanie na progesteron. Racja, nie zrażaj się jeśli to nie to kolejny cykl nowe szanse ![]() 🤞Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poki nie ma krwawienia, szanse nadal sa Ja dzis siknelam 11/12 dpo.. negatywny. Wiec sie nie nakrecam.. poki nie ma @ jest nadzieja Zreszta ten cykl nie byl zaplanowany na bzykoserca Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My zdecydowalismy, ze w tym cyklu nie bedziemy sie starac (a wrecz bedziemy sie bardzo starac zeby nie zajsc), bo najpierw chcemy ogarnac wszystkie badania i sprawy zdrowotne. Bylam troche smutna z tego powodu, ale jednak wole miec pewnosc, ze jak juz bedzie ta ciaza to bedzie przebiegac prawidlowo
|
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za podtrzymanie na duchu No dopoki nie ma @ moge miec nadzieje Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
życzę aby się Tobie udało ![]() Przepraszam Jeśli ominęłam a @ kiedy ma przyjść? Edytowane przez Shadoww90 Czas edycji: 2020-06-30 o 12:33 |
|
|
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2484 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wczoraj byłam na wizycie. Zarodek ma już 0,33cm. Ładnie już pulsowało serduszko. ![]() Z USG wychodzi 6+0, a z OM 6+2. Tp narazie 23.02. Ale ginekolog mówił że na następnej wizycie 27.07 będziemy jeszcze korygować tp bo już będzie można zarodek ładnie zmierzyć ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no Ale... cudownie Kochana |
|
|
|
|
#2486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
zle w kalendarzyk spojrzalam . Cyce mi eksloduja za chwile na brzuchu nawet spac nie moge. Same z stanika wypadaja takie sa nabite .. a teraz mi sie psiklo i podczas kichnięcia strasznie zabolal mnie jajnik![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oooo no proszę ale to na @ czy jest możliwość , że mogą być dwie krechy ?? mi jajniki nie dają spokoju od " owu"
|
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoretycznie za dwa dni mam termin @. Wiec Jezeli nie przyjdzie to w sobote testuje Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#2489 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry, ja nie dawno wstałam po nocy. O dziwo jakoś dałam radę a teraz jeszcze wstałam przed czasem
![]() Cytat:
🤯 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ja nie wiem czy by mi się udało przeczekać date @ . :P Mam nadzieję , że w tym cyklu te które czekają na II je zobaczą ja mam dziś lenia, porobiłam trochę ale dalej juz mi się nic nie chce ;/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

zła jestem na siebie, że zamiast się zastanowić, zaufać sobie to się zdałam na lekarza.
Bardzo w porządku mi się wydawała.

takze i tak zle i tak nie dobrze 
Ech mówię Wam, masakra... Chyba poczekam jeszcze do jutra, zobaczę czy to plamienie nadal będzie i może zapiszę się do lekarza czy coś, sama już nie wiem.
Zamierzam pobawić się testami owulacyjnymi. No i cały czas cisnę z dietą, od kwietnia schudłam 4 kg
chociaż oczywiście życzę, abyś już teraz zobaczyła II 

i myślę że większość z nas w Twojej sytuacji zachowywała by się podobnie 

na te chwile takim sikaniem i kreskami muszę się zadowolić