Akcja: Tyjemy Razem !! - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-13, 10:24   #2461
m0nia1986
Wtajemniczenie

Dot.: Akcja: Tyjemy Razem !!

cytrynowo-piaskowa a powiedz mi w jakiej kategorii znalazłaś te gainery ???
Bo chyba nie potrafie szukać :P
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 14:36   #2462
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
cytrynowo-piaskowa a powiedz mi w jakiej kategorii znalazłaś te gainery ???
Bo chyba nie potrafie szukać :P
wpisz w ta główną wyszukiwarke gainer.

Ja brałam przej jakiś czas Yasminelle, niby wszystko fajnie ale mimo że z cerą nie mialam większych problemów po nich wyglądałam jak pizza
Brrr...
No zobacze jak te Dianki jak będo nie-halo to odstawię, nic na siłe.

cytrynowo_piaskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 14:53   #2463
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cytrynowo_piaskowa Pokaż wiadomość
wpisz w ta główną wyszukiwarke gainer.

Ja brałam przej jakiś czas Yasminelle, niby wszystko fajnie ale mimo że z cerą nie mialam większych problemów po nich wyglądałam jak pizza
Brrr...
No zobacze jak te Dianki jak będo nie-halo to odstawię, nic na siłe.
dzięki

a co do tabletek to wiadomo, trzeba obserwować objawy zeby potem stwierdzic czy tabletki w ogóle sie nadaja na to by je nadal przyjmowac
Stary 2008-03-13, 14:58   #2464
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki

a co do tabletek to wiadomo, trzeba obserwować objawy zeby potem stwierdzic czy tabletki w ogóle sie nadaja na to by je nadal przyjmowac
Moj TŻ strasznie wzdycha rozmarzony na wspomnienie tamtych 47 kilo. Nawet on we mnie zwątpil. Jakiś czas mieszkałam u niego i podjał się próby (razem z jego mamą) wyprowadzenia mnie na ludzi. Bo taka chuda, to na pewno chora, anemia, anoreksja itp.
Karmili mnie przez pół roku takimi porcjami że trzech by się najadło. I co? Przytyłam może z kilo...
Po powrocie do domu znów wyglądam jak etiopczyk

Stary 2008-03-13, 15:14   #2465
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Moj TŻ strasznie wzdycha rozmarzony na wspomnienie tamtych 47 kilo. Nawet on we mnie zwątpil. Jakiś czas mieszkałam u niego i podjał się próby (razem z jego mamą) wyprowadzenia mnie na ludzi. Bo taka chuda, to na pewno chora, anemia, anoreksja itp.
Karmili mnie przez pół roku takimi porcjami że trzech by się najadło. I co? Przytyłam może z kilo...
Po powrocie do domu znów wyglądam jak etiopczyk
Ja pamiętam jak kiedyś udało mi się osiągnąć magiczny prób 50kg
Jakoś wtedy zaczęłam pracować i strasznie jadłam, no to mi się przytyło ale tylko raz w życiu tak miałam i nic wiecej niz 50kg, zawsze ponizej... No i moj TŻ jak zaczelismy byc razem to własnie pamieta najbardziej tamten etap... takie miałam raczki, nózki, pupke i brzuszek pełniusie
a teraz mimo starań nie potrafie w ogóle przytyc
Dzięki temu ze tutaj wpadłam zaczęłam mieć znowu nadzieje, że bede piekna "kluseczka"
Stary 2008-03-13, 15:58   #2466
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja pamiętam jak kiedyś udało mi się osiągnąć magiczny prób 50kg
Jakoś wtedy zaczęłam pracować i strasznie jadłam, no to mi się przytyło ale tylko raz w życiu tak miałam i nic wiecej niz 50kg, zawsze ponizej... No i moj TŻ jak zaczelismy byc razem to własnie pamieta najbardziej tamten etap... takie miałam raczki, nózki, pupke i brzuszek pełniusie
a teraz mimo starań nie potrafie w ogóle przytyc
Dzięki temu ze tutaj wpadłam zaczęłam mieć znowu nadzieje, że bede piekna "kluseczka"
Ach ja w moim maxiumum mialam biust rozmiar C a teraz mam male B, mialam też nogi a nie dwa patyki, nie sterczaly mi obojczyki i w ogóle ach i och.
Teraz lipa. Nie mam w ogóle apetytu, jem cokolwiek byleby nie czuć głodu.

Stary 2008-03-13, 16:16   #2467
wertusia
Zakorzenienie

Ja bralam przez pół roku tabletki anty ale w moim przypadku nic nie dały .. Pierw Cilest a potem Novynette ale źle sie po obu czułam wiec zupelnie odstawilam.
Biust mialam trochę pełniejszy, ale i tak mam C, wiec roznicy tak nie było widać.
Dopiero teraz mi zmalał

Kiedyś przez krotki czas (jakies 2 tyg) wazylam 50kg.. eh marzenia ...

Najgorsze jest to ,ze mam problemy z zolądkiem i praktycznie po kazdym jedzeniu mnie muli .. Dalej bym jadla, ale nie mogę bo mam nudnosci..
Wiec tez nie wszystko mogę jesc ;/

Pozdrawiam

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-13, 20:39   #2468
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Witamy

Jestem w Twoim wieku, tego samego wzrostu i 47 kg to moje marzenie.
Nie wiem czy obecnie waże 45...

Tzn. lekarz pierwszego kontaktu daje skierowanie i potem odczytuje też wyniki czy z wynikami do specjalisty jakiegoś?

Ja właśnie zamawiam z allegro. Tzn. czytam zastanawiam się nad witalmaxem, opakowanei 2.25kg w cenie 59 zł, pisza że po tej ilości moża przytyć 3-4 kg ale to tez liczy się indywidualnie.

A moge wiedziec ktorego gainera zamowilas? bo ja nie wiem jaki kupicprzegladalam dzis na allegro wszystkie dostepne ... i jestem w kropce...

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 10:08   #2469
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
A moge wiedziec ktorego gainera zamowilas? bo ja nie wiem jaki kupicprzegladalam dzis na allegro wszystkie dostepne ... i jestem w kropce...
ja tez jak przegladałam to za bardzo nie wiedziałam na który się zdecydować...
cytrynowo- pisakowa pisała ze zastanawia się nad gainerem z VITALMAXU, nie jest aż taki drogi i piszą, że jest przeznaczony dla osób szczupłych
Stary 2008-03-14, 13:48   #2470
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez jak przegladałam to za bardzo nie wiedziałam na który się zdecydować...
cytrynowo- pisakowa pisała ze zastanawia się nad gainerem z VITALMAXU, nie jest aż taki drogi i piszą, że jest przeznaczony dla osób szczupłych
Zdecydowałam się w końcu na tego vitalmax'a. Mają rózne smaki, mozna sobie wybrać. No zobaczymy jaki efekt przyniesie.

Edytowane przez cytrynowo_piaskowa
Czas edycji: 2008-03-14 o 14:21
Stary 2008-03-14, 14:07   #2471
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdecydowałam się wkońcu natego vitalmax'a. Mają rózne smaki, mozna sobei wybrac. No zobaczymy jaki efekt przyniesie.
oby przyniósł supeeeeeeeeeer efekt
ja jak juz bede miała to tez się pochwalę
Stary 2008-03-14, 14:21   #2472
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
oby przyniósł supeeeeeeeeeer efekt
ja jak juz bede miała to tez się pochwalę
m0nia a zamówilaś w końcu? Mam nadzieję że moj dotrze w poniedziałek
Ja mam dziś cięzki dzień. Spotkałam 3 znajome, wsiadły na mnie, że schudlam, że okropnie, że na niekorzyść. Chciało się powiedzieć WIEM!

Nie moge już tego słuchać.

Stary 2008-03-14, 14:35   #2473
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
m0nia a zamówilaś w końcu? Mam nadzieję że moj dotrze w poniedziałek
Ja mam dziś cięzki dzień. Spotkałam 3 znajome, wsiadły na mnie, że schudlam, że okropnie, że na niekorzyść. Chciało się powiedzieć WIEM!

Nie moge już tego słuchać.
Oj znam te gadki koleżanek. Co to za koleżanki jak tak ciągle przytłaczają? Zawsze się zastanawiałam po co im takie gderanie...
Zaznaczyć trzeba, że gdy spotkają koleżankę, która utyła bardzo raczej jej tego nie powiedza, no porazka
ale cytrynowo-piaskowa się nie mart dziewczyny juz tak mają.

Ja jako, że konta na allegro nie posiadam jeszcze nie zamówiłam ale myślę, że za pare dni zamówię przez konto kolegi W tym czasie zdaze się wszystkiego o tych gainerach dowiedziec Bo obawy jakies maleńkie mam.

Co.s nikt tutaj ostatnio nie wpada... We dwie tylko podtrzymuje wątek hehe
Hallo hallo dziewczyny przecież mamy tyć razem wracać do Nas
Stary 2008-03-14, 14:38   #2474
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj znam te gadki koleżanek. Co to za koleżanki jak tak ciągle przytłaczają? Zawsze się zastanawiałam po co im takie gderanie...
Zaznaczyć trzeba, że gdy spotkają koleżankę, która utyła bardzo raczej jej tego nie powiedza, no porazka
ale cytrynowo-piaskowa się nie mart dziewczyny juz tak mają.

Ja jako, że konta na allegro nie posiadam jeszcze nie zamówiłam ale myślę, że za pare dni zamówię przez konto kolegi W tym czasie zdaze się wszystkiego o tych gainerach dowiedziec Bo obawy jakies maleńkie mam.

Co.s nikt tutaj ostatnio nie wpada... We dwie tylko podtrzymuje wątek hehe
Hallo hallo dziewczyny przecież mamy tyć razem wracać do Nas
ach wiesz najgorsze jest to że one myśla że ja sie odchudzam i Bóg wie jak mi zalezy na tym żeby być chudą. Pytam je tylko co ich zdaniem mam zrobić, usiąść i plakać...Łatwo powiedzieć jedz!
W ogóle mam dziś ciezki dzien, chyba resztę prześpie...

Stary 2008-03-14, 14:45   #2475
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
ach wiesz najgorsze jest to że one myśla że ja sie odchudzam i Bóg wie jak mi zalezy na tym żeby być chudą. Pytam je tylko co ich zdaniem mam zrobić, usiąść i plakać...Łatwo powiedzieć jedz!
W ogóle mam dziś ciezki dzien, chyba resztę prześpie...
Znam to z doświadczenia, wszyscy Ci co nie widzą ile i że naprawdę jem zawsze tylko potrafili mówić, ze mam jesc, mam jesc wiecej itp. No ale bez przesady nie mam zamiaru sie obzerac jak dzika i umierać po każdym posiłku. Jem dla przyjemności.
Ja już na to uwagi staram się nie zwracać. Moje ciało, takie geny i nic nie poradzę, ajk się komu nie podoba to nie musi patrzeć.

I pamietaj! Nie jesteś chuda! Tylko oszczednie zbudowana a to róznica zasadnicza ;]
Glowa do góry i miłego spania w takim razie 3maj się
Stary 2008-03-14, 14:55   #2476
autthentic
Raczkowanie

Ja tu ciągle jestem! ;P Tylko staram się nie wtrącać ;P Nie jesteście same
Mi dziś wychowawca, ostry, nie rozmawiający na ogół z uczniami powiedział: "Klaudia, jedz więcej..." Nic nie odpowiedziałam, uśmiechnęłam się i wyszłam ;]
Ale wiecie co? Ludzie mówią nam tak, chociaż nie koniecznie myślą, że to źle, że nie mamy dużo ciałka. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, z którą mam neutralne kontakty o tym, że ona chce się odchudzać a ja widzę u niej idealną figurę. I wiecie co mi powiedziała? "Wiesz, Klaudia.. Skoro tak gadamy szczerze, to ja Ci od zawsze zazdroszczę nóg.." Zdziwiłam się, bo nienawidzę swoich nóg, tak chudych, ble, prawie wcale nie mam łydek!
A jednak... Nie warto myśleć o sobie nie wiadomo jak źle. Jesteście piękne, niezależnie od wzrostu i wagi!

Powiem Wam, skoro już coś piszę, że ostatnio nie chce mi się obżerać żeby przytyć. Jem, ile chcę, nie liczę kalorii. I jest mi dobrze. Powoli przyzwyczajam się do siebie i swojego wyglądu. Bo grunt to zaakceptować siebie, prawda?
autthentic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 15:04   #2477
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez autthentic Pokaż wiadomość
Mi dziś wychowawca, ostry, nie rozmawiający na ogół z uczniami powiedział: "Klaudia, jedz więcej..." Nic nie odpowiedziałam, uśmiechnęłam się i wyszłam ;]
Ale wiecie co? Ludzie mówią nam tak, chociaż nie koniecznie myślą, że to źle, że nie mamy dużo ciałka. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, z którą mam neutralne kontakty o tym, że ona chce się odchudzać a ja widzę u niej idealną figurę. I wiecie co mi powiedziała? "Wiesz, Klaudia.. Skoro tak gadamy szczerze, to ja Ci od zawsze zazdroszczę nóg.." Zdziwiłam się, bo nienawidzę swoich nóg, tak chudych, ble, prawie wcale nie mam łydek!
A jednak... Nie warto myśleć o sobie nie wiadomo jak źle. Jesteście piękne, niezależnie od wzrostu i wagi!

Powiem Wam, skoro już coś piszę, że ostatnio nie chce mi się obżerać żeby przytyć. Jem, ile chcę, nie liczę kalorii. I jest mi dobrze. Powoli przyzwyczajam się do siebie i swojego wyglądu. Bo grunt to zaakceptować siebie, prawda?
Kurczę, ja sama jako tako, gdybym nie musiała słuchać tego smęcenia, jakoś bym przeżyła ta moją chudość. Tym bardziej zimą kiedy nosze 3 warstwy ciuchow. Gorzej latem, kiedy zakładam jakąs bluzkę a tu wszystko wisi jak na wieszaku.
Wszystkie spodnie jakie mam to rurki, a łydki mam takie jak zapałki.

Jeśli chodzi o obżeranie to u mnie w ogóle nie ma o tym mowy, bo ja nie mam apetytu. Jedzenie to dla mnie nikla przyjemnośc-jem cokolwiek byleby zagłuszyć głód.
Nie mówie że nie chciałabym ważyć 48-49 kilo i wyglądać 'normalnie', ale osiągniecie tego celu, o ile jest on możliwy jest dla mnie nie do zrobienia.
Musiałabym w kólko jeść. Jeść jeść i jeść... Brrr...

Stary 2008-03-14, 15:11   #2478
mogwaica
Zadomowienie

GG do mogwaica

Cytrynowa ,ja też mam problem z akceptacją samej siebie i z moim apetytem albo raczej jego brakiem.Dzięki Bogu ze mam męża , który się do mnie przyzywyczaił i narzeka ze w ciagu lata nie chodze z krótkich sukienkach .NO cóż on mnie nierozumie.Natomiast gdy byłam nastolatką to pamiętam że strasznie miałam z tego powodu kompleksy i tak bardzo pragnęłam zeby znaleźć faceta , któremu to nie bedzie przeszkadzać.:r olleyes:
Niczego bardziej nie pragne tylko paru kg wiecej.Uważam ze dałoby mi to więcej pewnosci w życiu.
Chyba też kupie tą odżywke tylko mam prośbe do dziewczyn , które ją stosują napiszcie jakie są efekty czy warto dawać na to pieniądze.

mogwaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 15:21   #2479
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mogwaica Pokaż wiadomość
Cytrynowa ,ja też mam problem z akceptacją samej siebie i z moim apetytem albo raczej jego brakiem.Dzięki Bogu ze mam męża , który się do mnie przyzywyczaił i narzeka ze w ciagu lata nie chodze z krótkich sukienkach .NO cóż on mnie nierozumie.Natomiast gdy byłam nastolatką to pamiętam że strasznie miałam z tego powodu kompleksy i tak bardzo pragnęłam zeby znaleźć faceta , któremu to nie bedzie przeszkadzać.:r olleyes:
Niczego bardziej nie pragne tylko paru kg wiecej.Uważam ze dałoby mi to więcej pewnosci w życiu.
Chyba też kupie tą odżywke tylko mam prośbe do dziewczyn , które ją stosują napiszcie jakie są efekty czy warto dawać na to pieniądze.

Szczerze? Dla mnie i moich najbliższych moja chudość jest naturalna.
Jedynie TŻ którego poznalam w czasach 47,5 kg (moje max) strasznie do tamtych czasów wzdycha, ale wie jak baardzo baaardzo trudno mi przytyć. Ja jakoś zawsze latem nosze krótkie spódniczki, szorty mam wszystko jednym słowem w nosie. Zreszta latem nie wyglądam tak źle, jakoś łapę ten dodatkowy kilogram.
Tak się zastanawiam czy jakby udało mi się ze wsparciem tej odżywki wrzucić chociaz dwa kg to czy uda mi sie to wage utrzymac...

Stary 2008-03-14, 15:26   #2480
mogwaica
Zadomowienie

GG do mogwaica

O tym mówicie?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=320729487
Cytrynowa więc widocznie źle nie wyglądasz.Ja mam bardzo dłuuuugie nogi,natura dodatkowo ze mnie zakpiła.Jezu jak mi sie podobają te wszystkie mini.I uwazam ze osoby z niskim wzrostem nie rzucają sie w oczy tak jak te wysokie szczypiory
Ładnie wyglądałam przez krótki czas po ciązy.Niestety dziecko pomogło mi szybko spalić wszystkie nabyte kalorie

Stary 2008-03-14, 15:27   #2481
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez autthentic Pokaż wiadomość

Hmm... Prawda prawda
Ja wiele razy myślałam że siebie zaakceptowałam, a po jakimś czasie znowu kompleksy, a to spodnie na mnie ładnie nie wygladaja, poza tym bardzo lubie czarny kolor, a ze wzgledu na moja "patyczkowatość" [hehe] nie moge za bardzo ciemnych spodni nosic Co zima jest straszne, bo nawet w sklepach jasnych jeansów nie mają

autthentic skoro jesteś to się bardzo cieszymy i mamy nadzieję ze bedziesz się odzywała co jakis czas
Ja tez nie liczyłam nigdy kalorii, objadałam się tylko gdy zaczełam nowa prace [to z nudów, hehe ] Teraz jem tyle, żeby sie najesc ale nie objeść i na szczescie dla mnie jedzenie nie jest przymusem
Dziękuje Ci za Twoje słowa
Cytat:
Kurczę, ja sama jako tako, gdybym nie musiała słuchać tego smęcenia, jakoś bym przeżyła ta moją chudość. Tym bardziej zimą kiedy nosze 3 warstwy ciuchow. Gorzej latem, kiedy zakładam jakąs bluzkę a tu wszystko wisi jak na wieszaku.
Wszystkie spodnie jakie mam to rurki, a łydki mam takie jak zapałki.

Jeśli chodzi o obżeranie to u mnie w ogóle nie ma o tym mowy, bo ja nie mam apetytu. Jedzenie to dla mnie nikla przyjemnośc-jem cokolwiek byleby zagłuszyć głód.
Nie mówie że nie chciałabym ważyć 48-49 kilo i wyglądać 'normalnie', ale osiągniecie tego celu, o ile jest on możliwy jest dla mnie nie do zrobienia.
Musiałabym w kólko jeść. Jeść jeść i jeść... Brrr...
Heh ja to bym w życiu rurek nie ubrała Same dzwony nosze bo one jeszcze ładnie się prezentują
Ale tez mam czasem takie sytuacje, ze jak patrze w lustro to mi sie źle robi, wszystko wisi i nieładnie wyglada
Stary 2008-03-14, 15:33   #2482
mogwaica
Zadomowienie

GG do mogwaica

Ja też nosze szersze spodnie a tak mi sie podobają dziewczyny w tych rurkach dobrze ze chociaż od niedawna mam troche większą pupę więc jeden kompleks mam mniej

Stary 2008-03-14, 15:35   #2483
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też nosze szersze spodnie a tak mi sie podobają dziewczyny w tych rurkach dobrze ze chociaż od niedawna mam troche większą pupę więc jeden kompleks mam mniej
Mój TŻ rurek nie lubiał nigdy dlatego nie miałam zamiaru ich nigdy ubierac, poza ttym mi też nie bardzo się podobały
ale to przecież kwestia gustu
Stary 2008-03-14, 15:35   #2484
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
O tym mówicie?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=320729487
Cytrynowa więc widocznie źle nie wyglądasz.Ja mam bardzo dłuuuugie nogi,natura dodatkowo ze mnie zakpiła.Jezu jak mi sie podobają te wszystkie mini.I uwazam ze osoby z niskim wzrostem nie rzucają sie w oczy tak jak te wysokie szczypiory
Ładnie wyglądałam przez krótki czas po ciązy.Niestety dziecko pomogło mi szybko spalić wszystkie nabyte kalorie
Tak, ja zamówilam ten gainer.
Ja jestem niewysoka, ale mam szerokie ramiona, kiedy chudne wszystko mi w tej gornej partii sterczy, ramiona, obojczyki Brr...
No i nogi, najlepiej czuję się w rurkach bo mam rozmiar 32 W dzwonach wygladam jak w bojówkach, wszystko wisi a tego nie znosze!

W ogóle jeśli chodzi o kompleksy itp to tu mi akurat wszystko lata, wychodze z założenia że lepiej być za chudą niż za grubą

Stary 2008-03-14, 15:40   #2485
mogwaica
Zadomowienie

GG do mogwaica

cytrynowa to ja chyba wole być za gruba przynajmniej jak cos ma być obcisłe to jest a tak czasami cieżko taki efekt uzyskać lub najlepiej wogóle sie za to nie brać
Fajnie ze nie masz z tego powodu kompleksów.Gdybym wyszła w mojej miejscowości z mini to pewnie podpieli by mi kroplówe:rolley es:

Stary 2008-03-14, 15:44   #2486
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Cytat:
cytrynowa to ja chyba wole być za gruba przynajmniej jak cos ma być obcisłe to jest a tak czasami cieżko taki efekt uzyskać lub najlepiej wogóle sie za to nie brać
Fajnie ze nie masz z tego powodu kompleksów.Gdybym wyszła w mojej miejscowości z mini to pewnie podpieli by mi kroplówe:rolley es:

Dobre
Pamietam ze w podstawówce chłopak ze starszej klasy powiedział coś na temat moich chudych nog i od tego momentu mialam straaaszny kompleks na ich punkcie.
Nawet nie pamiętam kiedy mi minąl Na szczęscie.

Dziewczyny są tu gdzies w wątku wasze fotki?

Stary 2008-03-14, 15:46   #2487
mogwaica
Zadomowienie

GG do mogwaica

Broń boze moje nie.Jeszcze by sie okazało ze mam najchudsze nogi i musiałabym szukać kilniki antydepresyjnej.Wystarczy mi pociecha że ktos też jest chudy wtedy juz jest raźniej

Stary 2008-03-14, 15:49   #2488
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
no no no kroplówke hehe ;]
Tez cos smiesznego powiem :d na innym watku dziewczyny miały ubaw hehe
Więc dlaczego przechodzący obok mnie pies zatrzymuję się i patrzy???
Bo nigdy nie widzial takiej ilości kości naraz
Cytat:

Dobre
Pamietam ze w podstawówce chłopak ze starszej klasy powiedział coś na temat moich chudych nog i od tego momentu mialam straaaszny kompleks na ich punkcie.
Nawet nie pamiętam kiedy mi minąl Na szczęscie.

Dziewczyny są tu gdzies w wątku wasze fotki?
Ja mam fotki w galerii.
Tam gdzie moj avatar tylko całkiem na dole pisze "zdjęcia"-6 i nacisnij sobie tą 6 a fotki się wyświetlą
Stary 2008-03-14, 15:50   #2489
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Broń boze moje nie.Jeszcze by sie okazało ze mam najchudsze nogi i musiałabym szukać kilniki antydepresyjnej.Wystarczy mi pociecha że ktos też jest chudy wtedy juz jest raźniej
nie mówi się chudy !
Oszczednie zbudowany bądz szczupły chudy to brzydkie stwierdzenie wg mnie
Stary 2008-03-14, 15:53   #2490
mogwaica
Zadomowienie

GG do mogwaica

Monia ja mówie chuda bo wyglądam na chorąmoze gdyby nie te wstrętne nogi to nie byłoby tak źle

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości