|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
![]() Ja w torebce mam tylko najpotrzebniejsze rzeczy Pingwinku kiedyś paralizator nosiłam jeszcze, ale nie mogę go nigdzie znaleźć, pewnie leży w jakiejś starej torbie niedobrulec schowany ![]() na Kanebo tez się ostrzę żeby wziąć do testowania, a Pingwinku wzięłaś do cery mieszanej? bo chyba bardziej chwalony jest ten do suchej.Pingwinku, jak cos kupisz to koniecznie zdjęcia kupuj, kupuj ![]() Cytat:
![]() Zeby było śmieszniej niektóre mam takie same tylko osoba pozująca inna ![]() Bardzo fajne i Ty ładnie wyszłaś Cytat:
Ann czyżbyście oboje byli w ciąży ?Cytat:
![]() żartuje Cieszę się, że szybko wraca do zdrowia i kciuki mu służą Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i w ogóle byli tacy dość ok ona skończyła tam kursy księgowości, bo chciała i oni jeszcze jej za to płacili. Potem się wyprowadzili na dłuższy czas do Niemiec, ona nie chciała i tak się rozstali, ale wspomnienia ma bardzo miłe ![]() Ja gadam, ale wszyscy już śpią
|
|||||||
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Brewka a moze spróbuj citroseptu - antidotum na wszystko Iwona mam ten do cery suchej jest naprawde super ![]() E to dlaczego wolisz DW? Kawa
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2007-09-20 o 04:28 |
|
|
|
#2463 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Pingi, jak tylko światełko w tunelu zobaczę kasowym bo teraz to głęboko pod kreską jestem, a jeszcze mundurek niezapłacony ![]() cześć Ann EDIT aaa no i gnomo fajowe fotki ![]() chcę jeszcze E no i jak efekty? zadowolona jesteś, fotki przygotowane?
|
|
|
|
#2464 | |||
|
Zakorzenienie
|
cze
![]() znowu kusicie-Wy niedobre będę musiała wywąchać tego Kanebo dobrze,że cena mnie trochę stopuje ![]() a dlaczego ten do suchej jest lepszy? Cytat:
![]() a teraz jeszcze doszły restrykcje migdałkowe więc przy tym moja ciąża to jest pikuś ![]() Cytat:
jesteście w tym naprawdę dobre wolałam zaprawić,żeby jednak szybciej do siebie doszedł ![]() jakby dostał jakiegoś krwotoku czy cóś to ja bym chyba obok zaraz urodziła Cytat:
mnie też z tego wszystkiego gardło od kilku dni boli sama może sobie popłuczę ![]() podobno wszelkie wirusy latająi szukają ofiar Niestety muszę donieść,że jestem rozczarowana,bo nadal chrapie ale nie wiem czy to przez zawalony nos czy tak ogólnie ![]() pożyjemy-zobaczymy a mówił,że pewnie nie uśnie i mam mu sofę rozkładać i w ogóle ![]() E-jesteś pudel? ![]() Beatko-pogoda super się zapowiada |
|||
|
|
|
#2465 |
|
sophisticated
|
o do licha, może jeszcze za wcześnie, szwy, rany, może dlatego, no mam nadzieję, że przestanie
|
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też
bo będzie budził naszego potworka ![]() Gnomo-koniecznie musisz przyuczyć podrzutka co do robienia zdjęć a może to z tych upałów ![]() ale fajne zdjątka i Ty ładnie wyszłaś,uśmiechnięta w czerwieni i w kapelutku-fajniutko że z wielorybem przesadzasz to wiem,bo widziałam na własne oczy ![]() czekam na dalsze części powzdycham sobie do ekranu aż poczułam ten żar na sobie-milutko cze Milgryf ![]() kawusię? nawet ładną pogodę zapowiadają na kolejne dni i weekend ciekawe na ile to się sprawdzi |
|
|
|
#2468 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wieloryb urzeduje na plazy i na basenie. Tam sie nic nie dalo ukryc pod ciuchami. |
||
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
aaa...no to jak nowy sprzęcior to co innego
![]() ja nigdy nigdzie nie ustawiam niższej jakości,bo to nigdy nie wychodzi jak powinno no,ale teraz to już będziecie wiedzieć ![]() a wieloryba w ciuchach też cięzko ukryć wierzę własnym oczom
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Gnomo fajne foty takie słoneczne i radosne
Ann mąż przestanie chrapaś jak mu sie rana zagoi - w każdym razie mam nadzieję ![]() nie wiem czemu do suchej skóry jest lepszy, ale genialnie narazie jestm zachwycona Kanebo
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2471 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale niektorzy sa zawsze madrzejsi. Dobrze ze to cyfrowka byla gdzie moglam sprawdzic efekt i zarzadzic ewentualna powtorke. Ja lubie jak na zdjeciu jest mala postac i caly zabytek ewentualnie gorna czesc ciala gdzies z boku i tez caly plener. A podrzutek robi zblizenie postaci, tla widac fragment i na dodatek duzo nieba i podloza. Zawsze jak wywolywalam zdjecia z kliszy to szlag mnie trafial na maxa! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Rozeznanie
|
Beatko piekne masz te kreseczki.
Pozazdroscilam i w najblizszym czasie udam sie po pedzelek. Wydaje mi sie ze latwiej machnac kreske cieniem niz eyelinerem.
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
Cytat:
pingus mam nadzieje, ze wczoraj nie było tak zle gnomo foteczki super! ![]() ale wczoraj dostalam wycisk na siłowni myslalam ze dzis nie wstane, ale nie bylo tak zle. pewnie jutro dopiero poczuje
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
idę oglądać zaległe zdjęcia i czytać Wasze spamy
|
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
bardzo chętnie
AnnLeeDużo zdrówka dla mężą Ja dzisiaj do pracy zaspałam ale nie spóżniłam się dużo.Możecie mi wytłumaczyć jakie są różnice między cyfrówką a lustrzanką bo ja w tym temacie całkowicie zielona jestem. Gnomo A czy ja też mogę Cię zobaczyć? |
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Gnomo dzięki za fotki- fajne
![]() bardzo ładnie wyglądasz, na wypoczętą i zadowoloną, śliczne widoczki- skwar był pewnie nieziemski ładnie Ci w czerwonym
jest dniem straconym!!! Edytowane przez oreganka Czas edycji: 2007-09-20 o 10:07 |
|
|
|
#2477 |
|
sophisticated
|
cyfrówki dzielą się na kompakty i lustrzanki, w lustrzankach wszelkie ustawienia wykonujesz ręcznie i masz odkręcalny obiektyw, który możesz zmieniać, milion przystawek, konwerterów, filtrów itd.
kompakt jest monolitem, ustawienia ręczne są ograniczone do minimum (większego lub mniejszego ), nie da się zmienić obiektywusą jeszcze kompakty hybrydowe, które mają więcej możliwości niż standardowe, czyli dużo ustawień ręcznych oraz możliwość dokręcania do obiektywu różnych bajerów to tak upraszczając
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-09-20 o 10:20 Powód: jaki konwektor? :lol: |
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Brewuś łał
|
|
|
|
#2479 |
|
sophisticated
|
ale że co? coś poplątałam?
oprócz konwektora of kors jak tam strona navi? |
|
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
Gnomo dziekuję za fotki i pochwałę kresek Pędzelkiem robi sie kreseczki bardzo łatwo i szybko Tylko musze inny cień kupic, bo ten Inglot mi sie osypuje. Dzisiaj mam już takie krechy że hej ![]() A ten podkład Kanebo kiedys próbowała ale coś nie byłam zachwycona. Moze dlatego ze ja wolę takie cięższe podkłady, a on raczej leciutki jest, o ile dobrze pamiętam ![]() E i jak fryzurka? Fotkę poproszę i to szybciutko
|
#2482 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w dni gdzie mielismy wiecej zwiedzania albo bylo znosniej albo ja sie juz przyzwyczailam do upalu. ![]() Za komplementy dziekuje. Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka jestem pod wrazeniem
![]() Beata Kanebo jest lekki, ale dobrze kryje i stapia sie z cerą
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
kobiety wyskakuję dzisiaj z kasy i lecę na zakupy
to wszystko przez Was i Wasze zachęty do kupna kiecki
|
|
#2485 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
powiedziała Brewka bez kiecki ![]() EDIT i dziękuję wszystkim za słowa uznania ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tzn myślę o ciuchach, bo prezenty to się jakoś w przyszłym tygodniu załatwi a mam ochotę na małą odmianę
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka udanych zakupów
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Rzabbocop
|
Hej
Gnomo obejrzałam tylko część pierwszą bo mi poczta wysypuje. No i powtórze za dziewczynamii bardzo ładnie wyglądasz w czerwonym mam jedynie zastrzeżenia do Twojej postawy - jak się wyprostujesz to zaraz kilka kg Ci ubędzie ![]() Fotki ogólnie bardzo ciepłe i optymistyczne podejrzewam, że gdyby mój małż je robił wyglądałabyś jak modelka
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Gnomo, dzięki za fotki ![]() I też uważam, że przesadzasz ![]() A zdecydowałaś się już na fryz nowy? ![]() Najlepiej kryje. ma najlepszą trwałość ze wszystkich podkładów jakie poznałam Tylko trzeba paćkać malutko, jak się da za dużo to można sobie maskę "piękną" stworzyć ![]() LF jest mniej trwały i nie kryje aż tak dobrze. Jest super, gdy nie mam akurat nadreaktywnych naczynek ![]() Jestem Mam takie "pogniecione" włosy, czyli tak, jak chciałam nie
|
#2490 | |
|
Rozeznanie
|
Na nastepny wyjazd "pozycze" sobie Twojego malza!
![]() ![]() Cytat:
Nawet sie nie farbnelam! Czekam az mi pieronska grzywka odrosnie. Pokaz te pogniecione wlosy bo mi taka trwala tez chodzila po glowie....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

jak tu go nie kochać,prawda? 

Pozazdroscilam i w najblizszym czasie udam sie po pedzelek.

myslalam ze dzis nie wstane, ale nie bylo tak zle. pewnie jutro dopiero poczuje
ale nie spóżniłam się dużo.