|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
![]() Cytat:
Sherelle kurcze to może do zwykłego lekarza tzn pierwszego kontaktu się zwróć o pomoc a on Ci da jakieś skierowanie do jakieś poradni psychologicznej czy coś? ja się nie znam na tym bulimia ti nie są żarty, a z tego co piszesz to jesteś na najlepszej drodze do uzależnienie od wymiotowania chyba nie chcesz zmarnować sobie życia? zrób coś z tym teraz! sama widzisz, że z org już jest coś nie tak, wymiotowałaś krwią, chyba wiesz, że to jest niebezpieczne, poza tym pozbywasz się witamin z organizmu, skoro koleżanki mówią, że jesteś chuda to na pewno tak jest tylko Ty tego nie dostrzegasza, poza tym Twoja waga przy takim wzroście mówi sama za siebie nie czekaj w nieskończoność, im wcześniej zaczniesz coś z tym robić tym wcześniej sobie z tym poradzisz, dziwi mnie tylko że Twoja mama tak "spokojnie" reaguje wiedząc o tym, że zwracasz posiłki...piszesz, że jesz gdy jesteś sama w domu, może spróbuj się czymś zająć albo wychodź wtedy na spacery, staraj się aby takich sytuacji było jak najmniej, umawiaj się ze znajomymi i pisz na forum kiedy będzie Ci źle, ja mocno w Ciebie wierzę, życzę powodzenia i 3mam kciuki aby wszystko się ułożyło![]() ciekawe jak Enex i egzaminy ![]() a u mnie? kurcze sama nie wiem, niby przez te rolki trochę mniej te uda latają, ale przez to nie tyję bo to jednak swojego rodzaju aeroby, boję się, że jak teraz zacznę jeść coraz więcej a nie będę jeździć na rolkach to ten "efekt" znowu się pojawi ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Ahoj ;]
Już wrócona z Warszawy i przybita kwestią,co tygodniowych wizyt u tamtego protetyka, ot są jakieś komplikacje z dopasowaniem do nowego podniebienia tej zębowej atrapy i do października mogą się nie wyrobić,a studia tuż tuż Ogólnie chce mi się rzygać na myśl o tym, jak przyjmie mnie nowe otoczenie,gdy prędzej czy później się dowie (w styczniu zaplanowali część drugą operacji,a i częste kontrole) ,wciąż tkwię w traumie ,lęku,że to powróci, racji,że nawracać lubi,a pewność,że jestem zdrowa będę mieć po pięciu latach Wiem,może brzmię malkontencko,jako taka zastraszona dziewczynka,która nie ma ciekawszych rzeczy do roboty ,ale muszę gdzieś to z siebie wypieprzyć. Mimo tych nieudogodnień,spędziłam tam czas całkiem miło, rajd po centrum handlowym, nabyłam nawet kolejną z rzędu parę spodni. Pierw gdy mierzyłam 34 były idealne,pomijając tyłek,w którym dopiąć się nie mogłam. W rozpaczy,że się roztyłam,wzięłam 36, te luźniejsze,w biodrach ciut obcisłe Z żarciem oczywiście zaszalałam, bez zmrużenia oka wczorajszy bilans wyniósł 2400 , niby od takiej ilości tyję,acz czułam sie wczoraj na wieczór,mimo trzygodzinnego snu,długiej podróży ,pełna energii,weselsza, jakoś tak mi dziwnie gorąco,mimo,że w pomieszczeniach się srogo ochłodziło. Czyżby metabolizm wzrósł... ;> ;D |
|
|
|
#2463 |
|
Gość
|
Kika - może to stres przed 4 - apetytu nie mam za grosz. Już mi się nogi dygocą przed wejściem na wagę - poniżej 50 - jadę do szpitala, a studiów nie chcę zawalić. Dlatego trzymajcie 4 mocno kciuki - by było 50 i parę kg.
Dziś włosy farbuję. Na mroźny kasztan - z rudego zrezygnowałam - dzięki dziewczynom na metamorfozach. Potem wam zdjątka na forum wrzuce - mama mnie farbuje. |
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
czekamy na efekty
|
|
#2465 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ewelkasss@wp.plCytat:
Cytat:
.Cytat:
Werko jak modelka z wybiegu ? Nie powiedziałabym.. noale thx . Jestem w okropnym stanie, wybaczcie, że Wam tak nie poodpisuję, ale naprawdę nie dam rady niedość, że jestem słaba i nie mam na nic siły to w lustrze widzę grubasa i mam ochotę .. nie, nie być na R, ale głodzić się najlepiej wogóle nic nie jeść bo już nie wytrzymuję. A z drugiej strony nakupywałabym sobie pełno ciastek i jadła .. ostatnio jak jadłam codziennie jakieś tam słodycze to się nie przejmowałam, a teraz boję się, że przytyję, boję się ujrzec na wadze nawet te głupie 4X kg. A poprzednio to nie wiem czy były wahania, niby po mnie nie widać tych 3 kg i nie czuję ich, ale boję się stanąć na wagę...
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2008-08-27 o 14:59 |
||||
|
|
|
#2466 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesteś taką śliczna dziewczyną, jesteś nawet za chuda, a gdzie Ci do grubasa??? proszę Cię nie rób nic pochopnie, na R nie przechodź...to błędne koło... tęsknisz za koścmi? przecież to nieładnie wygląda, popatrz na inne dziewczyny, ile wokól Ciebie jest takich, które ważą 60kg przy twoim wzroście i mają roześmiane buzie, nie przejmują się niczym, każda z nas Ci pisała, że masz świetną figurę, chyba nie myślisz, że kłamiemy? co mogłybyśmy z tego mieć? jakie korzyści? uwierz w swoje pięknoi, spójrz w lustro i powiedz sobie "kurcze ale fajna ze mnie babka", bo tak właśnie jest![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
|
|
|
#2467 |
|
Gość
|
Ewelko - wiesz, że u mnie są baciki za takie myśli - wyglądasz cudownie, jak modelka z obrazka w dobrym magazynie - nie mówię tego specjalnie, tylko na serio - kurde zaczynam się zastanawiać dlaczego piękne kobiety chorują na ED?
|
|
|
|
#2468 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a Ty wyslesz mi swoje ? ![]() Cytat:
Jejciu poniżej 40 kg to jest przeciez strasznie malutko ![]() ![]() ![]() A ile masz wzrostu? Tez w lustrze widze sie grubsza niz jestem... Ostatnio w Zarze przymierzalam jakies spodnie, wziełam najmniejsze jakie były (34) i wyglądały naprawde na malutkie, nie wierzyłam ze sie w nie zmieszcze, a jak przymierzyłam, to mimo ze wisialy na mnie to i tak wcale nie wygladalam w nich chudoo...Weronika, a ile masz wzrostu jesli moge wiedziec?
|
|
#2469 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Enex, rozwysałsz fotki brzucha? to porpsze koniecznie n ww e-mail ![]() Cytat:
Cytat:
Ewelka, nie dostałam Twoich fotek
|
||||||
|
|
|
#2470 |
|
Gość
|
175/6 - wzrost typowy dla modelek
Morgan |
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
i przy takim wzroscie nie wazysz nawet 50 :O ? to naprawde malutko.. jakie masz BMI?
|
|
#2472 |
|
Gość
|
16 - z 50 to jest, ale może z 52 - sama nie wiem ile dokładnie
|
|
|
|
#2473 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dopóki sama tego nie zobaczę to i pewnie nie uwierzę...Cytat:
![]() Cytat:
Toffie też wysyłam ; ) Eh, weszłam na Fitness i dziewczyna pisała, że nosi rozmiar 36 przy 17X cm i jest szczupła, a ja taki noszę (na dole) przy moich 155 cm, więc znów te chore myśli ... w sumie to nie wiem jak mogę być za chuda przy tym Wiem, wiem, że ja już wygaduję głupoty, ale nie potrafię z uśmiechem spojrzeć w lustro i cieszyć się swoją figurą w pełni. Jestem chorą perfekcjonalistką, która ZAWSZE WSZYSTKO musi mieć najlepsze, najładniejsze i wogóle cacy..
|
|
#2474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2475 |
|
Gość
|
I to bardzo
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Laski bedzie dobrze Ewelka nie daj się
|
|
#2477 |
|
Gość
|
Oui, zgadzam się
U nas jest zasada: lustro i waga to złoooooooooo!
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
I prosze Was nie wchodźcie na ten cholerny fitness. Nazwe rzeczy po imieniu : w niektórych wątkach zrobił się zlot cholernych motyli! nie szkodzcie sobie!
Ja tam nie wchodzę mnie to strasznie dopinguje do odchudzania a nie po to tu piszemy aby się do tego dopingować! pisząc w tym wątku każda z nas chce z tego dziadostwa wyjść więc prosze nie kuście losu!
|
|
#2479 |
|
Gość
|
Tak, motylki sobie omijają regulamin
![]() Trzeba komuś przekazać te nicki zakazane, to je złoś pomarańczowo zrobi i się motyle uspokoją |
|
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Motyle heh
Dziewczyny 1500-1600 kcal to nie jest za duzo jak na diete, prawda? Bo tak sobie mysle, ze moze 1300-1400 bylo lepsze? Z reszta ciagle wydaje mi sie, ze tylko jak sie jest glodnym, to sie chudnie, te stare nawyki. Nawet jak wypije ciepla herbate bez cukru i nie czuje sie glodna, to mysle, ze nie chudne
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Niech sobie molestują inne forum a nie porządnych ludzi dobijać. jak bym mogła to bym je za tą resztke ich kudeł złapała i..
utłukła.
|
|
#2482 |
|
Gość
|
No co zrobisz, panny mają zrobioną wodę z mózgu (czasem oglądam ich blogi - za głowę można się złapać, takie bzdury wygadują - jeden, może 2 komentarze normalne, a reszta, to same głupoty - oglądam bo, chcę zobaczyć, jak umierają - na głupotę...).... powinny być zamknięte w odziałach zamkniętych w izolatkach i na silnych lekach - czasem mi ręce opadają
Do psychiatryka z nimi! - wybaczcie, ale nie mam słów na to. |
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2484 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, miałam wstawić fotkę moich nóg z tyłu, których nie cierpię najbardziej w całym swym ciele
mogę tu, mogęę ? wszystko bym oddała, żeby były zgrabniejsze..tymczasem nawet nie wiem jakie ćwiczenia wykonywać, dużo chodzę, ale to nie pomaga...
|
#2485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale 1500 to chyba tak optymalnie - i sil nie braknie i chyba sie schudnie w koncu?? ![]() Ewelka dawaj
|
|
#2486 |
|
Gość
|
A sprawdziłaś ile masz na zapotrzebowaniu - odejmij od tego 300 i będzie git.
Ewelka - nie mów tak, jesteś śliczna - a o lustrze zapomnij tak jak o wadze, bo one to złooooooooooooooooooooo! Chcętnie zobaczę te nóżki |
|
|
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż mi wstyd za nie ..
![]() Werko, co z tego że śliczna skoro takie nogi ?
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ewelka... masz fajny tyłek... ja jestem deska z przydu i z tyłu
|
|
#2489 |
|
Gość
|
Są piękne, nie wiem czego od nich chcesz... możesz nieco poćwiczyć (ale nie za dużo) by nóżki wyrobić - da się.
Ja też mam płaski - tylko duży. |
|
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelka toz to sa normalne zgrabne nogi
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

ale spoko naucze sie
ja się nie znam na tym

wiem ze wygladam tragicznie chudo, ale słysze to od osob .. hm zdrowych

a Ty wyslesz mi swoje ? 
A ile masz wzrostu? Tez w lustrze widze sie grubsza niz jestem... Ostatnio w Zarze przymierzalam jakies spodnie, wziełam najmniejsze jakie były (34) i wyglądały naprawde na malutkie, nie wierzyłam ze sie w nie zmieszcze, a jak przymierzyłam, to mimo ze wisialy na mnie to i tak wcale nie wygladalam w nich chudoo...

utłukła.