|
|
#2461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
zgadza się, normalnie nie przyjmują, ale miałam paczkę zalaną płynem malinowym a w niej biżuterię, którą klientka zamówiła na prezent, pudełeczka wygladały jak obrzygane za przeproszeniem, więc po napisaniu reklamacji pani z Biura Obsługi do mnie zadzwoniła i powiedziała, że mogę tam zrobić zwrot, ale w COKu przyjmują zwroty tylko na specjalne polecenie "z góry".. jakby mi nie chciano przyjąć, na moim koncie była informacja do wglądu dla pracowników COK, że takowy zwrot przyjąć muszą
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
przychodza Wam juz torby reebok z ostatniego konkursu? ja otworzylam kupon ale sie rozmyslilam bo pieniazki sie skonczyly na koncie,oddalam siostrze i wygrala
tą najmniejsza torbe.takie malutkie to,niewiele wieksze od pokrowca na aparat.przyslali dzisiaj kurierem DHLu.
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Rozeznanie
|
Jak dzisiaj złożyłam zamówienie z Avonu to na jaki dzień mi przyjdzie, bo ta facetka co u niej zamawiałam nie wiedziała??
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Złożyłam dziś zamówienie na II termin - miałam czerwoną kropę przy dezodorancie FOR MEN z netto ale jest na fakturze.
Zamawiałam jeszcze: - kredkę Berry, - błyszczyk Icy Nude, - podkład w musie nude, - 2 szminki z musem Champagne wszystkie te kosmetyki miały zielone kropy i są na fakturze Aldona: zależy kiedy "ta facetka" wyśle zamówienie.
|
#2467 |
|
Rozeznanie
|
Hosenka chodziło mi o to kiedy się zamawia, a kiedy przychodzi.
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
No ale to zalezy
od tego, kiedy ona zloży zamówienie a to zalezy m.in od tego czy:- jest u was w mieście COK i czy tam zamówi - który ma dzień wysyłkowy, czyli kiedy moze zlożyć regularne zamówienie i na który dostępny termin będzie chciała zamówić (I, II czy III) i jeszcze najwazniejsze - z którego katalogu zamówiłaś - z 7 czy 8? Chyba zamotałam trochę W kazdym badź razie żadna z nas nie będzie wiedziała tak dobrze jak ona sama. Skoro Ci powiedziała, że nie wie, to moze wskazywać że czekała na więcej zmaówień i od tego będzie zalezało czy złoży wczesniej czy później. EDCYJA: zamawiałam tez True Glow z mini-katalogu - jeszcze przychodzi.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-20 o 18:56 |
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki Robyn z minikatalogu-produkcja zakończona.
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
No no, Hosenko! zaszalałaś z kosmetykami w tym miesiącu
Ja muszę przyznać, że u mnie jest boom na mgiełki i wody Brazil Beat! Ja też mam w planach sporo z kat. 8 (filtr 50, błyszczyk Natural peck, płyn do hig int. rumiankowy, peeling do stóp korzenny,krem pod prysznic Marokańska Róża + maseczka błotna kuszą mnie jeszcze żele do mycia twarzy Clearskin- ale mam strasznie dużo żeli teraz i nie wiem, balsam do stóp w kulce, żel Oasis, ogórkowy krem do rąk)
|
#2471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sporo Cię kusi Na żele Clearskin nie masz co się porywać skoro masz zapasy - pozużywaj trochę i wtedy zamów, przeciez jeszcze nie raz i nie dwa będa w promocji. Filtr 50 sobie odpuść Lepiej kupić w aptece "coś" sprawdzonego i pewnego. Ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu, o ile oczywiście zalezy Ci na faktycznej i rzetelnej ochronie.Mi z K8 jakoś nic nie wpadło w łoko
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-05-20 o 20:42 |
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Hosenko za głos rozsądku!
Muszę się jeszcze dobrze zastanowić i wykreślić z połowę
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
luskap odradzam Ci zakup tego rumiankowego płynu! Kilka klientek zamówiło i szczerze nie są zadowolone- nie jest gęstej konsystencji jak ten płyn z pompką to jest sama woda, przez co jest mało wydajny!
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dziś paczuszkę i ten nowy tusz Spectra Lash zamawiałam w demo...i przyszedł pusty..szczoteczka sucha..ani odrobinki tuszu;/
poza tym nie wiem dlaczego wysłałam wczoraj zamówienie i jeszcze do tej pory jest komunikat że czeka na realizacje i że mogę jeszcze edytować...podejrzanie długo
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żel do higieny intymnej potrzebny Ci na "już"?
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o duży filtr np. 50 to polecam z apteki kremy firmy iwostin, ja mam przebarwienia na twarzy i te kremy są dla mnie rewelacyjne, nie uczulają i są bezzapachowe a cena około 35 zł za 50 ml. Podobno te kremy z dużym filtrem ze sklepów nie trzymają tak do końca tych filtrów, więc np. zamiast 50 może być 30
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-05-20 o 21:23 |
|
|
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy jest netto do 9 katalogu?
dziekuje z gory za odp
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do płynu to oczywiście, że nie![]() Cytat:
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
już 10 zaczyna się na infokatalogu pojawiać
http://www.infokatalog.pl/index.php?...sk=view&id=235 Dziewczyny, a co myślicie o tym filtrze dla dzieci z Avonu ? Ja jestem zadowolona z ich kosmetyków do opalania, ani mnie nie uczulają, jak je stosuję to nie mam potem raczka (a jestem bardzo wrażliwa na słońce - typowy ze mnie białasek :P)... ale to ma być filtr dla mojej córeczki co prawda z kasa krucho, więc 60 zł za filt to duuuużo, a wiadomo jak to dzieci.... woda plaża, woda plaża, w tydzień zużyjemy całe opakowanie, więc wolałabym ten z Avonu :P
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-05-20 o 23:40 |
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
mam takie pytanie-problem.....(a może to tylko tak mnie sie wydaje)
![]() nigdy nie robiłam zakupów w COK , a teraz mam okazję bo czesto bywam w Kraku i chociażby ze zwykłej ciekawości konsultantki...... tak wiec-mój najblizszy termin zamówienia reg. 25.05 -pierwszy termin 30% -drugi termin osiagniete 35% jezeli podejde sobie jutro (dzisiaj-godz) do COK to moge cos kupić z opustem 35? czy tak kupić jak w normalnym sklepie po normalnych cenach? jezeli nie kupie w COK to na 3ci termin w takim razie bede miała zam. 12.90 a z tym ie wiąze opłata 10 zeta mam nadzieje ze nie zamotałam zbytnio...zalezy mi na szybkiej odpowiedzi |
|
|
|
#2485 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ale są przecież tańsze firmy, które mają atestowane i przeznaczone specjalnie dla takich "niedawno niemowlaków" kosmetyki: ziajka, skarb matki, nivea... one nie są drogie.... Ja akurat kupiłam małemu Mustelę, ale jest niesamowicie wydajny. Zimowego w połowie nie skończyliśmy. A swoją drogą to jestem ciekawa czy avonowe kosmetyki dla dzieci zawierają filtry chemiczne czy mineralne?
|
|
#2486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety w COKu często bywają braki... zakupy w COK działają tak jak te na paczkę tylko trzeba płacić od razu gotówką lub kartą kredytową avon
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po kilku dniach "łapania go", zdecydowałam się połaczyć go z kremowym (bezzapachowym), ale takie kombinacje zniechęcają mnie do ponownego zakupu. W sumie nie potrafię powiedzieć nic o jego działaniu, bo sam nie jest wygodny w stosowaniu, a w mieszance trudno jeszcze wyrokować o zaletach
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tylko czemu sobie nie potrafie tak przegadać )To tym bardziej się wstrzymaj. Żel jest wydajny, ma 300ml, starczy Ci na kilka mieisięcy - do tego czasu rumiankowy będzie jeszcze "sto razy" w promocji, poza tym może sie tyle nowosci w sklepach pojawić, że coś innego Cię zainteresuje.
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
luskap też odradzam Ci zakup tego rumiankowego płynu!
Dostałam w zestawie nowosci ,mało wydajny , wprawdzie bardzo pieni się ,ale.... Po kilku zastosowań również przelałam go do pojemnika z pompką, tak jest wygodniej, wcześniej za dużo wylewało mi sie na gąbkę. A jakość? Ja osobiscie wolę ten przeżroczysty płyn do higieny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

tą najmniejsza torbe.takie malutkie to,niewiele wieksze od pokrowca na aparat.przyslali dzisiaj kurierem DHLu.

od tego, kiedy ona zloży zamówienie a to zalezy m.in od tego czy:

Lepiej kupić w aptece "coś" sprawdzonego i pewnego. Ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu, o ile oczywiście zalezy Ci na faktycznej i rzetelnej ochronie.

)