|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Jeny, nie beczcie, bo i ja zacznę!
Biska - spoko, coś się wymyśli z tą trasą a przecież jak będzie "krytyczny tydzień", to się możemy zobaczyć, a na pewno część z nas ![]() Claris weź sobie mokry ręcznik, połóż się w łóżku, a ręcznik sobie połóż na twarzy albo na klatce piersiowej, mnie to uratowało. A jak Cię to tak strasznie męczy, to powiedz mamie, co się stało. I wytłumacz, że chciałaś, żeby się nie martwiła. Najwyżej trochę zbagatelizuj sprawę, żeby się nie przejmowała tak bardzo.
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Claris, to może powiedz mamie co się stało? Tylko tak na spokojnie jakoś?
Sama nie wiem... Kurcze to musi być ciężkie takie okłamywanie ech No i jak wstałam ze świetnym humorem, tak zaraz położę się spać zaryczana |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jak tam pojedziemy, to powiem, bo nie wytrzymam. Nie umiem tak w oczy kłamać
Jeszcze w takiej sprawie... Będzie już prawie koniec jej wczasów, więc lepiej niż jak się teraz dowieBiska a Ty nie rycz, z dziewczynami wybierzemy się tam do Ciebie na ten panieński
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-08-21 o 00:09 |
|
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
Claris to moze jej jednak powiedz..ale tak ze od razu ze mu nic sie wlasciwie nie stalo... Zeby sie nie martwila, zawalu nie dostala czy cos...
Bo widac nie jest Ci z tym latwo..
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Biska nie płakać mi tu!! Tobie panieński też sie zorganizuje!
![]() Claris zgadzam sie z dziewczynami, jeśli masz tak bardzo sie męczyć i dręczyć to powiedz mamie (w jakiejś złagodzonej wersji). Nie możesz przecież byc taka roztrzęsiona jeszcze całe 2 tygodnie Idę spać chyba, dobranoc
Edytowane przez rusałka_1 Czas edycji: 2009-08-21 o 00:14 |
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to już nie chodzi o sam panieński, jakieś takie mnie przeczucie dopadło, że nie damy sobie rady z tym weselem i wszystkim
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Biska - ba, z dziewczynami Ci zrobimy panieński
Dasz sobie radę bez najmniejszego problemu zobaczysz!
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
rusałko, został jeszcze ponad tydzień, a nie 2. Jedziemy tam z tżtem dokładnie za tydzień (w nocy wyjedziemy), a wrócimy już z mamą w niedzielę |
||
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczynki
Dobrej nocki Kochane |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powoli zmykam
wieczorkiem w końcu przytulę się do TŻa!
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
sieee wypralam i oczy m isie klejoooo wiec sie klade zaraz
![]() Claris..no to jak juz tam pojedziecie i bedziecie z mama wracac to faktycznie wtedy jej powiedz zeby szoku nie doznala jak syna polamanego w domu zastanie.. a my dzisiaj prawie wypadek mielismy..jechalismy droga..2 pasy no i rownolegle do nas jechala kobita..my po lewej stronie ona po prawej stronie i byl skret w lewo i ona z tego prawego pasa nagle buuum i gdyby nie refleks kumpla to by w nas walnela zdrowo..ooooj jak sie wkurzyyyyl:P eee gdzie wy jedziecie i sie spotykaaacie..ja tyz chceeee:P:P Justynka..ja Ci wysle numer jutro jak go znajde bo ja swojego nie paaamietam oczywiscie bo niedawno zmienialam a teraz juz padnietaa jestem i zmykam spac bo trza jutroo sie pokazac z dobrej strony wieec... trzymamy kciuki tak ?
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Candy a Ty jestes Strzelec. Me too
kciukam jutro, wykaż się tamDobranoc
|
|
|
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa skad Ty tooo wiesz?:P![]() dobranoc kobietki
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
cos za duzo tych nawiasow tam masz kochana - po url- wywal to U, masz tam jakos dwa nawiasy - ma byc
[ url=link ]razem[/url] jakos tak chyba - miedzy "/" a "url" nie moze byc spacji czyli tak: razem na dole masz jak to wkleic - za drugim url przed ] dalam spacje zebys widziala jak to ma byc napisane [url=http://suwaczki.slub-wesele.pl/200609032437.html]razem[/url ]
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-08-21 o 00:47 |
|
|
|
#2477 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Opowiedz nam coś o sobie ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Udało się Dziękuję Wam za pomoc ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
Ja tam byłam na weselu w zupełnie czarnej sukience ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||||
|
|
|
#2478 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka z rana
![]() Dobrze, że dużo pisałyście, bo nie chce mi się pracować ![]() Biska fajowe wesele ![]() Cytat:
o mkijażach się rozwodzić ie będę, bo się prawie nie maluję a mocnych makijaży to już w ogóle nie cierpię kiedyś to co innego. W liceum się szalało, bez makijażu do szkoły nie szło, a teraz się zestarzałam nie muszę ![]() Kot raz lepiej raz gorzej jednak. Bidula straszna jest. Ale wczoraj odkryła co to trawa Będzie dobrze myślę. Dobra wiadomość jest taka, że weterynarz potwierdził, że pod zapuchniętą spojówką są oczy, więc będzie widzieć Znalazłam jej zastępczą opiekę na weekend - moja przyjaciółka się nią zajmie, więc dzisiaj mykamy na Hel ze znajomymi Justyna co do zostawienia jej sobie - ja jak najbardziej jestem za, ale nie wiem jak rodzice zareagują na kolejnego kota w domu a TŻ utrzymuje dość przekonująco kaszląc i smarkając, że jest na koty uczulony. Ale nadal w to nie wierzę ![]() Wrzuciłam na nk kilka fotek z początku wyjazdu Będzie więcej, na razie tyle zdążyłam przejrzeć i wybrać ![]() Apropos panieńskiego, to ja planuję właściwie to planowałyśmy w środę z koleżankami przy winku. Śmiałyśmy się, że jeszcze jedna flaszka i byśmy po prostu mojego tż na ślub zaprosiły . Więc napewno nie bedzie na nim wielu osó, tylko najbliższe koleżanki, więc jakieś.... 6 osób + ja. No i pewnie wyjedziemy na weekend nad morze albo coś. Zależy kiedy to będzie
Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2009-08-21 o 08:02 |
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Spotkanie? Piszę się
może uda mi się przyjechać.
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
tak sobie poczytałam o tych druhnach i panieńskich i wiecie co? ja też nie mam nikogo sensownego żeby wziąć na druhne... yhhh nie lubię takich znajomości![]() od rana coś mi się wszystko na opak kojarzy więc wybaczcie Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
sie looobudzilaaam..a wcale mi sie nie chcialooo
![]() i wszystko byloby fajne gdyby nie to ze dostalam uczulenia na twarzy ..fakt ze nie widac ale czuje takie male grudki tylko hmmm...ciekawe od czego?:/ trzaa by sie pomalowac..uczesac wyprasowac i spadaaac:|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
ale wczoraj wieczorem smętny nastrój panował... Żeby ten dzień nie trwał zbyt długo
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
To jestesmy(byłyśmy) dwie
bo też mi tu dziewczyny tłumaczyły i nie wychodziło![]() Cytat:
![]() A skąd Ty tak dokładnie jesteś? ![]() Candy kciukam ![]() W ogóle to dzień dobry ![]() ![]() Aaaaaaaa.. arrakis jesteś wielka
Edytowane przez Basiek19 Czas edycji: 2009-08-21 o 09:07 |
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
basiek, średnio się udąło, bo nie działa
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Znowu popisałyście trochę.Nie wiem o czym u kogo czytałam,ale napiszę tak ogólnie.Co do tych panieńskich to ja mam 4 dobre koleżanki.Ale jakoś nie chciałabym typowego panieńskiego. Już kiedyś pisałam,że poszłybyśmy sobie za dnia do kosmetyczki,albo na dłużej do SPA,a mój TŻ pojechałby sobie z kolegami na quady czy painta...a wieczorkiem wspólna imprezka,ale jakaś wypasiona Myślę,że lepiej się będziemy bawić razem. Poza tym znam szwagra mojego TŻta... to on zawsze wpada na pomysł striptizerek,burdelu itp.Kiedyś jednego kolegę na jego kawalerskim chcieli zabrać do burdelu ( walnięci są) ale jak się o tym dowiedział,to wrzucił do rzeki kluczyki do auta (był mocno napity) i powiedział,że nigdzie nie jedzie bo on swoją narzeczoną bardzo kocha.Dobrze się zachował,ale niestety szwagier mojego TŻta jest niepoważny...W zeszłym roku też byli na kawalerskim (mój TŻ i jego szwagier) i oczywiście szwagier wpadł na pomysl Night Clubu...ALE BYŁAM ZŁA JAK SIĘ DOWIEDZIAŁAM.A co do tych ulotnych znajomości,to przecież to zupełnie normalne.Każdy zaczyna pracę,zakłada rodzinę i nie ma już tak czasu na takie znajomości jak były kiedyś ![]() Co do biżuterii to ja dostałam tylko raz od TŻta na moje urodzinki(w tym roku). Kupił mi bransoletkę Charms i do tego te zawieszki I ciągle ją noszę,głównie z zawieszką MOTYLKIEM Ale ja raczej nie noszę biżu, mój TŻ też jej nie lubi![]() Claris to jej powiedz jak ją odwiedzicie. Lepiej tak niż przez telefon.I nie przejmuj się tak wszystkim,bo to naprawdę nie są duże problemy a jeszcze się wrzodów nabawisz ![]() Candy pomalowałam się tak jak radziłaś.I wyszło niemalże super. Fajnie kolorkiprzechodziły,tylko jeszcze muszę popracować nad tym jak wyciągnąc ten najciemniejszy cień w zewnętrznym kąciku.Musi byc ładnie wykończone i równe ![]() Rusałka na Moich Makijażach znajdziesz dużo propozycji delikatniejszych makijaży. Bodajże Aga B. robi też delikatesy. A w ogóle to lubię Was I tak myślę,że jakby na panieńskim każdej z Nas były pozostałe Zazdrośnice,to byłyby to MEGA BIBY Stulecia
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo my wszystkie przecież jestesmy takie MEGA ![]() Działa już link
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórzy żonaci, mężaci, inni sami, inni narzeczeni, inni już z dziećmi, a jakoś ciągle nam po drodze cały czas Mój tż na wieczory kawalerskie też na ogół chodzi do night klubów. Jest taki w Wawie nie pamiętam jak się nazywa.... namiętnie odwiedzany przez facetów, ale ja się nie złoszczę. I tak wiem kto jest dla niego najpiękniejszy a chodzą bo chodzą no... chyba z braku leszych pmysłów
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jakie tu smętne humory wczoraj panowały... Biska nic się nie martw, zwalimy się do Ciebie wszystkie na panieński i zrobimy mega imprezę ![]() Claris powiedz mamie tylko jakoś tak delikatnie...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

a przecież jak będzie "krytyczny tydzień", to się możemy zobaczyć, a na pewno część z nas 
weź sobie mokry ręcznik, połóż się w łóżku, a ręcznik sobie połóż na twarzy albo na klatce piersiowej, mnie to uratowało. A jak Cię to tak strasznie męczy, to powiedz mamie, co się stało. I wytłumacz, że chciałaś, żeby się nie martwiła. Najwyżej trochę zbagatelizuj sprawę, żeby się nie przejmowała tak bardzo.

Sama nie wiem... Kurcze to musi być ciężkie takie okłamywanie ech

No ale nareszcie stanęło na 7 (albo 8) flaszkach i puścili młodą. Zawsze wydawało mi się, że to wykupienie młodej ma być symboliczne a nie jak przekupy na targu, no ale ok
po prostu
moze wy coś doradzicie?