|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
|
|
|
|
#2462 |
|
Konto usunięte
|
u mnie w obu Biedronkach, które dziś odwiedziłam, biednie jakoś z tą wyprzedażą... choc depilatory, telefony itp były w duużych ilościach
i jeszcze deski klozetowe ![]() zakupiłam segregator na inspiracje tygodniowe ![]() polecam Wam dziewczyny cwiartkę wędzoną z kurczaka - Świat Drobiu - ja kupuję, obieram na drobne kawałeczki, podsmażam na patelni i 3 osoby mają obiad jak nic. Do tego ryż i mieszanka sałat z B. i gotowe a jakie pyszne! |
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Myślałam o tych wcześniejszych- Jeździec miedziany, książka Pawlikowskiej...
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli wieża lub tv ma możliwość podłączenia usb to nie powinno być problemu .... chyba
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
A ktoś z was wie coś o chlebach pełnoziarnoistych tych nie pszennych albo o serkach kokosowych czy są (kiedyś coś czytalam w którymś wątku)
|
|
|
|
#2467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie była wyprzedaz jednak nic bardzo mnie nie zainteresowało. depilatorów zero telefonów słuchawek również. same jakieś koszulki meskie ubranka dla niemowlaków wiec nic nie kupiłam.Myslałam ze znowu przecenia zegraki na 5 bo ostatnio były po 10 zł ale nikt nie kupował.
Magusie są pyszne uwielbiam je z jogurtem albo na sucho pycha.
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy mi się wydaje, czy ostatnio w Biedronce były jakieś piżamy? Wydaje mi się, że gdzieś mi mignęły no ale pewności nie mam
Jeśli tak to jaka cena i jak z jakością? Dostanę je gdzieś jeszcze czy były już dawno? Potrzebuję na wyjazd więc taka biedronkowa w sam raz
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Były dosyc niedawno. I przypomniało mi sie ze na wyprzedaży je widziałam. Poczatkowo kosztowały 17 zł (chyba) a teraz 10 zł. Cena adekwatna do jakości moim zdaniem.
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
Pobuszuję po mojej biedrze i może coś tam jeszcze znajdę.. Za 10 zł i tylko na wyjzad to myślę, że warto
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Myśle ze tak. bo niektóre wzory i kolory są dosyć fajne.
|
#2474 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
ale są one tylko do kompa, a w instrukcji dodatkowo wypisane obsługiwane systemy operacyjne windows 2000, xp, vista, nic nie ma o najnowszym windows 7 więc nie wiem czy z tym będą kompatybilne na moim kompie sprawują się super
|
||
|
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, że nie ma takiej listy bo to chyba zależy od danego sklepu i danej Biedronki, co gdzie się uchowalo to wyprzedawane jest. Produkty są pewnie w wielu takie same na tej wyprzedazy ale pewnie i są też takie , ktore w jednej Biedronce są a w innej np. nie ma.
|
|
|
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które nabyły depilatory. Jak się sprawują? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie jestem w pełni przekonana do takich nowoczesnych urządzeń :-P
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
a moja Biedrona t oalbo jakas opóźniona albo ja ślepa jak kret..nic nie widać, ządnego plakatu że wypzredaż czy coś. nic nowego<znaczystarego> nie widziałam no chyba ze ludze tak popedzili że już wszystk owykupili ale w koszach nic nie byłoo
![]() za to kupiłam - żel pod prysznic <załącznik> pachnie nieziemsko 500ml za ok 3zł<jak dobzre patrzyłam> ![]() - ser zółty podlaski<5,49 w opakowaniu> - pieczywo - płatki just fit w polewie jogurtowej - ja kupuje mydła w 3 wersjach zapachowych<za 0.89 > jest limonka<ulubione, wiśniowe sztuczny zapach , i jeszczze owocowe w pomaancowym opakowaniu> |
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i wróciła do zwykłych maszynek. Jak dla mnie żadna metoda depilacji nie jest doskonała, ciągle poszukuję![]() Banany w dobrej cenie dzisiaj były, 2 z kawałkiem, przydadzą się do koktajlu (dojdą jagody z lasu obok ) Awocado już powyżej 2zł (a było po 1,49 jakiś miesiąc temu) i znowu niedojrzałe, poleży znowu kilka dni. Just fit z owocami egzotycznymi(mogłoby być wreszcie w jakiejś promocji) Chleb wiejski, średni ale w ogóle w b. jest średni chleb. Rożki adwocatowe, niezłe serek delikate-pierwszy raz, zobaczymy czy daleko mu do almette no i tola naturalna |
|
|
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też depilatora dzisiaj nie było
ale za to kupiłam dzisiaj plastikowe pudełka do przechowywania - kupiłam z myślą o trzymaniu proszku do prania i okazały się strasznie duże (w porównaniu ze starymi) i nie wiem czy nie kupić mniejszych a te do czegoś innego wykorzystać
|
|
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
A może jest ktoś z Koszalina i wie czy w którejś biedronie dostępne są w promocji depilatory?
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś kupil w B. jakiś serek kokosowy? Bo ja nie widzę nigdzie, ani Darek ani Vitello czy jakoś tak nie było tego smaku w Biedronce
|
|
|
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
batonika nie jadłam, ale płatki mogę polecić ![]() na wyprzedaży u mnie depilatorów nie było |
|
|
|
|
#2483 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba nie, ja nigdy nie widziałam. Byłam dziś na wyprzedaży, ale nie było ani depilatorów, ani aparatów, telefonów, nic takiego. Nic to, i tak jestem zadowolona Kupiłam dla siebie, mamy i babci rajstopy na zimę Po 1 zł, pokrowce na ubrania, już czaiłam się na nie jak były w normalnej cenie, ale przegapiłam, teraz kupiłam też po 1 zł Drewniane zawieszki cedrowe także 1 zł. Męską koszulę za 5 i piżamkę za 10 Aaa i jeszcze duże donice po 1 zł Ale jak czytam o Waszych zakupach, to fajne rzeczy miałyście, u mnie tego nie było |
||
|
|
|
#2484 |
|
Przyczajenie
|
Kiedyś były, przepyszne, Vitello, ale już od dłuższego czasu nie ma
![]() Ja jadłam pyszne są Bon Creme tylko to kokosowo migdałowe ale polecam
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj z rodzicami kupiłam na wyprzedaży 2 piżamy(koszule nocne) każda za 10 zł, kosz do ogrodu za 5 zł i koc, ale nie pamiętam za ile
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyprzedaży u mnie tyle co nic |
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też kicha
Jakieś węże itp. Jedną piżamę znalazłam tylko w miarę. ale Biedronka najblizej mnie jakaś taka niedotowarowana jest
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylam dzisiaj w 3 Biedronkach (w tym jednej świeżo otwartej
więc teraz mam zapas bananow, jogurtów i płynu do płukania ) Na wyprzedażach nie widziałam nic ciekawego.. w sumie kupiłam z ciekawszych rzeczy pojemnik/osłonkę na ciasto w żadnej z Biedronek nie było orzeszków niesolonych
|
|
|
|
#2489 |
|
Przyczajenie
|
w żadnej z Biedronek nie było orzeszków niesolonych
![]() kurcze dziwne te wasze biedronki albo klienci tak wykupują :Psoecjalnie juz pare razy sprawdzalam i u mnie orzeszków niesolonych zielonych z arkado jest duzo pol na pol na pewno a raz nawet mi sie wydawalo ze bylo wiecej niesolonych niz tych z sola:P :confused :
|
|
|
|
#2490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dodałam kilka truskawek i trochę naturalnej toli. Był pyszny, pomyślę aby następnym razem trochę zamrozić w kubeczkach z patykiem tak aby lody z tego wyszły---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

i jeszcze deski klozetowe 
. Myślałam o tych wcześniejszych- Jeździec miedziany, książka Pawlikowskiej...

jesli wieża lub tv ma możliwość podłączenia usb to nie powinno być problemu .... chyba

) i wróciła do zwykłych maszynek. Jak dla mnie żadna metoda depilacji nie jest doskonała, ciągle poszukuję

Jakieś węże itp. Jedną piżamę znalazłam tylko w miarę. ale Biedronka najblizej mnie jakaś taka niedotowarowana jest