|
|
#2461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pilnie kosmetyki z wyższej półki
chciałabys sie wymienic rozswietlacze huda za smashboxa?
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja jednak podziekuje nie mam co dołożyć i jednak nie jestem przekonana co do tych rozświetlaczy pozdrawiam
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ogólnie szukam niszy, a najbardziej Tauera i MFK Absolue Pour Le Soir. |
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
coś za puder hourglass?
|
|
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
hej nadal jestes zainteresowana paletka do konturowania smashbox? u Ciebie podoba mi sie estee lauder puder czy byłabyś zainteresowana?
|
|
|
#2468 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
oj szkoda
![]() kurcze ta paletka rozswietlaczy tez moze by mnie interesowała,ale za bardzo nie wiem co Ci dołozyć. A masz moze jakis róz lub brązer na wymianke za ta paletke ewentualnie?np z Maca? ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- hej Allure S to moj ulubiony zapach nie oddam, moge dołożyc końcówke euphorii przedreformulacyjnej we flakonie tak patrze,ale cenowo wychodzi podobnie bo paletka rozswietlaczy 185 a moje paletka smashbox 189 tylko teraz akurat jest w cenie prom0cyjnej.Moge ta euphorie dołozyc
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2018-05-11 o 09:23 |
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Becca - Ultimate Coverage Complexion Creme - podkład w kolorze Shell uzyty pare razy
Too Faced - Born This Way Setting Powder - puder użyty pare razy RCMA - No Colour Setting Powder - uzyty pare razy cos u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- no nie powiem przez pewien czas był moim numerem jeden więc trochę go ubyło
|
#2472 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za puder RCMA?
|
#2473 |
|
Rozeznanie
|
Too Faced - Born This Way Setting Powder - puder użyty pare razy
Too Faced Chocolate Bar palette - uzyta parę razy Coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Ja jestem chętna na wymiankę róż->puder lub róż-> paletka więc zastanów się i daj znać jak coś
|
|
|
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
Oj szkoda... Ja pooglądałam sobie swatche tej paletki na YT i chyba jednak podziękuję
aktualnie mam straszną chęć na coś cieplejszego, bardziej w stylu tych brzoskwiniowych palet niż czekoladowych :P ale dziękuję
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej może coś u mnie za huda electric?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
L'ange Noir już nieaktualne
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
Hej, może wypatrzysz coś u mnie za paletkę Too Faced?
|
|
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
Mam różne perfumy (w różnych cenach). Zapytałam z nadzieją że może coś dla siebie znajdziesz.
Chętnie oddam flaszkę za paletkę, oby obu stronom pasowało i cenowo było ok
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję, na ten moment nic nie widzę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym wymieniła paletke na podkład Chanel ale masz napisane że nie do wymiany. Podkład Becca wpada w żółtą tonacje?
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ahh to szkoda bo w żółtych tonach wyglądam jakbym była chora. |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne rozumiem
. Mam jeszcze jedną paletke Hude poza wątkiem. Może innym razem.
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybyś miała jakieś dokładki to daj znać, ja chętnie pozbęde się paletki
.
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Róży mało używam mam dwa i mi wystarczą, rozświetlaczem mogłabym być zainteresowany gdyby nie fakt że niedawno kupiłam sobie rozświetlacz z Benefitu high beam.
Mam jeszcze szminke w płynie z MAC Hihg Drama i dobraną do odcienia konturówke. Gdybyś coś dokładała to chętnie oddam .
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2018-07-11 o 15:03 |
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Czy zamierzam się pozbyć to jeszcze nie wiem, ale teraz w ogóle nie mam ani czasu ani ochoty sie malować, więc może i się pozbęde
. Oprócz tej co w wątku to jeszcze mam Rose Gold Palette i jeszcze Winter Highlighter Palette.---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Niestety tej paletki akurat nie posiadam . Ma ładne kolory sprawdziłam sobie swatche .
|
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za podklad Shiseido?
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Z kosmetyków chyba nic, ewentualnie zerknij na moją fragrę
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Najbardziej chciałabym miss dior le parfum, ale chetnie też poprzednią wersję edp lub cherie, flowerbomb, dolce vitę, Tom ford noir pour femme, Coco mademoiselle, chance eau tendre i wiele innych zapachów ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- A ona przypadkiem nie występuje w pojemnościach 40 i 75 ml? Może mogłabym uzupełnić różnicę odlewkami lub czymś z wątku? ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- A co byś mogła dołożyć za l'eau? ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Ja mogłabym dołożyć miniaturę salvadora daliego, taką czarną, odlewkę mancery roses vanille, L'or de Torre te, lartisan vanille absolutnej, tiziano terenzi laudano nero, Tom ford Sahara noir, Mattin Calin, Yves rochere Rose absolute fraiche edt, si le parfum - takie mam gotowe plus mogę odlać coś ze swoich flakonów. Pewnie nic nie wybierzesz, ale musiałam spróbować ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Z kolorowki mam nowy błyszczyk Victorias Secret cherry bomb ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Sahary mam malutko, odleweczkę że 2 ml niestety w zasadzie mogłabym dorzucić wszystko, co wymienilam.
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na dokładkę
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

. Oprócz tej co w wątku to jeszcze mam Rose Gold Palette i jeszcze Winter Highlighter Palette.