|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Cytat:
aaa to jest taki człowiek ze szkoda gadać, muszę ją chyba rzeczywiście postraszyc tym ze zrezygnuję, wyslę tam dzis tzta zeby się zapytał o co chodzi bo ja nie mam zamiaru na nią patrzeć, na pewno jej nie zapłacę za ogrzewanie w grudniu to wiem na pewno
|
|
|
#2462 | ||
|
Rozeznanie
|
Oj wszytsko robię, żeby nie sprzątać ........
, trzymam kciuki za pomyślne wieści na wizycie Cytat:
, może Ci mama albo tż pomogą. Mój mąż przed chwilą się zadeklarował, że pomoże. W sumie to dobrze żeby wiedział gdzie co jest dla dziecka.Cytat:
. Dużo zdrowia Wam życzę, i jak najszybszego wyjścia ze szpitala.podpinam się pod pytanie bo nie wiem ile kupić... |
||
|
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Na dzień dobry wieści od Ggory
Cytat:
rojku śliczny kącik princessskaa dobrze że pojechałaś na IP i fajnie Że okazało się iż wszystko ok - przeżyć nie zazdroszczę nikaa ja czuję czkawkę małego nawet trzy razy dziennie - czasami mnie to już wkurza. Zawsze mi czka na dole w podbrzuszu to po prawej to po lewej stronie Paula_22 Gratuluję Fallen Angel ja mam zakupione tylko dwie paczki - trzeba będzie to się dokupi. W szpitalu nie wymagają. |
|
|
|
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
A ciekawe,jak tam dreamnes,czy sie u niej cos nie zaczelo
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jak Marejta sie trzyma, poszla jakis czas temu na l4, a tyle czasu sie nie odzywa, moze tez juz ma maluszka ze soba...
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- eh, ta nasza ggoraa sie wylezy w szpitalu... a niby z drugim to idzie szybciej |
|
|
|
#2467 |
|
Zadomowienie
|
Fallen Angel ja mam 2 opakowania belli, jesli bedzie trzeba wiecej, to zawsze w aptece mozna kupic, ale rozmawialam z kilkoma mamami i mowily, ze w domu uzywaly normalnych podpasek, a nie podkladow
Asiol wszystkie ciuszki dla maluszka mam juz poprane, poprasowane i ulozone przez tza w komodzie, a ja chce torbe do szpitala spakowac sama, bo bede miec pewnosc, ze zapakowalam wszystko, tz jak mnie pakowal na patologie w sierpniu to nie wzial zadnego kubka, sztuccow i musialam go wysylac kilka razy do domu |
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
A ja właśnie dziś myślałam o Pauli że jakos długo jej nie ma, kochana PAULINKO ogromne gratulacje, a synuś jak na te tygodnie to duuuży, obyście szybko wyszli Myszka będą baty Olusia a moze wody Ci się sączą? Obserwuj się albo dzwoń do ginki Dziewczyny zauważyłyście że jedynie Ania była przeterminowana, pewnie Lila chciała być październikowa . Ciekawe która następna, pewnie GoraA ja dziś wyjątkowo nie mam weny do roboty, dziwne, podlałam kwiaty, obiad z wczoraj mam, nawet odkurzać mi się nie chce co zazwyczaj uwielbiam. Czasem trzeba się pobyczyć .Nika oby to swędzidło to nie cholastaza, trzymam .Glam trzymaj sie, będzie dobrze, strasznie dzielna jesteś .
|
|
|
|
#2469 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj idę do gina -zobaczymy jak tam maleńki ,ale jak zwykle mam już stressa .
Ggora -3mam kciuki kochana
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
Raczej nie,to bylo bardzo geste,sluzowate
|
|
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
ja mam dwie paczki tych wielkich nart z belli
+ jedne zwykłe tylko największe podpaski z belli - takie jak się stosuje na noc.... a dalej to się zobaczy - ja jestem fanką alwaysów więc moze się później przezucę na nocne allways....Jejku dziewczyny , jestem tak rozdrażniona ze tego się nie da opisac - punkt kulminacyjny mojej nerwowości nadchodzi zawsze przed snem ,wczoraj miałam tak silny ucisk na klatkę piersiową że nigdy wczesniej nie czułam takiego bólu - a moze raczej nerwobólu. raz wylądowałam w szpitalu z zaciśnięciem splotu słonecznego, a to było połowe tego co czułam wczoraj. Mam ochotę krzyczeć, biegać, drapać się z nerwów. NIe wiem co się ze mną dzieje!!!! Mąż juz wczoraj przyjął inną taktykę i starał sie mnie zrozumieć iwyciszyc, uspokoic, dzięki niemu bylo ciutkę lepiej..... Przychodzi mi na mysl ze to moze byc przez ten lek.........
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam wizyte w srode i mysle czy na wszelki wypadek nie wziac torby z jakimis rzeczami dla mnie pidzamy, szlafrok itp.Juz jak ostatnio byłam to chciała mi dac skierowanie.Mam 90km do Wawy wiec jak taka sytuacja bedzie to nie bede jechała po ciuchy.
Nie wiem tylko czy dla małej brac bo to dopiero 32tc bedzie wiec jak cos (odpukac)to jakies 2kg bedzie miała, a takich ciuszkow nie posiadam.Chyba pogadam z siostrzenica zeby od lalki baby born mi pozyczyła
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ela wybacz mi
|
|
|
#2474 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze kochana, że jest dobrze. GRATULACJE!!! Cytat:
Troszku mi nasz kącik przypomina- poźniej może założe pościel i też pstryknę :PCytat:
Ale na razie wybrałam do wywołania i wczoraj album kupiłam Ciesz się Mój nie buszuje, ale czasami się kreci po domu i nagle go nie widze i cisza... więc po cichu zaglądam do pokoiku, a on siedzi po turecku na dywaniku (kupiłam taki biały włochaty ) i się cieszy do mnie, że dzidzia będzie tu niedługo ![]() Nawet ostatnio się dosiadłam do niego i tak se chwilkę posiedzieliśmy ![]() truskafka- odwieczne problemy wynajmu... na swoim byś zrobiła porządnie i już , a tak człowiek udupiony. Współczuje... Ja też mam 2 paczki podkładów, bo te narty nie przemawiają do mnie Później pewnie kupie podpaski, a w naszych czasach nie problem, apteki, sklepy wszedzie, to wyślę Tż'ta najwyżej.
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-10-24 o 11:23 |
|||
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tych nart mam 2 paczki potem juz podpaski będą w użyciu.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
truscafka
ja biorę dopegyt w najwyższej możliwej dawce, 3 razy 2 plus 2 razy plendil humor mam okropny, mój tż to tylko mnie głaszcze po głowie wieczorem. albo robię awanturę, albo płaczę. czytałam ulotkę, i możliwe jest że tak" bije" po głowie. ale z ciśnienienm nie ma żartów, więc wytrwale łykam. skierowania na cc z powodu nadciśnienia nie mam, wypada tylko czekać. chyba że pójdę do innego lekarza na wizytę. krótko mówiąc jestem nie do wytrzymania i samej ze sobą jest mi ciężko. a dzisiaj skończyłam 37. tydzień. ciśniena mam różne najwyzsze 138/97 a normalnie to 122/88 u mnie w poradni opór był żeby wypisać skierowanie na cc, bo można niby podważyć. znajomości nie mam aby to jakoś załatwić. pewnie trzeba by było zapłacić czy coś. i tak czekam... |
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a oto Danielek Pauli- zdjęcie od myszeczki
![]() Bidulek w kabelkach leży choć najważniejsze ze jest ok.
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ale to dla jego dobra,wiadomo
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Lina
za wizytę Truscafka - ale Ci się babsztyl stary trafił... Dobrze, że tż wkroczy do akcji - może babka nie będzie aż taka perfidna w działaniu.. Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że we czwartek idę do szpitala - tam, gdzie będę rodzić. Zrobią mi badania, pokontrolują ciśnienie, ktg i ustalą termin cc. Może już nie będą mnie wypuszczać, tylko wyjdę już z malutką? Tak wczoraj tż stwierdził, że strasznie szybko zleciały te miesiące ciąży. A wydawało się, że to tak długo, 9 m-cy. Tyle też stresu było w lipcu - pobyt w szpitalu, plamienie... A tu proszę, dzielnie dotrwałyśmy do 38tyg - tak tak, już jutro zaczynamy kolejny tydzień Dzwoniła dzisiaj moja teściowa - ma wysłąć paczkę z rzeczami dla mnie i dla małej - mam nadzieję tylko, że dojdzie przed porodem I jeszcze koleżanka mamy z Danii ma przysłać jakieś rzeczy. Także kolejne dostawy w drodze do nas Kochany tż kupił mi małą pepsi i snikersa Póki nie muszę być na diecie to troszkę sobie jeszcze podogadzam |
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
Więcej informacji ma myszeczka to jak coś to niech napisze
|
#2482 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdróweczka i szybkiego powrotu do zdrowia życzę
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
urodził się w 33 tygodniu. Podobno wody zaczęły jej się sączyć
|
#2485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś nie dotarło do mnie,że to wcześniak...
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
malutek kochany!
najwazniejsze ze wszystko jest dobrze! silny chlopak!---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- ale jakei on ma ustka śliczne!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#2489 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę, powiedźcie, która pościel Waszym zdaniem jest ładniejsza? Bo ja (jak zwykle) zdecydować się nie mogę..
http://allegro.pl/12el-posciel-dziec...869732044.html różowe króliczki czy różowe misie w kółkach? |
|
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
princessskaa mój tż ostatnio stwierdził to samo, że strasznie szybko mu ten czas zleciał i jest przerażony że to już niedługo - trochę jeszcze zostało rzeczy do zrobienia więc pewnie dlatego. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

, 
. Dużo zdrowia Wam życzę, i jak najszybszego wyjścia ze szpitala.

. Ciekawe która następna, pewnie Gora
.

!
najwazniejsze, ze wszystko idzie w dobrym kierunku!!!

Póki nie muszę być na diecie to troszkę sobie jeszcze podogadzam