|
|
#2461 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;)
Cytat:
Ja nigdy takiej kuchni nie będe miała Jakbys zobaczyła moją to byś szoku doznała ![]() Asiu mi po przeróbce łazienki weszła kabina 80x120 ale mam bez hydromasażu. Ja sie juz chyba starzeję bo jak cos wybieram, to zeby było praktyczne, tak jak z tym kolorem mebli kiedys miałam ciemne , ładne ale ciagle ze scierka mozna było przy nich chodzić . |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Asia tylko bez piwka
![]() Aga ja poprzednie miałam białe,ale w mniejszej kuchni w innym domu. a tutaj światło tak pada bo mam 2 okna
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2013-11-27 o 22:34 |
|
|
|
#2463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a w mojej trzeba było ścianke zburzyć zeby była więkasza. Także korytarz i kuchnia jest razem
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja tez chce kabinę bez cudów... nie potrzebne mi radio, sauna czy inne cuda... chodzilo mi tylko o pokazanie gabarytów i ze w całości
![]() jakby sobie wsadzila taka 120 to bym bokiem wchodzila do lazienki ![]() moja łazienka typowa kliteczka blokowa (choc moj tata ma 2x większą...) taka 1,7x 1,8m bardzo klaustrofobiczna i do tego z toaletą razem...
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jak minął dzionek.Ja dopiero siadłam
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, melduję się grzecznie
![]() wróciłam ze spaceru z psem i powiem wam, że zimę czuć w powietrzu.... zimno, pada jakieś g**no które marznie w locie.... nogi się rozjeżdżaja na chodniku.... do tego wieje wagowo zanotowałam maleńki spadek.... lepsze to niż wzrost ![]() aaa i dzisiaj pozarlam 2 porcje brukselki na II sniadanie i na kolację strasznie mi posmakowała z tego przepisu http://wegetarianka.blox.pl/2012/01/...IEKARNIKA.html i namiętnie ja robię ![]() a dzisiaj poszalałam i kupilam 1,5kg brukselki i zamroziłam... bedzie jak się sezon skończy ![]() a chwilowo siedze i grzebię w necie w poszukiwaniu jakiegoś telefonu
|
#2467 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogłam dziś zwlec się z łóżka, dobrze że to piątek
![]() Mam problem, sama nie wiem co bym jadła. Pojawił się znowu kłopot ze słodyczami, staram się nie jeść. Ale szlak mnie trafia jak waga nie spada tylko rośnie ![]() Dziewczynki miłego dnia
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
dobry.....
a u mnie znowu wzrost i pojęcia nie mam po czym.... chce mi się płakać.... Aga ja mialam to samo... tez mi się wstac nie chcialo... a jak sobie pomyslę ze jutro z rana pracuje to mam niechęć totalną.... bo znowu będę niewyspana... pod oczami wory mi się zasiały i jakies zmarchy....
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jutro do pracy
![]() ja się ostatnio rzadziej ważyłam i nie wychodziło mi to na dobre.Jak kontroluję wagę to mi lepiej idzie.U mnie powoli spada,ale niestety jutro impreza.
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza ale boski avatarek
![]() ja po imprezce u taty... jestem najedzona, mimo ze jadłam malo.... bo jedną nóżkę kurzą duszona, pieczarkę zapiekaną, troche salatki, pomidorów..... i 2 kieliszki wina wytrawnego ![]() teraz czas zebrać dupkę i wziąć się w garść.....
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
No to Asiu bierzemy się za siebie
mam nadzieję, ze tym razem wreszcie nam się uda Dzisiejsza moja waga straszna, znowu wzrost, nie wiem dlaczego ale może wreszcie minie ten kryzys ![]() Eliza śmiechowy avatar
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam właśnie z imprezki.Trochę zjadłam i wypiłam,ale drugi raz z rzedu mam takie coś ,że po %% dostaję wysokiego tętna.Serducho mi się trzepie i źle się czuję.Ogólnie mam zawsze wysokie tętno,a niskie ciśnienie
Avatarek bardzo mi się spodobał jakoś taki słodziutki i cieplutki
|
#2473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wagę cofnęłam z 69kg...ale czuję, że nie na długo) Szanse na schudnięcie mam dopiero po Nowym Roku. Do tej pory będę się chyba turlać Cytat:
![]() Nio, avaterek czadowy Elizka. Poprzedni przygnębiający troszkę taki był. Kojarzył mi się z cierpiętniczą miną....Ten bardzo optymistycznie się kojarzy.
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka na tamtym avatarku to był motyl tylko taki jakiś lichy
![]() Ja Ci się nie dziwię,że jak jest na stole to jesz ,ja bym robiła tak samo.Na szczęście do świąt spokój z imprezami ![]() Waga powoli w dół
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
hej u mnie cały czas jakiś kryzys, mimo tego ze staram się pilnować waga jakoś stoi, ale nie poddaję się moze wreszcie coś drgnie. Muszę trochę zrzucić do świąt
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie waga powoli spada,ale dobrze,że w ogóle
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się cieszę, gdy kolejnego dnia waga stoi a nie wzrasta...Ale najczęściej o troszkę wzrasta. Ciężko jest. Dosłownie i w przenośni.
Eliza, zapomniało mi się, że Ty na motylka zmieniłaś już jakiś czas temu. Mnie i tak został w pamięci ten Twój pierwszy avatar ![]() To kwiatuszek zdecydowanie najfajniejszy
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
no i jape ma szeroką
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
wesoly jakby się marychy napalił
![]() jestem.... jakby ktoś pytał
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
i ja jestem. A jest mnie coraz więcej. I cha z tym. Jak się opamiętam, to się za siebie wezmę.
Póki co, przed świętami raczej nie zgubię nic, w święta dowalę a na postanowienia noworoczne nie mam sił, bo nigdy nie dotrzymywałam sobie danego słowa. No to się ciekawie zapowiada u mnie. Właśnie sobie wymyśliłam, że zacznę przygotowywać farsze do makowca, pierogów z kapustą i grzybami i sobie zrobię już uszka i zamrożę. Odciążę się w ten sposób przed samymi świętami. No i od 2 tyg. w lodówce dojrzewa ciasto na piernik staropolski. To nasze ostatnie święta w tym mieszkaniu. W przyszłym roku będzie ogień w kominku, duża choinka...i echo, bo na wykończenie może kasy styknie, ale już na wyposażenie domu nie ![]() Ooo, wiosną na pewno schudnę, bo zacznę pomału się przeprowadzać, przeglądać rzeczy, sporo pójdzie na wystawkę i na śmietnik.No a jak coś, to mam jakieś 900 m2 chaszczy do skopania...to se zacznę osobiście kopać ![]() Ale piź..i.....A ja Datury nie wykopałam. Biedulka kwitnie za oknem dosłownie i w przenośni... Najważniejsze, że humor dopisuje. Taki trochę wisielczy, ale jest! Pozdrawiam z zapidżonego Wybrzeża
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
wypiździała Częstochowa też wita
![]() Beatka ja myślę ze przesadzasz z tym echem... kuchnię chociaż wykończ.... zeby było gdzie gotować... pod kominkiem jakąś szmatę rzucisz i już będzie domowo a gościom powiesz, ze taka moda... a całkiem serio to moja droga, bierz tyłek w garść i rob cokolwiek, zeby ta waga nie rosła.... niech stanie w miejscu i stoi... byle nie do góry u mnie tak piździ ze masakra.... zaraz za oknem w pracy mam kurię... a w kurii piękne świerki srebrzyste które się wyginają jak trawki na wietrze... nie daj boze zeby się połamaly ![]() o diecie nie mowię.... bo i nie ma o czym... jem sobie poki co grzecznie, staram sie byc grzeczna ale jak tu byc grzecznym jak w biedronce takie pyszne mandarynki i pomarańcze no ale lepiej wpierdzielić kilo mandarynek niż kilo michałków, no nie?
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem
![]() ja pitole kiedy przestanie wiać ![]() a ja sie trochę wyróżnie i powiem,że dietkuję i mam jeszcze zamiar trochę do świąt zrzucić
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
u mnie masakra, ślisko, wieje na mieście prądu nie ma, normalnie szok. Szłam z pracy do domu to miałam wrażenie ze idę szybciej pieszo niż samochody które jadą. Robi sie straszne jajo.
Poza tym z jedzeniem sie pilnuję
|
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
dowaliło śniegu i wszystko oblepione
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie właśnie wali śnigiem...wszędzie
![]() jutro trzeba rano zwlec doopkę i jechac plac odśniezyć ruch mi sie przyda ![]() a ja bylam u okulisty i... okazuje się ze wczesniejszy oczolog oszolom źle mi dobrał okulary tylko o ćwierć dioptrii za duzo na cylindrze no masakra jakaś.... pani mi dobrała na nowo okulary, soczewki, nawet dostalam od razu zestaw startowy soczewek
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
ja soczewki noszę chyba już z 8 lat
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
dziś waga wskazała 70,6 czyli mały spadek może uda mi się znowu zobaczyć poniżej 70 trwam w moim postanowieniu wierzę ze wreszcie waga zacznie spadać i do świąt bedzie mniej
![]() Pogoda juz trochę lepsza ale jeszcze wieje
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja się wkurzałam ,że mi nie spada chociaż kilogram na tydzień (nie licząc pierwszego tygodnia 2kg)tylko mniej,ale już mi przeszło.Nie chodzę głodna ,a waga po woli sobie spada.
Teraz było -0,8 ale po drodze były Andrzejki więc i tak jestem zadowolona. Także pomalutku do przodu
|
#2489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
śn. chleb 2 kromki bez masła 60g
ryba wedzona np. makrela 100g lub z puszki w pomidorach.0,5 pomidora+ogórek kiszony+sałata II śn. jogurt jogobella+pieczywo chrupkie 2 kromki lub serek wiejski 3% obiad makaron 50g mięso mielone z szynki 100g cebula przecier pomidorowy ogórek kiszony lub inne warzywa lub zupa warzywna na mięsie 100g ziemniaki 100g warzywa dowolne 300g podwieczorek jabłko100g+kiwi lub mała brzoskwinia kolacja bułka kajzerka lub grahamka 50g pasztet drobiowy 30g sałatka ser feta lub mozarella 30g dowolne warzywa 150g Razem: 1235 kcal to z pierwszego tygodnia
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

Ja nigdy takiej kuchni nie będe miała
Jakbys zobaczyła moją to byś szoku doznała 

bardzo klaustrofobiczna i do tego z toaletą razem...

mam nadzieję, ze tym razem wreszcie nam się uda 
Wagę cofnęłam z 69kg...ale czuję, że nie na długo) Szanse na schudnięcie mam dopiero po Nowym Roku. Do tej pory będę się chyba turlać