|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;46888734]Dziwią mnie też młode dziewczyny (bo starszym kobietom ciężko zmienić przyzwyczajenia), które przykładają dużą wagę do stroju, a noszą niedopasowane biustonosze. Przecież w internecie jest mnóstwo infomacjii na ten temat.[/QUOTE]
Informacji jest pełno, ale niestety, nie każdego stać na kupienie dobrze dopasowanego stanika. One jednak są dużo droższe niż te marketowe. Nie mówiąc o tym, że jednak zwykle człowiek chce mieć więcej niż jeden stanik.
|
#2462 |
|
Konto usunięte
|
Mi tez nikt nie pomaga. Chociaz jak poprosze to faceci leca... Poszla mi opona w aucie i trzeba bylo zmienic to dwoch to zrobilo a ja stalam xd ale tak sami z siebie to nawet nie podeszli powiedziec ze mam flaka
Szczerze mowiac o flaku w magicznej lewej przedniej informowaly mnie znowu dziadki! XD |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pamietam jak musialam wyrwac 8-ke, a na zabieg jechakam prosto z drogi wiec mialam torbe podrozna. Po zabiegu wezwalam taksowke, gosciu podjechal I czeka. Ja w jednej rece lod przy twarzy, w drugiej torba, ale dobra. Postawilam torbe, otworzylam sobie drzwi i wrzucam torbe a facet: czysta ta torba chociaz? Nosz myslalam ze go rozszarpie golymi rekoma za to chamstwo, a tu czlowiek polprzytomny i pelnymi ustami gazy i bolaca szczeka.
|
|
|
|
#2464 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A nie znasz "sama się prosiła"? "Jak się ubiera jak dziwka to ma co jej się należy"? "Założyła to i tamto, kusiła, prowokowała!"?
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Co nie znaczy, że u nas jest równie źle. Zdecydowanie wolę Polskę i prawo, które w niej obowiązuje
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Konto usunięte
|
Albo "jej brat ma autyzm"
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A obcinanie glow corkom, zakopywanie zywcem, palenie, oblewanie kwasem bo splamily honor rodziny to znasz? W naszej kulturze raczej Ci to nie grozi za chodzenie w mini czy pokazanie biustu w glebokim dekolcie. Takze prosze cie... ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- I odbijajac sytuacje lustrzanie: ktos u nas bije kobiete bo ta chce sie zakryc? Albo grozi smiercia jak zasloni cycki? Serio uwazasz ze ten obrazek ma sens? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2469 |
|
Konto usunięte
|
Bosze xd ale w ich kulturze odkrywanie ciala to tragedia. W naszej takie zakrywanie to tragedia. Nigdy sie nie dogadamy i lepiej jak oni beda sie trzymac z dala xd. Taka konkluzja.
Lepiej zastanow sie czemu tak malo starszej wielkoeo inteligencji mamy xdd |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie uwazam zebysmy mieli tragedie z zakrywaniem. Co najmniej jeden sezon kroluja kiecki do ziemi. Letnie long dress juz kilka lat. Jakos nikt na dziewczyne w takim czyms sie nie rzuca z tesktem, odkryj nogi bo wygladasz jak dziwka i dostaniesz w zeby od ojca jak cie zobaczy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2471 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-06-15 o 13:53 |
||
|
|
|
#2472 |
|
Konto usunięte
|
Favianna, chodzi o to, żeby ci się przypadkiem nie wydawało, że nasza kultura taka super za☠☠☠ista i dobra, tylko dlatego, że u nas nikt ci głowy nie odrąbie.
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie napisalam ze logos mozna lub nie zgwalcic bo sie jakis tam ubral co? Napisalam, ze gwalt (bo ktos napisal o tekscie ze "sama sie prosila" czyli w domysle pokazanie dekoltu prowokuje do gwaltu) nie ma nic wspolnego z seksem. Jest czystym aktem dominacji I przemocy I o to w nim chodzi. Wiekszosc gwalcicieli nie gwalci z powodu libido. Proponuje poczytac. Teksty "bo sie prosila" sa wiec chamskie i glupie i nie uwazam zeby nie bylo w nich nic zlego.
Caly czas mowimy chyba o tym ze sytuacje na obrazku sa przedstawione jako SYMETRYCZNE a wg mnie takie nie sa! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Nie uwazam ze u nas wszystko jest super, jest multum rzeczy do poprawy, ale dziekuje losowi ze urodzilam sie w europie. |
|
|
|
|
#2474 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
Cytat:
Naprawdę, serio nie spotkałaś się z przemocą psychiczną (obrażanie, wyzywanie) czy fizyczną, seksualną (klepanie po tyłku, macanie, gwałty, przekonanie, że "tak się ubrała, więc na pewno chce") wobec kobiet skąpo ubranych? |
||
|
|
|
#2475 |
|
Przyczajenie
|
Co do kolejek to mnie strasznie irytuje jedna kolejka do 4 kas w Rossmannie. Rozumiem jeszcze jak są otwarte tylko dwie i nie ma dużo ludzi. Ale jak stoi wielka kolejka do wszystkich kas na raz i kasjerki wołają po kilka razy „zapraszam do kasy” a ludzie dalej stoją i tylko się na siebie patrzą bo nie wiedzą czy wypada(?) im podejść to ręce mi opadają. W sumie jak chcą niech stoją ale torują całe przejście i często słyszę oburzenie, że „przecież jest kolejka”, gdy ide do kasy do której nikt nie chce podejść. Dziwie się bardzo ponieważ tylko w Rossmannie spotykam się z czymś takim a nie jest to żadna zasada sklepu bo wiele razy słyszałam jak kasjerki proszą o ustawienie się w kilku kolejkach a za 5 minut jest to samo.
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie zrozumialas obrazka. Tam jest powiedziane ze nasza kultura jest taka be bo wymaga od kobiet neglizu. A nie spotkalam sie z sytuacja ze ktos grozi kobiecie bo sie za malo ROZEBRALA. Chyba ze masz przyklad
a jesli taka sytuacja jest to jedynie kojarzy mi sie ze swiatem przestepczym, gdzie wiadomo ze jest to wbrew prawu. A kobieta w burkach MUSZA je nosic, bo policja religijna czuwa.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2477 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
.Ja też ja widzę fajne dziecko to sobie pomyślę: "Ale super dzieciaczek", ale bez przesady, żeby tak piać.
|
|
#2478 |
|
Konto usunięte
|
kawa z mlekiem czyzbys spotkala mnie na zywo?;d
|
|
|
|
#2479 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- eee tam. Może to zależy od wydziału. Podobają mi się żarówiaste różowe/żółte staniki pod prześwitujące albo siateczkowe bluzki, zwłaszcza jak pod kolor jest dobrana spódniczka.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-06-15 o 15:01 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 |
|
lokalna gwiazda
|
Czytałam ten wątek. Na tej samej zasadzie - jeśli ktoś, mimo że pies szczeka w mieszkaniu wejdzie, bo nie było zamknięte na klucz, to winien właściciel mieszkania - bo zabezpieczone nie było.
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkanie to chyba nie to samo co ogrod? Nie wyobrazam sobie normalnej sytuacji ze ktos wchodzi do mieszkania bez uprzedzenia. Jesli tak robi to to jest przeciez najscie. A jak wlasciciel jakos wie I pozwala, to powinien zadbac zeby jego pies z tendencja do gryzienia nie latal luzem.
|
|
|
|
#2483 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Najwyżej, że coś "nie wypada", np. kabaretki i mini do kościoła. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Zresztą - ja wiem, że jak wkurzę mojego psa to może mnie ciapnąć, niemocno, ale jednak, więc gwarancji na niego nie daję nikomu.
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
No zgadzam sie I napisalam ze wchodzenie pod nieobecnosc do cudzego domu to najscie (pewnie z zamiarem kradziezy). Skoro ktos lamie prawo, to nie moze oczekiwac ze pies jeszcze mu w zebach kapcie przyniesie
|
|
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46886584]Kiedyś raziło ale teraz już nie. No, chyba, że to taki stanik z zapięciem prawie na karku, wtedy razi. Z prześwitującej bielizny to jedynie widoczne majtki powodują u mnie chęć wydłubania sobie ślepi. Biała sukienka i czerwone majteczki w czarne kropeczki
Teraz panuje jakaś moda na neonowe staniki pod białą lub czarną bluzkę. Moim zdaniem wygląda to trochę kiczowato. Dziwią mnie pracownicy sklepów, którzy strzelają wymowne miny gdy nie mam drobnych |
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie uwiązanie psa na łańcuchu i furtka zamknięta tylko na klamkę to to samo co otworzyć złodziejowi drzwi i powiedzieć ,,zapraszam, komputery drugie drzwi na lewo, plazma na strychu".
|
|
#2488 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Najpierw, że w naszej kulturze nie obraża się nikogo za negliż, potem, że za brak negliżu. Swoją drogą - w czasie przygotowań do bierzmowania z kościoła ksiądz wypraszał notorycznie osoby, które były lekko ubrane (panie - za bluzki na ramiączkach, panów - za krótkie spodenki). Także tego... #katolicyzm-taki-supertolerancyjny-nie-to-co-islam ![]() Ciri - moją koleżankę na domówce jakiś koleś notorycznie klepał po tyłku, bo miała mini i sam twierdził, że chyba po to się tak ubrała, by ktoś docenił jej wdzięki. Wdzięki naszych pań na eurowizji również jakoś nie zostały docenione.
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, że wątek pt. "Nagi dół faceta" okazał się mieć tytuł "Nagły dół faceta". Smutek
|
|
|
|
#2490 | |
|
Flawless
|
Cytat:
) i zbieranie mi tego zajęło sporo czasu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

A nie znasz "sama się prosiła"? "Jak się ubiera jak dziwka to ma co jej się należy"? "Założyła to i tamto, kusiła, prowokowała!"?

.