|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część... kolejna :D
gojka, ehh współczuję zniszczonego telefonu
Byłam dziś z Darią u nefrologa na kontroli i z nereczką ok. To znaczy tak samo jak było pół roku temu. Bez zmian. Najważniejsze,że się nie pogarsza ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- ninagg,pstryczku, zdrówka dla dzieciaczków
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Przy domu stoja doniczki z wrzosami
-Kuba, pamietasz, jak nazywaja sie te kwiatki? -????? - Wrzo.... - Wrzonkile! |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
gojka współczuję rozbicia telefonu :-/
A masz szkło /folię na ekran? Mi ostatnio ciągle telefon upada tzn Zuzia nim rzuca i nic się nie dzieje
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy : jak u Was z przedszkolem? Gdzie zapisalas Kubę?
![]() Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2465 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Dziewczyny jaka antykoncepcje stosujecie? Robie mini wywiad srodowiskowy . Po tym, jak spoznil mi sie okres 4 dni, mam potrzebe czegos stale zabezpieczajacego
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wcześniej tabletki
|
|
#2467 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gojka, no ale czym się różni pomoc od prezentu dla dziecka? Tak to wygląda, masę rzeczy robisz w domu - bywa, że i prezenty ![]() Inną rzeczą jest w ogóle organizacja tego miejsca, o którym piszesz, bo to jakiś dramat. Cytat:
Dorka też kaszle, ale tak zwyczajnie i bez atrakcji. Cytat:
![]() Cytat:
z androidem oczywiście.
|
||||
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;65377676]Gojka, no ale czym się różni pomoc od prezentu dla dziecka? Tak to wygląda, masę rzeczy robisz w domu - bywa, że i prezenty
![]() Inną rzeczą jest w ogóle organizacja tego miejsca, o którym piszesz, bo to jakiś dramat. zdrówka! Dorka też kaszle, ale tak zwyczajnie i bez atrakcji. Super, że nereczki ok ![]() A wiesz co, mnie się win podobał - miałam (mam jeszcze) 635, ale... no jak porównałam np. z 650 - to praktycznie ten sam telefon, i w sumie każdy następny win niemal tym samym jest. Szkoda kasy. Ja lubię LG bardzo z androidem oczywiście.[/QUOTE]Szaja, bo tu chyba włącza mi się podświadomość. Wiem, że te prezenty są dla zabicia czujności rodziców, ogólnie mydlenie oczu. Pewnie dlatego tak niechętnie do tego podchodzę. Chyba mój post się nie dodał. Złożyłam wymówienie. Po prostu nie dam rady udawać przed rodzicami, że tu tak super i wogle. Nie jestem w stanie zapanowć nad 34 dzieci praktycznie sama. Nie mogę patrzeć na krzywdę dzieci. Oczywicie poruszyłam ten temat u dyr, jakoś się tym nie przejeła, od razu praktycznie zmieniła temat. 5 min później kadrowa przy mnie umawiała natępne osoby na rozmowę. Nawet nie próbowali zatrzymać, namówić. Nie będę tu opisywała co tam się dzieje, bo aż samej mi wstyd, że takie miejsca w 21 wieku są. Byłam tam tydzień, przez ten czas w ciągu dnia zjadałam poł kanapki albo kilka łyków jogurtu.. Do tego dzień rozpocznałam od tabletki na uspokojenie, kończyłam płaczem.. Jest mi strasznie smutro, że znowu musze pracy szukać. Chcę pracować, ale tam po prostu się nie da. Żeby tam wytrzymać trzeba mieć stalowe nerwy, ja ich nie mam.. A męczyć się do czerwca wiedząc, że i tak mi umowy nie przedłużą, nie ma wg mnie sensu. A nie zostawią mnie, bo małej do nich nie przepisze.. Także tyle w ty temaciem
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
GOjka - bardzo dobrze zrobilas!
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowia dla dzieciaczkow!
Dawid tez smara i kaszle. Ja zreszta też ![]() Marsi, Ewik współczuje problemów z kręgosłupem ;( Cieszę się, że pracuje, ale czasu mniej, Dawid niby normalnie to przyjął, a jednak zrobił się nerwowy, paznokcie obgryza, albo gryzie koszulke lub posciel. Plus sikanie co chwile, chociaż widzę, że teraz mniej. (Wyniki ok) |
|
|
|
#2471 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;65377676]Gojka, no ale czym się różni pomoc od prezentu dla dziecka? Tak to wygląda, masę rzeczy robisz w domu - bywa, że i prezenty
![]() Inną rzeczą jest w ogóle organizacja tego miejsca, o którym piszesz, bo to jakiś dramat. zdrówka! Dorka też kaszle, ale tak zwyczajnie i bez atrakcji. Super, że nereczki ok ![]() A wiesz co, mnie się win podobał - miałam (mam jeszcze) 635, ale... no jak porównałam np. z 650 - to praktycznie ten sam telefon, i w sumie każdy następny win niemal tym samym jest. Szkoda kasy. Ja lubię LG bardzo z androidem oczywiście.[/QUOTE]Ta placówka to nie przedszkole tylko jakaś abstrakcja. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Inną rzeczą jest w ogóle organizacja tego miejsca, o którym piszesz, bo to jakiś dramat. zdrówka! Dorka też kaszle, ale tak zwyczajnie i bez atrakcji. Super, że nereczki ok ![]() A wiesz co, mnie się win podobał - miałam (mam jeszcze) 635, ale... no jak porównałam np. z 650 - to praktycznie ten sam telefon, i w sumie każdy następny win niemal tym samym jest. Szkoda kasy. Ja lubię LG bardzo z androidem oczywiście.[/QUOTE]Cytat:
[/QUOTE]Cytat:
Jest mi strasznie smutno z tego powodu, nie było to miłe doświadczenie.. W dniu kiedy się zwolniłam przepłakałam pół nocy tż w ramię.. Byłam pewna, ze wszyscy odbiorą moją rezygnację raczej jako lenistwo, na szczęście jest inaczej. Szkoda mi strasznie, aczkolwiek próbowałam i wiem, że gra nie jest warta świeczki..Myślicie, że jest warto wrócić do szycia? Przez wakacje, kiedy P była w domu jakoś nie mogłam się zmotywować. Niebawem mikołaj, boże narodzenie. Myślicie, że ludzie się zainteresują?? Chcę uszyć plecak P do przedszkola,zeby powiesić z ubrankami na zmianę. Jak ten muminek, tylko w jakiś bardziej unwersalnych i praktycznych kolorach.
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka - ja uwazam ze to dobry pomysl z tym szyciem. moze jakas strona internetowa gdzie prezentowalabys swoje produkty? byc moze nalezysz a jak nie to polecam fb grupe - DZIECIECE POKOJE bazarek
tam dziewczyny reklamuja swoje cuda, moglabys cos tez podpatrzec no i zareklamowac swoje produkty...
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah Kuba jest w pkolu Bajka na Lubostroniu. Tzn póki co był może z 6 dni, resztę w domu bo chory :-/
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogłaszam wszem i wobec, wyświetlacz jutro zamawiam. Mam wybrane 2 aukcje, jutro bratu pokaże niech określi która lepsza. Cena z przesyłką do 35zł Dodatkowo szkło i etui silikonowe, bo to książkowe które miałam strasznie pogrubia i leży w szufadzie od dawna. Teraz pytanie do Was? które wybrać? 1. czarne bądź zielone http://allegro.pl/etui-tpu-jelly-do-...723513176.html czy 2. http://allegro.pl/pancerne-etui-micr...807658769.html Myślicie, że to pancerne jest jakieś bardziej zabezpieczające? Wygląd ma raczej męski, ale mam to gdzieś. Tel ma mi posłuzyć jeszcze minimum pół roku a najlepiej ze 2 lata. No i czy nie będzie jakieś mocno grube. Miała któraś doczynienia z takim? A co do szkła to czy jest jakaś różnica między tym za 10 zł a tym za np 50? Tż pojechał na noc na ryby, miałam spędzić wieczór z książką. niestety mała usneła mi po 16, oczywiście szybko nie zaśnie to zrobimy sobie babsi wieczór. Jakąś bajkę obejrzymy.. AA i fajna bajka w kinach będzie. Sekretne życie zwierzaków domowych. Już nie mogę się doczeka kiedy u nas w kinie będzie. 23.09 premiera
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
gojka przede wszystkim wybralabym szklo zamiast folii bo latwiej sie zaklada, jedt mocniejsze i nie robia sie pecherzyki pod folią.
Co do pokrowca to pancerne mi się nie podoba a to pierwsze może nie przylegac jednak idealnie przez co jest niewygodne w użytkowaniu. Ja mam silikonowy pokrowiec który nawet jak się odksztalci w transporcie to można uratować . Wiele razy mi upadł (tak jak pisalam) i nic się nie dzieje z telefonem
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nie znam na tych szklach i pokrowcach ale jako baba wybralabym niebieskie z pierwszego linku :-P
Ja mam takie klapkowate etui i jest ok, juz juz kilkakrotnie zrzucil mi tel... na ekranie nie mam tez zadnej folii i tez jest ok, bez zadnych zarysowan a tel ma juz rok. Jak kubson wyzdrowieje to my chyba wybierzemy sie na krolestwo, to jest o zwierzetsch tez, leca teraz reklamy. Jak widzi te biegnace wilki to jest dziki szal :-D Tylko nie wiem czy to odpowiednie jest dla takich maluchow. Ale zerkne na ten twoj film tez. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my byliśmy wczoraj w Macu z Daria i wzieliśmy jej zestaw happy meal a tam są akurat maskotki z tej bajki ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Gojka, dobrze zrobiłaś z tym wypowiedzeniem Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nancy, to że dodają folię to na to nie patrz. Dodatkowo chcę szkło dokupić. Czyli slikonowe etui jest lepsze?? Takie za 2-3zł nawet? jej ja się na tym nie znam, ale tym razem tel ma mi posłużyć.. Generalnie mam pecha do tel. Jeden raz w życiu trafiłam na świetny, ktory służył mi długo. Cytat:
|
|
#2481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj też widziałam reklamę tej bajki na stronie naszego kina. Zapowiada się fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
Ma koniec wakacji była z babcią na Epoce Lodowcowej Zobaczę co to za bajka to Krolestwo ![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- http://www.nillkin.biz/product/nature/ Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Mam takie z tej firmy seria nature, mają jeszcze inne serie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
To krolestwo to film przyrodniczy. U mnie kubson kocha zwierzęta ale kurde podejrzewam ze ten film niekoniecznie bedzie nadawal sie dla takich maluszkow. No nic, zobaczymy...
Ja tel nie nosze w kieszeni wiec mi ta ,,grubosc" nie przeszkadza Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
gojka moim zdaniem najważniejsze żeby pokrowiec przylegal scisle do telefonu (musisz kupić dokładnie pod model telefonu, czasem jest nawet kwestia roku produkcji telefonu bo roznica może byc) a to czy silikonowy, metalowy czy inny to już decyzją zależy od Ciebie. Wszystkie te pokrowce są ściągane z chin także jakość wiadomo jaka; -).
Silikonowe są wg mnie fajne bo jak odrobinę nie pasują to wystarczy polać wrzątkiem i to pomaga. Na metalową obudowę to nie podziała. Im grubszy materiał obudowy tym bardziej niewygodne do np pisania. |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka widzę, że teraz nillkin na Allegro dużo tańszy to poszukaj sobie pod swój telefon.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2485 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
. I w tej cenie to nie ma roznicy, wszystko jest podroba z Chin, kwestia tego czy w danym sklepie testuja te czesc, czy wysylaja bezposredno z dostawy producenta.A co do etui to nie wiem czy to jest jakas roznica, jak spadnie pod odpowiednim katem to i tak ☠☠☠.nie . Szklo hartowane zabezpieczy przed rysami i wiekszymi szkodami wiec to warto. Tak czy siak o elektronike trzeba dbac i pilnowac, a skoro juz 2 razy pekla Ci szybka, to ekonomiczniej wyjdzie jak sobie zamowisz z 5 touchscreenow na aliexpress na zapas .
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2487 |
|
Konto usunięte
|
A ja w ogóle nie lubię niezamykanych etui. Mam zamykane silikonowe
![]() No i szkło oczywiście. |
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak was czytam to stwierdzam ze jestem telefonowym tlukiem
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2489 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
To musisz szukac pod haslem tab 2 digitizer, porownac model( ten numerek zaczynajacy sie od A) lub sam model i digitizer.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2016-09-18 o 11:12 |
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze zrozumiałaś, pękła tylko przednia szybka. Czyli sam digityzer ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

praca n-la to w 1-3 nauczania/opieka, w 1/3 papierologia i w 1/3 dudlanie roznego badziewa w domu. i najczesciej wszystko za wlasne pieniadze. zycie
zakaszle chwilke, z raz na godzine no ale cos tam sie chyba dzieje wiec lepiej to spr, tym bardziej ze weekend za chwile

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)