|
|
#2521 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bollywood
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4609860 STRRRRRRASZNIE MI SIE PODOBA TO ZDJECIE!!!
A co do Salmana na forum bollywood.pl SZOK!!! ale nam to nie grozi ewentualnie kilka miejsc na liscie uwielbianych moga zajac Saif, Abisheka i dla mnie Arjun Rampal P.S Ja wszytkie wiadomosci czytam ale rzeczywoscie troszke nam forum przygasa!!!!!!! Trzeba to zmienic!!!!
Edytowane przez klucha Czas edycji: 2007-06-22 o 20:04 |
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
ooo mnie się wszystkie strrasznie podobają
![]() ![]() Nooo.. z wyjątkiem tego z Gauri ![]() Ale jak są szczęśliwi to dobrze ![]() hehe, Bess jak Twoje sokole oko wypatrzyło tą farbę? Ja się przyznam szczerze, że nie rozróżniam i zawszę widzę tylko czerń na jego włosach
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
bess, co Ty chcesz, w tym wieku.... to on juz musi się farbować
![]() Podoba mi się. A Gauri, boże daj mi cierpliwość do tej kobiety! Przecież ona se te botoksy robi w nadmiarze, niech ją ktos powstrzyma... Aha, jak widze zdjęcie Aeterny to od razu pcha mi się myśl: duzy nos.... ![]() Dziewczyny, żartujecie z tym Salmankiem, co? Albo tam na tym forum wszystkim na oczy padło albo to skutki upału... Chyba, że odkryli to słynne COŚ w Salmanie... Ale to chyba długo szukali i już baaaardzo chcieli znaleźć...
|
#2524 |
|
Konto usunięte
|
Widze ze trudno wam uwierzyc w Sallu
![]() tak od tej strony (albo i wczesniej) http://bollywood.pl/temat.php?Id=270&str=16 do konca mozecie sobie poczytac PS: Ogladalam wczoraj Salaam-E-Ishq, musze przyznac ze mi sie podobal, bardzo przyjemny film Choc troche przydługi. Wielki zaskok - Priyanka! On naprawde jak chce potrafi zagrac i nawet tanczyla dobrze! Jeszcze wiekszy szok - zdecydowanie najlepsza para w filmie byla wlasnie Priyanka Kijanka i... Salman!
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Luba masz rację z tymi botoksami, to straszne..
Co do Salaam-E-Ishq to ja zawsze chciałam obejrzeć, tym bardziej, że gra tam Juhi Ale Malinko jak mówisz, że znośny jest w tym filmie, to będę musiała go sobie skobminować ![]() Ciekawe co tam słychać u Ash i Abhiego
|
|
|
|
#2526 |
|
Rozeznanie
|
malinqa ja tez mam podobne odczucia po salaam-e-ishq i tez bylam bardzo zasokoczona gra i tancem Priyanki a szczegolnie jak miala taki komediowe wstawki
A co do Salamana OMG straszny jest poprostu psul caly film nie mogli dac do tego filmu kogos innego np Szaruczka ;> ale ogolnie fajny filmik poleceam ![]() P.S TŻ mi pisal ktoregos dnia ze ogladal wywiad z Ambitachem ze cos o slubie jakim, to ja go musialam uswiadamiac i mowi ze caly czas reklamy leca z tymi aktorami (nawet nie wymogam zeby pamietal nazwiska ) co w tych "moich" filmach widzial
|
#2527 |
|
Rozeznanie
|
A i jeszcze najlepsze co ostatnio mi powiedzial ze rozmawial z jakims kolesiem w pracy ktory sie pytal jak to u nas w Polsce jest. I powiedzial ze on kiedys jadl wolowine i pije piwo ale jego rodzice nie wiedza bo sie boi przyznac
a najlepsze jest ze koles ma 25 lat !!!! No co za kraj my chyba bysmy tam nie wytrzymaly tzn. Polki za bardzo jestesmy "wyzwolone:
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
ee miesa nie jem ,a za piwem nie przepadam.Mialabym tylko problem z wychodzeniem,bo nie mam faceta.A tam ponoc wieczorem to tylko z mezusiem mozna chodzic,ew w ogole
![]() No chyba ze zostalybysmy prekursorkami feminizmu ![]() A juz myslalam,ze Salman nauczyl sie grac i z drewnianej zaby przemienil w cudnego królewicza Filmu nie znam,znam tylko piosenke ktorej wole sluchac niz ogladac clip(ze wzgledu na Salmanka oczywiscie) |
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, Lasencje
moje drogie, i gdzie Wam z marzeniami o życiu w tych hinduskich upałach; przecież kinolową fotę zapodała Justin. ![]() Dobrze, że sobie wyglądają na szczęśliwych, nie zmienia to faktu, że Gauri przy tym wygląda paskudnie. Pechmen z tego Szaruka. ![]() To musi być przykre, być kobietą i zarazem tą nieśliczną połowicą związku, powinnyście koleżance
|
|
#2530 |
|
Rozeznanie
|
Z tym zyciem kobiety w Indiach nie jest tak latwo bo niejedzenia miesa to luz bo tak nie jest tak ze strasznie trudno o mieso fakt o wolowine tak ale cinskie jedzenie np kurczak nie ma problemu albo jakas kozlina chodzi o to ze tam konieta musi robic wszytsko z tego co TŻ mowil i zdj mi przysylal to nabki tam na budowach pracuja jakies kosze z gruzem na glowach nosza jak jakies siaty z zakpami ciezkie to idzie babka z nimi a na przedzie kroczy mezczyzna :/ co mnie juz by odrzucilo nienawidze czegos takiego!!! Kobiety wogole najlepiej jakby z nikim nie rozmawialy i tylko zajmowaly sie opieka na mezem i dziecimi
. Dziewyczyny ktore tam pojechaly nie moga wychodzic po 7 na zewnatrz bo "niewypada" i do chlopakow (ktorzy sa zakwaterowani 5km od nich ) tez nie moga za czesto i na zbyt dlugo jezleli juz przychodzic bo tez "niewypada" ale fatk udania sie tam w ramoach krzewienia feminizmu i rownouprawnienia JESTEM ZA!!!! POZDRAWIAM
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też jadę !!!
![]() Klucha, to nie może tak dłużej być, że kobiety łażą z siatami a faceci za nimi niczym bogowie..O nie!!
|
|
|
|
#2532 |
|
Rozeznanie
|
No wiesz Justin za Szarukiem jako zona to nie wiem czy bym sie nie skusila
a z drugiej strony on przy taaaaaakich dochodach kupilby mi samochod i mialabym pomocnika do robienia zakupow wiec tak sie nie liczy Ale tak powaznie to ogladalam ostatnio taki dokument "Przeznaczone do burdelu" i jestem w szoku dzieje sie w Kalkucie i poprostu niewiarygodne jak dzieci moga zyc z rodzicami w jakich warunkach ludzie wegetuja bo inaczej tego nie mozna nazwac jesli sie gdzies spotkacie z tym tytulem to obejrzyjcie!!!!i powaznie az sie chce pojechac i uratowac te dzieciaki ale ... to niestety nie jest latwe a czasem niemozliwe.P.S Która ogladala Omkare??? Jak odczucia???
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha, oglądałam ten dokument. Najbardziej przykre było to, że mając taki przykład-rodzice i mając szansę na lepsze życie-chcieli te dzieciaki zabrać do szkół i generalnie im pomóc, to one nie chciały!!!
![]() Druga sprawa, że babka która się nimi zajmowała kazała wszystkim dzieciakom robić test na HIV i bała się,że w większości przypadków wyjdzie pozytywny.. Biedne dzieci, płakać mi się chciało, naprawdę
|
|
|
|
#2534 |
|
Rozeznanie
|
No tak niestety sie dzieje i tez sie z toba zgadzam ze rodzice nie dali szansy swoim dzieciom tylko dlatego ze mogly im przyniesc jakies pieniadze z roznych "zajec", ale ucieszylam sie ze ten chlopczyk ktory byl na World press Foto dlaej sie uczyl i dziewczynka sama uciekla z domu zeby byc w szkole!!! Dobrze ze chociaz oni sie wyrwali
A lezka mi tez sie zakrecila :[
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny obejrzałam tylko fragmety filmów bollywoodzkich i te "teledyski" i
Musze koniecznie skołować filmy, myślałam, żeby na początek "Czasem słońce, czasem deszcz", co o tym myślicie?? A może coś innego polecicie początkującej?
|
|
|
|
#2536 |
|
Rozeznanie
|
Mila17 "Czasem słonce..." jak najbardziej na poczatek , moj pierwszy film to "Gdyby jutra nie bylo" ("Kal Ho Naa Ho") osobiscie polecam "Dona"
bo mam swego rodzaju obsesje na punkcie tego filmu !!! i oczywiscie Szaruka w tej roli ZYCZE MILEGO OGLADANIA I CZEKAMY NA WRAZENIA!!!!
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj właśnie na C+ leciało "Gdyby jutra nie było", właśnie jestem po seansie
![]() Oczywiście wrażenia takie jak zawsze-> |
|
|
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
Dawno nie ogladalam KHNH
A przydaloby sie poplakac... Szkoda ze Canal+ nie mam
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram się jak najszybciej zdobyć filmy
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Rozeznanie
|
A slyszalyscie ze na "Ale Kino" bedzie "Hollywood Bollywood" w lipcu bo beda mieli taki blok o tancu
pod koniec lipca ja juz sie nie moge doczekac tylko nie wiem czy to bedzie dokument taki o filmach czy jakis film chociaz to nie ma wiekszego zanczenia i tak obejrze
|
#2541 |
|
przyczajona tygrysica
|
Obejrzałam wczoraj "Gdyby jutra nie było". To był mój pierwszy Bollywood'zki film, ale na pewno nie ostatni... Płakałam jak bóbr
.
|
|
|
|
#2542 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Cieszę się, że jest tutaj wątek o moim ulubionym rodzaju filmów ![]() Ja zaczynałam od K3G, a później KHNH i się zaczęło ![]() Obecnie mam już kilka filmów obejrzanych: K3G, KHNH, Don, Veer-Zaara, Main Hoon Na, Baazigar, Josh, Koi.. Mil Gaya, Krrish, Dhoom2, Pyaar To Hona Hi Tha, Pareenita, Saalam Namaste, Bounty i Babli, Na Tum Jaano Na Hum, Devdas, Kabhi Alvida Na Kehna, Anniyan (kollywood), Kuch Kuch Hota Hai, Dilwale Dulhania Le Jayenge, Duplicate, One 2 Ka 4, Faana... chyba wszystkie wymieniłam, ale nie jestem pewna... Bardzo lubię muzykę z filmów bolly, a szczególnie z Faana, Krrish czy K3G... Pozdrawiam
|
|
|
|
#2543 |
|
Rozeznanie
|
Rukhsaar no ladna kolekcja
SZACUNEK a co do muzyki ja to slucham hinduskiej non stop moja cala rodzina juz nie moze a TŻ ktory siedzi teraz w Indiach stwierdzil " No nie wytrzymam tutaj Indie i jak wroce to tez Indie zwarjuje!" szczerze jednak mowiac najbardziej mi si epodoba muzyka punjabska nie wiem dlaczego ale jakos tak mnie rusza do tanca POZDRAWIAM
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja już 100 lat nic tutaj nie pisałam... ale muszę się pochwalić. W weekend jest taki mini festiwal i będą puszczać w kinie Naach i Anjaam, a ja już mam bilet
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie wiem co to za filmy.opuscilam sie ostatnio
Widzialam tylko Hum Tum i to nie do konca ,nie paimietam czy juz o tym pisalam w kazdym razie jakos wole Kiedy Harry poznal Sally,konca nie chcialo misie ogladac ,nie wiem czemu.Za jakis czas moze bedzie Omkara,ale nic mi sie nie chce ogladac lubie gromadzic
|
|
|
|
#2546 |
|
Rozeznanie
|
bess jak dla mnie OMKARA jest super i polecam (juz o tym pisalam)
oj bess nie trzymaj takiego skarbu na uwięzi
|
#2547 |
|
Przyczajenie
|
Zapomniałam jeszcze o Swades, Koyla (śliczny w nim jest Szaruczek
), Misji w Kasmirze, Satte Pe Satta (hinduska wersja "7 narzeczonych dla 7 braci"), Maya Memsaab, Bluffmaster, Magia zmysłów, Monsunowe wesele, Silsiley, Darr...Omkary jeszcze nie oglądałam , ale to sie nadrobi I własnie się zbieram do oglądania Sholay i Dhol... chyba jak będę mieć wolne , bo troszkę mało czasu teraz mam... a wszystko, to przez moich przyjaciół...Spotykamy się i gadamy o filmach zazwyczaj hinduskich... dzisiaj żeśmy po prostu dali czadu Pagale z nas straszne :P , ale odeszłam od tematu ![]() Muzyka ze Swades, to po prostu miodzio... W Łodzi będzie pokaz filmów 7 i 8 lipca w kinie Charlie zorganizowane przez stowarzyszenie Shamiana. Edytowane przez Rukhsaar Czas edycji: 2007-07-02 o 22:41 |
|
|
|
#2548 |
|
Rozeznanie
|
Rukhsaar no nie Koyla no nie moge dorwac tego filmu
ale mam nadzieje ze w koncu sie uda bo po przesluchaniu jakies 1000 razy piosenki Saathiya musze go zobaczyc a ogladalm Yes Boss tez bardzo mily do ogladania mlody Szaruczek mam jeszcze Guru z Abishekiem i zdobywam Chaahat i Raju Ban Gaya Gentleman oczywscie z Mr. Sexem . A co do Swdesowej muzyczki no super oczywiscie Rukhsaar czy ty sluchasz moze hinduskiej muzyki nie tylko z filmow??Bo ja nie wiem czy tylko ja jestem jakas dziwna??
|
#2549 |
|
Przyczajenie
|
Klucha chodzi Ci o klasyczna muzykę hinduską?? Nie słucham takiej, bo nie jestem jeszcze na tym poziomie
![]() Aaaa... i nie jesteś dziwna, bo znowu ja słucham klasycznej chińskiej, ale muzyki, a nie piosenek ![]() Moją ulubiona piosenką z Koyli jest "Badan Juda Hote Hain". Uwielbiam ją... Sprawiła na mnie niesamowite wrażenie... Natomiast o piosence "Saathiya", to nie znam... jesteś pewna, że to z tego filmu?? Yes Boss też już obejrzałam, ale powiem szczerze, że nie bardzo mi podchodzą z King Khanem niektóre filmy. Do nich należy Yess Boss, Duplicate czy Mohabatein. Czy widziałyście teledysk z Kaal?? Szaruczek jest tam taaaaki sexowny, że ![]()
|
|
|
|
#2550 |
|
Rozeznanie
|
RUKHSAAR no masz racje ze Saathiya nie jest z Koyli ale i tak mi sie podoba
A jesli chodzi o muzyke to klasyczna hinduska nie slucham tak czesto czesciej utworow tych piosenkarzy ktorzy podkladaja glos pod aktorow w filmowych piosenkach albo takich normlanych wykonawcow bo wiekszosci przypadkow strasznie mnie "ruszaja" te kawalki nie wiem dlaczego bo ogolnie preferuje dosc ostra muzyke rockowa wiec nie wiem o co chodzi ostatnia ktora mi wpadla w ucho jest "beete lamhein" ale to jest z jaiegos filmu nowego bodajze "the train" piekna ballada polecam!!!!!! A tak wogole to slucham radia punjabskiego i indyjskiego on - line
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

i nawet tanczyla dobrze! Jeszcze wiekszy szok - zdecydowanie najlepsza para w filmie byla wlasnie Priyanka Kijanka i... Salman! 

) tez nie moga za czesto i na zbyt dlugo jezleli juz przychodzic 

.
w kazdym razie jakos wole Kiedy Harry poznal Sally,konca nie chcialo misie ogladac ,nie wiem czemu.Za jakis czas moze bedzie Omkara,ale nic mi sie nie chce ogladac lubie gromadzic