Bollywood - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-21, 19:22   #2521
klucha
Rozeznanie

Dot.: Bollywood

http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4609860 STRRRRRRASZNIE MI SIE PODOBA TO ZDJECIE!!!

A co do Salmana na forum bollywood.pl SZOK!!! ale nam to nie grozi ewentualnie kilka miejsc na liscie uwielbianych moga zajac Saif, Abisheka i dla mnie Arjun Rampal
P.S Ja wszytkie wiadomosci czytam ale rzeczywoscie troszke nam forum przygasa!!!!!!! Trzeba to zmienic!!!!

Edytowane przez klucha
Czas edycji: 2007-06-22 o 20:04
klucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 00:40   #2522
Justin Timberlake
Zakorzenienie

ooo mnie się wszystkie strrasznie podobają

Nooo.. z wyjątkiem tego z Gauri
Ale jak są szczęśliwi to dobrze

hehe, Bess jak Twoje sokole oko wypatrzyło tą farbę? Ja się przyznam szczerze, że nie rozróżniam i zawszę widzę tylko czerń na jego włosach
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 09:18   #2523
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ekhmm chcialam zauwazyc ,ze on sie farbuje.Interesujący odcień
bess, co Ty chcesz, w tym wieku.... to on juz musi się farbować
Podoba mi się.
A Gauri, boże daj mi cierpliwość do tej kobiety! Przecież ona se te botoksy robi w nadmiarze, niech ją ktos powstrzyma...

Aha, jak widze zdjęcie Aeterny to od razu pcha mi się myśl: duzy nos....

Dziewczyny, żartujecie z tym Salmankiem, co? Albo tam na tym forum wszystkim na oczy padło albo to skutki upału...
Chyba, że odkryli to słynne COŚ w Salmanie... Ale to chyba długo szukali i już baaaardzo chcieli znaleźć...

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 11:58   #2524
201606300930
Konto usunięte

Widze ze trudno wam uwierzyc w Sallu Mialy dziewczyny taki 'zryw' przez pare dni na 'och ach Salman' ale narzie ucichły

tak od tej strony (albo i wczesniej) http://bollywood.pl/temat.php?Id=270&str=16 do konca mozecie sobie poczytac

PS: Ogladalam wczoraj Salaam-E-Ishq, musze przyznac ze mi sie podobal, bardzo przyjemny film Choc troche przydługi. Wielki zaskok - Priyanka! On naprawde jak chce potrafi zagrac i nawet tanczyla dobrze! Jeszcze wiekszy szok - zdecydowanie najlepsza para w filmie byla wlasnie Priyanka Kijanka i... Salman! Ale spokojnie do grona jego wielbicielek narazie nie dołącze
201606300930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 13:09   #2525
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Luba masz rację z tymi botoksami, to straszne..

Co do Salaam-E-Ishq to ja zawsze chciałam obejrzeć, tym bardziej, że gra tam Juhi Tylko ten Salman tak mnie odstraszał Ale Malinko jak mówisz, że znośny jest w tym filmie, to będę musiała go sobie skobminować

Ciekawe co tam słychać u Ash i Abhiego
Stary 2007-06-22, 19:59   #2526
klucha
Rozeznanie

malinqa ja tez mam podobne odczucia po salaam-e-ishq i tez bylam bardzo zasokoczona gra i tancem Priyanki a szczegolnie jak miala taki komediowe wstawki A co do Salamana OMG straszny jest poprostu psul caly film nie mogli dac do tego filmu kogos innego np Szaruczka ;> ale ogolnie fajny filmik poleceam
P.S TŻ mi pisal ktoregos dnia ze ogladal wywiad z Ambitachem ze cos o slubie jakim, to ja go musialam uswiadamiac i mowi ze caly czas reklamy leca z tymi aktorami (nawet nie wymogam zeby pamietal nazwiska ) co w tych "moich" filmach widzial
Stary 2007-06-22, 20:02   #2527
klucha
Rozeznanie

A i jeszcze najlepsze co ostatnio mi powiedzial ze rozmawial z jakims kolesiem w pracy ktory sie pytal jak to u nas w Polsce jest. I powiedzial ze on kiedys jadl wolowine i pije piwo ale jego rodzice nie wiedza bo sie boi przyznac a najlepsze jest ze koles ma 25 lat !!!! No co za kraj my chyba bysmy tam nie wytrzymaly tzn. Polki za bardzo jestesmy "wyzwolone:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-22, 20:16   #2528
bess
Zakorzenienie

ee miesa nie jem ,a za piwem nie przepadam.Mialabym tylko problem z wychodzeniem,bo nie mam faceta.A tam ponoc wieczorem to tylko z mezusiem mozna chodzic,ew w ogole

No chyba ze zostalybysmy prekursorkami feminizmu

A juz myslalam,ze Salman nauczyl sie grac i z drewnianej zaby przemienil w cudnego królewicza
Filmu nie znam,znam tylko piosenke ktorej wole sluchac niz ogladac clip(ze wzgledu na Salmanka oczywiscie)
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 00:42   #2529
Aeterna
Zakorzenienie

Oj, Lasencje moje drogie, i gdzie Wam z marzeniami o życiu w tych hinduskich upałach; przecież kinolową fotę zapodała Justin.

Dobrze, że sobie wyglądają na szczęśliwych, nie zmienia to faktu, że Gauri przy tym wygląda paskudnie. Pechmen z tego Szaruka.
To musi być przykre, być kobietą i zarazem tą nieśliczną połowicą związku, powinnyście koleżance współczuć.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 14:01   #2530
klucha
Rozeznanie

Z tym zyciem kobiety w Indiach nie jest tak latwo bo niejedzenia miesa to luz bo tak nie jest tak ze strasznie trudno o mieso fakt o wolowine tak ale cinskie jedzenie np kurczak nie ma problemu albo jakas kozlina chodzi o to ze tam konieta musi robic wszytsko z tego co TŻ mowil i zdj mi przysylal to nabki tam na budowach pracuja jakies kosze z gruzem na glowach nosza jak jakies siaty z zakpami ciezkie to idzie babka z nimi a na przedzie kroczy mezczyzna :/ co mnie juz by odrzucilo nienawidze czegos takiego!!! Kobiety wogole najlepiej jakby z nikim nie rozmawialy i tylko zajmowaly sie opieka na mezem i dziecimi . Dziewyczyny ktore tam pojechaly nie moga wychodzic po 7 na zewnatrz bo "niewypada" i do chlopakow (ktorzy sa zakwaterowani 5km od nich ) tez nie moga za czesto i na zbyt dlugo jezleli juz przychodzic bo tez "niewypada" ale fatk udania sie tam w ramoach krzewienia feminizmu i rownouprawnienia JESTEM ZA!!!! POZDRAWIAM
Stary 2007-06-24, 00:37   #2531
Justin Timberlake
Zakorzenienie

To ja też jadę !!! Klucha, to nie może tak dłużej być, że kobiety łażą z siatami a faceci za nimi niczym bogowie..O nie!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-24, 22:11   #2532
klucha
Rozeznanie

No wiesz Justin za Szarukiem jako zona to nie wiem czy bym sie nie skusila a z drugiej strony on przy taaaaaakich dochodach kupilby mi samochod i mialabym pomocnika do robienia zakupow wiec tak sie nie liczy Ale tak powaznie to ogladalam ostatnio taki dokument "Przeznaczone do burdelu" i jestem w szoku dzieje sie w Kalkucie i poprostu niewiarygodne jak dzieci moga zyc z rodzicami w jakich warunkach ludzie wegetuja bo inaczej tego nie mozna nazwac jesli sie gdzies spotkacie z tym tytulem to obejrzyjcie!!!!i powaznie az sie chce pojechac i uratowac te dzieciaki ale ... to niestety nie jest latwe a czasem niemozliwe.
P.S Która ogladala Omkare??? Jak odczucia???
Stary 2007-06-24, 22:20   #2533
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Klucha, oglądałam ten dokument. Najbardziej przykre było to, że mając taki przykład-rodzice i mając szansę na lepsze życie-chcieli te dzieciaki zabrać do szkół i generalnie im pomóc, to one nie chciały!!!
Druga sprawa, że babka która się nimi zajmowała kazała wszystkim dzieciakom robić test na HIV i bała się,że w większości przypadków wyjdzie pozytywny..
Biedne dzieci, płakać mi się chciało, naprawdę
Stary 2007-06-25, 10:10   #2534
klucha
Rozeznanie

No tak niestety sie dzieje i tez sie z toba zgadzam ze rodzice nie dali szansy swoim dzieciom tylko dlatego ze mogly im przyniesc jakies pieniadze z roznych "zajec", ale ucieszylam sie ze ten chlopczyk ktory byl na World press Foto dlaej sie uczyl i dziewczynka sama uciekla z domu zeby byc w szkole!!! Dobrze ze chociaz oni sie wyrwali A lezka mi tez sie zakrecila :[
Stary 2007-06-26, 20:23   #2535
mila17
Zakorzenienie

dziewczyny obejrzałam tylko fragmety filmów bollywoodzkich i te "teledyski" i
Musze koniecznie skołować filmy, myślałam, żeby na początek "Czasem słońce, czasem deszcz", co o tym myślicie?? A może coś innego polecicie początkującej?
mila17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 21:25   #2536
klucha
Rozeznanie

Mila17 "Czasem słonce..." jak najbardziej na poczatek , moj pierwszy film to "Gdyby jutra nie bylo" ("Kal Ho Naa Ho") osobiscie polecam "Dona" bo mam swego rodzaju obsesje na punkcie tego filmu !!! i oczywiscie Szaruka w tej roli ZYCZE MILEGO OGLADANIA I CZEKAMY NA WRAZENIA!!!!
Stary 2007-06-27, 00:11   #2537
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Dzisiaj właśnie na C+ leciało "Gdyby jutra nie było", właśnie jestem po seansie
Oczywiście wrażenia takie jak zawsze->
Stary 2007-06-27, 01:39   #2538
201606300930
Konto usunięte

Dawno nie ogladalam KHNH A przydaloby sie poplakac... Szkoda ze Canal+ nie mam
201606300930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 08:27   #2539
mila17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klucha Pokaż wiadomość
Mila17 "Czasem słonce..." jak najbardziej na poczatek , moj pierwszy film to "Gdyby jutra nie bylo" ("Kal Ho Naa Ho") osobiscie polecam "Dona" bo mam swego rodzaju obsesje na punkcie tego filmu !!! i oczywiscie Szaruka w tej roli ZYCZE MILEGO OGLADANIA I CZEKAMY NA WRAZENIA!!!!
dzięki Postaram się jak najszybciej zdobyć filmy
mila17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-27, 16:56   #2540
klucha
Rozeznanie

A slyszalyscie ze na "Ale Kino" bedzie "Hollywood Bollywood" w lipcu bo beda mieli taki blok o tancu pod koniec lipca ja juz sie nie moge doczekac tylko nie wiem czy to bedzie dokument taki o filmach czy jakis film chociaz to nie ma wiekszego zanczenia i tak obejrze
Stary 2007-06-27, 17:37   #2541
FK
przyczajona tygrysica

GG do FK

Obejrzałam wczoraj "Gdyby jutra nie było". To był mój pierwszy Bollywood'zki film, ale na pewno nie ostatni... Płakałam jak bóbr .
FK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 19:06   #2542
Rukhsaar
Przyczajenie

Witam
Cieszę się, że jest tutaj wątek o moim ulubionym rodzaju filmów
Ja zaczynałam od K3G, a później KHNH i się zaczęło
Obecnie mam już kilka filmów obejrzanych:
K3G, KHNH, Don, Veer-Zaara, Main Hoon Na, Baazigar, Josh, Koi.. Mil Gaya, Krrish, Dhoom2, Pyaar To Hona Hi Tha, Pareenita, Saalam Namaste, Bounty i Babli, Na Tum Jaano Na Hum, Devdas, Kabhi Alvida Na Kehna, Anniyan (kollywood), Kuch Kuch Hota Hai, Dilwale Dulhania Le Jayenge, Duplicate, One 2 Ka 4, Faana... chyba wszystkie wymieniłam, ale nie jestem pewna...
Bardzo lubię muzykę z filmów bolly, a szczególnie z Faana, Krrish czy K3G...
Pozdrawiam
Rukhsaar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 22:17   #2543
klucha
Rozeznanie

Rukhsaar no ladna kolekcja SZACUNEK a co do muzyki ja to slucham hinduskiej non stop moja cala rodzina juz nie moze a TŻ ktory siedzi teraz w Indiach stwierdzil " No nie wytrzymam tutaj Indie i jak wroce to tez Indie zwarjuje!" szczerze jednak mowiac najbardziej mi si epodoba muzyka punjabska nie wiem dlaczego ale jakos tak mnie rusza do tanca POZDRAWIAM
Stary 2007-06-28, 22:28   #2544
rocki
Wtajemniczenie

A ja już 100 lat nic tutaj nie pisałam... ale muszę się pochwalić. W weekend jest taki mini festiwal i będą puszczać w kinie Naach i Anjaam, a ja już mam bilet
rocki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 12:20   #2545
bess
Zakorzenienie

a ja nawet nie wiem co to za filmy.opuscilam sie ostatnio
Widzialam tylko Hum Tum i to nie do konca ,nie paimietam czy juz o tym pisalam w kazdym razie jakos wole Kiedy Harry poznal Sally,konca nie chcialo misie ogladac ,nie wiem czemu.Za jakis czas moze bedzie Omkara,ale nic mi sie nie chce ogladac lubie gromadzic
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 18:50   #2546
klucha
Rozeznanie

bess jak dla mnie OMKARA jest super i polecam (juz o tym pisalam) oj bess nie trzymaj takiego skarbu na uwięzi
Stary 2007-06-29, 22:00   #2547
Rukhsaar
Przyczajenie

Zapomniałam jeszcze o Swades, Koyla (śliczny w nim jest Szaruczek ), Misji w Kasmirze, Satte Pe Satta (hinduska wersja "7 narzeczonych dla 7 braci"), Maya Memsaab, Bluffmaster, Magia zmysłów, Monsunowe wesele, Silsiley, Darr...
Omkary jeszcze nie oglądałam , ale to sie nadrobi I własnie się zbieram do oglądania Sholay i Dhol... chyba jak będę mieć wolne , bo troszkę mało czasu teraz mam... a wszystko, to przez moich przyjaciół...Spotykamy się i gadamy o filmach zazwyczaj hinduskich... dzisiaj żeśmy po prostu dali czadu Pagale z nas straszne :P , ale odeszłam od tematu
Muzyka ze Swades, to po prostu miodzio...
W Łodzi będzie pokaz filmów 7 i 8 lipca w kinie Charlie zorganizowane przez stowarzyszenie Shamiana.

Edytowane przez Rukhsaar
Czas edycji: 2007-07-02 o 22:41
Stary 2007-06-29, 22:25   #2548
klucha
Rozeznanie

Rukhsaar no nie Koyla no nie moge dorwac tego filmu ale mam nadzieje ze w koncu sie uda bo po przesluchaniu jakies 1000 razy piosenki Saathiya musze go zobaczyc a ogladalm Yes Boss tez bardzo mily do ogladania mlody Szaruczek mam jeszcze Guru z Abishekiem i zdobywam Chaahat i Raju Ban Gaya Gentleman oczywscie z Mr. Sexem . A co do Swdesowej muzyczki no super oczywiscie Rukhsaar czy ty sluchasz moze hinduskiej muzyki nie tylko z filmow??Bo ja nie wiem czy tylko ja jestem jakas dziwna??
Stary 2007-07-01, 00:03   #2549
Rukhsaar
Przyczajenie

Klucha chodzi Ci o klasyczna muzykę hinduską?? Nie słucham takiej, bo nie jestem jeszcze na tym poziomie
Aaaa... i nie jesteś dziwna, bo znowu ja słucham klasycznej chińskiej, ale muzyki, a nie piosenek
Moją ulubiona piosenką z Koyli jest "Badan Juda Hote Hain". Uwielbiam ją... Sprawiła na mnie niesamowite wrażenie... Natomiast o piosence "Saathiya", to nie znam... jesteś pewna, że to z tego filmu??
Yes Boss też już obejrzałam, ale powiem szczerze, że nie bardzo mi podchodzą z King Khanem niektóre filmy. Do nich należy Yess Boss, Duplicate czy Mohabatein.
Czy widziałyście teledysk z Kaal?? Szaruczek jest tam taaaaki sexowny, że
Stary 2007-07-01, 14:22   #2550
klucha
Rozeznanie

RUKHSAAR no masz racje ze Saathiya nie jest z Koyli ale i tak mi sie podoba A jesli chodzi o muzyke to klasyczna hinduska nie slucham tak czesto czesciej utworow tych piosenkarzy ktorzy podkladaja glos pod aktorow w filmowych piosenkach albo takich normlanych wykonawcow bo wiekszosci przypadkow strasznie mnie "ruszaja" te kawalki nie wiem dlaczego bo ogolnie preferuje dosc ostra muzyke rockowa wiec nie wiem o co chodzi ostatnia ktora mi wpadla w ucho jest "beete lamhein" ale to jest z jaiegos filmu nowego bodajze "the train" piekna ballada polecam!!!!!! A tak wogole to slucham radia punjabskiego i indyjskiego on - line
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości