|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
ja niestety dzisiaj do pracy na 14 idę. i ominie mnie próba... :/
na dodatek przed pracą muszę posprzątać, upiec biszkopt, zrobić a6w i może stepper. Dobrze, że obiad tata ma zrobić. Kochana Mes! Na nowej drodze życia życzę wam wszystkiego dobrego. Niech Wam Słońce swój blask roztacza nad Wami. Niech miłość, wiara, nadzieja gości w waszym sercu. Niech wszystko to, co piękne, w waszym życiu będzie
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Mes wszystkiego najlepszego
Widać, że dzisiaj spokój ja się powoli pakuje, bo już jutro wyjeżdżamy do tego Zakopanego, więc fajnie, że niedużo piszecie, ale pewnie w poniedziałek znowu będzie dużo postów ![]() Miłego weekendu dziewczyny jak znajdę chwilkę to jeszcze wieczorem wpadnę
|
#2523 |
|
Lena
|
Hecate- obydwie sale cudeńka. ale moim zdaniem przewagę tych pozytywnych głosów na tę drugą. ciekawe jak one się różnią finansowo?
koniec końców- zrezygnowaliśmy z fotografa na weselu. jednomyślnie. okazało się że kuzyn teżeta ładne zdjęcia, prawie półprofesjonalne robi i nam parę foteczek pstryknie. zdecydowalismy się tylko po weselu zrobić sobie jakieś portrety w studiu, ewentualnie jakiś plener. to się jeszcze zobaczy. bo czassssu jest ogrom. i znając nasze szybko zmieniające się zdania to wszystko jest mozliwe. a ja dziś lenię się. aż 3 dni! bosko..... . muszę nazbierać siły, bo od września chyba podejmę drugą pracę- tak dla podreperowania domowego budżetu. i wtedy o wolną chwilę będzie ciężko! ciepło na zewnątrz- a mnie znowu z tych upałów obsypało. ja to mam cerę. mam nadzieję że znowu moja ukochana pani dermatolog mnie podratuję. zawsze mogę na nią liczyć. miałam spokój prawie 5 lat, a teraz znowu. trzeba się wziąść za siebie. bo człowiek przez te stresy się zaniedbuje, pożera tony czekolady i czegoś tłustego i potem ma problemy. drugim moim postanowieniem- jest przytyć. będę u rodziców, to już oni mnie podtuczą! tak się cieszyłam ze swojej wagi jak byłam na bezrobociu, a teraz... szkoda gadać. stresy człowieka jedzą, zabieganie i waga w dół.... masakra!
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - mi się bardziej podoba ta pierwsza sala, druga nie w moim stylu, więc jak widzisz głosy są podzielone, bo każda z nas ma inny gust.
Stysik- Miłego wypoczynku Mes - wszystkiego najlepszego dla Was na nowej drodze życia. Życzę Wam, abyście nie zwątpili nigdy w uczucie, które was łączy i abyście zawsze patrzyli tak sobie w oczy z miłością jak dzisiaj
|
#2525 |
|
Raczkowanie
|
Mes życzę duuuuużo miłości i samych pięknych chwil u boku męża
![]() Niestety ja nigdzie nie jadę na wczasy za późno znalazłam pracę i lipa Życzę wszystkim miłego weekendu i udanego wypoczynku dla tych, którzy gdzieś jadą ![]() Ja z malutkim opóźnieniem pokazuję moje cudeńko
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
Ale dziś tutaj spokój
wszyscy odpoczywaja pewnie bo pogoda ladna Ale mes fajnie juz pewnie jest żonką
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!! Wpadłam się przywitać, troszkę dzisiaj zajęta byłam ale jak zwykle wszystko nadrobię
hecate5 studia z pracą pogodzić w moim przypadku to pikuś na szczęście....studiuje zaocznie a jak potrzebuje w piątek się wyrwać z pracy godzinkę wcześniej (pracuję do 16, w piątki zaczynam o 15 zajęcia) to też szefo nie robi większego problemu. MES najlepszego!!! Nie mam weny twórczej ale szczere i najpiękniejsze życzonka z głębi serducha ![]() Udanego weekendu Laski
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane
a ja znowu tylko na chwilke, w ogole jako nie moge sie ogarnac:/ przede wszytskim Mes Kochana wszytskiego wszytskiego naj, duzo szczescia, milosci, milosci i jeszcze raz milosci *stysik gratuluje pracy nicolaaa nie martw sie, nie tez staz to inny albo jeszcze lepiej praca. Skoro oni Cie nie przyjeli to tylko ich strata. Napewno szybciutko znajdziesz cos innego i to duzo lepszego, glowa do gory i dziewczyny maja racje, moze wyjedzcie sobie razem z TZ gdzies chodzby na weekend. Odpoczniesz i od razu spojrzysz na to inaczej, z dystansem. W kazdym razie zycze powodzenia w szukaniu pracy![]() mialam troche wolnego od pracy ale zajelm sie pisaniem pracy, jeszcze bylismy na zakupach z TZ bo musimy kupic mu garnitur na wesele siory i ja musialam kupic sobie sukienke bo tata wyczytal gdzies, ze swiadek nie moze miec czarnej i wiercil mi caly tydzien dziure w brzuchu zebym kupila inna, wiec kupialam ale na samo wesele i tak sie przebiore w swoja czarna hihi mowie Wam niby tyle sklepow a tak trudno cos fajnego wybrac...:/ a z garniturem jeszcze gorzej. W ogole tak sie rozpedzilyscie, ze w ogole nie moge przebrnac do konca:P jestem dopiero na 83 stronie, jeszcze dwie do konca. Mam nadzieje, ze pozniej nadrobie czytanie bo teraz musze leciec zrobic sobie paznokcie bo jutro niestety do pracy na 10h i trzeba jakos wygladac:P co do pierscinka to pochawle sie Wam oczywiscie jak tylko bede miala chwile, nie wiem w ogole czy mam jakies zdjecie jego samego czy tylko razem z nami z zareczyn, jak nie to zrobie i Wam pokaze no i wszystkie macie sliczne pierscionki, takie male i delikatne wlasnie takie jak lubie, poki co lece przyotowac sie do troche do pracy, pa Kochane
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
miłej niedzieli dziewczyny...
ja już sobie dzisiaj zrobiłam a6w. zaraz idę do kościoła na próbę i po długiej, rocznej na pewno, przerwie śpiewamy na sumie odpustowej ![]() ![]() ![]() hihihi a potem do pracy muszę jechać a w domu będzie moja mała Zosia... buuu nie cierpię pracujących niedziel
|
|
|
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
Dobrej niedzieli dziewczęta
!mes-spóźnione,choć szczere życzenia-oby wszystko na Waszej wspólnej drodze było cudowne.Byście zawsze się tak kochali i szanowali. I by taki dzień zaślubin trwał dla Was cały czas . Wszystkiego najlepszego kochana![]() !
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Mes- wszystkiego najlepszego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA!
![]() Ja wpadam na chwilke się przywitać i zmykam na drugi dzień wesela. Nogi mnie okropnie bolą bo sobie wczoraj nie wzięłam butów na zmianę Miłej niedzieli PS. Dzieki, że się nie rozpisywałyście Byłam pewna, że nastukacie więcej
|
|
|
|
#2533 |
|
Rozeznanie
|
XxXJuSstiii koniecznie opisz nam wesele a przy okazji powiedz jakie kreacje byly najabrdziej popularne, bo ja się wybieram w najbliższą sobotę więc mam dylemat. A co do tego dylematu - czyt.sukienki - przedstawię Wam je w pn albo wt
![]() ja wczoraj pojechałam jednak na działkę i grabiłam skoszoną trawę któej było mnóstwo a przy okazji do tej pory mam czerwone plecki i dekolt. ale że żebyłam dość przewidująca wziełam sobie bluzeczkę bez ramiączek i dzięki temu nie mam żadnych szlaczków na pleckach no i wyskoczylo mi jeszcze troszke piegów dziś jedziemy z TŻ posłuchać naszeg zespołu bo dziś występują z damskim wokalem więc zastanowimy się czy go brać czy zostawić tak jak jest. co do mojej pracy to naprawdę to przemyślałam i teraz w tym tygodniu mam zamiar poroznosić CV do 3 najbliższych miast a po weselu jednak zrobie sobie przerwe w tym wszytskim, tak jak mi radzilyście za co wam bardzo dziękuję dziś oznajmię to TŻ i przy okazji mu podziekuję że on taki dobry dla mnie jest i chce dla mnie jak najlepiej ![]() miłej niedzieli
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
No to zdałam już relację jaka jest u mnie pogoda. Teraz mam chwilkę relaksu i odpisuję. Muszę się Wam pochwalić, że pyszne sobie jedzonko z TŻ w ten weekend przygotowujemy Dziś rano smażyliśmy placuszki z serkiem ricotta. Pierwszy raz jadłam i uważam, że jest przepyszny![]() No to się pochwaliłam A teraz biorę się za pisanie pracy mgr. Za 3 tygodnie biorę urlop i mam nadzieję, że do tego czasu uda mi się większość pracy napisać bo nie chciałabym go spędzić w książkachXxXJuSstiii oj to nóżki Cię muszą bardzo boleć No i czekamy na relację z wesela a póki co to miłych poprawin dzisiaj. Zazdraszam, bo ja lubię chodzić na wesela![]() honolinka dziękuję i wzajemnie miłej niedzieli niunia3 o której Ty wstajesz I to na dodatek w niedzielę Ale jak mus to mus. I podziwiam za wytrwałość w ćwiczeniach Zosia to Twoja chrześnica? Ah, małe dzieci są słodkie![]() signa czekamy na zdjęcia pierścionka ![]() elunka88 gratuluję tak wyrozumiałego szefa. Od razu się lepiej pracuje, jak wiemy, że szef nie robi problemów tinussia90 my też w tym roku nigdzie nie jedziemy, więc nie jesteś sama My zbieramy na auto i TŻ też niedawno zaczął pracę, odbijemy sobie jak już kupimy te auto.bambusiek zazdroszczę tego zakopanego. A macie już załatwioną kwaterę?? I wiesz już gdzie będziecie chodzić?? jakie szczyty zdobywać?? Mustique fajnie, że masz taki dłuższy weekend. Ale rzeczywiście odpoczywaj skoro chcesz od września wziąć drugo etat. Musisz mieć dużo siły decdyując się na coś takiego. Ja to chyba nie wiem, czy bym dała rady. Ja jestem jak nabardziej za takim półprofesjonalnym fotografem w roli kuzyna Twojego TŻ. Ktoś kto się tak hobbystycznie zajmuje fotografią, na pewno ma w sobie dużo zamiłowania i pasji, zdjęcia na pewno będą piękne No to wracam do pisania mgr
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po kościele szybko obiad wsunęłam i do pracy TŻ mnie zawiózł. A Zosia to moja 5 miesięczna chrześnica...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kobietki
![]() Chciałam się dołączyć do wątku hihi jestem oczekującą PM 2011 dziś z moim Tż zarezerwowaliśmy termin na 29.10.2011 Juz odliczam dni ..
|
|
#2537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluję ustalenia daty można wiedzieć czemu akurat ta data?
|
|
#2538 |
|
Wtajemniczenie
|
MiciaKicia witamy
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego ta data? Bo na tej sali so chcieliśmy to był najwcześniejszy wolny termin
|
|
#2540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj
|
|
#2541 |
|
Konto usunięte
|
MiciaKicia witaj
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki jak fajnie, że się nie rozpisywałyście za bardzo
W dodatku nabawiłam się siniaków na rękach od grania w siatkę ![]() Mustique fajnie, że macie możliwość, żeby ktoś znajomy robił Wam zdjęia - na pewno zaoszczędzicie i będziecie mieli piękne zdjęcia I odpoczywaj póki możesz i współczuję tych problemówz cerą - nie dla każdego słoneczko ma zbawienny wpływ I zazdroszczę, ze musisz przytyć - ja mam odwrotny problem Justi - mam nadzieję, że już nózki przestały boleć Nicola - czekamy na zdjęcia sukieneczek I napisz jak tam z Waszym zespołem - bierzecie damski wokal? Napisz jak tam z urlopem - wiesz już kiedy jedziecie? Isabele - co Ty za pyszności robisz ![]() Signa - powodzenia w zakupach sukienki ![]() Witamy MiciaKicia I załączam zdjęcie mojego pierścionka - bardzo podobny do Justi i Niuni
|
|
|
|
#2543 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ivona84 miałaś super weekend A zakwasy na ramionach na pewno muszą bardzo boleć. Może weź wolne w pracy z tego powodu??MiciaKicia pierwszy wolny termin w sali, w której chcieliście. Ale październik to tez piękny miesiąc. Ja nawet chciałam wyznaczyć naszą datę na październik, ale w rodzinie TŻ to nie jest szczęśliwy miesiąc do zawierania małżeństwa
|
#2544 |
|
Rozeznanie
|
MiciaKicia witaj
![]() ivona84 a więc byliśmy wczoraj słuchać wokalistki ale się nie doczekaliśmy ale za to utwierdziliśmy się w przekonaniu że zespół gra super i jesteśmy zadowoleni więc nie chcemy brać i dodatkowo płacić za dodatkową osobę ![]() a co do urlopu to przemyślałam wszytsko i jak zwykle miałyście rację ![]() w sumie to już dziś jadę rozwozić CV albo jutro bo muszę sobie wszytskie adresy spisać i poukładać drogę ![]() sukieneczki dziś powinny być więc jak tylko ją odbiorę to się Wam pokaże ![]() no a teraz optymalizuję drogę przejazdu po firmach
|
#2545 | |
|
Lena
|
Cytat:
ja sie zbieram pomału do pracy. ale chyba p[ójdę na chorobowe, bo coś mnie dopadło!!! jakaś grypa. jak się sypie to się sypie!
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele to nie zakwasy tylko siniaki od piłki
![]() Nicola - powodzenia w szukaniu pracy ![]() Mustique - wracaj do zdrówka
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej!! Witam po weekendzie i życzę udanego tygodnia! Ja od 20 minut w pracy, spać mi się tak chce że masakra...Pozdrawiam
|
#2548 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynki
. Mustique kuruj się i zdrowiej szybciutko ![]() !nicolaaa bardzo dobra decyzja-wypoczniesz,nabierzesz sił i zabierzesz się do szukania pracy z nowym powerem ![]() ivona84 a gdzie tak plażowaliście ? Skoro tyle siniaków to musiała być ostra gra !isabele weekend spędzony w domu .A jak u Ciebie ?elunka88 dobrego dnia
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinko plażowaliśmy u mnie - w Cedzynie
Bylismy na weekendzie u moich rodziców i czas spędziliśmy na plaży Szkoda, że nie mogłam się kąpać, bo woda była cieplutka, ale niestety - kobiece sprawy I pochwalę się - po tygodniu a6w schudłam 1 kg |
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie podaj przepis na te placuszki z ricotty, bo na samą myśl ![]() niunia - chrześniaki to są kochane dzieciaczki do rozpieszczania póki nie ma się własnych MiciaKicia - Justi - nie wiem w jakim stanie są obecnie Twoje nóżki, ale polecam letnią kąpiel z dodatkiem np. czegoś cytrusowego czy lawendowego. ivona84 - super weekend za Tobą, a przede wszystkim aktywny Nicola - super, że jednak dałaś się namówić, na odpoczynek, bo człowiek zrelaksowany to człowiek z energią, a to przy szukaniu pracy konieczne. No i podczas wypadu absolutnie nie myśleć o braku pracy!!! Mustique - zdrówka życzę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

za późno znalazłam pracę i lipa 
wszyscy odpoczywaja pewnie bo pogoda ladna

a przy okazji do tej pory mam czerwone plecki i dekolt. ale że żebyłam dość przewidująca wziełam sobie bluzeczkę bez ramiączek i dzięki temu nie mam żadnych szlaczków na pleckach
Dziś rano smażyliśmy placuszki z serkiem ricotta. Pierwszy raz jadłam i uważam, że jest przepyszny
No to się pochwaliłam
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)